- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cd334
tag
válasz
Markizmark #73583 üzenetére
Általában az 1S gépeken is mindig van 5V(DCDC konverterrel ezt simán megoldják) mert az kell a VTX-nek is. Sajnos a gyári nem elrs rádióknak ennyi a hatótávjuk. Nekem volt olyan, ami beépített frsky rádióval max. 30m tudott. Én teljesen átálltam ELRS-re. Azóta megszüntek a gondjaim. A beépített ELRS FC-k is simán hozzák a 300m külső antennás vevővel meg aztán megetsz messzebre is, bár whooppal sok értelme nincs. Inkább az az előny, hogy nagyon megbízható az ELRS. Van neki learning curve-je, de egészen jó leírások vannak hozzá. Én happymodeles ELRS cuccokat használok, de eddig nem volt velük problémám.
-
vandor01
senior tag
válasz
Markizmark #73583 üzenetére
háát???
toltsd le a diagrammot az FC-rol azt lehet bogaraszni hova mit kell bekotnod?
van ott rajta minden amt lehet forrasztani halom 5V etc....
[link] -
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Markizmark #73574 üzenetére
Integrált vevővel szerintem a 100m-nek is örülni kell. Lehet kapni kis vevőket. 1g alatt, kis mérettel, azoknak sem szokott gondot okozni egy kert.
Fc alá szoktak kerülni álltalaban. -
Peaceliker
addikt
válasz
Egy xm vevő semekkora, el fog férni
de akár van másik, kisebb vevő is. Amúgy 3 szál forrasztás és 2 kattintás bf-ban, na meg egy bind. Gyári vevők fényévekkel gyengébbek mint egy akármilyen külső vevő
-
vandor01
senior tag
válasz
elsonekifutasra....
esetleg erdemes a beepitett vevo antenajanak a tuningolasaval kezdeni!
nalam HM CrazyBee-F4FR_2.0-Pro-Frsky lapnal megharomszorozta a hatotavot a kb 100/120 meterrol 300/350 meterre not! Itt van ket video! hatha erdemes neked is kicsit megmasszirozni a kabeldarabot??
[link] [link]ha ez sem elég akkor johet a kulso vevo Xm+?
de ha ELRS-st akarsz akkor ilyen kis gepre van keramia tornyos vevo pici meret nem log ki semmi belolle... fel gramm[link]vagy kis lapos kockas antennas vevo [link]
na most a performc osszehasonlitasban?
a legjobb amin van 2 antenna is 100%
1 antennas 90%
keramias 80%
lapos kockas 70%persze fugg hogy a TAVra mit allitasz 50mw? 500mw?
a kerami kockasbol ne vegyel Betafpv-st
de lehet semmifele elektronikat ne vegyel Betafpv-st.... minden masodik szar volt! az Alirol rendeltem a legoccobbat 10bol 10 mukodott!
mas cucc jo a Betatol.... vazak motorok canopyk eleg jok.... -
Peaceliker
addikt
válasz
Markizmark #73572 üzenetére
Egy xm vevő tud 500m t simán. Lehet elsőre csak felraknék egy külső vevőt az integrált helyett próbának
-
vandor01
senior tag
válasz
Markizmark #73570 üzenetére
a 4in1 meg frsky gyari TAV ok kb100mw-al toljak (80-120)
persze a dupla teljesitmeny pl 200mw nem jelenti a dupla hatotavot
csak parasztossan meghatarozva kb a 4x-el duplazodhat....
persze millio dologtol fugghet! (antenna receiver minosege etc)
a beepitett lapra integralt reveivert inkabb ne vegyel persze hasznalhato az is
de azert a tapasztalat szerint egy onnalló receiver csak jobb...
es igen ezert is valasztanak ELRSt vagy TBSt mert skalazhato a teljesitmeny
valamint ujabb biztosabb a protokol mint az Frsky consum kivitelek
a falak kisebb akadalyt jelentenek 500mw vagy 1000mw beallitassalen megvennem ar ertek aranyban a legerosebbet azert 2000mw-st mar huteni is kell
van rajta venti meg bordak es etetni is kell arammal es akar 10km is elofordulhat!
lehet egy 500-as vagy 1000-es boven eleg a kadar kockat megrepulni sőőőt!
viszont ezeken lehet allitani a teljesitmenyt 10/25/50/100/250 etc...
na es a frekvenciat is marmint hz-et....hajra
-
vandor01
senior tag
válasz
Markizmark #73567 üzenetére
ahogy nezem ebbe a MICRO meretu modul megy bele!
venni kell egy ilyen ELRS MICRO modult azt mehet a moka
olyanokat kell eldonteni milyen max teljesitmeny kell?
mi az elég?
500mw
1000mw
2000mwkell e hogy a modulon legyen
kis kepernyö 1-2 infoval?
extra battery csati xt30?
vagy ezek nem fontossak szamodraetc etc
szerintem felrakod kap aramot aztan rahuzod a neked megfelelo verzio szamu ELRS wifin keresztul.... esetleg kabellal....
veszel receivereket azokat is wifin azonos fw-re huzod
allitsd be password phrase-t.... a modulra es a receiverre is ugynazt
sac/kb ilyesmik...
hajra.. -
Szancsó
aktív tag
válasz
Markizmark #73325 üzenetére
-
Szancsó
aktív tag
válasz
Markizmark #73323 üzenetére
Szerintem akkor a logging device az ne Serial port legyen: SD -s gépem még nem volt, belső memóriánál nekem ott "onboard flash" kell.
De ha csak az van, akkor gondolom a ports fülön ki kell legyen választva a Peripherals oszlopban az egyiknél a Blackbox logging. A FAT32 elvileg jó neki, más tippem nekem nincs. -
Peaceliker
addikt
válasz
Markizmark #73320 üzenetére
Nekem is ev800 volt és szerettem. Aztán bele néztem egy fs ba (dom v3) és egy más világ. Kisebb a kép, mégis jobb érzés. Szemem sem terheli annyira és szem mozgatás nélkül belátom az egészet. Aztán váltottam hd3 ra, hogy minek, azt már nem tudom, de azóta sem bánom.
Amúgy ev200 is jó (ev100 nagyon kevés) . De nézd meg specben, szerintem dominator v3 már jó, hd2 túl sok, homályos a kép széle, nézelődni kell benne, nem kell akkora FOV (nekem).
De nézz bele, anélkül ne vegyél. -
Peaceliker
addikt
válasz
Markizmark #73317 üzenetére
én úgy értem, hogy amíg akku rajta van ne vedd ki az sd kártyát
-
DJGABI
addikt
válasz
Markizmark #73281 üzenetére
Csak a Flysky, felejtsd el az Frsky-t. Nem tudom milyen protokoll van még, de bármi mást, csak ezt ne. [link]
Aztán persze lehet én vagyok balek és milliónyian elégedetten használják
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Markizmark #73281 üzenetére
A gyártó azt írta, hogy mindent visz.
Viszont Nekem t8sg-m van és csak a régi frsky cuccokat viszi, az újakat nem. Szóval, ha nem kapsz választ olyantól, akinek így használja, akkor érdemes lehet megpróbálnod valakiknek az frsky-os gépét. -
Peaceliker
addikt
válasz
Markizmark #68414 üzenetére
flysky, frsky, spektrum (dsm) jó hozzá
legeladhatóbb ha úgy alakulna a flysky frsky -
vandor01
senior tag
válasz
Markizmark #65214 üzenetére
azt mondjak kb 20%-al.... de pl nalam a storra toltesre max 2A tudok állitani és ha nem OK-es pl 2A 1C lenne mert csak annyi aksi van rajta.... le is kapcsolja magat a tolto... kenytelen vagyok sac/kb jora állitani ha azt kivanom hogy fel is toltse a kb 50%-os toltottsegre...
-
syler123
veterán
válasz
Markizmark #65037 üzenetére
Nekem néha meg kell mozgatni, mert nem áll be középre és szépen elfordul acro módban a gép. Az hogy teljesen bedöglik nem hinném, hogy általános jelenség.
-
mrbig
csendes tag
válasz
Markizmark #64967 üzenetére
1) ökölszabályként 0.1V/cella különbség elfogadható a töltés kezdetekor. Ha nagy ugyanis a különbség, akkor amikor összedugod őket, akkor nagy áram kezd el folyni a töltöttebb cellából az alacsonyabba, és ez nem tesz jót egyiknek sem.
A kapacitás nem különösebben számít, de mivel leadható/felvehető áram a kapacitás függvénye, ezért túl nagy eltérés itt sem ajánlott. Például a 2300mAh aksit inkább ne dugd párhuzamosan egy 450mAh-essel.
2) van itt egy jó kis leírás, sok kapcsolási rajzzal a balance leadről: http://www.tjinguytech.com/charging-how-tos/balance-connectors
Ez alapján én fognám az első és az utolsó cella vezetékét, és forrasztanék rá egy-egy vezetéket, ami utána bemegy a töltőbe. Tehetsz rá egy XT60-as csatit, de a banándugót talán egyszerűbb itthon is beszerezni, szokott lenni a legtöbb mikroelektronikai boltban.
Az első pár töltésnél azért figyeld majd a cella feszültségeket, mivel így egyben tölti az összes cellát, előfordulhat, hogy valamelyiket túltölti. Ezek a kis cellák meg még érzékenyebbek erre. -
vandor01
senior tag
válasz
Markizmark #64936 üzenetére
NEM jo! mert 1S VS 2S!
-
fape
senior tag
válasz
Markizmark #64858 üzenetére
Fatshark szemcsiknél is csak 18650 tok jön/jött BG-ről, nem a gyári aksi.
-
scream
veterán
válasz
Markizmark #64854 üzenetére
Kétlem, hogy dobozos terméket meg kéne bontani a szállításhoz.
-
KisBundi
őstag
válasz
Markizmark #64854 üzenetére
Egy drónt akkor elküldenének akku nélkül?
-
Geller72
veterán
válasz
Markizmark #64817 üzenetére
Oszkár bátyja elmond neked mindent, amit tudni akarsz róla.
.
-
syler123
veterán
válasz
Markizmark #64629 üzenetére
Igen, azt az akkut használom, befér. Belül középen van egy mélyedés a távban, oda kell becsúsztatni.
-
mrbig
csendes tag
válasz
Markizmark #64639 üzenetére
Szerintem több 1s -es akksiból könnyen lehet több s-eset produkálni a töltéshez. Pl egy ilyesmi kábellel
Ha a töltő tud a balansz porton tölteni, akkor ezzel biztonságos lehet több 1s akksit egyszerre tölteni.
Viszonylag egyszerű lehet házilag is elkészíteni.
-
Blizzardking
őstag
válasz
Markizmark #64637 üzenetére
Valami olyan kéne, ami tud egyszerre tölteni sok, kis áramú, 1s/2s (jellemzően apró whoop) aksit, de tud egy több cellás nagyot is, nagy árammal, balanszolva. Na ilyet nem találtam. Ja és LiHV-t is tud.
Én megveszem ezt, whoopozni jó lesz. -
Blizzardking
őstag
válasz
Markizmark #64635 üzenetére
Pusztuljak el ha értem. Erre hol dugsz rá 6 db egy cellás e011 aksit? Ugyanúgy egyesével kell töltögetned őket, semmit nem nyersz azzal a multi porttal.
-
vandor01
senior tag
válasz
Markizmark #64633 üzenetére
van jobb.... de nem vagyok blogger hogy ajanljak....
ISDT vagy HTRC.... arra kell beloni a vasarlast amihez kell!26euroert mindennel az egy jo ajanlat foleg kisebb meretu nagyobb aksihoz ertsd 4-6db max:1200-800mah kornyeki mert az 50wattal már nem fér bele pl 6db 1500-as vagy nagyobb aksik toltése! persze 2db 2500-as még OK! 1C vel töltes eseten....
-
syler123
veterán
válasz
Markizmark #64626 üzenetére
Mondok durvábbat, ha kiveszed az elemeket, akkor irányítani sem tudod az E011-et. Most komolyan, mit vársz 5V-al? Használj 2s akkut, mint mindenki más és mindjárt nem lesz sosem 7V alatt.
Az figyelmeztetést úgy kell beállítani, mint minden Opentx-es távval, holnap meg tudom nézni. Be lehet állítani, hogy rezegjen vagy csipogjon. Nálam az akku merülés a csipogás, az alacsony RSSI a rezgés. -
Saccco
nagyúr
válasz
Markizmark #64619 üzenetére
Fordítsd meg a beállításokban a karok irányát.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Markizmark #64605 üzenetére
itt egy videó, a leírásban említ két linket, amivel össze lehet hozni a bugs 3-at a T12-vel.
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Markizmark #64605 üzenetére
Emlékeim szerint az mjx-et.
Lehet hogy bugs, vagy t12 csoportban hanarabb kapsz választ. Fb-on biztos találsz.
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Markizmark #64598 üzenetére
Nekem a t8sg ment mjx-el.
-
Markizmark
addikt
válasz
Markizmark #64589 üzenetére
Senki?
E011-gyel simán összebindeltem, de az MJX más tészta. -
Peaceliker
addikt
válasz
Markizmark #64567 üzenetére
jaja, de abból jóféle
vtx03 már egy jó féle volt, ez meg az atx (azaz hangot is küld) változatának az újabb smartaudios darabja -
vandor01
senior tag
válasz
Markizmark #64544 üzenetére
megpuhitom az asszonyt egy kozepes telefonnal mindenfele foliaval tokkal es vonoval..... majd utanna rendelek magamnak es panaszkodok hogy nekem csak az o használt lestrapalt 1 eves telcsije meg a 10-20euros kis bizbazok jutnak mig neki a luxus draga telefon kiegészitokkel
..... nincs pampogas!
-
Saccco
nagyúr
válasz
Markizmark #64465 üzenetére
GLS
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Markizmark #64450 üzenetére
Attól függ, mi a félelmed?
-
Geller72
veterán
válasz
Markizmark #64231 üzenetére
Mode 2. De én megnézném a T16-ot is a helyedben, meg néznék/várnék rá valami kupont.
.
-
vandor01
senior tag
válasz
Markizmark #64231 üzenetére
mode 2
-
Geller72
veterán
válasz
Markizmark #64220 üzenetére
Az a helyzet, hogy a B3-hoz kell a 7"-os prop. Amiket én vettem hozzá akkuk, 2S-esek, azok 2800mAh/2S-es akkuk voltak, vagy 3S/1300mAh. A 3-as prop eleve többet zabál, de ez így természetes. Ez minden géppel így van, raceren is az 5"-os géppel 3-as Emax proppal 1500/4S akkuval ~5 min, kettes proppal ugyanez 9:40.
A 3S ugye nem csak hogy megtáltosítja, hanem tovább is fogja bírni. Egyébként a 8 perc a gyárival valami nem igazán ok, mert nekem a gyárival, és egy Firefly 7S kamerával (ami alapból 70+ gramm), nagy lábakkal, propovédővel - egyszóval full-full - is leggagyibb videótime is 12 perc felett volt, azaz ez feletti repidőim voltak minimum maxra megpakolva. Gyári akkuval, propokkal. Kamera nélkül, "minden nélkül" a gyári cuccokkal a 20 perc hihető, én 18-at már mértem vele. -
Geller72
veterán
válasz
Markizmark #64217 üzenetére
Ezek nagyon gagyi propok. A gyári is és az is, amit linkeltél. Meg még jó néhány. A hármas után jobb a helyzet, ha a gyári kettest lecseréled vele. Lehet venni minőségi propokat, de azok ezekhez mérten drágák. Gondolom, sejted, hogy a bg-s hármas propok mennyi vannak ballanszolva.
.
-
Geller72
veterán
válasz
Markizmark #64200 üzenetére
Meg kell adni neki, ami jár..
A 3S-t. Akkor meg majd a vigyort nem lehet letörölni az arcodról.
. A B3 nagyon jól viseli a 3S akkut. De ne túl nagyot!
-
dzso22
senior tag
válasz
Azokat a lapátokat ne használd.
Nem olyan erős motorjai vannak.
7 col 7040-es be 3 ággal 6.5 amperes esc-ek mellett igen irreális.
Csak többet eszik és ha jobban megfigyeled stabilitást nyersz,de ha meglengeted akkor le is pottyan a felhajtó erő hiánya miatt.
Ezt a játékot én is végig csináltam.
Ki kell cserélni az esc-eket nagyobbra,és mellé nagyobb motorok 3s akkuval.
A repvezérlőd lekezeli.Valakinek van Tapasztalata GARTT brushless motorok terén?
Ma égett le a második is 10 perc nem volt benne csak két kövér gáz hosszan,és gyanítom itt nem ESC probléma lesz mert tűzoltásképp egy olcsó kínai került be helyette és még most is bírja. -
ot93
senior tag
válasz
Markizmark #64205 üzenetére
Értem.
Amúgy jut eszembe kamerával nekem is kevesebb, kb. 10perces rep. ideje van, de mondjuk egy viszonylag nehezebb akciókamerával (sony hdr as20, tokkal 138g) -
ot93
senior tag
válasz
Markizmark #64203 üzenetére
Elvileg ha sokáig tároljuk akkor 3,8V-on kell lenni (kb.) . Elmondásod alapján kb. annyi lehetett tehát az biztos nem lehet a gond. Meg az akkuknak kell egy pár töltés mire "visszanyerik az erejüket", ha sokáig nem volt használva. Ezt a h8 mini akkuinál vettem észre, de lehet csak beképzeltem
bugs 3 még nem lett elővéve, habár télen megreptettem 0 fok körül, de amúgy azt kivéve nem használtam télen így lehet majd most ha előveszem, nem tudja majd a 15perc kürülit.
Tehát én is megpróbálnék egy prop cserét, hogy úgy mi a helyzet.
Amúgy a 3 ágú propokkal milyen lett a gép viselkedése? -
ot93
senior tag
válasz
Hát ez furcsa. Nekem van bugs3-hoz való 2300mah-es akku, szerintem full ua. mint amit linkeltél, csak ott bugs6-hoz írják és az tud 15percet (gyári proppal). Sőt ha a gyárik is csak annnyit tudnak most akkor egyértelműen prop miatt van. Amúgy a gyáirakat ezelőtt mikor használtad utoljára?
-
vandor01
senior tag
válasz
hááát csikosat keket noname fost nem veszunk kinabol! meg ingyen sem mert felesleges a veszodes vele! vannak aksik amik ajanlottak de arra sincs garancia, hogy tutik lesznek..... nalam az infinity nem hozta az elvártakat..... de a GNB a tattu a turnigy neha az infinity is jo lehet??? de majd irnak itt meg markakat amit szabad venni... persze nem biztos hogy erdemes!?
pl ZOP power is felejtős!
turnigy HobbyKingrol... jo szokott lenni minimum rendelni kell 50 ejroert akkor ingyenres a szállitas max 2 hét alatt megjon nem lesz dragabb mint direkt kinabol a kinai ismeretlen fos..... foleg 20eurokent rendelni 3-4ejros szállitassal plus 1-2 euros biztivel.... jol meg kell gondolni csak a tutit erdemes rendelni..... -
syler123
veterán
válasz
Markizmark #63905 üzenetére
100-ból, lényegtelen, pont annyi hogyha elengedem a kart forog a gép (rá kell tartanom), rendellenes működés, ilyet sosem csinált a Flysky távom. OpenTX alatt kiíratható a jaw, throttle stb értéke, 0,3 -ra van nálam kalibrálva, ott nincs is gond, de amikor -1,3 akkor már forog a Racer balra, érezhetően, látványosan.
Később tehetek fel róla videót, látszik a táv kijelzőjén.
-
syler123
veterán
válasz
Markizmark #63902 üzenetére
Én Flysky-al használom a Jumper T12 Plus-t, nem vettem észre rendellenességet.
Mondjuk a táv elég érdekes... Azért nem top quality
Konkrétan van hogy nem áll be a jobb kar középre, elhúzom lefelé és hagyom hogy a rugó rántsa be középre, onnantól középen marad. Egyébként ilyen -1 balra értéken van, szóval elengedem a kart szépen lassan elkezd balra fordulni a gép
Nem tudom hogy a rugókon lehetne-e állítani.
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Markizmark #63902 üzenetére
Amelyik neked szimpatikusabb.
Azt mondják, hogy az flysky jele nem olyan stabil. Én ebből semmit nem vettem észre. Az frsky ráadásul sokkal macerásabb és drágább is. -
Saccco
nagyúr
válasz
Markizmark #63858 üzenetére
-
defy456
aktív tag
válasz
Markizmark #63858 üzenetére
http://m.boldclash.com/4x-boldclash-cm-03-716-insane-19000kv-coreless-brushed-motor-for-bwhoop-b03-pro-upgrate-e011-7mm-motor-p153.html
-
Saccco
nagyúr
válasz
Markizmark #63856 üzenetére
$7.99-ba kerül 4db 19.000kv-s motor.
-
defy456
aktív tag
válasz
Markizmark #63850 üzenetére
Milyen whoop ez? Brushed-hez sok az 1000/db, brushless-hez pedig kevés.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Markizmark #63843 üzenetére
mindig is mondtam én, hogy a whoop bentre való
P
-
Saccco
nagyúr
válasz
Markizmark #63806 üzenetére
Igen.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Markizmark #63803 üzenetére
Csak olyan ragasztót használj, aminek a gőze nem marja meg a lencsét.
-
defy456
aktív tag
válasz
Markizmark #63797 üzenetére
Az LST S2 egy marha kis aio kamera, tök jó képpel és adóval.
Snapper 6 kameráján lehet állítani? Nagyon túlexponál. Alig látok vele. -
Icetee
aktív tag
válasz
Markizmark #63797 üzenetére
Segítségeteket kérném.
Van egy Hubsan Zino gépem, amit nemrég kaptam kézhez. A régi Hubsan gépemet használtan vettem, ahhoz volt egy szuper kis SkyRC töltőm. Az kb ~40 perc alatt feltöltötte az akkut amit a gyári töltő 3 óra alatt. És lehetett vele kisütni, tároló töltésre belőni az akkukat.A mostani géphez milyen töltőt vegyek? Mit kell nézni a töltőnél, mert elég sok variáció elérhető ebből a töltőből.
Az akku paraméterei:
- Capacity: 3100mAh
- Voltage: 11.4V
- Energy: 34.2Wh
- Battery Type: Lipo -
fape
senior tag
válasz
Markizmark #63787 üzenetére
Ha képminőség alapján kell választani, a specifikáció alapján a PAL a jobb. NTSC frissítési frekvenciában jobb. De sztem annyira nem észlelhető a különbség. Szal jobb ötlet hiányában próbáld ki és amelyik jobban be jön neked az lesz a nyerő
-
BB9000
senior tag
válasz
Markizmark #63777 üzenetére
Élményrepkedésre kellene a kamera. Androidos tableten nézném az élőképet. (Van benne 5GHz-es Wifi) A szuper minőség és a felvétel lehetősége nem annyira fontos.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Markizmark #63737 üzenetére
Akkor félreértettem.
E011 megy, az bayang-os.
E013 nem megy, mert az egyedi. -
defy456
aktív tag
válasz
A bugs tudtommal nem fog sikerülni.
-
syler123
veterán
válasz
E011 szerintem ugyanazzal a board-al van, mint a h67. Megy T12-vel. Bayang protokol.
-
ezoltan
tag
válasz
Markizmark #63527 üzenetére
Érdekes amúgy mert nekem a napokban több rendelésem is simán “shipped” státuszú lett EU pl-nal.
-
vandor01
senior tag
válasz
Markizmark #63533 üzenetére
ha volt benne aku?
azt szet kellett volna a programjuknak valasztani kulon csomiba....
probáltam egyet.... kulon csomi....
akkor lehet tenyleg befosott az okos csomag? -
Peaceliker
addikt
válasz
Markizmark #63527 üzenetére
tariff insurance
-
Markizmark
addikt
válasz
Markizmark #63522 üzenetére
Ó bakker... Kaptam egy levelet a banggoodtól hogy nem működik az EU priority line szállítási mód. Mi pöcs lehet a bajuk? Air parcelt ajánlották, de ilyen árban már rizikós a sarc. EU priority line meg arra való h ne legyen sarc.
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Markizmark #63399 üzenetére
Abból lesz a bemelegítő aksi.
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Markizmark #63344 üzenetére
Szerintem a doboz szemüveg jobban adja a "benne ülök" érzést, mint az ev100. Ellenben az sokkal kisebb, kényelmesebb és pihentetőbb a szemnek. Legalábbis nálam. De mióta váltottam Skyzone-ra, visszakaptam kicsit a feelinget.
Megreptettem ma én is a whoopjaimat. A Mobula7-et hajtottam, aztán a végén reppent egyet a Trashcan is. Erről hoztam is egy dvr-t.
Trashcan videó -
Peaceliker
addikt
válasz
Markizmark #63346 üzenetére
Kicsit szét van esve most az életem, de ha össze tudtam rakni akkor egy dom v3 at tudok mutatni Ferencvárosi vasútállomásnál. De fb n van egy drh társalgó, ott tuti van ev100 is, érdemes írni, hogy legyen kedves valaki megmutatni
-
Peaceliker
addikt
válasz
Markizmark #63344 üzenetére
Kb 30 fok az fs dom v3 nak is, nekem pont ez felel meg. Nagyobb már nem jó, mert nem látom be teljesen szemem mozgatása nélkül. Bár ev100 ban elég kicsi a kijelzo azt mondják, de nemtom egymás mellett mi lehet a difi
-
twine
veterán
válasz
Markizmark #63283 üzenetére
"rendelj egy köteg motort és kész, úgyis kelleni fog."Igen én is ezen az állásponton vagyok,csak gondoltam mégis megkérdem, hátha van valami olyan nézőpont, ahonnan én nem látom a dolgot...
(mivel zsír új, és ha nem is sokat, mégis pénzt adtam érte, a termék pedig nem 100-as)
De nyilván "gombokról" beszélünk, amiért sokszor nem érdemes,még a billzetet sem koptatni.... -
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Markizmark #63219 üzenetére
Igen, ha veszel egy Jumper távot, akkor az nagyjából mindenhez jó lesz.
-
vandor01
senior tag
válasz
Markizmark #63219 üzenetére
-
Geller72
veterán
válasz
Markizmark #63007 üzenetére
Nagyjából erről beszéltem..
-
Geller72
veterán
válasz
Markizmark #62993 üzenetére
Meglátjuk, meddig.
Menet közben a legszarabb, ha elmegy a kép.
-
kriszbon
őstag
válasz
Markizmark #62984 üzenetére
Nekem is megjött már több nappal ezelőtt, de hogy minek rendeltem azt nem tudom, biztos mert akciósan adták azért.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Markizmark #62984 üzenetére
Nekem tegnap.
-
vandor01
senior tag
válasz
Markizmark #62968 üzenetére
-
syler123
veterán
válasz
A led nem jelent semmit, simán lehet hogy megmakkant.
-
Geller72
veterán
válasz
Nem sok.
. Még 50-et sem adnék neki.
.
-
vandor01
senior tag
válasz
Markizmark #62933 üzenetére
bmeg... miert nem mondtad a golyanak a kemenyig szallitsa ne pedig a szemkoszti szantofoldre.... ahh ma mar nincs megbizhato szallitocég!
-
Geller72
veterán
válasz
Markizmark #62856 üzenetére
3.7Vx2x1800=13.320 RPM
-3.7V - Névleges cellafesz
-2 - 2S, azaz 2 cella
-1800 - Kv érték..de ez csak egy szám, ami sokkal inkább kell a kerületi sebesség kiszámításához. Az meg függ a prop méretétől.
, Aggodalomra azonban semmi ok, mert megy az 3S-en is.
.
-
Geller72
veterán
válasz
Markizmark #62835 üzenetére
..dehogynem..
-
vandor01
senior tag
válasz
Markizmark #62833 üzenetére
nezd meg a motorjat 0603...
fent a harang tetején lathato a zeger gyuru orvosolni a leirt problémákat.... ha én ilyent vennek akkor gyorsragasztos gellel megerositenem azaz összeragasztam korbekennem zegert a tengelyt es hazat FIX-re.... nem kell aggodni a motor alulrol zegerrel nyithato esetleges siklocsapagy cseréhez
ez a harangteto nen torik mint a sunnysky 07xx
esetleg a tengelyt olyan rovidre vagnam mint ami kell a propellerhez hogy ne legyen a propeller es az ALU haz kozott nagy res a prop szinte felfekudjon az alu harangra eseskor kisebb a csavaroero hogy gorbuljon a tengely...
ha ilyent veszel rendelhetsz hozza 1-2 tarcsi mocit is!
hajra! -
vandor01
senior tag
válasz
Markizmark #62831 üzenetére
ezekek a kis BL motoroknak az elettartama elég bizonytalan igen érzekenyek, eltorhetnek.... utésre az illesztesek elmehetnek aztan a magnes beler valahova.... a csapagyazas ha golyos mar elejen visithat akkor a siklocsapagy kikophat... csapagyat nem 1x ru javitani annyira mini pici es ugye kell cserecsapagy is! persze optimális esetben hosszabb az elettartama mint a kefésnek! de a dronozás nem az optimális felhasználás
a kefés talan jobban birja a borulást de folyamatossan kopik... a BL nem kopik de a boruláskor erzékenyebb! ez igaz a 8520 VS 07xx/08xx viszonylatban.... a tovabbi meretek 09xx 11xx mar masfajta kiképzessel rendelkeznek kicsit tartosabbak! a problémak lehetnek:
- csapagyhang
- torik a harang (sunnsky 07xx)
- gorbul propeller tengely (erdemes rovidebbre vagni ha lehet pl happy modell 0706)
- leesik a harag a tengelyrol (felso zegerest erdemes venni es meg uj koraban ragasztani)a harang leeses vagy a tengely "beszopodas" a nagyobb meretnél is elofordulhat.... a kozepso acel tengelyre az ALU harangot rapreselik a tengely 07xx nel 1.25mm a 09xxtol mar 2mm-es.... na most egy rossz eses es a propeller alulrol megutodik letolhatja a harangot a tengelyrol 1x 2x visszasajtolhato de egy ido utan az alu es az aceltengely "beszoposodik" azaz elfogy es nem fogja többet esetleges propvedo segithet, felul zegeres pl happy modell 0706 vagy peremes tengely pl az ujabb sunnysky 11xx sorozatnal epiteskor erdemes 1db tartalék motort venni!
-
Peaceliker
addikt
válasz
Markizmark #62823 üzenetére
Nem tudom ennyivel tartósabb a bl. Nincs benne csapágy, amiben van meg úgy sikít hogy megőrülsz. De csapágy nélküli sem túl halk.
-
Allien
veterán
válasz
Markizmark #62821 üzenetére
-
Peaceliker
addikt
válasz
Markizmark #62821 üzenetére
Uk65
pár dollár egy sima fehér ház és canopy, át lehet szerelni. De mi a cél a géppel?
-
Saccco
nagyúr
válasz
Markizmark #62777 üzenetére
-
sketchifun
senior tag
válasz
Markizmark #62627 üzenetére
Igen, megy. A jumper távok nagy részénél nem azt kell figyelni, hogy mivel megy, hanem mivel nem.
Mondjuk ha ennyire jó hatótávval is bír a multiprotokoll mellett, akkor miben rosszabb mint az FrSky pl?
-
Geller72
veterán
válasz
Markizmark #62614 üzenetére
Mert kiegyensúlyozottabb a forgó mozgás, ereszkedéskor nem "táncol" annyira. Nagyobb a felhajtóereje, sebessége. Viszont többet kér az akkuból. Az irányváltások is jobbak, gyorsabbak, pontosabbak. De kell alá szerintem a 3S-es akku is. Ég és föld.
.
-
durkonorbi
tag
válasz
Markizmark #62610 üzenetére
Nagyon koszi, akkor marad a gepepites, mert ugy latom csak az lesz a legjobb, ugy tudok jol varialni es az adott tomegre optimalizalni...
-
Geller72
veterán
válasz
Markizmark #62612 üzenetére
Van hozzá, de arra figyelj, hogy általában csak párban adják, nem szettben.
(BG/GB is)
-
Geller72
veterán
válasz
Markizmark #62610 üzenetére
Én erre mindenképpen hármas propokat tennék. A gyári kettes alapból szar. De az is lehet, hogy ekkora súllyal én már nem a grammokon, hanem az ESC-en aggódnék.
. Ja és az is lehet, hogy inkább raknék alá 3S akkut is.Ha már liba, legyen kövér.
.
-
durkonorbi
tag
válasz
Markizmark #62605 üzenetére
Halasan koszonom!
-
durkonorbi
tag
válasz
Markizmark #62603 üzenetére
Köszönöm, kérlek nézd meg akkor ha majd tudod! Most 20ert meg lehetne venni, nagyon gondolkodom rajta...
-
Banyu
csendes tag
válasz
Markizmark #62594 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Milyen monitort vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Goddess of Victory:Nikke
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged