Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- 6500 mAh-s aksival debütált a Poco M8 Pro 5G, ez az ára itthon
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
DonMaster
addikt
válasz
viktorhu
üzenetére
igen azt tudom de az nmhh a hivatalos szerv és a weboldalukon kitnvan nem csaka várható indulás hanem az engedélyezés dátuma is ami 2016-
addig max kábelezni tudnak meg elöre beszerezni a dolgokat, már igy modnahtni a hivatalos engedélyre 1év tökölés a hivataltol, utána vagyis azota 1év 3honapja részben digi részben meg toroyn elhelyezési társasház és más engedéylezésekkel valo +anyagbeszerzés annak néhai csuszása ember hiány miatti lassulás, mind ezeket fiygelembe véve már a nyáron valo indulást is nagyon jonak tartom (korainak) .engedéylnélkül nem tehtsz antennát pláne ugy hgoy nincs engedéyled szolgáltatni csak frekvenciád, ugy senki nem engedi hgoy elhelyez a panelja tetején antennát oknélkül(bár a pénz nagy ur) , addig max panel-ig oszlopokra adotornyok-ig valo optikázás valosulhatot meg ami azért országos lefedetségnél elégé kevés idö 1év ráadásul ott is kell engedéyl oszlopra helyezés stbstb. megint csak idö huzás,
ezeket nézve azt mondom, hogy korai még a nyári indulás is, de azért reméynkedem benne, az visdzont biztos hogy más szolgáltato sem tudna/tta volna gyorsabban megcsinálni roaming nélkül.
-
DonMaster
addikt
válasz
csucsreg
üzenetére
most megnézve jobban. 2016.9ho 29.napjátol van papiron engedéylük a szorásra, ahoz képest a 2018 6.havi indulás még böven 2éven belül van. nem is értem nem régiben párszor még nekem irtátok hogy 3éve meg 2éve nem indul stb. közben még holtart 1év 3honap a hivatalos engedéylytöl, oké kb 1év 6honapja tudja épiteni, de országos lefedetséget 0-rol 1év 6honap allat nincs és nem is volt aki csinált volna, belföldi romaing nélkül.
és azért 1év 3honap nem sok idö társasházanként ahol antenát telepitenek simán elcsuszik 1honapot is.
ugye engedély nélkül hiába mész házaléni, hogy antennát épitenél, viszont addig az optikát tudták huzni ahova kell -
csucsreg
tag
Közben frissült a tervezett indulási idő: 2018.06.15
-
Diák66
őstag
Tuti nem valós, a cell ID alapján lehet következtetni maximum a bázisállomás helyére. Viszont könnyen lehet, hogy nem találsz benne rendszerességet. Bár szerintem pl a 20111, Cell Identifier 5148417, 5148418, 5148419, 5148420, 5148421, 5148422 a Magyar Autóklub Budapesti Autósiskola Budapest Berda József u. 15, vagy az Ady Endre Művelődési Központ Újpesti Helytörténeti Gyűjtemény, Budapest, Berda József u. 48 környékén lehet kb.
A pontos információt valószínűleg az tudja, aki végzi a méréseket és feltölti a programmal.
-
dchard
veterán
válasz
üzenetére
Azért azt jegyezzük meg, hogy ez a "háromszögelés" nem egészen az, amit a neve sejtet. Mivel a szoftver a TA-t nem tudja kiszedni a telefonból (~78 méter a felbontása LTE-n), ezért semmi mást nem csinál, mint a mért jelszint és a rögzített koordináták alapján becsül. Ez még ideális esetben sem pontos, és minél kevesebb a mérési pont annál pontatlanabb. A látottak alapján több száz métert tévedhet a mérés.
Dchard
-
törölt tag
2018.01.01. bázisállomások száma: 23
Újpest is megjelent a térképen. -
PBA
aktív tag
válasz
Forex77
üzenetére
A 3 nagy versenytárs nyilván nem könnyíti meg a Digi dolgát, de ez a duma nettó csúsztatás. A tényleges ok, ami ellehetetleníti a normális indulást, az a roaming szerződés hiánya (miért kötnének a többiek vele?), a másik pedig a rendelkezésükre álló frekvenciakészlet - ez minimális, és 4G only hálózattal indulni, hát... khmm...
Lehet csodát várni, de fölösleges. Használható háló akkor lesz, ha újabb frekijük is lesz. Pont. -
dchard
veterán
Főleg, ha ég csak nem is igaz.

A legtöbb torony már a vodával a statikai terhelhetőségének a határára érkezett. Az antennák egyre nagyobb méretűek (a multiband-ok felülete különöse látványosan nő), a torony tetejére kerülnek az RRU-k ami egy-egy operátort tekintve is több száz kiló lehet egy több szektoros több frekis állomásnál. A sok kolokációs helyszínre utolsóként érkező vodának is volt ebből baja, például az RRU-kat már nem tudták fentre tenni a statikai terhelés miatt (= több kábelezés, nagyobb RF veszteség), vagy éppen egy 30-40 méteres toronyban legalul kaptak helyet. Nem tűnik soknak, pedig nagyon nem mindegy, hogy 30 méter, vagy mondjuk csak 25, mert már a telekom meg a telenor elfoglalták a fölötted lévő helyet.
Szóval ezt a "ki akarnak velük cseszni" témát erős fenntartással érdemes kezelni.
Dchard
-
Forex77
újonc
Sziasztok. Nemrég beszéltem egy Digis középvezetővel. Ő azt mondta, hogy már ők is nagyon szeretnének elindulni, de a "három" nagy ott tesz keresztbe ahol csak tud. Külön torony építésére pedig sok helyen nem ad engedélyt az önkormányzat. Lehet a három "nagy" nyomására.
-
-
-
dchard
veterán
válasz
vallentb
üzenetére
A mért adatokkal itt valami nagyon nem stimmel:
- Max UE TX power: +23dBm (ez szabványos, semmi köze a Digi-hez)
- -87.75dBm-es RSRP-re sehogy nem juthat -27dB-s RSRQ, ez fizikailag lehetetlen
- Több egyéb paraméter is nonszensz értéket mutatGyanítom az lehet itt a probléma, hogy a telót a hálózat azonnal elutasítja "PLMN not allowed" vagy "Roaming not allowed" üzenettel, ezért a teló már nem méri ezeket - az egyébként általában forgalomnál értelmezhető - paramétereket, csak kiír valamit.
Dchard
-
-
törölt tag
Nekem más volt a tapasztalatom.
Néha az ittnoni (Bp) vezetékes digiről (ami tulajdonképpen voip) szoktam hívni román digimobil számot. A minőség kiváló.
Nyáron roamingban az orange.ro hálóra ugrott kártyám. Messenger hívást akartam indítani: használhatatlan volt, szaggatott, a hívott fél nem hallott engem (gondolom a feltöltés a nulla kilobitet közelítette meg). Átváltottam digre és szuper volt. Mindez egy 5.000 lelkes településen.
Egy másik településen (pár száz lelkes) pedig csak pislogtam: manuális keresést követően az egyetlen elérhető szolgáltató a digi volt.De mint írtam pár hsz-el fentebb: a digi lefedettsége a leggyengébb. Ahol van, ott működik, ahol nincs, ott rendszerint a konkurenciának van....
Azt ne felejtsük el, hogy a diginek:
- 10 év lemaradása van a többihez képest (nálunk majd lesz 25)
- nincs 800MHz-en szolgáltatása
- kizárólag 2100 és 2600 MHz-en működik 4G
- csak agglomerációt és elsőrangú utakat lefedő 4G
- a rurális (900 MHz) környezetben elérhető frekvenciából kevés (2*5MHz) áll rendelkezésre.Ami árnyalja a képet: az orange hálózati lefedettsége a legnagyobb...Az erdélyi falusiak és kisváros-lakók túlnyomó része orange előfizető (a vodának az erdélyi alacsony előfizetői szám miatt külön díjcsomagja volt megyékre, ami jóval olcsóbb szolgáltatást kínált,mint a Dél-Romániaiaknak) ezért a hálózat gyakorlatilag túlterhelt.... így a voda adott esetben/településen jobban muzsikál. Persze a déli országrészen ez pont fordítva van.
Ami még érdekes, hogy elkezdett egy komoly szivárgás megindulni az orange-tól a digi felé, és ez nem az ár miatt van.
Egyszer beszéltem valakivel, aki azt mondta (25.000-es település), hogy 10-ből 5 hívás épül fel sikeresen. Hogy ebből mi az igazság nem tudom, ezért ment off-ba.
-
válasz
üzenetére
Nyáron nem én, hanem családtag. Próbáltuk hívni, körülbelüli számot tudok mondani, 10-ből 6-7x nem sikerült vele beszélni. Net szintén hasonló kimaradással volt, whatsappot próbáltuk, pontszerű lefedettséggel időnként megkapta az üzeneteket. Egy kis településen volt vásárban, tömören az a kép alakult ki bennünk, hogy valószínűleg ennél jobb lefedettségünk volt itthon a '90-es évek végén. Én csak 99-ben kezdtem a mobilozást, akkor már biztosan nem emlékszek hasonlókra. Kb '90-es évek közepi hangulata volt a dolognak.
Arra gondolok hogy azon a helyen egyébként is lehettek lefedettségi problémák, de összességében az oda- és a visszaúton is gyenge volt a hálózat teljesítménye. -
törölt tag
Aki a közelmúltban használt román Digit az mesélne az ottani tapasztalatairól? Mennyire stabil a lefedettség, milyen a hang és az adatszolgáltatás minősége, stb?
-
törölt tag
Bocsánat, hogy neked címzem, tudom, hogy te érted mi a helyzet.
Évről-évre ugyanabban az Erdélyi kisvárosban töltök nyaranta pár napot.
Ha csak simán hálózatkereséssel akarnám eldönteni, hogy "stabil"-e a jel, akkor azt hihetném, hogy igen: mindig megtalálja a készülékem manuális módban a digit.
Ennél tovább mentem: két helyi SIM kártyát is használtam, egyik digi, másik vodafone.Az egyik szó szerint használhatatlan volt....

-
dchard
veterán
válasz
Kronos3000
üzenetére
"amíg a busz itt haladt stabilan tartotta a jelet"
Ezt állítod, a képkivágásod viszont ebből semmit nem bizonyít. Ez nem a te hibád, ilyen módon egyszerűen nem lehet megállapítani, hogy "stabil-e" a jel, vagy egyáltalán alkalmas-e bármire. 8 kolléga erre próbálta felhívni a figyelmedet, nem akart ő megfosztani semmilyen "örömtől". (látom közben dolgozott a moderátor)
Összehasonlításképpen az én telómon is megjelent a DIGI, aztán amikor ránéztem scannerrel, kiderült, hogy az RSSI -113dBm. Ez pedig a használhatatlannal egyenlő sajnos. Ebből persze nem érdemes messzemenő következtetést levonni, de jól indikálja az általános problémát a sima kézi hálózatkeresésekkel kapcsolatban.
Dchard
-
törölt tag
válasz
Kronos3000
üzenetére
"amíg a busz itt haladt stabilan tartotta a jelet" Ezt hogyan állapítottad meg

A hálózatkeresési screenshot-ok szépek meg minden, de továbbra se nem mutatják a jel erősségét illetve a koordinátákat sem....vagyis 101-szer is ugyanazt az információt hordozzák: a felhasználó honos hálózatát, a készülék akkumulátor-töltöttségét..stb.... Persze nem akarom senkinek sem elvenni a kedvét a "játéktól":posztolgassátok csak...
Többször volt itt téma, hogy a Magas Tátrában is megjelenik a telenorHU egy manuális hálózatkeresés során, de a hálózathoz nem lehet csatlakozni. Íme az Észak-Erdélyi (Romániai) vodafone.hu "bázisállomás"....
-
-
Szorítkozzatok egy kicsit jobban a topik témájára ha kérhetem!
Köszönöm!

-
csacsi67
addikt
válasz
szabogabor10
üzenetére
Nem a Digi fogja meghatározni az árat. Van an nak elég gondja. Tehát erre ne várj.
-
Azért az szerintem mindent elmond a helyzetről, hogy így 2017 végén arról beszélgetünk (kell beszélgetnünk a Digi töketlenkedése miatt), hogy fontos-e az, hogy mindenhol legyen térerő. Mindenesetre azt nagyon nem értékelném, ha az általam hívott felet nem érném el, mert digis, és épp vidéken tartózkodik...
Továbbra is mondom, én szurkolok nekik, de csak azért, hogy kicsit lenyomják a jelenlegi 3 árait. -
Diák66
őstag
válasz
üzenetére
Így van, Invitech, amit csak használni fognak a megállapodás keretében. Viszont úgy tudom, a Telenornál az MVM is játszik, mint partner cég. (optikai hálózat kapacitás bérlés) Az sem elhanyagolható.
Továbbá ott van még a mobil cégeknél az Antenna Hungária is. (Leginkább Vodafone)
-
viktorhu
veterán
válasz
Halaman
üzenetére
Nem kell a 0-24, sőt, nekem pl. kifejezetten káros lenne sokszor, ha csörögne a mobil, így általában le is van némítva. Viszont nem mindegy, hogy én döntöm el, hogy nem akarok elérhető lenni, vagy a szolgáltató dönti el. Ha pedig internetkapcsolatra van szükségem, szintén rosszul viselném, ha a szolgáltató mondaná meg, hogy nekem nem most van rá szükségem. Szóval 0-24 elérhetőség tényleg nem kell, de 0-24 rendelkezésre állás a szolgáltató részéről annál inkább, másképp nincs értelme fizetni a szolgáltatásért.
-
dchard
veterán
válasz
wwenigma
üzenetére
Na igen. Ilyen szempontból jobb lett volna egy voda-Telekom vagy voda-telenor együttműködés, így alacsony frekin az együttműködésük némiképp ellensúlyozhatta volna az 1800-on kialakult aránytalanságot.
Most hogy ezt végigfuttattam, rájöttem, hogy egy lehetőséget kihagytunk a számításból. Amikor a voda-digi együttműködést elvetettük, az volt az érv, hogy a DIGI 5MHZ-e nem ért annyit a vodának, hogy együttműködjenek. Viszont a DIGI által épített infrastruktúra és az Invitel megvásárlása (hint: a telenor és a vodafone országos optikája is Invitel tulajdonban van) már más helyzetet eredményez:
A voda egy megállapodás keretében így hozzájutna +5MHz-hez amivel végre tudna 10+20megát tolni LTE-n, behozná a kapacitás (és marketing) lemaradást, plusz használhatnák közösen a DIGI-s infrastruktúrát (rádiósat és optikait is). Így ez már mindenképpen jobb deal-nek tűnik egy esetleges együttműködésre, mint annó a "csak" 5MHz.
Dchard
-
-
Halaman
tag
válasz
üzenetére
Mint 4. szolgáltató valószínűleg jót tesz a versenynek. 4 fős családnál 2000ft/főnél éves szinten 96000ft.
6 óra elsősorban autópályán esetleg főútakon már bőven külföld még ha az ország másik végéről is van szó.
Nem a turista útvonal kellős közepén keresek szállást, hanem előre lefoglalom. GPS-hez nem kell online elérhetőség, előre letöltöm a környék útvonalait, nem hiszem hogy az ösvényen dugó alakul ki. A helyiekkel elbeszélgetek és megtudom hol főznek a legjobban. -
-
Halaman
tag
válasz
viktorhu
üzenetére
Próbálok úgy tervezni, mivel kimondottan nem városi környezetről beszélünk, persze városi dugókra a waze a jobb. De továbbra is azt mondom, hogy 0-24 nélkül is lehet élni.
Lugosi: én is azt hittem egy időben, de rájöttem, hogy mindig tudnak várni
Kimondottan élvezem az olyan kirándulásokat ahol nincs térerő a kis falvakban
Ell kell fogadni, hogy lehet úgy élni ha időlegesen nem elérhető az ember. Nem kell lenézni ha másnak más a fontos
-
viktorhu
veterán
-
viktorhu
veterán
válasz
Halaman
üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy nálam pl. a Spotify szól útközben. Nem azért, mert kell, hanem azért, mert lehet, és mert jó dolog.
Nincs értelme amellett érvelni, hogy a főtéren kívül nincs szükség mobil lefedettségre, főleg annak nem hiszem el, hogy ezen akarna pár forintot megspórolni, aki amúgy meg titkárnőt alkalmaz (bár ha csak arra kell a mobil, hogy legyen mit látványosan kikapcsolni a színházban, ahhoz sim kártya sem kell). Azt sem hiszem, hogy egy csak 4g hálón számítástechnikai analfabéták lennének a celközönség, mert ahhoz alacsony frekvenciás hagyományos hálózat kellene butatelefonokkal.
-
Halaman
tag
Ki milyen navigációt használ egy dolog, nem mindegyikhez kell online hozzáférés. Rádió hallgatás megint egyéni preferencia.
Ha nem bármilyen pihenőnél áll meg az egyén, ott nagy valószínűséggel lesz lefedettség.
"Birizgálásba" nekem az is beletartozik, ha megnézi ki hívja.
Nekem azt mutatja, hogy A vagy ezzel akarja megmutatni, hogy fontos ember, mert őt mindig el kell hogy érjék illetve, hogy neki milyen telefonja.
B ennyire nem érdekli amiről beszélünk. Nekem piszkosul nincs időm, szóval felkészülve megyek, ergo max 30 perc a többi már csak repi dolog. Addig viszont igenis legyen igényes a munkájára, mert ez a munkája, a többit úgy is a beosztotjai csinálják. Max ellenőrzi őket.
Fontos kérdéseket szeretek átgondolni és nem autópálya pihenőben ad-hoc dönteni, ott meg tudom adni, hogy mennyi idő múlva adok választ. Híreket és email-eket szoktam olvasni és átböngészni. -
válasz
Halaman
üzenetére
Nekem szükséges városon kívül is a mobilnetes lefedettség. Kell a navigáció miatt, a netrádió miatt, illetve adott esetben pár dolgot elintézni ha megállok. Biztonságra adó ember free wifire nem csatlakozik.
“Az a vállalkozó aki megbeszélés alatt bizgerálja a telefonját”
Ez inkább illendőségbeli kérdés, mint elérhetőség kérdése, nem tudom miért hozod bele a beszélgetésbe.Úgy érzem mást értünk az alatt, hogy online marad valaki. Számodra ez egy facebookos nyomkodás szintje, számomra a munkámat és/vagy a szabadidőm eltöltését támogató szolgáltatások használata.
-
trec12
addikt
Szerintem még hónapok. Van olyan nagyváros ahol egy bázis sem működik a sokból. RRU sehol, nyilván be sincsenek kötve. Ha neki ugranak meg tesztelgetik szerintem az is hetekben, hónapokban mérhető. Meg ugye ott az Invitel vétel a GVH még nem bólintott rá tavasszal várható..
-
Szia,
A Telenor a Telekommal közösködik (már nem csak 4G 800 MHz B20-on), így érdekes lenne, ha a DIGI a Telenortól bármit kapna például hangra, vagy ha a Telekom bele is menne, az a DIGI számára fájó lehet esetlegesen az anyagiak tekintetében...
Ez csak az én véleményem persze, de előre sejteni lehetett, hogy nem véletlen a két T összefonódása 4G után a 3G-n is. -
riki
senior tag
Űdv. Urak. Székesfehérváron is megjelent a rég várt számsor. Beszéltem ügyfelessel,ő mondta ,hogy kezdik a kiajánlást,tehát nem lehet mesze az indulás dátuma.Ennyi aktív torony villanyszámlája már tetemes,lépniük kell.Szerintem áthidaló megoldásként, a Telenor hálózatát fogják használni,roaming partnerként,mivel a mobil netet is ők adják,és minden kártyához aktív telefonszám tartozik ,ami elméletileg beszélgetésre is használható.Nem tudom mit tartalmaz a szerződés,a két cég között,de szerintem az aktív roamingot is,/mivel a Digi olyan mint a "Trójai Faló",kis lépéssel halad ,majd bekebelezi a konkurenciát /,jól előkészítette a szerződést minden részletét,ha szüksége van segéd hálózatra élni tudjon vele.

-
-
Halaman
tag
Nem tudom, autópályán a telefonálást még csak-csak megoldom, de online? inkább szeretnék haza érni. Az a vállalkozó aki megbeszélés alatt bizgerálja a telefonját sajnos nem alkalmas számomra, én is megtudom várni hogy visszahívjanak.
-
dchard
veterán
válasz
üzenetére
Jah csak éppen sem Budapesten, sem a megyeszékhelyeken nem volt beltéri lefedettség. A tény az, hogy az első 2-3 évben nemzeti roaming nélkül lehúzhatták volna magukat. És amikor a nemzeti roaming (talán 3 év után) véget ért, lehetett is érezni a hiányát a következő években is egészen addig, amíg 900-on el nem tudtak indulni. És el ne felejtsük, hogy a Vodafone csoport részeként a világ egyik ha nem a legnagyobb mobil konglomerátumának a tagja, tehát pénz az volt mögötte bőven. Az más kérdés, hogy ezek a hiányosságok a többség számára nem derültek ki, mert a 100-120 Ft-os percdíjakkal nem igen telefonáltunk, ergó nem tűnt fel a finoman szólva sem összeérő lefedettség. Egy most induló operátornak sokkal nehezebb dolga van elsősorban az állandó online jelenlét igénye miatt (függetlenül attól, hogy mi itt mit gondolunk erről).
Dchard
-
törölt tag
válasz
DonMaster
üzenetére
Hogyne.
Vodafone, 1999.
Augusztusban megkötötték a koncessziós szerződést. December 1-jén elindult az éles szolgáltatás Budapesten és a megyeszékhelyeken saját hálózattal szintén kizárólag 1800mhzen és országos viszonteladói hálózattal. És ők tényleg nulláról indultak a szabályozói környezet pedig semmivel nem volt egyszerűbb. Tudom. Ott voltam.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Okos Otthon / Smart Home
- Wise (ex-TransferWise)
- Hardcore café
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor
- IPAD 7 2019 Wifi+Cellular 128GB , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- Ps5 slim digital bontatlan 2 év MM gari!
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest