- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sketchifun
senior tag
Az a baj srácok, hogy először a guglit kérdeztem, ezáltal ezeken a körökön túl vagyok.
Plussz, azóta egy könnyed mozdulattal az FCről letéptem egy kondit, szóval ma este megtákolom először, aztán folytatódhat a buli.
Ámbátor, szerintem, mivel ez az első gépem, ami képes stabilizálás nélkül repülni, marad a cleanflight, gyakorolni, hogy egyáltalán fel, le tudjak szállni, illetve előre menni, fordulást gyakorolni jó lesz.
Propvédős, szóval óvatosan talán még bent is tudok gyakorolni.
Ebből fakadóan van is két kérdésem.
Sokat olvastam utána, de sehol nem egyértelműsítették. Olvastam olyat, hogy Air Mode, Angle Mode, Acro Mode, és Manual Mode.
Ezek közt mi a külömbség? Ha későbbiekben freestyle felé mennék el, melyik ajánlott?A másik kérdés, hogy a Rodeo 110-en JST csatlakozós az akku. Viszont másik drónhoz van 3db 2 cellás akkum, amik 35C-sek, megfelelnének a gyakorlási célra. Viszont csak Balance csati van rajtuk. Mit gondoltok, ha veszek egy 2S Balance Anya csatlakozót, illetve egy Apa JST-t, össze tudnám ezeket az akkukat tákolni/taknyolni/kókányolni/gányolni?
A Rodeo110 JST csatlakozós kábelei nem vastagabbak, mint az én 3 akkum Balance kábelei.
-
Peaceliker
addikt
Nekem a 70g os, 1104 (igaz csak 5200kv) mögött van 6a, 2345 os proppal. Gyári állapotban 6a esc el ment 3s el is... Túl van parázva ez az amper mizéria, lehet gyártók generaljak hogy el lehessen adni a fölöslegesen sok amperes cuccokat
5 colos 2204 3000kv gépem ment 20a es 20x20 al, havernak is ilyennel megy -
op9
aktív tag
Ja, a linkelt táblázatom alapján pedig 54g-ot kell tolnia a 1103/8000-nek a 1535-ös propellerrel. De gondolom itt a táblázatban nem vázra szerelve tesztelik, szóval inkább kevesebb várható.
Az a 46 * 0,8 = 36.8g szerintem meg kell, hogy legyen, és még inkább jobb, mert a 8000-es nyomatékosabb. gondolom egyik motor sem pörgi ki a maximumát, de a 8000 közelebb van hozzá, emiatt gondolom, hogy a 10000-es értéknek több, mint a 80-át tudja.
De kérem javítsatok ki, ha rosszul gondolom! -
kriszbon
őstag
Az is, lerázás az egész.
Êrdekes hogy pár embernél nem találták hibásnak az árát, utána meg mindet annak írják. Azt írják fizessek még 140 akárhány USD-t rövid időn belül minden egyes megrendelésem után, vagy automatikusan törlik a megrendeléseket.
Trógli egy banda ez.Azt meg már meg is áfáznák, meg nem is ér annyit az a gép, mert annyiból carbonvázast építek, és még táv is belefér az árba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple asztali gépek
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 4
- Bittorrent topik
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kerékpársportok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged