- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
molnigee
aktív tag
válasz
sketchifun #65257 üzenetére
Ez cinewhoop, minek toljam ki a szemét? Már az 5 colnak sem tolom ki a szemét, sokkal jobban szeretek szépen repülni, mint agyatlanul hajtani.
Másrészt próbálj meg egy aksit hiba nélkül, rangatas nélkül, tökéletes finom iveken repülni.
De megyek majd temposabb kört is, csak nem akarom még lezúzni -
Peaceliker
addikt
válasz
sketchifun #65257 üzenetére
ezek sztem nem arra valóak...arra elég hamar kijön hogy nehezek kis motorral...vannak páran akik forszírozzák cinewhooppal a menést de nem nagyon adja ki sztem igazán
-
Peaceliker
addikt
válasz
sketchifun #63205 üzenetére
Ha usb ről megy akkor fc t életre lehet még kelteni csak 5v kell többi cuccnak valahonnan (meg fc nek is)
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
sketchifun #63203 üzenetére
Gondolom, mert onnan 5V kap, vagyis nem a az akku betápról, így nem a regulátor melózik és ettől üzemel az FC. Most talán jól jöhet az FC 5V -ról táplálása, vagy inkább ajánlanám az FC cserét, az a tuti!
-
Geller72
veterán
válasz
sketchifun #63031 üzenetére
Minap 35 euróért láttam a T100-at BG-n..
Ehhez kellhet még mondjuk egy rendes táp. A Saját, 19V-os tápja most 20 euró. -
vandor01
senior tag
válasz
sketchifun #63028 üzenetére
sajnos szarbol szarral nem lehet dront épiteni mert folyamatossan le fog esni! ha épiteni akarsz akkor szerezd be az alapcuccokat de mi is lehet ez??
normalis forraszto, hozzavalo kiegeszitokkel csipesz, pakatarto 2 kulon vastagsagu cin pakahegyek, pakatakarito... esetleg pakabol lehet 2db ot is egy normalist megy egy occcot tarcsiba.....
egy gumitakony pisztoly belevaloval
egy kis satu
egy kis csavarhuzo keszlet
egy kis reszello keszlet
egy keszlet 2mm es 3mm es csavarokbol anyakbol alátetekbol fem+muanyag
egy keszlet kulcs m2/m3 es a dugolukakhoz
egy shincer pillanatragaszto egyebragaszto
vmi kisebb furo 0,5mm tol 5mm ig furoszarakkal
tobb fajta kotegelo
tobb féle/fajta vastagsagu egy vagy 2 oldalas tapados csik
külonbozo meretű csatlakozok JST/jst losi/jst 1,25 2.0/XT30 XT60 valamint kabelek
garnitura zsugorcsovek
lowSR kondik kulonbozo filterek szurok..
aztan meg ki tudja mi?? de 50ezerben biztos benne leszha ezek nem allnak rendelkezesedre adhatunk nagyon jo es okos otleteket de te csinalod meg a semmibol es a semive lesz aztan a vegen az a hibasd aki tanacsolta hogy igy vagy ugy csinald de a szerencsetlennek fingja sincs a motorgenerálhoz csak egy gyertyakulcsod van
-
durkonorbi
tag
válasz
sketchifun #63022 üzenetére
... ha a pákád elég nagy teljesítményű, azaz látod, hogy szépen megolvasztja és megfogja az ón* a forrasztási pontot, vezetéket stb. akkor max. még arra figyelj, hogy ha újramelegíted, forrasztod, akkor ne a régi ónt hagyd rajta, hanem vedd le a régit (ha lehet mind) és tolj rá frisset, és semmiképpen ne mozduljon meg a forrasztás a hűlés közben (érdemes rögzíteni mindkét felet).
*jó minőségű, ne ólommentes legyen!
Ha ez esetleg mind evidens volt, akkor nem szóltam...
-
vandor01
senior tag
válasz
sketchifun #63022 üzenetére
esetleg azt a kabelt ne csak a forrasztas tartana?
hanem valahol valamerre egy kotegelovel odakotned a vazhoz labhoz ?????
de ha kurvara nincs hely akar meg a takonypisztollyal is oda lehet a kabelt
erositeni valahova hogy ott cingabangalja az aksi ne pedig a forrasztason... -
vandor01
senior tag
válasz
sketchifun #62997 üzenetére
ja hát azt is vitte! 2drone plus Taranis plus csomagolatlan uj aksik es propok alsohangon 400ejro..... a tobbi tarcsi alkatreszeket motor vaz bizbazok nem mert még nem volt elovéve!
fekete jo lesz? milyen szinu szilikon tokkal kered? narancs? 32gbos SD angulol beszelo kartyat kersz bele? es turnigy LiFe4 2100mah-ás transmitter aksi is johet de csak neked felebe márt mar 2honapos volt 150ejro helyett csak 75 lesz! deal?ez a ket cucc... nem vettem le mert lhatha rendorok is ranéznek??
[link] [link] -
vandor01
senior tag
válasz
sketchifun #62994 üzenetére
szolok a coopertesztes gyalogkakukknak aztan percek alatt raktaron lesz
-
vandor01
senior tag
válasz
sketchifun #62991 üzenetére
ha veszel tolem? mar rendelem is rakom ra vam-afa kisker nagyker haszonkulcsot! garanciara meg felveszek vmi kis kinyait azt ha baj van postazd vissza neki!
-
ezoltan
tag
válasz
sketchifun #62962 üzenetére
Nem,nem vagyok képben az EU-forgalmazókkal kapcsolatban.
Quadcopters.co.uk oldalról mondjuk már rendeltem,gyorsan ideért a cucc,de nagyon megkérték az árát.Máshol nem volt készleten,emiatt fordultam hozzájuk.Alapvatően,személyes tapasztalataim szerint kielégítő szolgáltatást nyújtanak a BG,GB oldalak.Van természetesen ellenpélda is,de hazai cégekkel kapcsolatban lényegesen több negatívum ért,mint velük.
Hibás termék esetén visszatérítéssel és új postáztatásával is éltem már,rendben zajlott minden.
Volt tíz napos,de egy esetben majd' másfél hónapos kiszállítás is.Átlagban három héttel számolok,ez esetemben nagyjából helytálló.Félre ne érts,nem meggyőzni akarlak,csak némi előítéletet érzek a hozzászólásodban,amit személy szerint eloszlatnék.Még egyszer,nyilván sok negatív tapasztalat létezik ebben a témában,de "rakást fizetek kínai csingcsengeknek az ígéreteikért" -ez így nem áll helyt.
Éppen hogy kevesebbet fizetsz így,és az esetek döntő többségében a "csingcsengek" rendes időben eljuttatják hozzád a kért terméket.Elég gyakran van ezirányú tranzakcióm,és semmi komolyabb fennakadás,megoldatlan probléma,sikertelenül zárult ügy nem volt.
-
vandor01
senior tag
válasz
sketchifun #62962 üzenetére
talan le kene menned a media markba vagy talan veszel tolem ha gyorsan futsz azonnal van 100%-os akcioban afa es vam mentessen! na deal?
-
ezoltan
tag
válasz
sketchifun #62959 üzenetére
Nézd,vannak EU shopok is nyilván,de egyrészt ők is onnan jutnak hozzá,másrészt eleve olyan árréssel kínálják a portékát,hogy alapból kifizettetik veled a vámot (is).
Azt viszont ne feltételezd hogy ezennel akkor megszűnik a mokkerolás...
Esetleg ritkul.
-
ezoltan
tag
válasz
sketchifun #62943 üzenetére
Nem ördögtől való dolog az.
Tariff insurance+ahol lehet,BG logó nélkül opció,okosposta.
Ha gáz van,cserélik ha dokumentáltad a dolgot.Véleményem szerint top cuccok vannak a gépben.A Diatone termékekről is hallani rosszat,negatívat mint minden más géppel kapcsolatban is.
Általánosan kijelenthető szerintem hogy minőségben jobbak az átlagnál.Az M530 dokumentáltan 6 cella-képes 5 colos versenygép,emez inkább FS/LR...Gyakorlatilag az alkotóelemek megegyeznek.Amelyik szimpatikusabb.
-
vandor01
senior tag
válasz
sketchifun #62910 üzenetére
Mint a nyul.... Ott az fb je kerdezd meg tole a cooper test eredmenyet...
-
vandor01
senior tag
válasz
sketchifun #62858 üzenetére
ahh persze.... mint a viccben...
az oreg kakas meg a kiskakas.... apa tanitja a fiat hogyan kell a tyukokat tojozni... kozossen nezik a tyukudvar masik vegeben a tyukokat.... kiskakas... apa en mindjart ugy odamegyek es ugy megcsinalom a mind a harmat..... nyugi fiam ha kell nekik vmi majd idejonnek....na igy mennek reptetni a tokig sarban csuvaban...
aztan az oreg csak kotelnek all azt odamennek.... na jo van fiam most csinalhatod... kiskakas nekiugrik 1..2...3 es 4.... ahhh bocs papa....
megvarjuk a jobb idot....
-
kriszbon
őstag
válasz
sketchifun #62806 üzenetére
Nekem [ezen a gépen] mikor készült a felvétel 200mW-os VTX volt.
A [másikon] meg egy gyíkfing VTX02 volt szintén 200mW, és még azért lehetett volna velük tovább is menni.
Csak ha még is gyalogolni kell akkor az már nagyon messze lett volna. -
ezoltan
tag
válasz
sketchifun #62806 üzenetére
Mármint,az antennáid rossz minőségűek és/vagy egyéb komponenseid gyengék,ráadásul ezek ellenére irreálisan messze repülsz..?
Azért ezek nem annyira lutri és megvalósíthatatlan dolgok szerintem,ez az egyik.
A másik,hogy ha tisztában vagyok a rendszerem korlátaival,magam érdekében nem feszegetem azokat.Amennyiben nincs valamirevaló (diversity-s nagyon ajánlott) vevőd jó antennákkal,illetve a gépen egy megbízható adód szintén egy bevált típusú antennával,hiába emeled x szorzatúra a teljesítményt.
Ahogy korábban Geller72 is említette,a 200 mW nagyjából mindenre elég FS esetében.Mármint ha ezek a csillagok együtt állnak,ugye.
-
ezoltan
tag
válasz
sketchifun #62802 üzenetére
Ez a jelenség azért nem igazán jellemző szerintem...
Jól működő rendszer esetében,normális antennákkal,épelméjű távolságon belül egy flip nem kéne hogy zavaró képhibákat okozzon.
Emiatt nem indokolt a wattos vtx.Komolyabb távon,zavaró objektumok között,mögött annál inkább. -
Allien
veterán
válasz
sketchifun #62797 üzenetére
Persze, de nem is racer drónra lesz! :-D Ráadásul valszeg nem közös reptetésre.
Peaceliker, antenna is cserélhető. -
syler123
veterán
válasz
sketchifun #62632 üzenetére
Igen, kisebb, mint az Frsky. Átlagos méretű kezem van, nekem tökéletes a mérete. Ha Kiskőrös környékéről vagy, akkor egyik nap megnézheted, megtapogathatod, hogy neked megfelelne-e. A gimbalok nem túl halkak viszont, mint amikor a rugó nyúlik és összenyomjuk vagy fene tudja, nehéz leírni. Azután lettem rá figyelmes, miután olvastam, hogy másokat ez zavarja
Előtte nem tűnt fel...
-
Saccco
nagyúr
válasz
sketchifun #62632 üzenetére
-
Markizmark
addikt
válasz
sketchifun #62629 üzenetére
Jól hangzik, YT-n E011-gyel is tesztelték, 500 métert írt a tag.
Be kéne húzni a féket a költésekkel mosmá.... -
syler123
veterán
válasz
sketchifun #62629 üzenetére
A méret miatt is szeretik az Frsky-t. Én mondjuk pont nem, nekem felüdülés hogy kisebb, de nem annyival, mint egy toy grade táv, amiket a JJRC H67-hez adnak
Így szépen elérek mindent, a gimbal-t is jobban végigérem az ujjaimmal. Még Racer-el nem próbáltam, csak a whoop-al, de majd ha megjön a jó idő...
-
Peaceliker
addikt
válasz
sketchifun #62565 üzenetére
Lehet motor is. De lehet csak motor kábel - esc forrasztasanal is gond. Cseréld fel egy másik motorral és kiderül mi halt meg
-
Geller72
veterán
válasz
sketchifun #62536 üzenetére
A Hawk 5 és a Diatone GT-M630 egy jó gép, jó áron. Mindkettő megvan ~180 euróból.
Mostanában ugye inkább PNP verziók vannak, ami ezt jelenti:"The PNP (Plug and Play) version comes without battery, charger, receiver or remote control."
-Azaz táv, vevő, akku és töltő nincs a géphez, de ez általában mindenkinél alapból már megvan.Építhetsz is gépet, de az nem lesz meg ennyiből. (Ha tényleg profi cuccokból rakod össze. Mert akkor már az említett gépeknél is jobbat rak össze valaki. Jobb komponensekből.) Érdemesebb "6s-ig" elgondolkozni, előre tervezni. Ha mindenből jót veszel, az lesz az olcsóbb később, mert míg te repülsz, addig a többiek vagy forrasztanak, vagy várják a pótalkatrészt.
(Neked sem árt, ha van belőle tartalékban.
)
-
törölt tag
válasz
sketchifun #62528 üzenetére
Köszi, így lesz.
-
Markizmark
addikt
válasz
sketchifun #62509 üzenetére
Köszi, óvatos leszek.
Nekem most úton van messziről egy E010C és egy E011 belföldről, mivel az E011 előbb ide fog érni ezért valami könnyű AIO kamera kéne addig is, de senkinek nincs, illetve nem ad el.
Banggood és Gearbest EU raktárban sincs ilyen motyó. Mindig éppen az nincs ami nekem kell. -
Markizmark
addikt
válasz
sketchifun #62503 üzenetére
Sejtettem, tegnap én is beléptem oda.
Keresek AIO kamerát.Pl.: TX01
-
Markizmark
addikt
válasz
sketchifun #62501 üzenetére
?
Hardverapró. -
vandor01
senior tag
válasz
sketchifun #62445 üzenetére
hat azt pedig birnia kene! de azert 40A eleg durva
nincs mas a kabeleket forrasztasokat at kell nezni...... -
vandor01
senior tag
válasz
sketchifun #62439 üzenetére
szerintem..... elszállt befosott az ESC vagy vmi rajta??
vannak FC-ék amik nem igazan tudjak az ilyen és hasonlo helyzeteket kezelni azaz a propeller megfog/elakad a pilota meg még gépészkedne azt full gazt tol neki.... nos ez a ket akcio prop fog es full gaz! ezt vagy vmi hasonlot eredmenyez! ott a video végén 1.15-tol! [link]
sajnos mikor FC veszunk ezt nem tudjuk elore nalam a tapasztalat alapjan ezt a ket fajta tornyot ilyen problémak miatt NEM szabad venni: pikoBLX F3 es Super F4
mostmar a Kakute-t is leirom a rendelési listarolami nalam jol birja gyurodest az az Emax magnum es a HakRC
amig ezeket lehet kapni es 4S ig épitek gépet??
kicsikbe Emax a nagyobbakba HakRC
nem veszek mast mert meglepi!!??? -
ezoltan
tag
válasz
sketchifun #62364 üzenetére
Lehet hogy kapott egy rövidzárat az eséskor...
-
ggggg5
csendes tag
válasz
sketchifun #62275 üzenetére
Nagyban függ az antennáktól. Nekem tx oldalán saját gagyi antennával, vevőn eachine stingpaddal 2,7km megvolt. Menne tovább is.
-
vandor01
senior tag
válasz
sketchifun #61950 üzenetére
igy kell a JJRC H31 -et is a medenceben valo uszas utan reptetni kell....
hamarabb szárad!ha ilyen faraakados vagy 2 dolgot vegyel a dechatlonban!
1. Satorrud 5meter hosszu osszecsukhatos akar kapuzni is lehet vele meg a fara akadt gepet lepiszkálni
satorrud
2. egy nyill ketto nyilveszző es 50meter vastag damil... a tobbit a fantaziadra bizom!
[link]
[link]mindenkep ilyen tapadokorongost mert erre ra lehet kotni a damilt!!!
-
Peaceliker
addikt
válasz
sketchifun #61950 üzenetére
Hát jó xD ha mákod van nem ártott neki pluszba
-
Peaceliker
addikt
válasz
sketchifun #61945 üzenetére
Nem tettem volna áram alá amíg nem mosom át alkohollal...ilyenkor ez még külön árt. Persze lehet hosszú távon sem lesz baja, persze előre nem tudni.
-
Johnny_vT
senior tag
válasz
sketchifun #61942 üzenetére
Múlt héten én is meg akartam reptetni a BÖSZME-1-et, amíg ilyen "szép" idő van. Sajnos mint a benti tesztelésnél kiderült, a múltkori zuhanás több kárt okozott mint hittem. Próbálgattam arm-olni távirányítóról és néha ment, néha nem. A 3-as motor akadozva, alig forog. Ideje darabjaira szedni ismét és megvizsgálni hol a hiba. Diagnosztikához mit ajánlotok? Multiméter elég vagy szerezzek valami spéci eszközöket/pótalkatrészeket/szoftvert?
-
ezoltan
tag
válasz
sketchifun #61919 üzenetére
Nagylelkű felajánlás.
-
Geller72
veterán
válasz
sketchifun #61912 üzenetére
..ez nem a te napod...
-
Peaceliker
addikt
válasz
sketchifun #61912 üzenetére
Nekem is lett meg gép 4 hónap után
-
Peaceliker
addikt
válasz
sketchifun #61910 üzenetére
Hát ilyen kis gépek pár grammot is megéreznek, nemhogy 3x os súlyú akkut
nem kétlem hogy repül vele, de ilyenkor zabál mint a disznó meg vonszolja magát. Nézz hozzá vmi 40g körüli akkut és láss csodát mennyivel mérgesebb lesz
illetve még repido sem biztos hogy drasztikusan csökken majd
-
Peaceliker
addikt
válasz
sketchifun #61907 üzenetére
Az sztem nagyon nehéz egy akkora gépnek...
-
belakiraly
tag
válasz
sketchifun #61907 üzenetére
Az a 75C kb olyan érték, mint a Media Marktban a 3000W-os pc hangfal 2990-ert.
-
sketchifun
senior tag
válasz
sketchifun #61905 üzenetére
Tárgytalan. 1850mAh-t töltöttem 4 darab 1350es akkuba összesen. Warning voltage 3.9 volt, minimum meg 3.8.
Most a minimum 3.3, warning meg 3.5.
Szerk: Az akku 1350mAh, és 75C. Erősen kètlem, hogy kevés lenne egy Rodeo 110nek, ami szerintem 10-15A-nál nem kér többet maxon..
-
Island
csendes tag
válasz
sketchifun #61905 üzenetére
Sztem nem.Csak nem tudsz belőle kisajtolni annyi ampert amennyi kell.
-
Peaceliker
addikt
válasz
sketchifun #61876 üzenetére
Akkor az egy split
-
Geller72
veterán
válasz
sketchifun #61854 üzenetére
-
Geller72
veterán
válasz
sketchifun #61850 üzenetére
A gyro miatt nem hinném, hogy hanyatt vágná magát. Elvileg acroban akár ki is kapcsolhatsz mindent.
-
Geller72
veterán
válasz
sketchifun #61846 üzenetére
-A propok nem jól vannak fent
- Vmelyik moci forgási iránya változott meg/nem jó
-A BF-ben nézd meg/kapcsold be a gyroszkópot
-Az FC orientációja megváltozott, ezt is nézd meg a BF-ben
Ezek csak tippek a részemről..De én ezeket nézném meg először.
-
Peaceliker
addikt
válasz
sketchifun #61835 üzenetére
Amelyik hez olcsóbban van jó pici vevő
-
kriszbon
őstag
válasz
sketchifun #61832 üzenetére
Szerintem a motorvédők miatt tűnik vaskosnak, mert ha visszanézed azt a képet ahol még nincs rajta semmi és védők nélkül ráképzelsz egy 27mm-es motort akkor már nem lenne olyan furcsa.
Motorvédővel meg egy 34mm-es nagy muglinak néz ki, de jó az ha van. -
Johnny_vT
senior tag
válasz
sketchifun #61808 üzenetére
"Minden létező drivert, ami a betaflightban van, felraktam"
What?
Ha firmware frissítésre gondolsz, akkor csak egyetlen egy kell neked, a legújabb. Miket telepítettél pontosan?Hivatalos firmware 3.3-as Betaflight-hoz van itt: http://www.mateksys.com/?portfolio=f405-osd
Viszont a Betaflight oldaláról is tudsz letölteni a te FC-dhez (? nem biztos, hogy azonos hardverhez való, de a neve stimmel) 3.5.3-as firmware-t itt: https://github.com/betaflight/betaflight/releases -
Allien
veterán
válasz
sketchifun #61798 üzenetére
Biztos. Vannak itthon is kis drónos boltok. Kettőről tudok:
Jákó modell bolt, 9. ker. és
sg modell bolt.
Érdemes lehet telefonon érdeklődni, a franc tudja, web oldalt hogyan frissítik. -
válasz
sketchifun #61798 üzenetére
A Conrad-nal biztos, de azért az árért 5db-t veszel a BG-n és 2 héten belül megjön.
-
Peaceliker
addikt
válasz
sketchifun #61787 üzenetére
Bent szerintem se! Az már pro szint
Mehet igen, balance anya, két szélső kábele lesz a + -
Acro t erőltesd minél hamarabb
-
belakiraly
tag
válasz
Amikor elkezdtem repülni én is felraktam a guardokat, de több kárt okoztak a propellerben, mint mikor nem voltak fent. Minden koccra belekapott a propeller a guardba, allandoan meg volt ragva az ele, ami miatt nagyon vibralt a quad. Na meg egy 110-120 koruli gepen nagyon erezni azt a plusz sulyt, amit a guardok jelentenek.
Levettem egy hét után, és sokkal kevesebb propellert kellett cserélnem. De bentre guarddal sem repülnék.Nekem is voltak olyan akksijaim, e-flite kompatibilis csatlakozoval, azt hiszem valami turnigy volt. En siman csinaltam hozzajuk egy JST-re atalakitot, meg egy balance tolto korbacsot is, nem volt vele semmi bajom.
A módok közül az angle a stabilizálós mód, ahol szoget állítasz a stick-kel, acroban szögsebességet, az air mode pedig egy feature (amit be tudsz kapcsolni mondjuk stickről), ami alacsony throttle mellett is aktívan tartja a pid loopot, így nem fog billegni és irányíthatatlanul forogni a gép, mikor lerántod a gázt.
Acro + Air mode kell majd neked. -
Johnny_vT
senior tag
válasz
Bent ne! Nem a propellerre kell vigyázni, hanem a berendezésre, aminek nagy sebességgel oldalról nekirepül egy 200-500 grammos kemény tárgy.
Inkább vedd meg a LiftOff-ot Steam-en.
Air Mode, Angle Mode, Acro Mode, és Manual Mode
Acro kell neked a freestyle-hoz.Akkuhoz inkább nem szólok hozzá. Én azt nem merném birizgálni.
-
op9
aktív tag
válasz
sketchifun #61768 üzenetére
Próbáld meg eggyel lejjebb venni a "Gyro update frequency"-t.
-
Peaceliker
addikt
válasz
sketchifun #61777 üzenetére
Igen. Gps es slowflyer fajta
repcsikre, kamerás gépekre rakják jellemzően, de van aki racerre, mert inkább longrange a lényeg nem a rövid távú csapatás
-
Peaceliker
addikt
válasz
sketchifun #61770 üzenetére
Az sok. Vedd lejjebb, aztán próbáld újra. Én tuti nem szaroznék cf al
-
kriszbon
őstag
válasz
sketchifun #61770 üzenetére
Állítsd 1070 vagy 1075-re, közép ugye 1500 a felső meg 2000, és utána kalibrálás ha kell(lejjebb írom).
"Arm flag pedig Throttle volt"
Gázkar jobb alsó sarokba húzásával lehetett volna armolni.ESC Protocol mi van beállítva(Oneshot 125/42 vagy Multishot) ha Dshot akártmennyi akkor nem kell de ha a másikak akkor a motor oldalon kalibráld az ESC-ket, mert néha akkor sem armol ha az nincs megcsinálva.
Meg néha akkor sem ha Accelero sincs kalibrálva(igaz ez lehet csak iNAV alatt érvényes). -
Peaceliker
addikt
válasz
sketchifun #61768 üzenetére
Mennyi volt min gázra az érték receiver fülön? Amúgy újabb bf nem armol már usb re dugva.
-
Geller72
veterán
válasz
sketchifun #61765 üzenetére
Tehát akkor bind is megvolt és láttad, hogy a táv reagál BF-ben?
-
Peaceliker
addikt
válasz
sketchifun #61765 üzenetére
Receiver fülön lehetett min max sok vagy kevés. 1000-2000 között kell lennie. Ha kicsit is 1000 alá megy már nem armol, ha 1100 fölé akkor sem. Illetve ha usb re van dugva akkor sem
-
Geller72
veterán
válasz
sketchifun #61762 üzenetére
És ismered a BF-et? Azaz minden be van állítva, modok, táv, portok, stb?
-
Peaceliker
addikt
válasz
sketchifun #61762 üzenetére
Milyen táv?
-
ezoltan
tag
válasz
sketchifun #61760 üzenetére
Azért csak óvatosan.
Gyakorolgass a kis géppel+szimulátor először.
Tud kellemetlen meglepetéseket okozni egy komolyabb gép még tapasztaltabbaknak is. -
ezoltan
tag
válasz
sketchifun #61758 üzenetére
Gratula a kis géphez!
Gyakorold szimulátorral is az acro módot,ne add lejjebb mert aztán rosszul idegződnek be a dolgok.
Ha megfelelő magasságban tartod a masinát odafent,van időd korrigálni ha úgy adódik. -
Johnny_vT
senior tag
válasz
sketchifun #61674 üzenetére
Scotty, kárjelentést!
-
Peaceliker
addikt
válasz
sketchifun #52246 üzenetére
Nem is azért írtam feltétlen hogy tréfa mentes posta lehetőség mert esetleg nem telik rá, hanem mert senki sem ellensége a pénzének
Telorol vagyok csak napok óta, linkeles macera így nekem, de gearbest en van több gép 100dolcsi eleje körül, legtöbb jobb kint a wizard ha másért nem akkor azért mert jóval könnyebbek (bfight210 pl 270g körüli). Nézz körbe. Ha fb n vagy akkor van egy oldal ahol faja kuponok szoktak lenni bfight210 pl többször volt már 100usd -
Peaceliker
addikt
válasz
sketchifun #52181 üzenetére
Bfight210 sztem jobb gearbest ről. Mondjuk az arf, de távot is kapni ott. Ha össze tudod legozni a megrendelést 2 kilósra, akkor van EU express szállítás. Bgn wizard csak drága postával tud tréfa mentes lenni, már ha onnan vennéd
-
Baku
aktív tag
válasz
sketchifun #43090 üzenetére
Köszi!
Igen, ilyesmire gondoltam, de a teljesség (megközelítésének) igényével ....Mint azóta kiderült, ez a PWM (amit írtál) NEM az a PWM, hanem ez:
"PWM - analóg kimenet, minden w külön csatlakozó tartozik....." (by Teréz Atya alias KopterGéza)
( Bár felőlem lehetne akár a Plugged Wired Mode rövidítése is....
)
-
Zoty4
őstag
válasz
sketchifun #42982 üzenetére
250g geppel nem lebegung tobb szaz ember, gepjarmu stb felett, hanem valahol egy reten csapatjuk
-
Baku
aktív tag
válasz
sketchifun #42374 üzenetére
Azok a töltők, amiket ezekhez adnak, nagyon,de nagyon gagyik ám! Nem lehet megbízni bennük egyáltalán. És ezzel el is indul a lavina: Kéne egy jobb töltő, meg akkor már rendeljünk néhány akksit is .....
-
Peaceliker
addikt
válasz
sketchifun #42345 üzenetére
ha csak annyira szorul, hogy jobban melegedjen, akkor most hűvösebb időben lehet jobban bírja.
(#42344) dalamarrr
nincs mit
-
wyattthoearp
tag
válasz
sketchifun #42334 üzenetére
Igen, görbült a tengely. Sajnos motorcsere lesz, de újra repülni fog.
Más:180-200 méretben van valami ajánlott váz, amit érdemes betárazni?
-
wyattthoearp
tag
válasz
sketchifun #42331 üzenetére
Elég ha az egyik motor szorul egy picit, akkor is ez a jelenség. Pörgesd fel a motorokat, aztán hirtelen vedd el a gázt, és figyeld, melyik áll le a leghamarabb. Az akku kevéssé valószínű.
-
wyattthoearp
tag
válasz
sketchifun #42324 üzenetére
Ha rá tudsz mérni az akkura, akkor próbáld, de simán szorulhat valamelyik motor, vagy esetleg a propok rosszul vannak rajta.
-
syler123
veterán
válasz
sketchifun #42223 üzenetére
Ezt már Fape is ajánlotta.
A lényeg annyi hogy nem kell nekem 100db, de a kína nekem jó, mert ráérek.
Tegyem oda, ahol az xt60 csatlakozik?
-
maximilian4
addikt
válasz
sketchifun #41381 üzenetére
*azzal (nem bántásból, de kvára zavar)
Egyébként milyen hülyeség volt abban amit írtam? Tudod a töltőkre rá van írva hogy hányV-tól hány V-ig használhatók. Az egy dolog hogy a led tápod 12V, (amit nem tudtam mint olvashattad korábban), ezért is írtam hogy nem biztos hogy jó lesz. Tehát általánosságban egy 120 W-os tápra írtam hogy nem biztos hogy jó lesz bármelyik töltőhöz. Én pl. először a laptop táppal akartam használni a b6-ot, ami 20V-os, de a B6 tápot 11-18V között lehet használni.
Másik meg hogy akárki akármekkora marhaságot ír, az nem jogosít fel téged a személyeskedésre. Érdekes syler-rel normálisan le tudtuk folytatni a vitát, minden bántás nélkül.
-
maximilian4
addikt
válasz
sketchifun #41377 üzenetére
Szép mentés. Egyedül a töltő tulajdonságait felejtetted el figyelembe venni. Egyébként tudod kinek édesdrágafiamozz. Személyeskedni ki lehet menni a térre, ha ennyire erősnek hiszed magad. Legprimitívebb dolog azzal kezdeni az érvelést hogy más személyét támadod. Ezt nem tanították?
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
sketchifun #41365 üzenetére
Jól van, ha már mindenki okoskodik, én is beszállok.
A B6 mini nem fog 5A-t felvenni a 12V-os tápról, hiába 60W-os, mert 12V-on cca 33-35W-ra korlátozza magát, és a max teljesítményt 15V-on hajlandó felvenni.
Az iSDT ellenben 9-30V között megcuppantja a tápot a beálított teljesítménylimitig, és addig meg sem áll, amíg le nem esik a fesz az előre megadott feszértékre. Pl. így tárolási feszre meríthetsz egy akkut, míg feltöltesz vele több kisebbet. Akinek már volt balesete nagygéppel, az megérti. -
maximilian4
addikt
válasz
sketchifun #41317 üzenetére
120W? Csak úgy szólok hogy pl. skyrc b6 táp az 15V meg 4A (ami 60W). Illetve adot esetben a b6-ot 11-18V-tal lehet tölteni. Majd tönkremegy a töltő a tanácsodnak hála.
Töltő válogatja milyen táp lesz a jó.
-
m4rk.89
aktív tag
válasz
sketchifun #41317 üzenetére
Valami kompakt megoldást szeretnék gyorsan az érkező akksiknak, nem szeretnék forrasztani stb.
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz
sketchifun #41265 üzenetére
Mert elég annak annyi is. Egy 20A esc kibir 30-35A-t néhány másodpercig. 5"-on meg a csúcsfogyasztás sem lesz több 30A-nél. Magasabb kv motor mellett még 25 se. Arról nem is beszélve, hogy nincs ember aki 5 másodpercnél tovább nyelezne egy ilyet, hacsak nem akarja a drónt föld körüli pályára állítani.
Szóval: "Elbírja az, elbírja..." -
maximilian4
addikt
válasz
sketchifun #41265 üzenetére
-
válasz
sketchifun #41262 üzenetére
Biztos vagy ebben? Én a 2300-as motorjaimmal 35-40A-be is bele tudok nyalni
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
sketchifun #41232 üzenetére
Pedig nekem úgy tűnt az "ekkora marhaságot" fényében.
Ellenben nem védeni akarom őket, vagy rábeszélni bárkit bármire. Csak leírtam a véleményemet.
De van itt olyan fórumozó is, aki vett 4db GNB aksit (400mAh/25-50c - szürke matricás) és csak 1 percet tudott repülni velük, holott kb 4et kellett volna. Majdnem le is beszélt róla, hogy vegyek, de végül nem hagytam magam.
Az jó volna, ha le tudnád mérni a teljesítményét, kíváncsi vagyok rá.Vandor: beelőztél...
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
sketchifun #41228 üzenetére
Szerintem arra pont jó (bár nem túl etikus), hogy néhány ember megveszi amiatt, amit ráírtak. Aztán videókon, teszteken, fórumokon, társaságban, stb., elkezd terjedni a híre. És szép lassan elkezdik veszegetni az emberek. Amúgy meg, mint emlitetted is, soha nem vennél GAONENG aksit, mert túl kínaiul hangzik.
De aztán ki tudja, milyen a valós c értéke. Én nem mértem meg, csak hasonlítani tudtam a Turnigy 260, meg 300 hoz.
Turnigy 260mAh/35-70c/7.6g
Turnigy 300mAh/20-40c/8.2g
Gaoneng 350mAh/80-160c/11.3g
Annyi viszont bizonyos, hogy jobban megindul vele, mint a 260as Turnigyvel, a plusz súly ellenére is. -
Teréz Atya
senior tag
válasz
sketchifun #41228 üzenetére
Valszeg hülye volt a marketinges. Ne csináljunk úgy, mintha a nagy nyugaton nem ülne 1-2 kretén nem megfelelő helyen. Ugye, Ábel?
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
sketchifun #41226 üzenetére
Elvileg nem rossz akkuk. Joshua is tesztelte a nagyokat, és meg volt elégedve.
BTW itt van egy majd 2 órás videó a tesztekről. -
varadigabor
senior tag
válasz
sketchifun #41182 üzenetére
Én is most kezdem ,kis játék drónokkal , meg régóta van egy 4ch helim. Most jön az Eachine V-tail, amivel kb úgy kell majd repülnöm mint egy hímes tojással,mert már banggoodon már esc-t se lehet rendelni hozzá, de legalább olcsó volt
-
varadigabor
senior tag
válasz
sketchifun #41164 üzenetére
Lentebb írja a súlyát hogy 181 gr, jobb oldalon lévő 247gr az szerintem a csomagolással együtt a súlya.
-
maximilian4
addikt
válasz
sketchifun #41168 üzenetére
DRH adok-veszek face csoportban is szoktak lenni szinte alig használt vagy használt, de jó állapotú, minőségi akkuk. Amúgy banggood. Vagy DRH társalgóban szoktak közös rendelések lenni hobbyking-től meg hasonló drágán szállító boltoktól.
-
Zoty4
őstag
válasz
sketchifun #41168 üzenetére
Ha van is, aranyaron, mindenkeppen javaslom hogy inkabb kulfoldrol rendelj, hobbyking, banggood, vagy gensace (tattu)
-
maximilian4
addikt
válasz
sketchifun #41166 üzenetére
Azt nem néztem, de ha így van akkor mindenképp skippeld. 100g sok, főleg hogy ha egy dinogy ugyan ennyi cellával, meg kapacitással ezt tudja.
Dinogy-t viszont csak ajánlani tudom.
-
maximilian4
addikt
válasz
sketchifun #41164 üzenetére
Csak vigyázz, mert kb 10 euró a szállítás ha jól emlékszem.
-
molnigee
aktív tag
válasz
sketchifun #41148 üzenetére
Írtam neked privit korábban, azt olvastad?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest