-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
-
Baku
aktív tag
Szívesen!
Na most CSAK AZÉRT (is) rendeltem egy F36-ot, hogy sk. össze tudjam hasonlítani az E010, és E011 - el......
A dolog pikantériája, hogy a marhanagy és hűdefasza black friday-es "szuperkedvezményes" parasztvakítós árhoz képest kemény 60HUF-al fizettem többet érte.....
-
vandor01
senior tag
kis jatek kis tav.... hasznalod mig tonkre nem megy aztan masfajtat kivansz erosebbet nagyobbat.... nem erdemes tovabbgondolni.... igaz most vettem 4db-ot en is neha jo bohockodni vagy ajandekba
sok kis kicsi kozul meg ez a legjobb es 8ejroert visszautasithatatlan ajanlat volt
tobb fajta csati van a kis dronokhoz...DE ehhez a JST losi jatcik...
a masik aksinak JST 2.0 2pines csatija van azaz aksi a E10/F36-os vonalon hasznalatos... persze meg lehet oldani csatit atforrasztani vagy toldo kabelt csinali etc...
De a H8 minihez az az eachines aksi JST losi csatival jatszik
lehetoleg 150mah/45C verzioban...
ekkor tuti nem lesz reklamalas vagy varialas csak booodooog repules -
vandor01
senior tag
A H8 minihez az elso JJRC 30C-esnak a csatija nem jo! NE VEDD MEG
A masodik JO! Ugyanezt ugyaninnet vettem: a 45C-st...
ezzel fickosabb es az aksi csatija 1-1ben jo a H8 minihez!
valamint tudod tolten 1x-re oket!EZT VEDD MEG!
belemegy nagyobb aksi is a 260mah... DE NE VEGYEL bele!
Mert csak lomha tetu lesz tole ez a jo a 150mah es minnel nagyobb C -ertek! 45C!!!A taviranyito meg olyan amilyen 2 tuning letezik!
ha van komoly taviranyitod akkor modul bele:[link]
ha meglevo kicsi TAV-ot speckoznad: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged