Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
válasz
Kronos3000
üzenetére
Debrecen nagy részén már most is elérhető a Digi hálózati kódja.
-
Kronos3000
senior tag
-
trec12
addikt
Na igen! Sokan seggre ültek a 19 Ft-os perdíjtól pedig ez sok nagyon is főleg, hogy perc alapú. Az erős konkurenciát úgy is értettem mivel szerintem jócskán túl vannak árazva van mozgásterük bőven. Szerintem több 10 százalék áresést is kibírnának ha szükséges a Digi miatt.
Nem tudjuk a Digi milyen tarifákat alkalmaz majd de vezetékes piacon nagyjából követi az anyacégét. Teljesen nem tudja nyilván nálunk más a gazdasági környezet. -
trec12
addikt
Nem kavart nagy hullámokat a Digi–Invitel-üzlet
Ha jól értem a cím inkább az árfolyamra vonatkozik. -
gabor#
tag
Román digi mobil ad voip appot, amivel wifin lehet akár külföldön is telefonálni. Play store -ban elérhető ez az app? megnézném, nekem nem fontos a torony, elég az app dual sim helyett
-
BFL7
csendes tag
De, lesz hasonló. Sávszél egy jó darabig elég, díj máshol is van, az "erős" konkurensek ellen könnyű lesz az alacsony árakkal. A hívásvégződtetési díj (1,71 Ft.) + távközlési különadó (2,5) a kiindulási alap, emberek! Innen a 19 forintos percdíj is olyan messze van, hogy a Digi sikere kvázi garantált (nem beszélve a ~40 forintos percdíjakról a publikus 2000-3000 Ft/hó előfizetéses tarifák esetén).
-
trec12
addikt
válasz
H.Istvan25
üzenetére
Annyiért én is.
Így is kb.jó fele lenne pl. a Vodafone RED csomagjának a 4,8 Eur-os Digist nézve 4x áron. -
trec12
addikt
Attól tartok ilyen nálunk nem mostanában lesz. Még csak hasonló sem...
(kevés freki, frekvencia használati díj, távközlési különadó, három erős konkurens akik belföldi roamingra nem kötelezettek, stb...) -
Igen, ez előfordul, csak abból lehetnek problémák. Például mikor a vodafone levált a belföldi roamingról, még megyeszékhelyeken is voltak olyan helyek a belvárosban, ahol nem volt lefedettség. Szóval ez a lépcsőfokok átugrálása jól hangzik, csak könnyen visszafelé sülhet el.
-
g0dl
addikt
-
viktorhu
veterán
Azt alapvetően otthon / munkahelyeden használod, így nincs annyi cellák közötti vándorlás (kivéve nagy irodában, ahol wifi roaming van, de ott meg már úgyis tudod, mennyire stabilan működik). Sok telefon azért az élete árán is ragaszkodik a régi távolodó wifi jelhez, és nem fog átváltani, amíg nem muszáj, míg más telefonok azonnal ugranak a legerősebb jelre, amihez van hozzáférésük.
-
g0dl
addikt
A VoWiFi esetében a cellák közti vándorlás olyan zökkenőmentesen működik, mint a 2G 3G cellák esetében?
-
viktorhu
veterán
-
viktorhu
veterán
Én is arról beszéltem kb. fél éve, hogy a wifire nyomás az egyetlen igazi lehetőség. Ha díjszabásban vonzóvá tudják tenni a wifi hívást, az nagyon sokat fog segíteni túlterheltség ellen. Volte nélkül meg nincs 4G hívás, más opció meg nincsen (nem lehet ezt a kis sávszélességet szétdarabolni 2G-re és 4G-re, mindkét szolgáltatást megölnék vele, voltével viszont megférnek szépen egymás mellett).
Ha meg a volte nélküli telefonok okozzák az aggodalmat, akkor ott az indiai példa, ki kell adni egy saját voip appot, és azzal kell telefonálni volte készülék híján.
-
BFL7
csendes tag
válasz
üzenetére
VoLTE és VoWiFi lesz bevezetve augusztus-szeptemberben, és nagyon is logikus lenne, hogy itt is ez legyen implementálva. Ezzel a sűrűn lakott paneles zónák túlterheltsége sem fog előállni, mint ahogy azt itt sokan megjósolták. Ezzel együtt ne számítsatok teljes értékű indulásra 3 hét múlva, max egy kiterjesztett publikus béta tesztre a lefedettséggel bíró területeken, a már meglévő kábeles előfizetők bevonásával. Szerintem.
-
Diák66
őstag
válasz
Kronos3000
üzenetére
Nekem a mobilnetes megosztó hűségideje 2 hét múlva lejár, a telefoné 4 hónapon belül. 3 hét múlva újraköthető lesz mindegyik, de szerintem az októbert megvárom, de az is lehet, hogy kifuttatom a telefont is és egyszerre majd mindegyik újra lesz kötve. Max 1 évre. 2 év csak akkor, ha jó ajánlatot ad a szolgáltató.
Digit első körben csak feltöltőssel, vagy hűségidő nélkül próbálnám meg. De ha elindulnak, egész biztosan kipróbálom, már csak kíváncsiságból is!
-
Kronos3000
senior tag
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Még várok októberig,nem akarok annyit variálni.
-
válasz
Kronos3000
üzenetére
Én, ha így állnék mint te, még egy évet egész biztosan aláírnék egy jobb csomag érdekében. Októbertől úgyis csak 1 éves hűség lesz. A magam részéről nem tartom reálisnak, hogy az elkövetkező 1 évben országos lefedettségű, minőségben és elérhetőségben a jelenlegi 3 szolgáltatóval versenyezni képes szolgáltatásként el tudnak indulni.
-
< CyberBob >
őstag
válasz
Kronos3000
üzenetére
Pedig több flottás csomagon sincs hűség, így léphetsz bármikor tovább.
-
Kronos3000
senior tag
Hűségidők lejártak,fut tovább az előfizu,igaz kicsit drágábban hűség nélkül.Válthatnék olcsó flottára,de megvárom a digi indulást,nagyon remélem nem potyára....
-
trec12
addikt
válasz
H.Istvan25
üzenetére
Ezek szerint Samsungék is igen várhatják a Digi Mobilt.
Más Samsung is ezt írja ki vajon?
Szerintetek a Digi Mobil VoLTE lesz? -
LAFAYETTE007
csendes tag
válasz
LAFAYETTE007
üzenetére
-
LAFAYETTE007
csendes tag
-
LAFAYETTE007
csendes tag
-
kinder93
aktív tag
Srácok, lenne egy kérésem. Mindössze egy privát üzenetet szeretnék kérni mindazoktól, akik észlelték a Digi hálózatát, hogy írják meg a nagyjábóli helyét! Nektek csak egy üzenet nekem nagy segítség!
Köszönöm! -
válasz
H.Istvan25
üzenetére
Igen mondjuk az a design eléggé halálos. Ha a saját romba beírta a srác a megfelelő dolgokat, akkor ez így tényleg fake is ráadásul.
-
Diák66
őstag
válasz
torrente777
üzenetére
Ott a válasz a kérdésetekre. Saját ROM. (bármit be lehet írni) Vagy ezalatt a gyárit érted? Amúgy teljesen mindegy mit ír ki, a lényeg, hogy legyen valami jel. A szolgáltatást nem fogja befolyásolni. A meglévő 3 szolgáltatóét is másként szokták írni a telefonok. Lesz végleges hálózat kiírás, addig meg tökéletes a 216 03-is.
-
torrente777
tag
válasz
H.Istvan25
üzenetére
Kinek mi a csúnya
, saját rom és egy kicsit komolyabban Témázva. -
H.Istvan25
senior tag
válasz
torrente777
üzenetére
Én elhiszem hogy ezt irta ki, de hogy sikerült ennek a szegény S8-nak a menüjét igy elcsúfítani?

-
viktorhu
veterán
válasz
torrente777
üzenetére
Simán lehet, hogy a UPC-s simbe belerakták a kódhoz a nevet, és mivel hivatalosan nincs még kint, nem tudták, hogyan kell írni (és nem néztek utána).
-
törölt tag
válasz
torrente777
üzenetére
Hülyíted még sokáig a jónépet a mókolt digi.mobil"E" beírással?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
torrente777
üzenetére
Nagyon jo, xposed megcsinalja a névátírást vagy a CSC-ben ugy latszik te is megtudtad.
[link] Amig nem kerul bele a rom-ba addig csak egy szamsort fog kiirni a telefon.H.Istvan25: igen, pontosabban szivott vele. De pl. mobilnettel tovabbra is szivni fog mert elnyomja a kulfoldi jel a hazait...
-
H.Istvan25
senior tag
válasz
wwenigma
üzenetére
Miért szív emiatt ha már nincs roaming? Én kifejezetten örültem amikor legutóbb Sátoraljaujhely környékém voltam hogy átment a telo szlovák hálóra. Sok helyen a szakadozó magyar háló után megváltás volt az Orange SK. Még viccesebb hogy az Újhelyi tescoban automatikusan váltott a Telenor és Voda kártyám szlovák hálóra.
-
Diák66
őstag
válasz
4Grider
üzenetére
Én tudok olyan helyet is, ahol az 50 Km is simán megvan és van szlovák jel (meg néha osztrák is) Az időjárás teszi..... van hogy jó a terjedés és akár csatlakozhatsz is. De általában ilyen távról már nem lehet telefonálni/internetezni. Csak szimplán látszik a hálózat keresésnél.
-
janeska65
csendes tag
Sziasztok nálunk az épületre ilyen antenna
[kép] került még szerelik. -
-
trec12
addikt
válasz
torrente777
üzenetére
Vodafone miért nem látszik? UPC miatt?
-
torrente777
tag
Jobb felvétel mert a Dropbox nagyon lebutítja a videókat:[link]
-
-
törölt tag
válasz
torrente777
üzenetére
Hm.....
Tehát a románoknál, az olaszoknál, és a spanyoloknál is digi.mobil, nálunk digi.mobile lesz....
Vannak azért érdekes dolgok... -
-
törölt tag
válasz
torrente777
üzenetére
-
viktorhu
veterán
-
viktorhu
veterán
válasz
wwenigma
üzenetére
Ez csak a látszat, kölcsönös a szívás, csak magyar oldalon magyar sim kártyával ez a fele tűnik fel a történetnek, de a másik oldalon ottani kártyával a fordítottja látszik, pl. az osztrák határ túloldalán sok helyen inkább magyar jel jön, meg Romániában is az autópályán Arad felé simán a magyar Vodafone-on marad a telefonom.
-
Diák66
őstag
"Ennek a cikknek a nyomtatott változata a Magyar Nemzetben jelent meg. A megjelenés időpontja: 2017.04.29."
Azóta meg nagyon sok minden történt.... pl. vételi szándék invitel vezetékes üzletág-ra, melyre csak a GVH jóváhagyását várják gyakorlatilag.
Szóval Én nem mondanám azt, hogy meghátrálnak.
-
BBke
tag
Idén sem indul el a Digi mobilszolgáltatása
https://mno.hu/gazdasag/iden-sem-indul-el-a-digi-mobilszolgaltatasa-2396649
https://www.kbcequitas.hu/elemzesek/2018-ra-csuszhat-a-digi-indulasa
-
trec12
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
Szóval lehet, hogy a Digi roaming nélkül indul erre is van esély szerintem aztán majd a 700 Mhz-es pályázaton vesz még frekit pár év múlva...
Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- Eladó AMD Ryzen 7 9700X, RTX 3070, 32GB 6000MHz DDR5, 1TB M.2, 850W +80 Gold Gamer PC!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Apple Watch Series 11 46mm GPS + Cellular Karcmentes állapot 100% akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Így is kb.jó fele lenne pl. a Vodafone RED csomagjának a 4,8 Eur-os Digist nézve 4x áron.
(kevés freki, frekvencia használati díj, távközlési különadó, három erős konkurens akik belföldi roamingra nem kötelezettek, stb...)
Más Samsung is ezt írja ki vajon?
, saját rom és egy kicsit komolyabban Témázva.

.....