- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alexios
veterán
válasz
VIPowER #1456 üzenetére
Nekem az a bajom, hogy most próbálnak talán kicsit jobban "komolyak" lenni a részek, de a gyerekes vonalat sem akarják elhagyni, és valahogy ez nem áll össze annyira, mint az előző évadokban.
Pl. az utolsó részben is spoiler
szerintem hiteltelen volt ez a megnyomjam-e a gombot és akkor megmentek egy lényt, cserébe feláldozom az emberiséget dilemma. Egyszerűen nem tudtam elhinni, hogy azt fogják választani, hogy ne robbantsák fel, Clara is csak a doktorba vetett hite miatt tiltakozott a végén. A megoldás meg, hogy azonnal tojást rakott meg a nevetséges kategória szerintem, persze lehet mondani, hogy ez egy ilyen lény, de ettől még nem érzem kevésbé hiteltelen megoldásnak.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
VIPowER #1454 üzenetére
Szerintem nem rossz az évad eddig. A Robot of Sherwood, The Caretaker és a Kill the Moon eddig nem tetszettek, de ezek se voltak rosszak igazából. A többi nagyon jó volt szvsz, még az annyira nem várt Time Heist is.
Capaldi egy állat és Clara karaktere is pozitívabb lett (mondjuk nekem eddig se volt bajom vele).
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- További aktív témák...
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest