- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
helltp #53060 üzenetére
A 70.000rpm-es az a 19.000kv-s. De az 4.2v-ra van megadva, az enyém (56.000rpm/17.500) meg 3.2v-ra.
Össze kéne hasonlítani őket.(#53061) Peaceliker: 716os motoros gépet érdemes venni mindenképp. A legolcsóbb, ha egy stl-el felokosítod a lapot.
A gyári mocikat még érdemes cserélni.Ami nekem a gép árában volt, de lowbutget vonalon ez lehet a megoldás.
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
helltp #53047 üzenetére
Hajrá!
Remélem vasárnap hozod...
Közben tegnap megsétáltattam a whoop-omat, a Jumper T8sg típusú pórázzal.
Jól össze is koszolta magát a nagy játékban.
Qva jó ez a gép egy normális távval.
Az aksik ugyan, félállasba voltak kapcsolva a 0°c miatt, meg az ujjaim is szét fagytak, de megérte.
Itt van két rövid felvétel: videó 1 - videó 2Ha esetleg valaki kíváncsi, hogy mitől ad a kamera ilyen absztrakt színeket, annak válaszul szolgálhatnak az előzmények, melyeket a yt csatornámon meg lehet tekinteni.
-
Saccco
nagyúr
-
Saccco
nagyúr
válasz
helltp #52080 üzenetére
Ez ilyen megdöglős nap akkor... nekem is beadta a kulcsot az egyik hátsó motor.
Az E011/H67 eredeti motorjai szerintem csak 14500kv-sek.
4pcs BoldClash BWoop B03-07 716 61500rpm 3.7v - $7 ~ 1.800Ft
RPM: 53500rpm(3.7V)/60000rpm(4.2v)4x CM-03 716 Insane 19000KV - $8.5 ~ 2.150Ft
Speed:70000RPM±15%/(4.2V) (No Loaded)-> itt valami kicsit sántít
KV: 19000Kv±15% (4.2V)Ez nagyon megtetszett...
BWhoop B06 Brushless Whoop FPV Racing Drone ARFF3 XM Frsky BLheli ESC
Features:
1.Extremely Lightweight:27g (w/o battery),40g(w/ battery)
2.Brushless motor:0703 15000kv brushless motor;No sodering,easy change motor!
3.Power System:4-6 minutes flight time, 80C/160C 3.7V 450mah 13.3g battery supplies more powerful flight experience; High-Current PH2.0 supply consistent current to motors.
4.Camera & Video Transmitter:25mw 800tvl 120° Cam&VTX FPV AIO;Select button to change channels from the hood top; 10°camera angle make FPV easier;No sodering,Cam & VTX connect Flight Control directly;Super light 5.5g with canopy
5.Durable: PP material EDF airframe more;canopy fully protects the camera, video transmitter, and flight controller
6.Betaflight Flight controller comes pre-flashed SPRACING-F3;4 in 1 BLheli 2A PWM oneshot125 Integrated FC & Esc
7.4.58g lightest amount, no soldering, easy installation
8.Official Spracing-F3, latest BF firmware
9.Esc each port send continuous 2A, Max 3A output
10.Silica gel shock absorption pads helps to filter MPU noise, making your flight more stableSpecifications:
1.Wheelbase: 77mm
2.FC: F3
3.ESC: 4 in 1 BLheli 2A Brushless ESC
4.Motor: M0703-15000KV
5.VTX: 25mW 48CH
6.Camera: 800TVL 120°
7.Receiver: XM(Frsky)/DSM2(Spektrum)/FS-RX2A(Flysky)/FM800(Futaba)/Without
8.Prop: 40mm
9.Battery: 3.7V 450mAh 80C
10.Dimensios: (3.94 x 3.94 x 1.45)" / (10 x 10 x 3.68)cm (L x W x H)
11.Weight: 0.93oz / 26.5g(Without Receiver and Battery)A BWhoop B05 V1 Brushless Worlds Lightest BNF Brushless FPV Drone is akciós, ~20eFt.
-
SpydeR3412
aktív tag
-
gonger
senior tag
válasz
helltp #48588 üzenetére
Én ugyanezt a gépet és kamerát rendeltem. Utóbbit érdemes jól rögzítenem, nekem egy kereten befőttes gumival volt fent, de egy esésnél hátrafordult a kamera és kis füstölés után meg is adta magát :-(
Aztán megjöttek a tartalék akksik, megvolt az öröm, az udvaron LOS-ban egész jókat csapattam (kamera nélkül fickós, azzal együtt csak szenvedés) néhány start után viszont a vevője megadta magát, nem csatlakozik a távhoz. Küldtem videót bangoodnak a hibáról, felajánlottak, hogy küldenek egy új receiver boradot, vagy 5 USD ráfizetéssel egy komplett új gépet. Ahogy túrtam a netet, a vevőből érdemes tartalékot venni, vagy a felokosított verziót F3-al.
Az alap táv és vevő miatt nincs értelme túlvariálni a kamera kérdést lakásban, mert nem fog messze jutni a gép sajnos :-(Cserébe Én most egy ilyet rendeltem, súlyban is nyerek 2 grammot. A kamerát beragasztom a 2 első prop közé a keret külső részére a transmittert pedig berakom az vázba az akksi és a vezérlő lapka közé, valamivel elszigetelve, antenna hátra fog csak kilógni kicsit, de kevésbé lesz sérülékeny.
-
vandor01
senior tag
válasz
helltp #48582 üzenetére
szerintem ez igy ahogy van egy jo low budget-es kezdo csomag
a geppel messzire nem fogsz elkalandozni ezert a szemcsit nem erdemes tuningolni viszont extra aksikat esetleg vmi kameratartot plus antennavedot erdemes nezni... viszont ezzel a szerkezet sulya fog grammokban gyarapodni....
antenna ugyileg ha mar kolteni akarsz akkor inkabb Aomway vagy vmi pagoda -at nezz... most jon a 11.11 lesznek TX-kamcsik jo aron nezni kell de pl ez a GB-es is OK: 9-10ejroHa tetszik akkor ugyis masik dragabb jobb szemcsire gepre kamcsira etc-re fogsz vagyodni szoval csere ez az egesz keszlet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- PlayStation 5
- Autós topik
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- AliExpress tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- Milyen autót vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest