Hirdetés
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
PBA
aktív tag
Hát, görcsölhetnek jobbra-balra a digiék, oké hogy épülnek tornyok (rohadt lassan), de az antennák mögé még jó pár eszköz kell, gerinchálózat, egyebek. Mellesleg az elnyert frekvencia nem arról híres, hogy baromi jó a terjedése, szóval eléggé foghíjas lesz az a lefedettség startoláskor, főleg vidéken. Ismét eljő az "ablakban lógva tudok csak telefonálni", meg a "felmegyek a domb tetejére, mert ott esténként már van térerő" időszaka.
Sokan itt hatalmas optimizmussal várják a digit, de csalódás lesz belőle, több idő fog kelleni nekik, hogy megmozgassák a piacot, frekit kell még venniük, stb. Látszik, hogy mennyire be vannak sz@rva a szolgáltatók a digitől: nézzétek meg a ma meghirdetett friss Telekomos új lakossági csomagokat. Masszív áremelés. Hát tényleg be vannak ám tojva.
Iparágon belül reálisan látják, mennyire van félnivalójuk: jelenleg semennyire, meg még egy jó ideig nem is lesz - hozzá is teszem azonnal, hogy SAJNOS. -
válasz
H.Istvan25
üzenetére
Igen, erre is kitért a cikk.
-
válasz
H.Istvan25
üzenetére
Ez viszont érdekes, hogy miért nem megy nálunk, hiszen épp mostanában olvastam egy cikket arról, hogy nálunk élmezőnybe tartozóan jó a mobilnet kiépítettsége. Elvileg akkor a volte feltételeinek is nálunk kellene lennie a legjobbnak.
-
4Grider
félisten
válasz
wwenigma
üzenetére
Telenor voLTE teszt és indulási ígéret benne van az első cikkben is, de más céldátummal.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
üzenetére
Nem román, magyar.
És ha két sim-ed van, adhatsz neki nevet hogy ne kavard össze.Amugy ez egy 60ezres Redmi Note 3 Pro International/Global/Special version (cseszett jo), 40 környékén is vannak Xiaomi telefonok 800-as LTE tudassal, az 1800as sáv még többen van. Nekem ez kellett a Snapi miatt, sajna az MTK még mindig nem az igazi GPS terén, hiába a ráncfelvarrás az uj chipekkel.
Tehat 1éves részletre ha kell az embernek, apróért oda fogják tudni adni. Edigital-nál 68e.Tudása LTE terén Cat.7 FDD LTE B1/2/3/4/5/7/8/20/28/40 (2100/1900/1800/1700/850/2600/900/800/700/2600MHz), szóval jöhet bármi.

-
válasz
H.Istvan25
üzenetére
Azt azért vegyük észre hogy úgy gondolkodtok volte bevezetésről egy el sem indult szolgáltató (a többi szereplőhöz képest kis szolgáltató) esetén, hogy azt még jelen pillanatig a legnagyobb és legtőkeerősebb szolgáltató is csak tesztelgeti. Szóval szvsz annyira nem sietnék ezzel.
-
törölt tag
válasz
H.Istvan25
üzenetére
Van neki egy román digimobil SIM-e....korábban már írta itt a fórumban.
-
4Grider
félisten
válasz
H.Istvan25
üzenetére
A kétkártyás készülékek többségén úgy nevezed el a kártyahelyeket, ahogy akarod. Pl. lehet Digi mobil is az egyik.
-
-
viktorhu
veterán
GSM-et biztos, hogy nem fognak most szolgáltatni. Két lehetőségük van, vagy csak net, vagy volte hívások, más kombináció nincsen, amíg nem nyernek el további frekvenciákat. Huszonpárezer forintért már lehet Kínából behozni korrekt 4G-s mobilokat - igaz, a Media Marktban aztán kb. dupla áron tűnnek fel, de ha a Digi maga importálja majd őket, akkor megteheti, hogy az olcsó kategóriában is adjon kompatibilis mobilokat. Most még a legolcsóbbak nem feltétlenül volte-képesek, de mire elindul a szolgáltatás, valószínűleg általános lesz a volte az olcsó szegmensben is.
-
válasz
radio100jozs
üzenetére
És az ügyintéző névről máris szimpatikus!

-
bksgbr
tag
válasz
H.Istvan25
üzenetére
"Nem kell, hogy mindenki a célcsoportja legyen a Diginek, ahhoz nincs is elég frekvenciájuk. "
Nyilván nem kell, de szerintem meg épp a (várható) olcsósága miatt az alacsony jövedelműeknek jönne jól (mondjuk nem csak nekik), de ők meg nem biztos, hogy megengedhetik a 4G képes telefont." ...a percdíjak csökkenése miatt kevesen váltanának."
Ezzel nem feltétlenül értek egyet."Aki meg még csak 3G-s mobilt használ az meg majd vesz másikat. Ma már elég olcsók a 4G képes telefonok, akik meg rendszeresen neteznek azoknak elég kis része használ ma is csak 3G-s mobilt, aki meg mégis az nagy eséllyel jópár éve vette és le is cseréli a közeljövőben. "
Hát én nem látom, hogy nagyon olcsók lennének a 4G képes telefonok, a legtöbb helyen, ahol amobiltelefont árulnak (legyen az szaküzlet, vagy bármilyen más bolt), még mindig legtöbb készülék csak 3G képes.
Akkor írok magamról, de ez innen OFF
3 éve vettem mobilt, 3G-s és nem tervezek egyelőre másik (esetleg 4G képes) mobilt venni, viszont az olcsóbb percdíj nyílván nekem is jól jönne.
Nem vagyok az új technológia ellen, csak a szűkös frekvencia előre vetíti, hogy nem biztos, hogy a DIGI képes lesz hagyományos (GSM) telefonhálózatot és mobilnetet is szolgáltatni majd. De várjuk meg a tényleges indulást, és azután nyilatkozzunk...
ON -
H.Istvan25
senior tag
És mi ezzel a baj, komolyan nem értem. Van jópár hálózat amik csak 3G-t szolgáltatva indultak el tizenéve. Nem kell, hogy mindenki a célcsoportja legyen a Diginek, ahhoz nincs is elég frekvenciájuk. Szerintem a Diginek a technológia iránt nyitottabb emberekre kell fókuszálnia, ugyanis ők mobilneteznek főleg, a percdíjak csökkenése miatt kevesen váltanának. Nem a butafonos emberek lesznek a célcsoport nagy eséllyel, nekik a nagyrészük a mai napig használja a 40-50 forintos percdíjakat mert azt se tudják, hogy van más. Aki meg még csak 3G-s mobilt használ az meg majd vesz másikat. Ma már elég olcsók a 4G képes telefonok, akik meg rendszeresen neteznek azoknak elég kis része használ ma is csak 3G-s mobilt, aki meg mégis az nagy eséllyel jópár éve vette és le is cseréli a közeljövőben. Ha meg valakit nem érdekel a technológia és csak párszáz megát netezik havonta az nem is hiszem hogy annyira váltani akar majd.
viktorhu: Ezt írtam én is
-
viktorhu
veterán
válasz
H.Istvan25
üzenetére
És ők is voip appot csináltak a nem volte-képes telefonokhoz.
-
bksgbr
tag
válasz
H.Istvan25
üzenetére
Hát erre jutottál te is, váltás = új telefon...
-
bksgbr
tag
válasz
H.Istvan25
üzenetére
De nem biztos, hogy a butafonos az olcsó mobilnetért menne a Digihez, inkább az olcsó percdíjért...
-
bksgbr
tag
válasz
H.Istvan25
üzenetére
És akinek nincs 4G képes mobilja, csak 3G, vagy még az se, csak "butafone"-ja?
Tudom, vegyen 4G képeset... -
H.Istvan25
senior tag
válasz
radio100jozs
üzenetére
Talán lesz valami, ha ilyen helyekre is tesznek tornyokat (gyakorlatilag a semmi közepe). Ha sikerül legalább egy 70-80 százalékos lefedettséget kiépíteni akkor roaming nélkül is működőképes lehet. Elég a 4G önmagában, mellé legfeljebb csináljanak egy külön appot azoknak akiknek 4G-s de nem VoLTE mobiljuk van.
Más: Indiában tavaly szeptemberben indult egy új szolgáltató csak 4G-t szolgáltatva. Jelenleg 100 millió fölött van az ugyfélszámuk....
-
radio100jozs
őstag
Az a verzió kezd megerősödni, és ezzel is magyarázható a szeptemberre tervezett indulás, hogy a Digi országos hálózattal fog indulni.
Itt pedig egy újabb saját antennatorony építési engedélyezés a 47-es főút mentéről Furta település Pacsirta utcából. [link]
-
-
Jester01
veterán
válasz
viktorhu
üzenetére
Köszi, igen, ezek vannak nálam is. Másik telóval majd holnap megnézem. Van stickem is, de azt úgy látom még macerásabb kipróbálni. Viszont ha másik telefonnal sem fog menni akkor azt is meg kell néznem mert az ügyfélszolgálatot minden bizonnyal csak az fogja érdekelni.
5ös a droid ezen még.
-
viktorhu
veterán
válasz
Jester01
üzenetére
A régen használt (pontosabban régen feltöltött) sim csak feltöltősnél jár le, előfizetésnél ha fizeted havonta, akkor érvényes marad. Ha nem jön össze a lenti módszerekkel, akkor érdemes a simet másik mobilban is kipróbálni.
Adatkapcsolat engedélyezett? A digis kártya van netezésre kiválasztva a sim kártyák menü alatt, vagy a másik?
Nem doogeen, másik natúr droidon (hatos) nálam így néz ki a dolog:
- SIM kártyák, Mobiladat-kapcsolat (itt kiválasztani, hogy melyik simen legyen az adat)
- SIM kártyák, Allow cellular data: be
- Adathasználat: kiválasztod a digis simhez tartozó fület, mobiladat-kapcsolat: be
- ...Továbbiak, Mobilhálózatok: preferált hálózattípus: 4G (bár ha jól sejtem, digivel 3G-t kapsz csak, szóval azt is kiválaszthatod) -
laca.1
aktív tag
Eggyetlen baj van,az hogy ezt engedik nekik.Annyi szar törvényt hoznak ebben az országban ezeknek a rabló szarhazi mobil szolgáltatóknak senki semmilyen módon nem tud odavágni?hol a média,a tv?ezzel senki nem foglalkozik a nagyhatalmú bankokat befenyítették ezek meg hagy raboljanak minket.hozhatna az állam bácsi egy korrekt törvénykezést mindkét félnek jó legyen es akinek nem tetszik az húzzon ki az országból.(no de majd a digi oda vág)
-
Jester01
veterán
Dual sim androidos telóba (doogee x5pro) betettem a kártyát, beállítottam APN-t az első hozzászólás szerint. Vártam is, rebootoltam is, de azt mutatja nincs térerő. A kártya eddig nem volt használva de már majdnem 1 éves lehet. Lehet ez a baj?
Az ikon G jelű, ami elvileg a GPRS. Automatikusan lett is egy Pannon NET GPRS meg egy Pannon MMS APN, ezeket nem is lehet törölni, de a digi van kiválasztva.
-
trec12
addikt
válasz
H.Istvan25
üzenetére
Nem jó szót használtam ezek szerint ez a hasonlat már ideje múlt. Akkor legyen egyszerűen Ungarisztán. De nem akarok politizálni ill. nem is offolok tovább...
-
trec12
addikt
válasz
pinnacle
üzenetére
Ki van ez találva nehogy túl jó legyen. Máshogy is írhatnám mit gondolok ezekről a tarifákról meg úgy általában a mo-i mobilhelyzetről. Inkább nem teszem. Aki tehette már rég valami flottába menekült. Balkán. Ludas az állam, de szerintem ludasak a mobilszolgáltatók is. Tömören ennyi.
-
trec12
addikt
válasz
pinnacle
üzenetére
A Like S-nél vigyázat mert kifelé perkálsz pluszban. Meg csengethetsz az sms-ért is kifelé. Ebben talán a 2 GB net meg a három ingyenes Telekom szám ami jó.(de az is csak max. 300 perc/hó) Szóval ez egy olyan felemás csomagnak tűnik nekem. Külföldön azért ennél ár-értékben mindenki számára elérhetően simán jobb ajánlatok vannak. De gondolom ez nem újdonság....
-
laca.1
aktív tag
-
kovaszoskeny
aktív tag
Na végre remek hírek szépen épül szépül a DIGI mobiltelefon szolgáltatása!
Az árcsökkentések is mutatják a Diginek elég csak meglebegtetni,hogy érkezik a szolgáltatása konkurencia és olcsó futike vamp minionjai összecsinálják magukat.
Pont jó lesz ősszel a start nekem
-
trec12
addikt
Még semelyik internetes portál nem cikkezett róla, hogy mégsem indul a Digi Mobil. Kíváncsi leszek mit írnak majd....
-
fadam1991
csendes tag
Átütemezték az indulás dátumát.
http://webext.nmhh.hu/hir_szolg/app/szolgs_reszletes.jsp?szolgs=7600006&ido=2016.10.21Terv.kezd.dátum: 2017.09.13.
Szal. addig minimum türelem.

-
trubabp
újonc
Ha emlékeztek, akkor úgy volt hogy 200 bázisállomás kiépítését tervezi a Digi. Szerintem azon már bőven túl vannak, lehet az már a 2,5x-se is. Ez alapján mit gondoltok? Meg lesz az országos lefedettség, vagy roaming a többiekkel?
-
törölt tag
Csak nehogy az legyen a vége, hogy szeptemberben megint halasztási kérelmet adjanak be! Mindenesetre nagyon jó lenne már látni egy kompletten telepített működő, de legalábbis működésre kész DIGI bázizsállomást!
-
válasz
Nethooligan
üzenetére
Nekem is tovább tart a hűségem. De legalább addig kiderül, hogy mit csinál a DIGI és mit reagálnak a többiek.
-
válasz
Frenky25
üzenetére
De legalább nem évekkel tolták ki, hanem fél évvel. Ez szerintem kézzelfogható időn belül van, én ezt a magam részéről a szolgáltatás indulása tekintetében pozitív fejleményként értékelem. Ha komolytalanok lettek volna, vagy nagyon nem látnák, hogy milyen távlati időben tudják megkezdeni a szolgáltatást, akkor évekkel későbbi időpontot jelentettek volna be szerintem (fenntartva azt, hogy nem tudom, hogy mekkora határidő-csúszást engednek meg a szabályok).
Egy apró észrevétel, hogy az egyes megyei időpontok nálam viszont még mindig 03.21-et mutatnak. -
válasz
grafikus17
üzenetére
Erre két elképzelésem van: egyik, hogy lehet, hogy ott akar előfizetőt szerezni, ahol a másik kettőnek nincs szolgáltatása, ami logikus lépés lehet. A másik, hogy a lefedetlen helyek szolgáltatással való lefedésével teremthet olyan helyzetet, hogy egy esetleges belföldi roaming esetén jobb alkualapja van arra, hogy átengedjen ő is bizonyos területeken tornyokat, cserébe azért, ha a másik három szolgáltató által lefedettebb helyeken (például városokban) átengedik neki ugyanezt. Mind a kettő logikus lehet, de valószínű, hogy a pontos okát információk hiányában sosem fogjuk mi kitalálni.
-
grafikus17
senior tag
Akkor most végre nem kell naponta nézegetni a fórumot, nyugodt nyaram lesz
Úgy se történik semmi. 
-
Frenky25
tag
Friss infó:.
[link]
tervezett kezdés: 2017.09.13. -
grafikus17
senior tag
Én csak egy valamit nem értek. Miért rak oda is antennát ahol a másik háromnak nincs vagy nagyon rossz a vételi lehetősége? Miért erőlteti ezeket a területeket?
Én úgy látom, hogy persze a nagy városokban is rak, hogy legyen saját hálózata, plusz a hiányzó lefedettséggel rendelkező területekein is állít antennát, de ennek csak akkor van értelme, ha valakivel összeboronál. Így lenne igazán országos lefedettsége.
Más okot én nem látok. -
válasz
üzenetére
A végén még le fogsz bukni, hogy egy személyben vagy a vodafone és a telekom fő részvényese, és félted a befektetésed a digi mobiltól.

Egyébként szeretnék nagyon sokadik említést követően egy logikusnak ható magyarázatot kapni arra, hogy miért gondolja bárki azt, hogy attól, hogy valaki egy adott szolgáltató ügyfele, "fél" attól, hogy egy számára is előnyt jelentő árversenyt eredményező újabb szolgáltató a piacra lép? Miért gondolja bárki is, hogy egy előfizetői szerződés megkötésével olyan érzelmi kapcsolatba kerülünk egy szolgáltatóval, amely arra indítana minket, hogy "megvédjük" azt a fórumozókkal szemben?
Nem lehetséges, hogy egész egyszerűen más az álláspontunk egy adott kérdésben, és bár meggyőzhetőek vagyunk, nem győz meg minket az, amit tőlük olvasunk? (Noha némelyikünk korábban éppen az ő álláspontjukon volt.)
Mindig furcsállom ezeket a rendre felbukkanó vádakat szolgáltatói topikokban. Az egy lehetséges magyarázat, hogy az adott illető, aki ilyen "védéssel" vádol más fórumozót, érzelmileg annyira átitatott az adott szolgáltató mellett, hogy fel sem merül benne, hogy mások érzelmi töltet nélkül állnak az adott céghez, pusztán objektíven, tárgyilagosan szemlélve azt.
-
törölt tag
válasz
jaroslav
üzenetére
Párszor már leírtam, hát megteszem még 1x:
Voltam pannon GSM előfizető, majd vodafone, most telekom. Engem nem érdekel egyik sem. Semmilyen érdekeltségem nincs egyik irányba sem. Azt a szolgáltatót választom, amelyik az igényeim alapján a legjobb ár/érték arányú.
2 éven keresztül a digit dícsértem (más nick alatt), és bíztam abban, hogy lesz valami.
Na ez a valami (remény) tört meg bennem, amikor letelt a második év is a tender megnyerését követően. -
jaroslav
aktív tag
válasz
kovaszoskeny
üzenetére
Egy ideje már én is rendszeresen ide járok szórakozni

'8" kolléga se rossz figura, az állandó negatív sopánkodásával, de az tény, hogy az igazi gyöngyszem, az "álintellektuális" filozófusunk...

-
-
p2pp
őstag
Akkor ott is hiánypótló helyen lett építve, úgy ahogy nagyon sok helyen az országban.
Nálunk a közelben senki sincs (Kis Belváros Vidéken).
De velünk szemben Digi lesz. Nagy hiányt pótló helyen végre!
Többiek sehol, hiába reklamálunk.
Most majd tipli lesz, csak induljanak el végre már.#2113
Sztem az a néhány torony már közel 1000 lesz.
-
-
4Grider
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nagyvárosi környezetben kevesebb, mint egy kilométer sugarú kört illik lefedni 1800 MHz-el. A maximum viszont valahol 7-10 kilométer között van (nem városban).
-
Tombi
őstag
Nálunk most építi Újpesten a Digi a gsm tornyát (tetőre)
Drukkolok, hogy jól lenyomja végre az árakat.ui: pénzük van dögivel, a konkurencia nem kicsit fog megroppani

-
Frenky25
tag
Kutakodtam a NMHH nyílvános adatbázisában, valaki tudja ezek a kódok mire szolgálnak a diginek, és a mobilszolgáltatóknak?
Nemzetközi jelzéspont kód (ISPC)
4-243-4 Debrecen-DIGIMOBIL-01 DIGI Kft. Kijelölésre kért 2017.02.08
6-251-0 Budapest-DIGIMOBIL-01 DIGI Kft. Kijelölt AG/26689-5/2016 2016.10.26Mobil hálózati kód (MNC)
216-03 DIGI Kft. Kijelölt AG/26689-5/2016 2016.10.26Nemzeti összekötő jelzéshálózat jelzéspont kód (NISPC)
1-06-00 Budapest-DIGIMOBIL-01 DIGI Kft. Kijelölt AG/26689-5/2016 2016.10.26
01-06-01 Budapest-DIGI-02 DIGI Kft. Kijelölt AG/18168-5/2011 2011.07.29
01-06-02 Debrecen-DIGIMOBIL-01 DIGI Kft. Kijelölt AG/3875-3/2017 2017.03.04 -
MK VII
veterán
Jobb ez a topik mint egy brazil szappanopera.. Ha unom magam csak beugrok olvasgatni.

-
törölt tag
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Visszakerült a GOG az eredeti társalapítóhoz
- Mikrotik routerek
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Apple MacBook
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Huawei Watch GT3 46mm Rozsdamentes acél váz, számlás, dobozos
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Asus Dual Radeon RX 5500 XT EVO 8GB GDDR6 Számlás, dobozos, újszerű!
- Canon EOS M50 Mark II Travel Kit Számlás (2023), újszerű, minden tartozékkal! (~600 expo)
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Iparágon belül reálisan látják, mennyire van félnivalójuk: jelenleg semennyire, meg még egy jó ideig nem is lesz - hozzá is teszem azonnal, hogy SAJNOS.

Úgy se történik semmi.