-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
Komolyabb töltő: bármelyik iSDT, pl.: Q6.
Kupon is van hozzá valahol, $39.99 vagy mennyi.Lejárt.
szerk.: iSDT Q6 Plus 300W 14ATöbb 1S akku töltéséhez meg egy ilyen: 2WARRIOR Charging Board Supports 6 Packs of 1S Lipo Battery
-
Saccco
nagyúr
Eltörő alkatrész nincs. Ha agyonvágod, akkor a váz megy ketté, menthetetlenül.
Pótakku nagyobb C értékkel.Ha majd még költenél, akkor:
kamera - LST S2 - $9-11
szemüveg - Visionplus amikor akciós a hobbyking-en $20 (egyébként $68), kell hozzá táp, pl. 2×18650, vagy bármi 8V körül, nem tudom fejből hirtelen a tűrést
töltő - valamelyik iSDT $50 (akciósan talán $45) - Ez túlzás ezekhez a gépekhez, de egyszer kell megvenni.
töltő elosztó kicsi akkukhoz 2Warrior $5
XT60 csatlakozó az iSDT-hez meg egy laptop töltő, de bármi jó 9-32V között.(#51009) SpydeR3412:
A távot kihagytam...
Egy Jumper T8SG $80 vagy egy Taranis Q X7 $100-110 + multiprotocol modul $35.sysrq:
Mindezek nélkül is nagyon jó szórakozás. -
Saccco
nagyúr
&& choco01:
Ha nem akartok FPV-zni, akkor a három akksis F36 is jó bolt.
Bár nekem is két F36 jelenleg az FPV flottám.choco01:
30-50 perc, sose mértem.
Létezik tartalék akku minden méretben, több erővel is (nagyobb C érték).
EU expressz nem gyorsabb, de úgy nincs plusz költség.(#50994) SpydeR3412:
Nem bírtam irányítani. Megnyírta a szobanövényt.
Egyszer meg is csípett, kikapcsoltam a távját és felpörögtek a motorok rajta, nem is értettem. -
Saccco
nagyúr
Igen.
Eachine E010 ~ JJRC H36 - Ezekhez nagyon-nagyon hasonló Furibee F36 - 6×15mm-es motorok
Eachine E011 ~ JJRC H67 (csak itt le kell szedni a karácsonyi zenét) - 7×16mm-es motorok
(#50973) SpydeR3412:
Tényleg sokkal tempósabb, mint az E010. Bár ahhoz képest a H36 is erősebb, illetve ezekhez képest pedig az F36.
Már várom, hogy befusson a Télapós H67-em.
Mindig megdöbbenek, hogy mennyire rossz a digitalizált képe ezeknek a kameráknak, élőben nem ilyen gyászosak. -
Allien
veterán
Ne keverd a Bugs 3-t a kettővel, mert nem egy kategória igaziból. A 2-s alapban egy fix kamerára épülő, míg a 3-s egy gimballra rakott sport kamera cipelő. Elvileg persze, de nem is ez a lényeg, mert elvileg felcserélhetőek a dolgok. Egy nem cserélhető, a bugs 2-ben van GPS, ami naggyon állat tud lenni!
-
Geller72
veterán
A Bugs 3 most 67 euró volt kuponnal én még 62-ért vettem, szintén kuponnal. Most rendeltem meg hozzá a DVR-es gyári FPV kameráját 19 euróért kuponozva. Ebbe egy SD kari és nem is olyan rossz 720p-s képet csinál. A nagy, 4k-s akciókamerával, hosszú lábakkal, prop védővel - azaz full megpakolva 12 perces vidiket csináltam vele simán. Ha nem nagy kamerával, hanem a kis saját FPV-vel szereled, nagy lábakat, prop védőt elhagyod, cserébe felpakolod a hármas propokat és nagyobb, esetleg 3s-es akkut teszel alá, egész jó gépet kapsz olcsón. Viszont nincs GPS. De van FPV, SD karira felvétellel. Írtam már, a Parrotnak is van Spark kategóriás gépe, lényegesen olcsóbban. 2 km, 14 mpixel, FHD videó, 25 perc repidő, 2700-as akku..etc (Gyári adatok) . Igaz, elég nehéz kapni. De talán Fid-nél mintha láttam volna Phantom 2-t 40k körül? Erre azért kérdezz rá, mert ha ez nem is, de egy P2-vel még mindig jobban járnál.
-
Allien
veterán
Ahogy többen írták, az alap, hogy dji a célvonal. Már, ha van rá pénz.
Nekem sincsen, de a felsorolt 3 cucc közül kettő kuka. Pontosabban, a Bugs 6 nem erre van kitalálva, AZ a jjrc szintén kuka, pl 100 méter max! De jó az 30-50 méterre, ami ráadásul kb 1 másodperc hátrányban vezérled, ami kb hamar jelvesztéshez vezet.
MJX Bugs 2 B2W, no igen. Ez egy jó alternatíva lenne, csak 234 dolcsiért?!?!?! WTF...Max akkor, ha ez egyből két szettet küld ennyiért.Én, a C verziót 107 euróért vettem, és ugye elvileg kalkulálni kell (max átcsúszik, és akkor nem) az áfával, és ekkora összegnél már vámmal is! Szokott lenni ez kb 130 dolcsi körül is. Ráadásul, hasonló tudású gépek szintén vannak annyiért (kb 130 dolcsitól). A kamera is, inkább felejtős, szerintem, főleg azért, mert relative könnyen cserélhető másra.
-
Jackal2
senior tag
Túráztunk drónnal, szóval van tapasztalatom. Marciart cigölt Phantomot és mire össze meg szétpakolja az minimum 10 perc, meg 20-at repül, szóval mindenki vár 40-45 percet, ami azért annyira nem túra barát
Voltam másokkal is, akik vittek versenydrónt kis kamerával, kicsapod, repkedsz 10 percet max és mész tovább, de ugye ott kell tudni repülni, meg a sok szart magaddal vinni, viszont ez is elfér egy kisebb táska zsebében. Ennél sokkal jobb, ha egy sparkot veszel, az pont erre való. Felengeded, húzkodod egy picit az appot vagy a távirányító karját, aztán zsebre rakod és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest