Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
törölt tag
És az elméletedet továbbgondolva még az is lehetséges, hogy a topiktárs csinált egy tesztcellát minimális hatótávval amit persze hálózatkereséskor megtalál a telefonja és ő meg szédít bennünket hogy van már működő digis állomás közben pedig röhög a markába.
Ezt persze csak viccnek szántam, mindenesetre azért megnyugtató lenne egy kompletten telepített, felszerelt digis bázisállomást látni végre. -
törölt tag
-
-
törölt tag
válasz
wwenigma
üzenetére
Mindjárt kimegyek és lefotózom a panel tetejét. De: mint írtam nincs bekábelezve. Arra pedig nincs kedvem, hogy gondnokot keressek, és elmagyarázzam neki, hogy izé: felmehetek a tetőre, ígérem nem nyúlok a telekommunikációs cégek cuccaihoz, és nem akarok leugrani sem.
Miért érné meg egy gondnoknak, hogy felengedjen egy idegen embert....mi haszna származna belőle?
Ui: bocsi, kovlaj-nak szántam a hsz-t. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
üzenetére
Hagyd már abba a vádaskodást bakker.
Mi a t*kömért mászna tetőre? Ha annyira érdekel ott a cím ahol megy a Digi Mobil tesztje, kimehetsz, felmászhatsz...

Láttam a videót - ami teljesen feleslegesen lett csinálva mert fel sem merült bennem hogy trollkodás - és igen, dobja a telefon....

-
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Csodás. Ha már ennyire érdekel a téma, meg kellene keresni az állomást és lefényképezni. Gondolom nem csak engem érdekelne, hogy milyen gyártmányú, típusú racket és RRUt használnak. Feljutni egy panel tetejére pedig még mindig nem mission impossible.
Továbbá nem hazugoztalak le, csak teljesen illogikus, hogy ne a székházuk környezetében teszteljenek, ahol minden és mindenki kéznél van ehhez, hanem a város túlvégén, az a baj, hogy itt már annyian farkast kiáltottak, hogy bocs ha nem hiszek el mindent elsőre.
-
viktorhu
veterán
-
Diák66
őstag
válasz
radio100jozs
üzenetére
Ez még csak 4 db.... fel is kellene építeni, aztán üzembe helyezni.
Hévízgyörk, Ófehértó, Kismarja, Szentpéterszeg -
Diák66
őstag
válasz
radio100jozs
üzenetére
Az "ismeretlen" szolgáltatókat nem fogja hozni másként, mint a hálózati azonosítójukkal. Viszont remélem más is látta a teszthálózatot. Kellene még pár ember, aki belebotlott. Aztán megtalálni honnan is szórja a jeleket.
-
törölt tag
válasz
radio100jozs
üzenetére
Moto G5 plus
-
radio100jozs
őstag
Szépen megszórták ma engedéllyel az NMHH-t a Digisek.
[link] -
H.Istvan25
senior tag
-
trec12
addikt
válasz
H.Istvan25
üzenetére
Nekem az a gondom, hogy meglátásom szerint az egész magyar mobilpiac egy "torzó" kezdve a flotta-publikus közötti óriási különbségeken át az agyonadóztatott szektorig....
Lehet itt ilyen meg olyan korlátlan net szerintem a userek fele sem fogja kihasználni ezért meg vígan fizet 6e-et mert ugye hurrá korlátlan! Sajnos nincsen normális "józan" megfizethető publikus csomag pár ezresért amiben a perc nem jön ki többre mint 10 Ft a net meg min. 2 GB.
Na de nem akarok ünneprontó lenni remélem lesz folytatása a dolognak és a másik két szolgáltató is előrukkol valamivel. Meg ugye a Digi talán-talán elindul egyszer csak valahogy....

-
H.Istvan25
senior tag
-
trec12
addikt
Abszolúte nem vagyok hanyatt esve ezektől az új Telenoros csomagoktól. Én azt gondolom ez egyszerűen szólva is drága. Minek nekem korlátlan net? Szerintem a nagy többségnek nincsen szüksége korlátlan netre, elegendő telefonra 10-20-30 GB is. A bibi ott van, hogy ezek ugyanis csak telefonnal használhatók. Az egész egy katyvasznak tűnik a valóságtól elrugaszkodott valami. A legnagyobb csomagok őrült áráról meg ne is beszéljünk. Nekem ez az egész nem stimmel valahogy.
Ám lehet bennem van a hiba.... 
Ha nem csak hanghívásra alkalmas mobil eszközben lehetne (hivatalosan) használni akkor azt mondom teljesen ok a 6e-res csomag.

-
Tressy
senior tag
válasz
wwenigma
üzenetére
Off
Apróbetüs rész is megvan azért
"Nem számít normál felhasználásnak, ha számlázási időszakonként az
Előfizető nem kezdeményez legalább egy hanghívást, illetve ha a kezdeményezett hanghívások vagy a hívások átirányítása napi 24 órát meghaladó összidőtartamban történik. A Telenor Hello Data tarifacsomagok nem használhatók gépek közötti kommunikációra (pl. távfelügyelet). A Telenor Hello Data tarifacsomagokat hang- és üzenetküldő szolgáltatásait tilos olyan eszközzel igénybe venni, amely hanghívások indítására és fogadására nem alkalmas, vagy nem rendelkezik saját kijelzővel, hangszóróval, mikrofonnal és billentyűzettel (beleértve az érintőkijelzőt is), ilyen pl. az alközpont, SMS küldő berendezés. A Telenor Hello Data tarifacsomagok ipari célokra nem használhatóak, ilyen különösen a telemarketing, ügyfélszolgálati tevékenység, tömeges SMS küldés."On
-
Tressy
senior tag
válasz
LAFAYETTE007
üzenetére
Meg a havi 6k/hóban is azon még lenne mit faragni...
-
wwenigma
Jómunkásember
-
martillo
tag
válasz
wwenigma
üzenetére
Nagyon koszonom, en vmi regi 16/16-ra korlatozast talaltam csak, bar nem ASZF-ben, ezert is kerdeztem itt, mert gyanusan alacsony szamok voltak.
Ez igy abszolut jo megoldas lesz ott, ahova kell, mert a korlatozas utan is lesz olyan net sebesseg, mint korabban a max volt. Ami nem is lett volna problema, ha nem 8000 Ft-ert adtak volna!!! 8000, tejoisten!Mikor mondta anyosom, hogy mennyit fizetnek ezert a ***-ert, hat azt hittem elajulok...
Koszonom megegyszer!

Szerk: DIGI-s a Tv is naluk, igy szerintem ez lesz kiegeszitoben hozza.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
martillo
üzenetére
ÁSZF C melléklet C1.1.6 függelék
Ha van más DIGI elofizetésed akkor olcsóbb ugye és nem kell hűséget aláírni, felfelé Diginél általánosságban bármennyiszer lehet váltani míg lefele 1x évente. 128/64kbit-re korlátoznak.
Ha nincs más digi előfizetésed akkor megfontolnék a helyedben egy korlátlan LTE mobilflottát ami picivel drágább ugyan de korlatlan es nagyobb sebességű. Mobil flotta topikban tudsz érdeklődni erről, IQPRO néven fut és ~6000ft/hó amiben van lebeszélhető perc is (másodperc alapon, 12,7ft). -
martillo
tag
Sziasztok,
Egy gyors kerdes DIGI mobilnettel kapcsolatban.
Kineztunk egy ilyen DIGI mobilnetet (4Gb-os csomag) egy olyan helyre, ahol jelenleg 128kbit/s-es internet van, nem eliras, valoban ennyi 2017-ben, besz@ras.Mivel ez a net tenyleg csak kb bongeszes, hirolvasas, esetleg neha youtube videok megnezesere lenne hasznalva nem lesz rendkivuli modon tulforgalmazva. Foleg, hogy mindezen tevekenysegek mobiltelon lesznek.
Szoval kerdes az lenne, hogy milyen sebessegre korlatoz a digi?
Azzal meg lehet kompromisszumokkal elni? Illetve van lehetoseg csomga valtasra, 1-2 honap utan, ha nagyon keves es utana nagyon lassu lenne? Van vkinek ilyen tapasztalat?Koszi,
M -
trec12
addikt
válasz
üzenetére
Na most mi lesz vajon? Jó lenne a ide hozzánk fókuszálna a Digi.
Amúgy meg szerintem ezt hívják valódi árcsökkentésnek. Ezen túl a csomagok tartalmát is érdemes figyelni. -
313313
addikt
válasz
jozsi968
üzenetére
Havi 1GB-be erősen belefére, az havonta megújúl...
Másrészről meg a két előfizetésen számonként 5-6k-t szoktak jóváírni átlagban, de volt már 10-15k/szám jóváírás is, mikor egymást hívjuk. Tehát kártyásan sehogy se jövök ki olcsóbban, plusz ha nincs előfizetésem, az otthoni csomag is emelkedik 2-2,5k-val... -
jozsi968
tag
"A franca fog töltögetni és számolgatni, hogy mikor fogy el az adatlkeret vagy a pénz a kártyáról.."
Neked nem fogyhat el az adatkereted? Az meg csak egy rossz duma, hogy töltögetni meg számolgatni kell. Neked igen! Minden egyes hónapban be kell fizetned a számlád, míg egy feltöltőkártyás megteheti, hogy feltölti egy nagyobb összeggel és akár fél évig hozzá sem kell nyúlnia. De mi, feltöltősök mégsem ezt tesszük, mert nem érezzük nagyobb tehernek a feltöltést, a számla befizetéstől! Sőt !
-
válasz
H.Istvan25
üzenetére
Szerintem pl cégek vagy olyan magánszemélyek akik pénzt keresnek a telefonjukkal, és nekik pl egy korlátlan csomag jobban jön, minthogy spóroljanak havi pár ezrest, cserébe plusz egy dolog amire figyelni kell, plusz egy dolog ami közbejöhet.
-
313313
addikt
Nem minden fekete vagy fehér vannak árnyalatok is...
2 előfizetésem van a telekomnál Mobil S+1GB ez 3k huf/hó, Move XS ez 2k/hó. A szám ingyen hívja egymást 0ft/hó-ért. Mind a két előfizetésen tudok bárhol/bármiko TV-t nézni mobilneten, ez szintén 0ft/hó.A franca fog töltögetni és számolgatni, hogy mikor fogy el az adatlkeret vagy a pénz a kártyáról...
-
Joe123
senior tag
-
törölt tag
a román korrupcióellenes hivatal vesztegetés miatt vizsgálódik
a román telekom beszáll a versenybe
-
-
4Grider
félisten
válasz
gabor9991
üzenetére
Természetesen nagyobb a maximális vételkörzete egy 1800 MHz-es cellának. De maxolni egy alföldi faluban elhelyezett egyetlen tornyon szoktak. Városban sűrűbben kell telepíteni a tornyokat, mivel az egy-egy toronyhoz elvihető sávszélesség korlátozott még optikán is, mikrón meg főleg.
-
so_ha
senior tag
Nem jön a Digi, mégis fél a Telekom
"Április végén írtunk arról, hogy valószínűleg idén sem indít mobilszolgáltatást Magyarországon a Digi, a vállalat a tőzsdére készül, a kibocstási prospektusban pedig arról írtak, hogy a mobilszolgáltatást 2018-ban vagy az után indíthatják el. Ez fontos információ a magyarországi távközlési cégeknek, mivel ők arra számítanak, hogy a Digi belépése alaposan felforgathatja a mobilpiacot, részben emiatt tartja alacsonyan az osztalékot a Telekom. A Telekom is arról ír a gyorsjelentésében, hogy úgy tűnik, a Digi elhalasztotta a mobil piacra történő belépését, ez azonban nem nyugtatta meg a magyar cég vezetését, több veszéllyel is számolnak idén:
- a Digi nélkül is erős marad a verseny az üzleti és feltöltőkártyás mobil szegmensekben, és a három szolgáltatást összekapcsoló csomagok árazását tekintve is
- kihívásokat jelent az EU roaming díjak további csökkentése és a feltöltő kártyás SIM-ek regisztrációjának közelgő határideje" -
goop
őstag
válasz
üzenetére
Ne vigyük el az eredeti szálat.

Az egész abból indult ki, hogy prepaid netben jobb a Telenor, szerintem abban azért kiegyezhetünk, hogy jobb. Nagyobb választék, több net olcsóbban. Ettől függetlenül pl. a gyereknek most fogok venni egy dominót, vagy számhordozok, mert kap egy 4 Gb maratont, az neki jó egy évig kb, mivel szinte csak wifin van a telefonja. Ő az aki nem használja a mobil netet, neki egyértelmű, hogy maraton a nyerő.
-
goop
őstag
válasz
üzenetére
Több lehetőséged is van, 1. veszel deezer csomagot, mivel ott érdekes mód meg tudták oldani a tört havi számlázást, azaz 2 napra 31/2 napot vonnak le, ráadásul az egész keret a rendelkezésedre áll. 2. veszel 100-500 Mb netet is. Az első megoldással jobban jársz.

Ha nem használod el, elveszik, na puff, kb kit zavar, akkor is olcsón volt neted ha kellett. Eleve 5 Gb csomagról volt szó, ami nekem ugyan kevés lenne, de igen, az már kb súrolja a határt, hogy használja a netet.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lexus, Toyota topik
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Alkoholista nevelde
- Motoros topic
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Két éve csak ezt nyomatja, hogy nem lesz digimobil, nincs RRU meg RACK erre megjelenik a telefonokon a 216-03 

Amúgy meg szerintem