- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Fotók, videók mobillal
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonJoee
tag
Üdvözletem!
Van egy 2012-es, 8000-es sorozatú Samsung "okos" TV-m, amit a Samsung szép fokozatosan elbutított. Először ugye a Skype ment a levesbe (és ezzel a TV-ben levő kamera is csak egy dísz már). Ezt még vissza tudtam hozni egy fél évre mindenféle hack-kel, de most már tényleg kuka. Utána a YouTube tűnt el belőle. Maradtak a vacak és a fizetős appok. Meg még lehet TV-ként is használni.
Szóval újra felokosítanám, de úgy, hogy ne kelljen 2 távirányítóval bajlódnom, csak egy megjelenítőként működjön a TV (erre mondjuk kár volt sok pénzt kiadni anno, szerencsére féláron vettem).
Én a Mecool KIII-as androidos dobozt néztem ki. Ebben van DVB-S/T/C vevő is. Esetemben a DVB-C vevő lenne a lényeg (Digi kábeles TV van errefelé). Az a kérdésem, hogy egy ilyen doboz esetében is kell ügyelni arra, hogy Mpeg-4-et tudjon a DVB-vevő, vagy ezt a kódolást rábízza a tuner a dobozban levő dekóderre, ami kb. minden értelmes szabvánnyal megbirkózik egyébként? Vagy DVB-C esetén hogy van ez az Mpeg dekódolós sztori?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged