- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hát, gondolkoztam, hogy írok, de aztán inkább nem.
A Mester és Doki kapcsolata mindig ez a se veled se nélküled volt (nyilván a se nélküle az a Mester), de ezt itt nem tudtam értelmezni nagyon.
Kesze-kusza volt, mondjuk eléggé pörgős, de azért mégis, nah.
Hanyadszor csavarjuk már ki ugyanazt a nagy háborút meg egyéb dolgokat.
És csak hogy legyen változás, már megvan a köv rész (gondolom karácsonyi?) címe és a következő főellenség. Micsoda csavar!
Engem itt már a nagy titok sem mozgatott meg, inkább néztem volna Picard új részt.Egyre inkább efelé hajlok:
-
törölt tag
-
törölt tag
Igen, borzasztó felszínes és elnagyolt volt. mintha összedobálták volna, akár az előző részt. Az ujjas rész nekem tetszett, attól lett kicsit eszetlen. A buszsofőrre nem is emlékszem. De már csak 3 rész, aztán megint nem kell nézni egy darabig. (Tudom, nem kötelező )
Fura, pár évvel ezelőttig meg hogy vártuk. -
törölt tag
Na végre egy idióta rész. Nyomokban tartalmaz hasonló eszetlenséget, mint a régi részek. Ettől még nem lesz jó, sőt, bele lehet kötni minden második percbe, de legalább visszahozott vmi kis nosztalgiát, bennem legalábbis.
+ szállította az évad viccét, merthogy a Dokit csúnyán
.megujjazták -
törölt tag
-
törölt tag
Nekem ezzel az egésszel az a bajom, hogy eddig a Doki nagyon angol volt. Most meg nagyon amerikai. Nekem valahogy az angol megközelítés sokkal emberközelibb volt, sokkal dramatikusabb, az amerikai meg elnagyolt. Ez egy kicsit olyan, mintha felhígítottuk volna vízzel vagy sok jéggel. Valahogy még fogyasztható, de már nem olyan tartalmas.
Szomorú vagyok, mert nem gondoltam volna, hogy egymás után sok évadot így elszúrnak. Viszont már csak 4 rész, szóval nem kell sokat "szenvedni".
A sztori miatt úgyis végignézem.Gallifrey -
törölt tag
Oh wow, okés. Akkor most így okítjuk a tömegeket arra, hogy legyünk környezettudatosak?
Mert ez borzasztóan...kettős rész volt. A sztori önmagában nekem nagyon tetszett, elment volna egy jó kis scifi filmnek minimum másfél órában. De 40 percben ez csak így összecsapott volt nagyon.Homofóbok hagyják ki ezt a részt, úgysem kapcsolódik semmihez, filler volt.
-
törölt tag
Nem volt már egy Teslás rész még vmikor Tennattal? Valami föld alatti menekülős, vámpíros, kapszulás, robbantós téma?
Az 5. rész sztorija bejött, de ahogy láttam a 6- rész ajánlóját már megint egy filler rész jön?
-
törölt tag
Nem volt ez olyan rossz, sőt, régen éreztem már hasonlót miközben néztem a részeket.
Az első 2 rész sokkal akciódúsabb és szórakoztatóbb volt, mint az egész előző évad összességében.
Jól voltak az egysorosok is:It has a short fuse, I'm familiar with that vagy a Call me by my name . Nagyon látszott, hogy ezer helyről lopkodták össze az egészet, de hey, ha működik... *vállatvon
Ami nem tetszett, az a Aztán a második rész végén már értettem. Viszont nem emlékszem az előző évadra, volt benneMaster. Mármint mikor lett ennyire őrült és erőszakos? Missy? Mikor alakult át Masterré megint?
Azért örülnék, ha a következő résztől nem megint MOTW lenne, hanem folytatnák a szálat. És nagyon örülnék, ha ezt az évadot nem csesznék el, mert borzasztóan érdekelne a sztori.Gallifrey
A hibái ellenére jó volt ez a kezdés. Hajrá.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- További aktív témák...
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest