- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ilyen konfigurációban érkezik a Xiaomi 15
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Integrálja a Honor saját asszisztensébe a DeepSeeket
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
az utobbi nehany hetben erdekes problemara figyeltem fel a bal oldali fulessel. egyelore nem kulonosebben reszletezve, ez ugy nez ki, h abban kulminalodott, h a bal oldali tobbe nem csatlakozott a jobbal egyutt semmihez, csak kulon. ugyh 11 honap utan visszakuldtem.
gondolkodtam rajta, h kiprobalom az utodjat, mivel az ugye tudja azt, h erzekeli, ha kiveszed a fuledbol. viszont tobb helyen, a forumaban is olvastam, h ez nem megbizhatoan mukodik, meg h allitolag nem is mindegy, h hogy rakod le pl az asztalra, h valoban megallitsa a zenet.
azert meg, h bohockodjak ezzel, nem fogok tobbet fizetni. ugyh maradok ennel a modellnel, rendelek egy masikat.
mert egyebkent jo tapasztalataim vannak vele, kenyelmes, nem esik ki a fulembol egyik oldali sem, setahoz, edzeshez, telefonalashoz is jol mukodott, plusz az ANC is hasznos volt idonkent, akar zene nelkul is. kb mint egy fuldugo.
talan ez mar tovabb birja, mint ~10-11 honap.
[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Buzztee
csendes tag
Sziasztok.
Valaki Nintendo Switch-el használja esetleg?
Kompatibilisek?-Don't hate the playa,hate the game-
-
Mi lehet az oka, hogy a böngészőből nem tudok hangot lejátszani rajta? Samsung S10, app fent van, működik is. Youtube meg egyéb podcast app-ok jól mennek, de a böngészőben lejátszva videót megáll a videó kb 1 mp után. Ha nem a fülessel játszom le, akkor mennek a videók. Újrapárosítás után is. (Reset nem volt, mert egy másik eszköz is van párosítva, amellyel nehezen párosodik a füles.)
-
Canonfan
senior tag
Köszi szépen!
Én is eddig azt mondom hogy ezzel az eq-al teljesen jó, bár nem tudom a 4-es megérte volna-e a felárat azt azóta úgy láttam hangban jobban dicsérik, de olvastam olyan tesztet is ami szerint nem hoz egetrengető pluszt.
Viszont amikor hallgatom/tesztelem, mindig több lesz belőle mint terveztem, mert csak még ezt a számot...
-
max1965
tag
válasz
Canonfan #223 üzenetére
Hi!
Használd egészséggel!
Jól döntöttél, szuper a füles.
Én tavaly tavasz óta használom, nagy elégedettséggel.
0.4.7.-es firmware van rajta, nekem ez felel meg legjobban. Erre downgrade-eltem, egy számomra nem megfelelő frissítés után. Még párszor próbálkoztam, de mindig ide tértem vissza, ez jön be legjobban. És úgy néz ki ez is marad, nincs már kedvem tovább mókolni. Az eq-t nem tudom, mert azt a zenétől függően, is állítgatom néha.
Egyszerűen, jó a cucc.Jól szól. Jól testre szabható. Korrekt ügyfélszolgálat.
Pont.Szeretek itt lenni. Maguk olyan kedvesek.
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Én a héten vettem egy ilyen fülest, ez az első termékem a gyártótól és eddig meg vagyok elégedve velük, azért nem az utód lett egyébként, mert a 4 esről szóló Mobilarena tesztben azt olvastam, hogy annál ez melegebben szól nekem meg az a fajta hangzás jobban tetszik a fix otthoni fejhallgatóm is hasonló (Superlux HD681 evo).Viszont tartottam is tőle, mert néztem pl youtubeon Anoniminc tesztjét is és ő ezt a típust nem igazán ajánlotta (a többi Earfunt általában igen) pont mert annyira erősen mélyorientált alapból hogy a basszus elnyomja a többi hangszínt, én meg pont nem az a kategória vagyok akinek az számít hogy tuc-tuc és más semmi, illetve más tesztekben is olvastam erről.
De azt is olvastam hogy EQ-val lehet ezen javítani és azután jó, ezért rendeltem csak meg, jelenleg e bejegyzés alapján [link] a 0 0 0 2 4 4 5 5 4 3 - as eq-t használom.
Szóval ezzel már meg vagyok elégedve vele de fura hogy valahol lepontozzák a hangja miatt mások meg pont amiatt dicsérik, illetve talán én sem vagyok botfülű hogy bármire azt mondom hogy jó
Telefonról Deezer Hifi előfizetéssel használom/próbáltam, és azért érzem a különbséget ezzel a fülessel a sima HQ és a Hifi zenék között.
Olvastam itt a fórumon hogy írtátok hogy a firmware verziók között is volt különbség hangminőségben ezért azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy ti hogy vagytok megelégedve a fülesnek a hangjával, ( meg úgy összességében) illetve ha tudtok tippeket adni hogy nektek milyen EQ beállítások váltak be azt is megköszönöm
Illetve azt szeretném még megkérdezni, hogy láttam az alkalmazásban lehet saját hangprofilt csinálni azt ti próbáltátok amúgy, érdemes megcsinálni vagy sok mindent nem érdemes várni tőle?
Válaszotokat/bármilyen infót előre is megköszönöm!
-
-
vasi79
aktív tag
Valakinek volt már meghibásodás? Nekem a jobb oldali füles mindig csatlakozik, majd 1-2 perc zene vagy telefon után a jobb oldali elhallgat. Néha vissza jön, de ez ritka. Több telefonnal is ezt műveli. FR megvolt.
-
Yeffy
veterán
válasz
Fecogame #213 üzenetére
ertem. a szelzaj szures mar nekem is benne van az optiok kozott.
itt olyasmire (is) gondoltam, h mondjuk az uzemido/BT kapcsolat romlott/javult-e ettol, ezekkel is ugye szeretnek neha jatszani a gyartok, aztan meg pislog az atlag user, h ez rosszabb valamiben, mint volt.Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
-
Yeffy
veterán
Udv Mindenkinek,
Most talatam ra erre a topikra, februar ota hasznalom az EAP3-at megelegedettseggel.
Eddig nem is tudtam rola, h van dedikalt appja a cuccnak, anelkul hasznaltam. Leszedven szolt, h frissitenem kene a firmwaret. 1.0.8-om van, 1.1.4-re akarna frissiteni.Mielott leokeznam, kerdezem, h van ertelme? Tortent barmi lenyeges, vagy "kezzelfoghato" fejlesztes a ket verzio kozott? Akar akkuidoben, akar hangzasban, kapcsolat minosegeben, stb. Mik a tapasztalatok?
[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Az új kiadás topikja erre, aki még nem talált rá
Logitech G203, RBG-s egér mindössze 7k-ért ---> https://hardverapro.hu/apro/logitech_g203_slch/hsz_1-50.html
-
lsebestyen
addikt
Elég jó ezek szerint az ügyfélszolgálatuk.
Utolsó spammelésem az euró-dollárral kapcsolatban, mert nagyon bosszant, hogy fölöslegesen mondtam le az első rendelésem:
- PC-ről belépve ugye 90 dollár volt az alapár
- telefonról belépve 80 euró
- végeredményben ugyanannyi, DE!Az order status menüpont alatt teljesen fals infót mutat a megrendelésekhez: ugye az elsőt dollárban rendeltem, a másodikat euróban. Ha most megnézem, akkor az elsőre 63 dollárt ír, a másodikra 56 dollárt. Ez azért lehet mert hibás a kijelzés: ha átállítom a "global"-t "europe"-ra, akkor ugyanezeket a számokat mutatja euróban. Tehát az összegeket itt már nem változtatja, csak a valutát.
Teljesen összezavarodtam ebben és teljesen fölöslegesen mondtam vissza az első rendelést, végeredményben ugyanannyit fizettem másodjára is, csak euróban.
Nekem ma reggel jött levél a szállítással kapcsolatosan: DPDDE, aug 13-at ír.
-
doongoo
addikt
válasz
lsebestyen #204 üzenetére
végül rájuk írtam, hogy miért nem kaptam meg az emailt a kóddal. Kb. 30 percen belül küldték is a kódot válaszként.
Meg is rendeltem (56€ ingyenes szállítással). Amúgy a mobilarena tesztben lévő kóddal is le lehet vinni 60 €-ra
Tippre olasz raktárból fog jönni (eddig az összes onnan érkezett) -
bostone
addikt
Your order is on the way
Ezek aztán gyorsan működnek.
-
lsebestyen
addikt
válasz
lsebestyen #204 üzenetére
Jó amúgy epic fail, totál nem néztem, hogy a képen euró van, de még a kolléga is írta...
Többet kéne aludni. Tehát csak a kód számít, a link nem. Gépről bejelentkezve dollárban voltak az árak nálam, telefonról meg euróban, ennyi csupán.
-
lsebestyen
addikt
Ha esetleg gmailt használsz, akkor promóciók között nézd meg. Írtam nekik tegnap miután leesett a tantusz, hogy töröljék a rendelést. Elég gyorsak voltak, hajnalban válaszoltak, hogy törölve + jött a Revolut értesítő, hogy kezdeményeztek felém visszatérítést. Megrendelem ma újra a linkre kattintva.
-
doongoo
addikt
válasz
lsebestyen #202 üzenetére
Ha már te nem használtad a linket, esetleg elküldhetnéd privátban. Feliratkoztam én is, de még nem jött email...
-
bostone
addikt
Két rendelésem volt tőlük. Az egyik automatába, a másik futárral érkezett.
A futáros téma macerásabb volt, többször jelezte a nyomkövető, hogy nem vettem át a csomagot, pedig ez nem felelt meg a valóságnak. Szerintem csak simán nem fért bele a címem az útvonaltervbe.
Jobban örülnék az automatának. -
bostone
addikt
Én is megrendeltem. Kíváncsi vagyok mennyi idő mire megérkezik. Az air 2 félelmetesen gyorsan megjelent az automatában.
-
ztoldy
senior tag
válasz
lsebestyen #197 üzenetére
56 eur lett a vége, ingyen szállítással.
https://www.refundo.hu/?ref=175161
-
Megérkezett a 30%-os kód épp most emailben
Update: Meg is rendeltem, ingyenes a szállítás. 23k-ra jött ki így.
[ Szerkesztve ]
Logitech G203, RBG-s egér mindössze 7k-ért ---> https://hardverapro.hu/apro/logitech_g203_slch/hsz_1-50.html
-
ztoldy
senior tag
Sziasztok!
Jön az új verzió (Pro4), itt lehet előregisztrálni: [link]https://www.refundo.hu/?ref=175161
-
doongoo
addikt
Tegnap meg is érkezett a csere füles. Hibátlan, csakúgy, mint az ügyintézés.
-
doongoo
addikt
A 3 otthoni fülesből a fiaméban (kék) megadta magát a bal oldali. Nem vette a töltést sem. Tegnapelőtt lejelentettem a hibát. Írtak vissza pár sort, hogy miket próbáljak meg. Ha egyik sem segít, akkor vegyem videóra a ledeket a doboz nyitására, csukására, ill. a fülesek ki- és berakásakor a töltődobozba. Ezt megtettem és tegnap este elküldtem nekik. Ma már kérték a címet a csere szállításához. A jövő héten érkezik, már küldték a trackinget is. Ügyfélszolgálat eddig jeles (reélhetőleg a kapott új fülessel sem lesz már semmi gond)
Az én ősrégi fekete verzióm és lányom fehér színűje továbbra is hibátlan. -
ztoldy
senior tag
válasz
Sweet Lou 6 #179 üzenetére
Szerintem simán megy alaphangon 4-5 órát bekapcsolt zajszűréssel. Én akkor vettem, amikor elő lehetett rendelni, napi szinten van használva, habár hétköznap olyan 2 órát van használatban. Hosszabb egyidejű használat hétvégén jellemző.
-
válasz
Én heti szinten használom 3-4 órát kb 1 éve, de ez a közelében sincs az általad produkált használatnak. Nem tapasztaltam ilyesmit.
[ Szerkesztve ]
-
max1965
tag
válasz
Ez most részemről, passz.
Ennyit nem használom.
Telefonálásra a jó öreg Plantronics M70 játszik egész nap. Na az aztán bírja.
Zenére van a Pro3. Annyi időm meg nincs, hogy lemerítsem. Még soha sem szólított fel töltésre.
Ha megadja magát a Plantronics, akkor jön el a Pro3 ideje tiszta erőből. Remélem, sokára.Szeretek itt lenni. Maguk olyan kedvesek.
-
Sweet Lou 6
addikt
Sziasztok,
Nektek mennyi üzemidőt bír egyhuzamban a füles? Nekem kb. másfél éve van meg, de most már 2-2,5 óra után (aktív zajszűréssel) jön a "battery low" értesítés. Egy Galaxy S22U-val használom viszonylag sokat (összesen kb. napi 4-6 óra), lehetséges, hogy ennyi idő alatt normális az akksinak az ilyen mértékű romlása?sweetlou6.wordpress.com
-
max1965
tag
válasz
BenQhunria #177 üzenetére
Hö!
Még eddig nem nagyon volt ilyen. Azt hiszem.
Minden esetre eressz el egy emailt a gyártónak.
A hozzáállásukat látva, szerintem megoldják.Szeretek itt lenni. Maguk olyan kedvesek.
-
BenQhunria
tag
Sziasztok
Hol tudom intézni garanciális problémámat a termékkel kapcsolatosan, ha a gyártói oldalról rendeltem?
Egyik napról a másikra nem akart csatlakozni az egyik fele, mára már tök hangosan kattog sípol minta zavarná valami ugyan az a fele.Titkok nélkül nincs biztonság,biztonság nélkül nincs győzelem.
-
cdl
senior tag
Sziasztok.
Nálatok működik rendesen a cég honlapja?
https://www.myearfun.com/
Rendelnék egy ilyen fülest, de a kosárnál a fizetés módját nem lehet kiválasztani. -
DarkByte
addikt
Valaki próbálgatta azóta az LC3 kodek támogatást? Működik már azóta?
Esetleg van itt olyan aki PC-s LC3 képes audio dongle-el (Creative BT-W3, FlooGoo FMA120, stb.) tesztelte, hogy miképp alakul úgy a latency játékhoz?
-
ztoldy
senior tag
-
Khelben
nagyúr
Üdv, tud olyat a füles, hogy a külső hangokat átengedi/erősíti DE a szélzajt kiszűri? Eddig amiket próbáltam ilyen fülesek mind ott buktak el, hogy a külső hangok erősítésekor a szélzajt is erősítették, így kinti sportoláshoz használhatatlanok voltak. Most nyitott kialakításút használok, de annak a hangminősége ugye elmarad egy zárttól.
-
kopidoo
senior tag
Sziasztok,
Nemrég érkezett meg a fülesem. Minden frankó, de időnként mono lesz a hang és 10-15mp elteltével újra visszavált sztereóra. Ez általában akkor furdul elő amikor appok között váltok, pl Chromeról Spotifyra.
Nálatok nincs ilyen? Fw 1.1.0[ Szerkesztve ]
-
ztoldy
senior tag
-
Ma valahogy sikerült megcsinálnom azt, hogy visszaraktam a füleseket a tartóba, majd fél ór múlva kivettem, és még mindig szólt a zene. Nem újraindult, mert a telefonon láttam, hogy ennyi idő alatt tényleg annyi számot arrébb lépett.
Majd megpróbálom reprodukálni, aztán ha nektek is ugyanezt csinálja, akkor küldök az Earfün-nek egy bugreportot.
-
Nektek megáll a zenelejátszás, ha berakjátok a fülest a tokjába, vagy sem?
-
Új FW verzió, sok újdonsággal:
-
max1965
tag
Mondottam volt, hogy jó lesz az.
Végül a csiga UPS, csak méltóztatott kihozni a nejemét is.
(Aszondja csomagtorlódás. -Meg a ... sípszó.)
Csak gyorsba beüzemeltem neki, meg sem néztem, mivel jött. Ő nem olyan vájtfülű mint én, az övét biztosan nem kell mókolnom. Tetszik neki, jól szól, megfelel.Szeretek itt lenni. Maguk olyan kedvesek.
-
Immáron én is tulaja vagyok egynek, eddig nagy megelégedéssel
-
göle
csendes tag
Sziasztok!
Az itteni fórum alapján esett a választásom a pro 3-ra, most futott be vele a UPS, lengyelből jött. Az enyémen már a firmware 1.0.6, és már van frissítés 1.0.7-re. Gyorsan kipróbáltam, nekem kellemesen jó a hangja, nagyon tetszik.
Remélem hosszabb távon is jól működik majd. -
max1965
tag
Rámentem a dologra, most, hogy írtad. Fel sem tűnt az app frissítés, nem néztem rá mostanában. Csak használtam a fülest, és kész.
Hangerő gondot én nem vettem észre, szerintem rendben van.
Az EQ-nál, ha már bővítettek, hozzá piszkáltam, nekem még jobb is lett egy kicsit. A basszus eddig is jó volt, a közép magasnál tudtam még egy kicsit bűvészkedni.
Nem tudom, hogy számít e, de én maradtam a 0.4.7-nél.Szeretek itt lenni. Maguk olyan kedvesek.
-
Grid001
csendes tag
Sziasztok
Ezzel az új equalizerrel nem vagyok kibékülve ami az applikáció frissítésével érkezett. Mivel nem lineárisan hallgatom a zenét, 2 napja állítgatom de még mindig nem sikerült olyan hangszínt vagy hangminőséget elérnem mint a régi eq-val.
A másik dolog, hogy szerintem a max hangerő is kevesebb lett, bár lehet ezt már csak bebeszélem magamnak.. -
max1965
tag
Megjelent fehérben is.
[link]
Rendeltem egyet a nejemnek , az azért még is csak nőiesebb.
60 dodót simán ér.Szeretek itt lenni. Maguk olyan kedvesek.
-
-
max1965
tag
válasz
waccamár #133 üzenetére
A lányom APP2-t használ, és igencsak elkerekedett a szeme, mikor belehallgatott a pro 3-ba. Almafun, meg minden alma neki, de tényleg jobban szól szerinte is a pro 3.
Szerintem is teltebb hangzása van az Earfunnak.
Főleg, hogy ahhoz képest mennyibe kerül.Szeretek itt lenni. Maguk olyan kedvesek.
-
waccamár
senior tag
Sziasztok! Hátha tud valaki tanácsot adni vagy van véleménye az alábbiakkal
Egy olcsó Haylou GT3-at használok most. Nem szól túl jól és nem is annyira kényelmes, de végülis célnak megfelel kb. 1 éve.
Mivel iphone-om és mac-em is van, így kinéztem magamnak az airpod pro2-t. Viszont nem húztam még meg a ravaszt, olyan baromi drága. Tetszik persze, baromi jó termék, de eddig 10k volt a max. amit kiadtam egy fülesért (az is a lightningos earpods volt a telefonhoz) ez meg hát... többszöröse
És a legrosszabb, hogy kódolva van benne (mint minden ilyen fülesbe), hogy tönkre fog menni, hiába vigyázok rá (hiszen nem cserélhető az akksi).
Közben böngészgettem és megtaláltam ezt az Earfun fülest.
Van valakinek tapasztalata az APP2-hez viszonyítva? Nyilván nem várom el tőle ugyan azt a minőséget, illetve YT-teszteket is néztem róla, de kíváncsi vagyok a ti véleményetekre.
Negyed annyiba kerül és igazából mindent tud, amire nekem szükségem lehet. Az audiofil-től messze állok, tehát a hangminőség sem *annyira* fontos.Persze az árat tekintve mindent ver, de ha mondjuk az árat annyira nem súlyozzuk bele a képletbe, hanem egyéb tulajdonságok alapján hasonlítjuk egy airpods pro-hoz, akkor szerintetek hol helyezkedik el? Mondjuk az APP2 minőségének 80%-a? Több, kevesebb?
Attól tartok, hogy megveszem aztán megbánom, mert mégis airpods-ot akarok utána is, ha nem leszek vele teljesen elégedett. Akkor meg kidobott pénz.
Köszi előre is a válaszokat
[ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
-
kp78
addikt
válasz
soultrapp #127 üzenetére
Ezt is érdemes tudni, hogy így kímélheted valamelyest az akksit, ha szeretnéd.
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz
soultrapp #127 üzenetére
Érdemes a Customize Controls menüt végignézni, h mi mindent lehet beállítani.
A hívás fogadás / hívás bontás dupla érintésre működik.
Jelenleg már a 0.4.9 a legutolsó firmware.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
soultrapp
senior tag
Hello!
Azt olvasom,hogy nem érdemes feltenni a 0.4.8as firmware-t.
Melyik most a legújabb??
Tegnap vettem és nekem 0.4.7van rajta.Olyat belehet állítani valamelyik érintésre,hogy fogadja a hívást??
Ilyet sajnos nem találtam benne csak azt a pár alap dolgot.Összességében jó kis cucc ez.
-
max1965
tag
Még egyszer nem ugratsz be!
De komolyra véve, én már úgy belőttem magamnak a hetest, hogy szerintem nem piszkálom. Olyan jól sikerült személyre szabnom, a saját fülemhez, nem hiszem, hogy sokkal jobb lehet. De ha valaki frissít, szívesen veszem a tapasztalatot.
Most, hogy itt van a gépen a downgrade, akár rá is próbálhatok.Szeretek itt lenni. Maguk olyan kedvesek.
-
kp78
addikt
0.4.9 firmware érkezett
Most, h már gond nélkül vissza tud menni aki akar 0.4.7-re, lehet tesztelni, h ez jobb-e, mint a 0.4.8 volt.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
doongoo
addikt
válasz
syler123 #118 üzenetére
egy darabig én sem vettem észre, de a fentebb írt számban nagyon előjött (ahol a torzított alap ráül a basszusra, ott gyakorlatilag csak egy zaj volt hallható basszus nélkül). Amúgy a downgade volt kb. 3 perc mindenestől, nekem ennyit megért, hogy megint tisztán szóljon minden. Persze, ha te nem vetted észre, akkor ki is várhatsz, majd kiderül, hogy alapból javítják-e a 0.4.9-ben (ha nem, akkor még mindig vissza lehet térni a 0.4.7-re)
-
max1965
tag
válasz
syler123 #118 üzenetére
Én is gondolkodtam a kiváráson, mert tisztán látszik, hogy odafigyelnek a userekre, visszajelzésekre. De annyira zavart, hogy inkább rámentem a downgrade-re. Egyébként úgy gondolom, nem piszkálom már többé, mert most szerintem tökéletes lett.
[ Szerkesztve ]
Szeretek itt lenni. Maguk olyan kedvesek.
-
doongoo
addikt
Visszatettem én is a 0.4.7-et (amúgy megküldte korrekten a support nekem is) és valóban ég és föld a különbség a mélyeknél. És persze öröm van, hogy annyira mégsem rossz a fülem nekem sem, csak tovább tart neki felismerni az eltérést
-
Grid001
csendes tag
Nekem is fent van a 7es, a 8as után hallgatva bizony jobb a hangja, és a zajszűrése is.
-
max1965
tag
Itt is:
[link]
[link]
Itt a két YouTube-os link.
De legjobb a Marantz. Azt csak így tudom linkelni, mert az CD-n van otthon.
[link]
Ezek benne vannak a fülemben.
A lekisebb változást is meghallom bennük.
Csak a legújabb frissítés után jött be ez a torzítás dolog.[ Szerkesztve ]
Szeretek itt lenni. Maguk olyan kedvesek.
-
ztoldy
senior tag
aztán reméljük, hogy foglalkoznak valóban a problémával.
Elküldöd privátban vagy akár itt azoknak a tartalmaknak a linkjét, ahol tapasztalod? Kíváncsi lennék nálam is jelentkezik-e csak eddig nem tűnt fel vagy esetleg rendszerrel/bt verzióval összefüggő a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Bluetooth 5.3, LE Audio, LC3, aptX Adaptive, aktív zajszűrés, mindezt továbbra is száz dollár alatt. Hol a csali?
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest