- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
válasz
Saccco #55106 üzenetére
Akkor tényleg kell rá csatlakozót tennem, mert ha csak direktbe beforrasztom, akkor nem nagyon fog menni az állítgatás.
Az a Boldclash motor nagyon drága arra amire szánom, alin 1$-ért kapok 2db 716 motort
Amúgy nagyon durva, amit a flora margarin tetejéből alkottálGrat.
Mi volt a forma amire rámelegítetted? -
syler123
veterán
válasz
Saccco #55103 üzenetére
Jól hangzik.
Kellett finomhangolni valamit, vagy csak feltetted és kész? Valamelyik videón ha jól láttam beállítható, hogy alapból acro módban induljon. Mennyire világítson a led stb, de nagyon mást nem láttam.
Mondjuk leeht majd akkor zaklatlak, ha megjöttHa működni fog és szépen repül, akkor veszek még egy h67-et kamerával
2 akku ára a gép.
-
syler123
veterán
válasz
Saccco #55092 üzenetére
Az még úgy sem túl olcsó. Amúgy Március 28-30 között sokmindenből lejön a 2$, ha gyűjtöd a kuponokat. Pl ezekből.
Csak nem találok olyan flysky receivert, amit elbírna pl egy h67 szintű gép -
fastcatch2
újonc
válasz
Saccco #55023 üzenetére
Köszönöm szépen, úgy tűnik életre kelt!!! Az Internet egy csodálatos világ, ennél csak segítőkész és tapasztalt emberek csodálatosabbak!
Az összes lehetséges kalibrációt megcsináltam rajta. Rendesen működni a karok érzékenységének beállítása után kezdett, de nem tudom, hogy a gyorsulásmérő kalibrációja nélkül is elég lett volna-e ennyi. (Mondjuk kellett volna annyi eszem legyen, hogy ezen ez a leinkább reset, amit nyomhatok, de nem volt...)
-
syler123
veterán
válasz
Saccco #54824 üzenetére
Köszi!
Akkor elvileg ez a programozó kell nekem?
-
virbo
csendes tag
válasz
Saccco #54743 üzenetére
Megnéztem a dedikált FC-t jól látom hogy a gyári vevőprotokolt használja?
Van ez az olcsó multimodulom a taranisban, de a H8 minivel olyat tapasztaltam hogy egy sima tégla válaszfal mögött már erősen késik az irányítás, szóval az úgy használhatatlan...
Meg ahogy látom tényleg macera állítgatni.Mindenesetre lehet megpróbálom feltenni a gyári lapra a Silverwaere-t, legalább kipróbálom. Be tudnád linkelni ezt a kütyüt amivel megoldható? Anno a Falcon ESC-khez vettem valami linkert, megnézném hátha jó az is.
Hosszútávra valószínűleg marad egy F3 lap beépített vevővel hogy tizedgrammnáciskodjak...
Ezek közül van valami infód melyik vált be FrSky protokolos verzióban?
-
virbo
csendes tag
válasz
Saccco #54664 üzenetére
Ha jól értelmezem a cikket akkor ez a Silverware cucc azért jobb mint a blta mert direkt a Whoop-ok repülési tulajdonságaihoz van reszelve?
Van egy E011-em, már vagy fél éve, azt szeretném arcoban használni majd. Csak eddig spúr voltam és nem volt kedvem F3-as lapot beszerezni... Ja meg vevőt a Taranishoz.
Vajon jobban járnék egy dedikált FC-vel amin a silverware fut? Lehet - kell egyáltalán - állítgatni azt?
-
Baku
aktív tag
válasz
Saccco #54491 üzenetére
Tul.képpen, ha nincs szükséged az 1.25-ös aljzatokra, akkor semmi gond vele....
Ha mégis szükséged van rá, akkor jó ha tudod:
Az 1; 4; 5; 6; csatin elég csak megfordítani a műanyag házat (csipesszel, óvatosan, mozgatva lehúzni ....)
A 2; 3; csatit óvatosan ki kell forrasztani, és megfordítani, VAGY....
Elvágni hátul a fóliát a panelen, és az aljzatok csatlakozását vékony vezetékkel párhozamosra kell kötni ugyanannak a portnak a nagyobb csatlakozójára.
(Borzasztó nehéz 2 egymástól 1.25mm- re lévő forrpontba beültetni egy ilyen aljzatot ....) -
Baku
aktív tag
válasz
Saccco #54459 üzenetére
+1 az iSDT "kis kocka"-ra....
Nagyon elégedett vagyok vele.Megcsináltam ezt a fránya variálható dzsekszlis kapcsolós univerzális töltőboardot ....
Hát .... mire átforgattam 6db 1.25-ös aljzatot a nyákon, a fele hajamat kitéptem, a másik fele meg beleőszült .....Még úgy is, hogy a 6-ból 4-et sikerült forrasztás nélkül egyszerűen a tüskékről a műanyag ház lehúzásával, és fordítva visszadugásával megoldani ..... Kettőnél viszont helyhiány miatt nem működött ez a trükk, ott muszáj volt forrasztani .... No az jó nagy szopacs volt.... Emlegettem a sárgák felmenőit egészen sűrűn.....
Egyébként így már tökéletes, és nagyon praktikus, hogy ugyanazzal a boarddal 1s- től 6s-ig bármennyi kis akkut tölthetek egyszerre a cx-10 - től az x5-ig ....
Csak hát jobb lett volna szopacs nélkül ...... -
Peaceliker
addikt
-
csmat
senior tag
válasz
Saccco #54366 üzenetére
Köszi mindenkinek,
Ha használt távnál maradnék, akkor gondolom előbb a táv k3ne ugye? Van valakinek eladó?
Eddig mindig rtf-et vettem és egy idő után rtf-ként el is tudtam adni, viszonylag könnyen..
Mennyire macerás a távot összehangolni a géppel?Nincsen a múltkori hobyKinges 5.000 ftos szemüveghez hasonló akció? Abból vettem, bár azóta se próbáltam ki, mert nincs mivel
-
-
Baku
aktív tag
válasz
Saccco #54037 üzenetére
Eddig úgy néz ki, hogy a legapróbb (talán 1.25mm?) csatlakozóknál van valami irdatlan disznóság:
Fordítva (fordított polaritással!!!) vannak az aljzatok beültetve a panelbe. A panelen is fordítva van a jelölés a gyári akkukhoz képest, és az iSDT visít, mint a disznó amikor rádugom az akkut....
De nem ennyire egyszerű a dolog, egyelőre kicsit X akták .....
A nagyobb csatik úgy néz ki rendben vannak, megy az első adag töltés 6s- en....Lehet, hogy meg kell fordítani a pici aljzatokat a panelben és jó lesz?
Nekem szükségem lenne azokra a portokra is.... -
MATTILA11
újonc
-
syler123
veterán
válasz
Saccco #53758 üzenetére
Jól néz ki, csak úgy, mint a Taranis X-Lite
Utóbbi jobban bejönne, de csak 2 kapcsoló van rajta.Megvárom ezeknek a megjelenését, mielőtt hackelem a Flysky I6-ot, mert ha brickelem, akkor legalább lesz miből választani következő távot.
-
twine
veterán
válasz
Saccco #53706 üzenetére
Köszönöm az infót...az cca.10.000.-HuF
Jól látom, hogy coupont csak a GB-es TS-BC2 csúccsal lehet felhasználni?
A többinél nem engedi!
Viszont ebből adódik is a kérdés:
Milyen csúccsal érkezik a TS100 gyárilag Banggoodról?Ha bele zöldülök sem találom a topicban, de máshol sem az infót, pedig rémlik, hogy volt már róla szó!
Köszönöm ha valaki megmondja....Ha csapott végűvel jön, akkor nyilván érdemesebb a GB-et választanom a BG-hoz képest cca.2000Huf különbségért, hiszen ugyanazzal a csúccsal kapom olcsóbban, és mindenképp rendelnem kell hozzá egy csúcsos hegyet!
De ha csúcsossal adnák Banggodon, akkor.....szóval értitek......bocs a fillérb@szásért de ez a különbség már maqjdnem egy új csúcs ára! én meg nem akarok feleslegesen csúcsokat rendelgetni, ha egy rendelésből megúszom...
Akkor inkább legyen 2rugóval több, de "csúcsos csúcs"valszeg ezt használnám a forrasztások 90%-ban!
-
twine
veterán
válasz
Saccco #53597 üzenetére
+1 Laptop táp.....
nekem szerencsém volt,,,mert épp mikor rendeltem a töltőt, akkor volt selejtezés a melóhelyen...Kiválasztottam egy 90W-os Hp noti tápot...
Meg rendeltem hozzá ilyen kábelt 'oszt jóidő
Szóval, így cca. 800HuF-ból megvolt a táp a töltőhöz
Bár az utóbbi még nem érkezett meg úgyhogy még csak elméletben töltöm vele az aksikatDe lassan már meg kell ,hogy érkezzen...
-
twine
veterán
válasz
Saccco #53401 üzenetére
Épp tegnap futottam bele véletlenül egy apróságba GT-R90 témában a Thingiverse-n...
aztán rákerestem miket nyomtattak már szeretett ki zümimhez...
...hááát ez a kis sárkány nekem pld. nagyon tetszett...magamnak nem biztos , hogy csinálnék ilyen kis tarajos sült...de attól még tetszett
Haszna valszeg azért van, mert rcgroups-on épp volt arról értekezés, hogy valaki akart a toronyra még egy emeletet pakolni, és a gyári test alá már nem fér....de egy ilyen kis nyomtatással az ilyesmi már nem probléma...itt is pont valami hasonló látszik....
tarajos sül rul'z -
-
Baku
aktív tag
válasz
Saccco #53332 üzenetére
Az oké, hogy erős, és pörgős, gyors, de könnyű.
Az is rendben van hogy erejénél (és a pilóta ügyességénél fogva) képes leküzdeni a szelet, de akkor már a repülés a széllökések állandó leküzdéséről szól ....
Szóval kintre azért csak egy nagyobb, nehezebb géppel érdemes menni.... (szerintem ...) -
-
twine
veterán
válasz
Saccco #53318 üzenetére
Cő-cő ez is valami?!
Hasonló, mint amikor a CX10-hez nem vittem tartalék propokat, mikor átmentem haverhoz "elesni"....
A harmadik jókedvű haverral kitaláltuk hogyan lehetne játszani...
-
Jazz
veterán
válasz
Saccco #53291 üzenetére
Csak annyi, hogy szeretnék egy viszonylag olcsó gépet. Első körben kinéztem a V950 helikoptert. De ezen ugye nincs kamera, és jó lenne fpv-zni is.
Gondoltam jó, akkor legyen drón. De elkeserített az a delay time amit láttam. Több mp-es késleltetés, használhatatlan.
Na most ha ennyire gyatra az fpv, akkor a kamera felejtős. Vagy létezik olyan ami használható, és milyen áron? -
Peaceliker
addikt
válasz
Saccco #53090 üzenetére
Ez még mindig nem új bl sztem... Látszólag ugyan az mint előző más színben. Valamit láttam a napokban, de nem is tudom már mi volt a fícsör benne. Más méretben tán már van értelmes. Amúgy 0806? 3br moci. Egyik ismerősöm jókat mond róla.
Szerk : jah de ez az új sry. Kíváncsi leszek rá
-
helltp
aktív tag
válasz
Saccco #53048 üzenetére
Szerintem nem, ezekre csak annyi volt írva hogy 70000 rpm, de bőven túl erős ez is bentre. ( Vagy valószínűleg csak én nem vagyok elég jó még.
)
(#53052) SpydeR3412: Miért mi lesz vasárnap? Le vagyok maradva kicsit.
(#53059) Peaceliker: E011 szvsz jobb, sokat számít hogy 716 van benne. Meg megjegyzem, hogy 25$ körül ott a beecore, és akkor már van betaflight is.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Saccco #53056 üzenetére
7usd nem a világ. Egy ftdi m meg még 1 vmim van biztos nem ártana mellé még 1 st linker
Tehát ha jól értem akkor az említett gépek közül lenne érdemes választani ha nem akarok lapot cserélni? Vagy f36 jobb lehet valamiben?Szerk : fontos kérdés kimaradt. Melyik menne devo7e vel? Csak egy flysky modul van benne pluszba. Vagy vennem kéne vele egy plusz modult?
-
fape
senior tag
válasz
Saccco #52976 üzenetére
Annál nem lesz jobb, veszel két normális 3Ah 18650sat (pl Panasonic NCR18650B Protected vagy Panasonic NCR18650B) bár annyiért kapsz LiFePo4 Transmitter Pack-t is: 2Ah vagy 2,1Ah, ezek aszem bele férnek.
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
Saccco #52861 üzenetére
"nem úgy vettem észre, hogy komplett csomagnál olcsóbban lehetne ilyen gépet építeni."
Pontos ez a meglátás!
Válogattam, lepontoztam, de még így is drágábban építettem. Viszont annak a varázsát, hogy magának építi az ember, és az a levegőbe emelkedik, na azt nem hozza ki egy készre szerelt gép beüzemelése.
Aztán meg legalább a napi gondokról hatásosan tereli el az ember figyelmét. Persze van benne bosszankodás, küzdelem, várakozás, de azt is feledtetni tudja a siker! -
twine
veterán
válasz
Saccco #52854 üzenetére
Megtaláltad az az egy videót, amin pörögtek hetekig, az egyetlenegy eset....
Én hiszem ,hogy használható... Bár egyelőre nem cél a 4s, csak mint témától független "megfigyelés" a világból, hogy eladtak (has) 1000db-ot, abból egy így járt, és máris hajlamosak vagyunk konzekvenciát vonni...
Nem tagadom, és nem védem... Mert nincs belőle hasznom... Csak logikusan próbálok gondolkodni, mint általában .. És itt is ezt teszem...egy db!
-
-
_ak_
addikt
válasz
Saccco #52694 üzenetére
csak bajban vagyok, hogy hogyan is csapjak bele. Elvileg úton van már a 2-ik h8 mini illetve egy e011, amit gondoltam már átépítek az új TS100 segítségével, de még mindig kell akkor akksi, szemüveg és táv. Ezzel csak az a baj, hogy még mindig olcsóbb lenne egy RTF Whoop.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Saccco #52694 üzenetére
Nem hiszem, hisz csak 10kkv xD
Meglátjuk, nemtom még. Igazából bentre elég volt a babyhawk. Az 5200kv ugye bár 23as prop, de 85g. Ez meg 60 alatt lesz sztem.
Lehet túlzás és erősebb lesz mint a kerti... De akkor csak árakom a prop guard ot arra ez meg megy ki xD(#52696) wender
Kedvenc kérdésem
mennyi lett a súlya?
tényleg érdekel
/nem kell engem komolyan venni, ilyen téren nagyon elkapott a grammok elleni harc/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nyaralás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Trollok komolyan
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest