Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
dredjudge84 #43047 üzenetére
Nekem a yetis csinalja ezt rendszeresen, csak tudnam mitol...
-
dredjudge84
őstag
Kezdődik nálam is. Délelőtt észrevettem hogy nem volt a hálózaton a telefon, azt írta felül hogy nem regisztrált SIM kártya. Most az előbb amikor ránéztem akkor meg azt írta ki a telefon hogy nincs SIM kártya.
Telefon ujrainditas megoldotta.
-
TMhun
tag
válasz
Sarcophagus #43038 üzenetére
Köszönöm!
Ezen Global ROM van és nem EEA. Magyarországon vetted a telót?
-
Tonyk
veterán
válasz
DarkByte #43039 üzenetére
Pár napja, délelőtt kellett volna nagyon az egyik biztosítónál (Radnóti gimivel szemben) - tök kuka. Weöres suli környékén kuka. Rókusi Tescoban kuka. Kossuth Lajos sgt-on az MVM-nél úgy tudtam netezni, hogy fél percenként ki-be kapcsolgattam a mobilnetet és akkor volt fél percig kb. Tarjánban a Csongor téren ill. a béketelepi részen ok volt, de ott meg otthon vagyok ezért nem kell. Nem csak nálam, 4 előfizu volt lányaim szerteszét a városban is azt mondták, hogy inkább nem megy, mint megy.
-
-
djsunstealer
aktív tag
Dunántúl, Balatongyörök.
Isten óvjon a (szarfosh) Yetteltől, térerő szinte a fél faluban tré.
Marad a Voda, nálam az átállás óta semmi bajom vele, sőt Horvátországot is megjártam már kétszer.
Úgyhogy én nem állok neki szidni semmit, senkit, nekem jó így és béke van. -
MadMancs
veterán
válasz
MasterDeeJay #43036 üzenetére
Úgy valóban nem igazán működik. Vagyis de, de igencsak drága mulatság lenne.
Akkor megvárod míg lejár a hűség, utána tudsz ezzel a számoddal jobbárasítani.
-
-
MadMancs
veterán
válasz
MasterDeeJay #43030 üzenetére
Kiviszed pl egy Telekom prepaidra yetteles számod, és mehet vissza KÜF. Maximum plusz 1 hét a folyamat, de marad a számod így.
-
anita67
tag
válasz
MasterDeeJay #43030 üzenetére
Yetteles számot a Kedvező Üzleti Flottába át lehet vinni, ha előtte csinálsz egy számhozdozást valamelyik szolgáltatóhoz. Ezután már simán átvihető a KÜF-höz a telefonszám. Mi is így vittünk át 3 yetteles tel.számot a flottába.
-
TMhun
tag
válasz
Sarcophagus #43020 üzenetére
Szia!
Megnéznéd kérlek, hogy jelenleg melyik szoftver verzió fut a telefonodon?
Köszi!
-
válasz
Dr Bubo #43027 üzenetére
Ez nem lenne rossz de nem tudom bevinni alá a yetteles számomat (amit meg kellene tartanom). Digi nekem csak a mobilnet miatt kellett.
Tehát most van:
120 perc + 5gb (azt hiszem ennyi) 6eft-ért yettel és
30Gb Digi mobilnet. 1500Ft1
Ezt kellene összehoznom valahogy hogy jó legyen. yetteleset tudom bővíteni felfele talán az a legegyszerűbb. -
dredjudge84
őstag
válasz
MasterDeeJay #43022 üzenetére
Kicsit le lett terhelve a voda hálózat a digis ügyfelekkel. Nem feltétlenül gondolnám hogy szándékosság van a háttérben amikor nem jó a net, hanem csak egyszerűen nem bírja el a hálózat.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
MasterDeeJay #43025 üzenetére
Érdemes előtte megnézni a Kedvező Üzleti Flotta ajánlatát. Ők Yettel hálózaton működnek. Az Aktív csomagban 275 perc van benne. 13 GB nettel kijön 4e alatt, de 24 GB sincs 5e.
-
válasz
4Grider #43023 üzenetére
Már most kellett volna hirdetni valamit. Meg a többi szolgáltatónak is akciót ha digiről jön át akkor ennyi meg ennyit kap. Vodás nem leszek, nem azért mert a digit szétcseszte hanem az az előtti baromságai miatt. Telekomos lefedettség ahol vagyok ott gyenge. (céges telóm olyan) Marad a Yettel.
Rodzser Mór
Igen, mindenképpen bukok vele. Yettelem van fő kártyának 5990ft-os totál minimum csomag (azaz ilyen 5-6eft-ot fizetek átlag) asszem talán 4 vagy 5gb net, azt kellene felvinnem +1500ft-ból legalább 15gb-os netre.
Nekem elég lenne 120-150 perc + ~15gb net max 7-8eft-ból. Megyek majd be a yettelhez mit tudnak adni. -
Rodzser Mór
senior tag
válasz
"Azt látom hogy nem kellenek a digis ügyfelek"
Legalábbis 1500-ért (Digi) nem, mert nem akarnak olyan csomagot adni, amit a 3 kartellező (Y, T, V) 5-6000 Ft-ért ad, amivel maguknak nem kívánt árversenyt generálna.
Lölö összes vagyonában fogadok rá, hogy ha a Digi csomagja forintra annyi volna (+/- 100 forint), mint a voda megfelelő csomagja, akkor nem szivatnák a Digiseket.
-
4Grider
nagyúr
válasz
Arról volt szó, hogy év vége felé kapunk új csomagokra ajánlatot. A dunántúli Digis tornyokkal a voda lefedettsége úgy lement volna, hogy sok százezer előfizetője rámegy.
-
válasz
losslessonly #43021 üzenetére
Azt látom hogy nem kellenek a digis ügyfelek, azaz nyilván most ezekkel a lépésekkel sorra fogja mindenki lemondani.
Nem is ajánlottak fel vodás csomagot. Most így az amúgy sem jó hírüket rontják tovább.
Cégnél volt eddig szívás az upc átállással, a számlázásukkal, a mobilnetükkel, igazából talán a vezetékes telefonnal nem de azt nem is használjuk. Csak hát nincs más itt mint a voda. (Balatonfüred külterület, business mikrós lenne még de drágán) -
losslessonly
csendes tag
válasz
MasterDeeJay #43018 üzenetére
És azt ugye tudjátok, hogy a Vodafone tulajdonában nincs egyetlen torony sem, az átjátszó hálózatot egy holland cégtől bérlik (eredeti Vodafone tulajdonos kiszervezte egy külön cégbe az összes tornyát, de ezt megcsinálta más országokban is).
Ennek fényében külön érthetetlen miért lőtték le a Digi tornyait, amit csak üzemeltetni kellett volna tovább, csodálkoznék ha a bérlés jobban megérné, mint a saját meglévőt üzemeltetni. -
Tonyk
veterán
válasz
MasterDeeJay #43018 üzenetére
Én ebben a pillanatban mondtam le mind a 4 előfizetésemet. Szegeden akárhol jártam a városban használhatatlan volt net. Egyedül otthon ment (külvárosi terület) , de ott meg minek....
-
Most már elérte azt a szintet a digis mobilnet hogy használhatatlan a legtöbb helyen ahol vagyok. Youtube totál nem megy, PH még úgy ahogy de képeket ne is várjak. Persze dual simes vagyok és átkapcsoltam a yettelesre az jó csak talán 5gb-om van vagy mennyim és az egy két hét alatt kimerítem.
Elérték a céljukat, kénytelen vagyok lemondani. -
lazac_
tag
+1, a digi eddig mind a lakóhelyemen, mind a munkahelyemen szuper volt, simán kiváltotta a vezetékes netet, ha úgy adódott (akár torrent
filmlinux distro letöltésre is). Most mindkét helyen erősen kompromisszumos lett a használata, yt levált 240p-be, már amikor hajlandó elindulni, felfelé irányban is gyötrelem kivárni, mire elmegy egy kép messengeren. A közeli mol kúton az app csak teker-teker, alig akar betölteni. A céges telefon vodafone, annál a beszéd 2G (bugyborékoló sz@r), szerencsére a magán digis telefonon megy a VoLTE roaming, az kap elég sávszélt (vagy prioritást), mert gyorsan felépül a hívás, és kristálytiszta is.
Ráadásul az átállás előtt 2 hónappal a 2 sim kártyából az egyikre kértem a nagyobb netet az "ingyen" percek helyett (plusz->max), de sikerült az ügyintézőnek mindkét simet átállítani. Mire visszamentem, hogy én csak az egyikre kértem (és eltűnt az invitel előfizu miatti kedvezmény is), már nem tudta visszacsinálni, mert megszűnt az értékesítés. Kézzel íratott velem egy kérelmet a kedvezmény visszaállítására, amit azóta sem sikerült meglépniük. -
Sdi
addikt
Ilyeneket azért ne írjál senkinek, hogy szar helyen lakik mert a voda nem jól műkszik nála. Főleg úgy ne, hogy ő nem voda előfizut választott, hanem digit, ami jó volt a lakhelyén.
Értelmesebb emberek, akkor váltottak digire, ha a mozgáskörzetükben az megfelelően működött és ezek az emberek nem tehetnek arról, hogy a mostani váltással egy kupac kakát kaptak voda néven. Én a munkahelyemmel jártam így, a digi majdnem teljesen jó volt, a voda szar. Tudom, szar helyen dolgozom -
Ákinard
aktív tag
válasz
#73820095 #43010 üzenetére
Hát ezt passzolom. Annyira nem is érdekelt a dolog, nővérem nevén van, ő ezt vállalta, én meg 3 havonta átutalom neki az előfizu díját. Csak épp ott jártam a Digi környékén, bementem, rákérdeztem.
Amúgy nincsenek nagy terveim vele, Vodafoneos nem leszek, ha nagy váltás lesz, akkor tesómmal áthordoztatom a T-hez, ott a nevemre veszem, és Dominosként megtartom a hívószámot. "Egyszer volt ilyen is" jeligére... -
cs_dy
tag
válasz
Rodzser Mór #43009 üzenetére
Szvsz a Fidzse célja az emberek állandó stresszben tartása, hogy ne tudjanak fejlődni, mert ilyen cégekkel kell foglalkozniuk mint pl. a Vodafos.
-
mucsgyver70
aktív tag
válasz
dredjudge84 #43008 üzenetére
2 hálózata is lenne a diginek, ha nem lövik le és a vodát is használhatja. A yeti meg t meg csak osztozkodnak közös b20-on.
-
Rodzser Mór
senior tag
Jó nagy fos ez a vodafos szolgáltató. Mutatomafakkot! Azt gondoltam, jobb lesz, mint amilyen a Digi volt, vagy legalább olyan (amivel a térerőtlen helyek kivételével elégedett voltam. Hát bizony a lába nyomába sem ér ez a fostalicska vodafone. A vezetékes ex-Invitel szolgáltatás is bődületesen romolott. Az biztos, hogy direkt rakták szopó ágra az digis-inviteles ügyfeleket. Letekerték a központbna a potmétert meg a prioritymétert, meg mindenmétert.
Köszi szépen! Rohadjatok meg! -
dredjudge84
őstag
válasz
mucsgyver70 #43007 üzenetére
Ezt kifejtenéd?
-
mucsgyver70
aktív tag
válasz
dredjudge84 #43006 üzenetére
Senki nem kényszerítette a digi hálózat lelövését.
-
Mai adalék, hogy új munkatársam panaszkodott arra, hogy a munkavégzésünk helyszínén (a gyártócsarnokban) gyakorlatilag nem tudja használni a mobilnetet. - Ahh... milyen szolgáltatós vagy? - Vodafonos.
Akiknél elfogadhatóan működik a dolog, azok a Telekom rendszerén vannak. -
Ákinard
aktív tag
válasz
losslessonly #43000 üzenetére
Nem írnak át előfizetést. Nekem azt mondták, korábban sem volt erre általános gyakorlat, amióta megszűnt a mobil értékesítése azóta végképp nem érdemes ezzel próbálkozni.
(Én családon belüli átadás lehetőségére kérdeztem rá, de azt is offolták. Így sejtheted idegentől mennyire menne
)
-
blueye
veterán
válasz
Ilyenre nincs lehetőség.
-
CirrMee
addikt
válasz
Nagyjából a használjuk / lemondjuk opció van jelenleg.
Sok sikert...
Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Spórolós topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - 40AS Lenovo ThinkPad USB-C dokkoló (akár 3x4K felbontás)
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest