Hirdetés
- iPhone topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A mérleg nyelve nem a Honor Magic 8 Air felé dől
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
viktorhu
veterán
De ha a volte a fő arculati üzenet, meg hálózati okokból is 4G-re akarod terelni a hívásokat, és nyomod az üzenetet, hogy a volte-hívás mennyivel jobb, mint a nemvoltehívás, amit a konkurenciától kapsz, és jönnek az ügyfelek hogy nekemis nekemis, de mindezt egy olyan piacon, amire külön olcsósított megoldásokkal készül több gyártó is... És akkor az ügyfélszolgálat megnyugtatja az érdeklődőt, hogy persze, jöjjön át hozzánk nyugodtan, az ő régi telefonján is működni fog a mi volte-hálózatunk, csak le kell rá tölteni egy voltésító appot

-
viktorhu
veterán
Na most felejtsd el az IT-t egy kicsit, és legyél te a marketinges, aki el akarod adni a szolgáltatást
És máris ott az app, ami voltét ad mindenkinek, még a vezetékes telefonnak is 
Épp ma hallottam egy mérnöktől egy előadásban, hogy a rekrációs adatbázis olyan mint az excel file, amiben különböző szűrőket állítottak be. Na akkor hogy magyarázod el neki a volte-helyettesítő voip appodat, amit arra adtál ki, hogy ő is tudjon 4G-n hívni?
-
dchard
veterán
válasz
wwenigma
üzenetére
Pedig van különbség: külön DRB-n megy a jelzés és maga az enkódolt adat is, az enodeb ütemezője ennek megfelelően kezeli a forgalmat nem csak prioritás, de moduláció, HARQ és késletetési tolerancia szempontjából és power budget szempontjából is. Tehát röviden: nem mindegy.
Nyilván ha minden jól működik az előfizető keveset érzékel, de ha teszem azt megy az autópályán, vagy vonaton, és mondjuk közepes vagy gyenge lefedettség van, akkor ott érzékelhető lesz a különbség.
Dchard
-
gabor9991
addikt
válasz
Kronos3000
üzenetére
Tehát ha nem fog úgy működni induláskor mint a többi jelenlegi,hogy beleteszem a sim-et és használom,akkor csúfos bukás lesz
Nálunk itt vidéken a 30-as éveiben járó ismerőseim nagy része, azt se tudja hogy a digi telefon szolgáltatást fog majd indítani.

Mondjuk honnan is tudnának róla.....semmi ezzel kapcsolatos reklám nincs. -
wwenigma
Jómunkásember
VoLTE az lényegében VoIP csak esetunkben az IP LTE kapcsolaton valosul meg. Nem latom a kulonbseget a VoLTE és a VoIP kozott azon kivul hogy a VoIP mehet nem LTE kapcsoalton is illetve a VoLTE az a szolgaltato altal magasabb QoS osztályba van sorolva bárminél a hálózaton és ezen kivul a hivas felepitesenel ellenorzi hogy van e lehetoseg a használatára...azt pedig csak feltételezem hogy nem megfelelo adatkapcsolat esetén fallback van "hagyomanyos" hivásra.
-
dchard
veterán
válasz
viktorhu
üzenetére
Megnéztem az app leírását, és mivel több helyen is szándékosan összemossa a VoLTE és a VoIP fogalmát, nem tudom eldönteni. Azt írja hogy a nem VoLTE képes telefonokkal is elérhetővé válik a VoLTE, ami így bizrosan nem igaz. Vagy az avan amit írtam, és a "nem VoLTE képes" telefonok alatt valójában VoLTE képes, de korábban nem provision-elhető telókat értenek, vagy egy sima VoIP kleinsről van szó, aminek semmi köze a VoLTE-hez.
Bahrein-ben szintén van hasonló app, de ott a VoLTE képes telók provision-elése az elsődleges cél, meg a VoWifi mivel ott ez nagyon njépszerű szolgáltatás. Rengeteg plázában egyébként így van lefedettség, érdekes megoldás, de igyanakkor kis ország, és nagyon sajátosak a felhasználói szokások.
Dchard
-
Kronos3000
senior tag
Nekem egyre zavarosabbnak és bonyolultabbnak tűnk ez az egész.Valamennyire pedig járatos vagyok a mobil dolgokba.Egy teljesen laikus átlag magyar meg nem igazán fog ezzel foglalkozni.Működik,használható vagy sem,nem fogja érdekelni a sok részlet.Tehát ha nem fog úgy működni induláskor mint a többi jelenlegi,hogy beleteszem a sim-et és használom,akkor csúfos bukás lesz.Ezt a Digi is tudja szerintem,ezért is a sok halogatás.
-
viktorhu
veterán
Nem úgy van, hogy az app a nem volte-képes mobilokon is ad voipot? Egyébként a wifi calling is sok telefonban gyárilag meglévő szolgáltatás, az is a beállításokban kapcsolható.
Annnak idején a 3G elindulása sem ment könnyebben, állandóak voltak a hívásmegszakadások.
kali: az elterjedtebb modellekhez nyilván nem is fog kelleni, mert azokhoz előbb megoldják majd.
szerk2: itt van az app, ez tényleg egy voip alkalmazásnak tűnik, nem olyannak, ami a provisioninget segíti.
-
Igen, a hardver alkalmas, a többi már szoftver és szolgáltató függvénye.
A Telekom az S7/S7 Edge párossal kezdte anno a VoLTE-t és eleinte csak a Telekomos firmware verzióban (TMH) volt hozzá VoLTE kapcsoló, de később a XEH firmware verzió (Magyar, de nem szolgáltatónál vásárolt készülékre) is megkapta, viszont még most is van azokra olyan, más szolgáltatóra/országra kiadott firmware, amiben nincs meg.
Vannak persze fordított estek is, amikor a hardver támogatja és a gyártói firmware is alapban tartalmazza a kapcsolót, de a szolgáltató nem támogatja a funkciót, vagy akár a telefont.viktorhu: Nekem például nem tetszene, ha külön alkalmazás kellene a VoLTE használatához, mert az egy hibalehetőséggel több a telefon tekintetében (is), bár könnyen beszélek, részint amiatt is, hogy megszoktam már az anélküli VoLTE használatot.
-
maxima
tag
Szia!
> A VoIP más téma, mint a VoLTE.
Én vagyok a hunyó, összekevertem a kettőt, a VoLTE ami érdekel,
hogy amelyik telefon LTE képes, az egyúttal VoLTE képes is vagy
nem?
Pl konkrétan Samu J5 dual sim-es készülék mindkét sim-en LTE
képes de de semmi jele annak, hogy VoLTE képes is lenne ha a
szolgáltató is úgy akarja.Üdv.
-
A VoIP más téma, mint a VoLTE.
A VoLTE esetén először a készülék gyártói specifikációját kell nézni, ha aszerint támogatja, akkor utána a szoftvert ellenőrizni, hogy adott vagy sem (már itt sok készülék elbukik, ami amúgy hardveresen támogatja), végül pedig a szolgáltatót, hogy nála megoldható az IMS regisztráció...stb.
Ha minden stimmel, akkor működik a VoLTE, de ha bármlyik lépcső is hiányzik, akkor nem. -
dchard
veterán
válasz
viktorhu
üzenetére
Igen ismerem az indiai helyzetet. És mivel ott is - részben - Ericsson hálózaton megy a dolog, így gondolom nálunk is meg tudják majd oldani, de tapasztalat az kevés van vele, és ha megnézel pár XDA developer-es topikot a témában, az indiaiaknál sem megy minden volte képes telóval zökkenőmentesen a dolog.
Dchard
-
viktorhu
veterán
A jelenlegi szolgáltatók nincsenek rákényszerítve, hogy megoldják mindenféle telefonnal a voltét, ráérnek kísérletezni és biztosra menni. Viszont Indiában megy az all-in megoldás már vagy egy éve, ha sikerül a telefonoddal felcsatlakoznod, akkor jó vagy, ha nem, akkor le kell tölteni a szolgáltató voip appját, a diginek nyilván ebbe az irányba kell elindulnia + a wifi callingot is be kell vezetnie.
-
törölt tag
igazad van, valóban torz.
Kicsit jobb a helyzet 1800-as frekvencia terjedését nézve mint 2100-on, illetve nálunk a domborzati viszonyok is kedvezőbbek mint a románoknál, de talán ez a lefedettségi térkép alkalmas szemléltetni, hogy 4 év alatt, pusztán a "magas" frekvenciatartományban szolgáltatva/építkezve mit lehet elérni (a rózsaszín csak kültér...).
A digimobil Romániában a 900MHz-es frekvencia elnyerése + a vodafone roaming megállapodás után futott fel. -
dchard
veterán
válasz
üzenetére
Részben egyetértek, de azért az összehasonlítás erősen torz, mivel akinek van alacsony frekije, az nem épít olyan ütemben magas frekis hálózatot vidéken, mert minek. Ráadásul a cseh vodának 900-on és 800-on is van LTE kapacitása. Ez a diginél nyilván másképp lesz, de van abban valami, hogy az első években települések között, vidéken, vonaton, autópályán nem igen érdemes számítani semmire.
wwenigma:
Kolléga úrnak igaza van, sajnos azért mert a telefonra rá van írva, hogy tudja a VoLTE-t, a provisioning sajnos még ennek ellenére is lehet akadály, ahogy a jelenlegi szolgáltatóknál is komoly probléma ez.
Dchard
-
Szia,
A 4G frekvenciákra vagy a VoLTE funkcióra gondolsz?
Előbbi csak hardver függvénye, így a gyártói specifikációból kiderül és az mérvadó, utóbbinál viszont hiába a specifikáció, ha ott szerepel is a VoLTE képesség, attól még nem feltétlenül működik a gyakorlatban, ha adott szolgáltatói hálózaton nincs támogatva, nem kerül(het) bele a szoftverbe a VoLTE kapcsoló, nem kerül(het) regisztrálásra a IMS...stb.
Magyarországon jelenleg csak a Telekomnál működik VoLTE, de csak bizonyos készülékekkel, mert ez nagyon összetett dolog, a gyártó, hardver, szoftver és a szolgáltatói függvénye, illetve összmunkája is, ha valamelyik nincs vagy kiesik, vagy nem passzol, akkor oda a VoLTE. -
-
törölt tag
Az emberek többsége vizuális típus.
Ajánlom mindenkinek ezt [link] a térképet, és akkor egyértelművé válik az, hogy belföldi roaming-megállapodás nélkül a digimobil jó esetben ennyit tudna. A hálózatok esetén ki lehet választani, hogy melyik frekvenciának a lefedettsége látszódjék (pl. csak az 1800-at és a 2100-at bejelölve).Ezért a legvalószínűbb az, hogy addig nem lesz digimobil, amíg valamilyen roaming megállapodást nem sikerül kötniük. Szerintem az elmúlt 3 év erről szólt...
-
Diák66
őstag
A digi hálózatához nem fog kelleni B20. Más frekvencián fog üzemelni, amit a régi LTE-s telefonok is tudnak.
Az Invitel átvétele valóban megtörténhetne, mert akkor végre felgyorsulhatnának a dolgok.
A kérdéses dolog az a hangátvitel, amennyiben akarnak ilyet. VoLTE képes telefonok még annyira nem olcsók, a régiek meg nem tudják. -
jgreg
csendes tag
Hi! Én azt nem értem ill tudom hogy ezek szerint akkor csak 4G n fognak szolgáltatni? Mert a 21603 végén csak 4G szerepel. És azt tudni hogy ahhoz kell a B20 vagyis a 800 Mhz támogatása a telóban? Nekem van és fogom is azt a jelet de szerintem sok embernek azért még nincs és nekik ez akadály lehet majd hogy csak azért vegyenek olyan mobilt hogy Digi mobilozzanak majd. Báááár ha bele gondolok mire elindul lehet szükségük is lesz már egy új mobilra. :-)
-
dchard
veterán
Igen, a vodafone jó példa, csak akkor amikor ők indultak, nem volt mobilnet, és percenként 100-120 forintért attól sem tojta össze magát az ember, hogy út közben valahol éppen nem volt lefedettség. A kevés hívás miatt észre sem vette az ember. Ez mára jelentősen megváltozott.
lugosi:
Kevés az új infó, uborka szezon van. Egyébként egyetértek.
Olyannyira igazad van egyébként, hogy 1800-on ezzel a város szerkezettel (Budapest) még összefüggő kültéri lefedettségük sem lesz. Összehasonlításképpen a jelenlegi szolgáltatóknak is komoly kihívás a belvárosi deep indoor, pedig van alacsony frekijük is dögivel...
Mondjuk az érdekes, hogy a Vodafone sokat profitált a mobilnet terjedésénél abból, hogy az elején csak 1800-on szolgáltatott, így a sűrűbb állomásaival sokkal gyorsabban tudott összefüggő 3G-t csinálni 2100-on.
Dchard
-
Ahogy így olvasom a spekulációkat, gondolkozok azon, hogy miért akar majd valaki ilyen szolgáltatónak majd az ügyfele lenni. A 80%-os lakossági lefedettség feltételezem lakosságszámra vetített lefedettség. Mivel az ország kb. 20%-a a fővárosban él, és a települések elvisznek szintén elég magas százalékot, egy 80%-os lakosságot érintő lefedettség mekkora területi lefedettség lehet? 50-60%? Magyarul, valóban az lesz, hogy kimész a városból és nincs térerő? Szerintem ma már nem sokan akarnak visszamenni 10-15 évet az időben lefedettség terén.
Vagy most nézzük úgy, hogy ha lesz valami jó homenet csomagjuk, akkor városokban jó lesz afféle félmobilnetként? Mert ha a területi lefedettség úgy alakul, ahogy spekulálom (ha jól gondolkozok), akkor beszélgetésre egy ilyet nem tudok elképzelni magamnak.Csak egy megjegyzés. Az elmúlt hónapokban a saját farkát kergető kutyára kezd hasonlítani a topik. Néha lepihen, néha újra rápörög, de ugyanazt a csontot rágja a topik hosszabb ideje, ugyanazok a panelszövegek mennek, teljesen redundáns lett a beszélgetés.
-
Zeki
nagyúr
Anno a vodafone sem úgy indult, hanem ahol nem volt saját háló, ott nemzeti roming.
Ha már az elején úgy indítanak, hogy "Á, ezzel nem lehet sehol sem telefonálni" , akkor már nézhetsz ki a fejedből, hogy is szerzel új ügyfeleket.
Vagy országosan tudnak indulni, hogy legalább az 5000 fős településektől legyen lefedettség, vagy szopás.
A magyar amúgy is nagyon fikázós nép, hiába reklámoznák úgy, hogy elindultunk, csak a nagyvárosokban, azoknak is csak a belvárosában, aki mozog, utazik, az már szopna, és menne a negatív hírkeltés. -
dchard
veterán
"úgy meg akkor sem lehet szolgáltatást indítani, hogy majd csak akkor használd, ha a városban vagy."
Pedig ez pontosan ilyen lesz az elején, legalább is nemzeti roaming nélkül biztosan. Még azt tudom elképzelni, ha nagyon optimista vagyok, hogy mégis sikerült megegyezniük valakivel csak még nincs róla publikus infó, de az indulás előtt még igyekeznek annyira összefüggő hálózatot kiépíteni, amennyire csak lehet, hogy minimalizálják a roaming költségeit.
Dchard
-
Zeki
nagyúr
Na úgy meg akkor sem lehet szolgálatást indítani, hogy majd csak akkor használd, ha a városban vagy.
Aztán elmész, és max segélyhívás.
Nem fognak ezért 2 simes telefont venni az emberek, hogy legyen mástól is kártyájuk, akinek van többfele lefedettsége.Az tuti hogy a két T 800Mhz-es összeborulása már a Vodának is szívás, nemhogy egy Diginek.
-
dchard
veterán
Nem, nem tud. Amire a kolléga gondolt, az 80%-os lakossági lefedettség, nem országos.
Egyébként persze, elméleti síkon lehetséges 1800-on is országos lefedettséget építeni, de azért képzeljük el egy pillanatra, hogy a vidéki lefedettség gazdaságos kiépítéséhez a meglévő szolgáltatók (akiknek tetemes kapacitása van alacsony frekin is), szintén társbérlik a tornyokat egymástól, akkor hogy lesz ebből gazdaságilag reális szolgáltatás 1800-on? Ráadásul egy tornyot felhúzni ugyanannyiba kerül akkor is, ha 20km-es kört fedsz le, meg akkor is ha csak 5-8km-t, ugyanez kapacitás kérdésére is igaz. Ez a legnagyobb baj egyébként a mobil hálózatok építésével: hogy nagyon rosszul skálázódik lefelé.
Dchard
-
-
Zeki
nagyúr
válasz
radio100jozs
üzenetére
Akkor most abból a frekvencia csomagból mégis tud országos lefedettséget?
-
radio100jozs
őstag
Én tippeltem, hogy ha akar durrantani valamit, akkor azt a karácsony előtt kell, mert megint a tömegek a mobiltelefon vásárlási lázban simán aláírnak 2 év hűséget a szolgáltatóknál, és jövőre megint nehezebb lesz előfizetőt átcsábítani. Azt látni, az NMHH oldalán, hogy az ország minden zugában épülnek az antennák, legalább is az engedélyek nagyon mennek, napi 2-3 is. De most már akkor egyre biztosabbnak tűnik, hogy a Digi csak akkor indul, ha mondjuk egy minimum 80%-os országos lefedettsége lesz, én már ebből a halogatásból csak ezt tudom leszűrni. Mert más értelmes magyarázat már nincs, hogy egy 15 éves frekvencia koncesszió 1/3 részét semmibe veszni, és csak fizetni érte, annak nagyon nyomós oknak kell lennie. Mert nincs szerintem a világon ilyen cég, aki ezt így megtenné. Ez viszont azt is jelenti, hogy nem 15 év, hanem 10 év alatt kell a hasznot is kitermelni a koncesszióért cserébe, akkor meg ebből miként is lesz olcsó szolgáltatás?
-
dchard
veterán
válasz
üzenetére
Egyetértek, hogy nem lehet ezt most már sokáig így csinálni. Amíg el nem kezdték építeni a hálózatot, azon a véleményen voltam, hogy soha, és ez csak egy trükk volt, hogy kollaboráljanak valaki: például a vodának pont kellett volna ez az 5mega, cserébe egy jó MVNO deal-ért. Szerintem ez is volt a terv, csak nem ért annyit ez az 5mega.
Mostmár teljesen nyilvánvaló, hogy egy valag pénzt elköltöttek nyilván nem viccből. Idén szerintem sem indulnak el, a jövő tavasz reálisnak tűnik. Ebből már nem lehet kiseggelni...
Dchard
-
dchard
veterán
válasz
üzenetére
Ismerve az eddigi gyakorlatot, biztos hogy inkább hosszabbítanak, mint hogy belemenjenek az egymásra licitálásba. Főleg, hogy a jelenlegi 15 helyett is csak legfeljebb 20MHz-ük lehetne, nem éri meg a macerát, kockázatot hogy a valag repeater-üket és DAS-ukat át kelljen hangolni, ha máshová kapnak sávot. Ebben az esetben pedig a DIGI minimál ár közelében vehetné meg a 15mega duplexet, és hirtelen értelmezhető kapacitása lenne. Lefedettsége nem, de kapacitása igen. Később pedig még licitálhatna a 700-ra. Így kb. a román fejlődési utat járná be a cég.
Szerintem ha a DIGI elindul záros határidőn belül, akkor biztos hogy vásárolni fog, mert a jelenlegi infrastruktúráját és a beletolt pénzt nem fogja tudni kihasználni 5mega duplexen. A fajlagos költségek túl magasak.
Dchard
-
trec12
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
Az akkor még további idő még egy év talán? Gondolom olyan árat ad a másik három roamingra a Diginek, hogy véletlenül se érje meg. Laikus vagyok de nem látom a kiutat ebből....

-
trec12
addikt
Itt korábban valaki írta, hogy szerinte karácsonyra elindul a Digi Mobil merthogy az ünnepekre ez mekkorát fog szólni. Hát szerintem meg tuti nem indul semmi de még dec. 31-én sem. Egyszerűen már nem tudom elképzelni, hogy lesz-e valami ebből valaha is és ez elszomorít. A meglévő hárommal nincsen bajom csak ugye a publikus díjcsomagok árai hát hogy is mondjam. De láthatjuk a Telenor megmutatta, hogy 6e-ért is tud adni korlátlan csomagot (igaz 3 hónapra). Nyilván ez a másik kettőnek is menne ha akarná...
-
törölt tag
válasz
üzenetére
2019-ben 2 lehetőség lesz
Ha így lesz, ebből még mindig nem adódik, hogy ebben a Digi is részt fog venni és ha részt is vesz nyer is. Akár az is előfordulhat, hogy elosztják a másik 3 között vagy hogy meg sem pályáztatják.
És szerinted mikor fog elfogyni a türelmük
Azt ne felejtsd, hogy kb fél éve kint vannak tőzsdén, és ez már teljesen más helyzet, mint ami azelőtt volt. A tőzsdei részvényesek érthetően sokkal kevésbé toleránsak mint mikor olyanoké egy cég akik valahogy kötődnek hozzá, ők nem fogják hosszú távon azt eltűrni, hogy a cég amibe befektetnek ott olyan dolgokra folyasson el pénzt ami nem hoz profitot. -
törölt tag
válasz
üzenetére
korábban írták itt, hogy 2019-ben 2 lehetőség lesz 2100 MHz-re:
1. a 3 szolgáltató bedobja a közösbe a frekvenciakészletét, és újra pályázik mindenki 15 évre
2. hosszabbítanak 7,5 évre. Ebben az esetben lehet, hogy a most szabad (2*15) frekvenciát nem pályázhatja meg olyan, akinek már van 2100-on.Nem az én véleményem, de elhittem

"egy idő után el fog fogyni a részvényesek türelme, hogy szórják ki a pénzt csak az ablakon."
És szerinted mikor fog elfogyni a türelmük
3 év és 2 hónap? 3 év és 5 hónap? Mert azt már tudjuk, hogy szerinted a 3 év és 10 hónap alatt biztosan elfogyna...Félre ne érts: tényleg kíváncsi vagyok arra, hogy szerinted mikor indulnak.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
2019-ben pedig jön a 2100 MHz.
Már elnézést, de mégis mire alapozod a személyes hiedelmeden túl, hogy a Digi indul ezen a tenderen és ha indul is fog is nyerni?2018 nyár vége-ősz eleje lesz
Ha még egy évig húzzák az indulást azért az nagyon durva lenne. Főleg hogy már kint vannak tőzsdén és egy idő után el fog fogyni a részvényesek türelme, hogy szórják ki a pénzt csak az ablakon. -
radio100jozs
őstag
válasz
szaniszlokar
üzenetére
Diginél jobb ár/érték arányú előfizetést? Az ár az lehet teljesülhet, de az érték a Telekomhoz képest még 20 év múlva sem, már ami a lefedettséget érinti, mert a Voda sem érte még a Telenort sem, nem, hogy még a Telekomot lefedettségben. Én a Digit csak másod sim-re fogok előfizetni, ha csak az árat nézem, de fő sim-nek ha nincs belföldi roaming megállapodás, kizárt, hogy használnám.
-
dchard
veterán
Jól sejtettem akkor, ezek a tipikus "broadband" antennák, alacsony freki nuku, 3.5giga nuku, tehát maximum 2100-ra lehet számítani, azt is csak combinerrel. Hacsak nem hisszük el azt, hogy hajlandóak lennének egy újabb masszív építkezésbe ha nyernének 700megát, amire valljuk be kevés az esély.
Dchard
-
jozsi968
tag
válasz
üzenetére
Én most vodafone dupla tarifában vagyok. Régen ez volt a tesco mobile dupla, de mielőtt átvette a vodafone, ráhordoztam egy 30-as számot./csak hogy ne 31-es legyen/.
Lezárt tarifacsomag már, de nekem tökéletesen megfelel. Az 59 Ft-os percdíj soknak tűnhet, de nem az, mivel minden egyenlegfeltöltés után a feltöltés értékével azonos összeg kerül jóváírásra a bónusz egyenlegemen. A Vodafone Dupláról csak a bónuszegyenleget beszélem le, a rendes egyenlegem pedig akár el lottózom, autópályamatricát veszek stb...
Emellett voipozok is. A Voip ellenesek mindig a hívás minőséggel jönnek. Nekem ha szükségem van a jó minőségre, akkor gsm-en hívok a bónuszegyenlegből /ingyé'/. De egyébként nekem semmi bajom a voip minőséggel sem.
-
Frontiner
aktív tag
Sziasztok!
Nagyobb netre szeretnék váltani (100-->500), telefonon vagy neten keresztül megtehetem, vagy csak üfsz?
Köszi -
törölt tag
A nyárnál előbb nem lesz szerintem reális. Ha így gondoltad, akkor az teljesen oké.
Szerintem is 2018 nyár vége-ősz eleje lesz, akkor rá lehet engedni 100-200.000 ügyfelet, 2019-ben pedig jön a 2100 MHz.
Én ezt tartom reálisnak.+1 érdekesség:
Bp. Drégelyvár u. 1 után megjelent Drégelyvár u. 51 szám tetején is a sugárzó.
A két cím között ~600m lehet. -
kene84
aktív tag
-
kene84
aktív tag
válasz
wwenigma
üzenetére
Most ebből miért kell gúnyt űzni?
Ha azt gondoljátok hazudok akkor legyen úgy, lehet más ezzel szórkoazik nekem nem volt szándékom.
Gondolkoztam rajta, hogy egyáltalán leírjam e de akkor hiba volt.
A Váci úti központjukban dolgozik egyébként, nem mondom hogy közel van a tűzhöz, ezért mondtam, hogy ennyit hallott.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

3 év és 2 hónap? 3 év és 5 hónap? Mert azt már tudjuk, hogy szerinted a 3 év és 10 hónap alatt biztosan elfogyna...