Hirdetés
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Earfun Air Pro 3 - te is, fiam, Bluetooth?
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Statikus
senior tag
válasz
Geller72
üzenetére
Hát pont erről beszélek. Ez nem egy AIR2, az AIR2 távján nincs sem kijelző, sem ennyi funkciógomb, mert nem arra készült, mint a Pro, vagy a Zoom.
MEGTALÁLTAM AZ ÖSSZEFESZÜLÉS EGYIK OKÁT:
Én az Air2-ről beszélek, mert azt ismerem valamilyen szinten, van aki általánosságban beszél, van aki a Pro, Zoom drónt veszi alapul.Véleményem szerint, az, hogy máshol akarsz leszállni, mint elindultál és nem állítottad át menet közben a homeot nincs összefüggésben azzal, hogy kézbe szállsz le, vagy fűbe, vagy aszfaltra, vagy a kombájn tetejére.
És igen, valóban írta valaki régebben, hogy miért száll kézbe. Megértettem, ettől függetlenül én továbbra sem szállok kézből fel, kézbe le. Nem igényli a profilom, nem használom olyan dolgokra a drónt, ami miatt erre szükség lenne, de, ha majd előfordul, vagy valami miatt kipróbálom, meg fogom írni nektek, hogy elvesztettem a szüzességemet.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- Dell Latitude 5490 14",HD,i5-7300U,8GB,256GB SSD,WIN11
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest