- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
válasz
PapírVilla #5792 üzenetére
Mavic mini csoportban facebookon a posztok 90%-a az alábbi: "Megvettem a minit, első repülésem 500 méteren" és beraknak egy képet... pár mini házról a magasból.... 500 méter? Mi szükség van olyan magasra menni? Már a 100 méter is sok... általános videóhoz szerintem még 50 méter is elég
A mini valóban jó drón, könnyű kezelni jó a képe, igaz előtte repültem sokat P3-al.
-
Tomjack
tag
válasz
PapírVilla #5753 üzenetére
Igen én használom. Tökéletes.
-
DIEGO15
őstag
válasz
PapírVilla #5753 üzenetére
Szerintem teljesen felesleges, ahogyan szinte az összes többi gépre aggatott cucc is.
-
BEndre34
tag
válasz
PapírVilla #5695 üzenetére
Szia!
Én használok, mert nem mindíg úgy áll a nap, hogy a telefonnak is jó legyen.
Viszont nem vettem ilyet, hanem az írószerboltban vásároltam fekete, A4-es kartont (10 db-os csomag kb 500 forint volt) és hajtogattam egyet belőle... Tudom, nem a legszebb, de első próbálkozás volt. Összehajtható, nem kell ragasztani, bárja a szelet.... és még van 9 db lap, ha elhasználódna. Megvan a telefon bekapcs gombjának és az USB kábelnek is a helye. ÉS igen, a telefont nem így használom, de különben minden tükröződött volna a képen, ezért raktam bele fordítva.Bár ahogy elnézem a Mavic esetében a távirányító aljára kerülő telefon miatt a rögzítése és hogy ne akadályozza az irányítást, kicsit (vagy jóval) macerásabb, így ha nem akarsz vele sokat bíbelődni, érdemesebb készen vásárolni. A Lenovo telefonomnak csak 450 a nit értéke, így a mai napsütésben árnyékoló nélkül már nem nagyon látok rajta semmit. Úgyhogy szerintem mindenképpen hasznos eszköz.
-
Blaise
veterán
válasz
PapírVilla #5657 üzenetére
Én SANDISK EXTREME PRO 128GB-s kártyát használok benne.
-
NvidiaRTX
őstag
válasz
PapírVilla #5671 üzenetére
Láttam elég pofátlan hirdetések vannak fent.
6 órát repült Mini FMC 155-ért mikor újonnan lehet 157-ért venni...
Aztán meg csodálkozik az ember, hogy nem tudja eladni.Én a legtöbb használt cuccomat még féláron is alig tudtam eladni itt nem, hogy a teljes ár közelében.
Most őszintén ennyi erővel a P4Pro+ V2-met zsír új prop szettel, kétszer töltött akkuval mennyiért rakjam fel? 600-ért? Az új ára 700k gyerekek...
Heh poénból fel kéne tennem hirdetni hátha találok rá valakit ennyiért. -
DIEGO15
őstag
válasz
PapírVilla #5671 üzenetére
FMC = Fly More Combo, azaz 3db akku stb.
Az USA verzió az FCC.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest