Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
csaszi75
őstag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Az utolsó bekezdéseddel teljesen egyetértek. De jó lenne, ha mások is így látnák.. Rágódni mások rágódnak, ahogy olvashatod.
-
dredjudge84
őstag
válasz
csaszi75
üzenetére
Ezeket a mondatokat te írtad, idézem:
"MINDEN cég emelni fog mindig is folyamatosan."
"Miért gondolnánk, hogy a DIGI-nél máshogy lenne?"
Vagyis szerinted a Digi is beállt volna a sorba, pedig valószínűleg nem, mert ha mégis, akkor nem kellett volna ellehetetleníteni őket. Pont azért lett vége, mert ők nyomott áron adták a szolgáltatásokat.
Egyébként teljesen felesleges azon rágódni, mi lett volna ha... Nem tudjuk.
-
csaszi75
őstag
válasz
CirrMee
üzenetére
Valami nem stimmel veled
Mintha nem tudnál szöveget értelmezni.
Pont azt írtam:
"PONT most érkezett el az idő, hogy válassz magadnak egy másik szolgáltatót, jó áron, ami neked megfelel. "
Tudod mit, inkább ne írj hozzám, inkább csak engedd el a füled mellett. Nincs szükségem olyan emberekre, valaki személyek ellen írnak, s nem pedig a fórum témájához.. -
Csak annyit,
nekem 10.400 helyett perpill 13.000 a számla és nem lehet használni telefonálni mert vagy nem tudok hívást indítani, visszadobja, ha kitartó vagyok 2-3x próbálkozás után 15-20 másodperc után kezd el csörögni a hívottnál.
És a hívásfogadás, az elmúlt 5 év alatt nem kaptam összesen annyi sms-t mint az elmúlt hónapba.
Tartalmuk ugyanaz,
"Nem fogadott hívása volt xy-tól"
És ott a telefon a kezembe csak éppen nem jut el a hívás a készülékig.
Én a szánalmas jelzőt használnám az egészre.
A mobilnettel nincs bajom, az jó. -
CirrMee
addikt
válasz
csaszi75
üzenetére
Szóval ez már nem a szocializmus, ahol mindenki egyenlő
A cucializmusban mikor volt mindenki egyenlő?
Miért gondolnánk, hogy a DIGI-nél máshogy lenne? Ha maradt volna az eredeti tulajdonos, akkor ő is kénytelen lett volna árat emelni.
Megint megpróbálod megmagyarázni, hogy miért dörgölőzöl az eresztény elvtársakhoz. A Digi hosszú évek alatt emelt többször is, de mindig igyekezett kellő távolságot tartani a "nagyok" tarifáitól. Ezt az életben nem fogod már kimagyarázni...
-
csaszi75
őstag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Az idei emelések is mind a törvény adta lehetőségek.. s egyik cég sem hülye, hogy ne használja ki a lehetőséget..

De ha megfordítom, akkor ugyanezen az analógián akkor senkinek soha nem kellene emelni a fizetését..
A modern közgazdaságtan és a fejlett gazdaságok így működnek, minden évben elvárt a minimum 2-3% incláció, ennek megfelelően az inflációval emelkednek az árak is mindenhol. Az megint más kérdés, hogy épp mennyi engednek emelni az árakon, akár piacilag, akár törvényileg..
Szóval ez már nem a szocializmus, ahol mindenki egyenlő
MINDEN cég emelni fog mindig is folyamatosan.
Ha megfigyeled, már 10 évvel ezelőtt is voltak olyan csomagok, amik épp nagyon kedvezőek voltak, becsalogatták az új ügyfeleket, vagy épp elhódították a mobil szolgáltatók is am ebereket egy másik mobilos cégtől.
Majd ha lejárt a fél éves reklámkapmány/új csoamgok értékesítése, akkor lezárták az olcsó csomagokat. S úgy lett kitalálva, ha te módosítani akarnál valamit, akkor új/drágább csomagra kellett áttérned.
Én emlékszem olyanra, hogy 2500 Ft volt a T-Mobile-nál a 3 GB-os csomagom, s ahhoz 990 forintért vehettem korlátlan opciót! De ezt csakis két évig lehetett, utána megszűnt a korlátlan opció.. De persze amikor ez megszűnt, akkor csak drágábban tudtam bármit is választani.
Miért gondolnánk, hogy a DIGI-nél máshogy lenne? Ha maradt volna az eredeti tulajdonos, akkor ő is kénytelen lett volna árat emelni.
PONT most érkezett el az idő, hogy válassz magadnak egy másik szolgáltatót, jó áron, ami neked megfelel.
-
GAbre
veterán
Üdv!
Xiaomi telefonon a vodás netes témában,azóta lett valami megoldás gyári visszaállításon kívül? -
djsunstealer
aktív tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Nekem meg 500 Ft-ot emelt.
Nyilván hazudik mindenki. Mindenki tudja a frankót. Minden cég szemétláda. -
hallerlaller
addikt
válasz
zelikocc
üzenetére
"már az idén kedvező ajánlatokkal keressük majd előfizetőinket, elismerve az elmúlt években tanúsított hűségüket is.”
Ezt már most meg tudom válaszolni: hazudik. Nekünk ex-upc mobilosként ügyfélmegtartós csomagon kb 45%-ot emelt csak idén a Vodafone, ennyire számítanak nekik az ügyfelek. Inkább erőfölényből szeretnek játszani: konkurensek ellehetetlenítése, kivásárlása.
-
ggabor02
aktív tag
válasz
p.riky22
üzenetére
Én sem tapasztaltam korlátot. Vidéken sok helyen találkoztam 2G hálózattal. Nem is tudom, mikor láttam utoljára 2G-t a kijelzőn. Viszont (gondolom, hogy nálam a Volte roaming hiánya miatt) nagyon sok hívás nem érkezik meg. Nem elérhető esetén át van irányítva a céges telekomos számra. Az sem működik ilyenkor. Hosszú csend után kap a hívó egy fura gyors foglalt hangot, aztán semmi értesítés, semmi átirányítás. Amúgy egyre több ismerősöm is panaszkodik erre a hibára. Voltam egy kártyát lemondani, mondja a digis ügyfélszolgálatos, hogy nagyon sokan panaszkodnak, néhányan keményebb hangnemben. Sorban mondják le az ügyfelek az előfizetéseket. A fő számom péntek este már hordozódik, megy a Yettel KÜF-be. Emlékként megmarad a gyűjteményemben a Digi K1 telefon.
-
p.riky22
csendes tag
Sziasztok
Én nem tapasztalok korlátot sehol Budapest területén de máshol sem, tehát nincs korlát.
De sajna két számomon is volt olyan, hogy egyik pillanatról a másikra lelassult ilyen 0.30-0.50Mbps köré. Én is azt hittem, hogy korlát, de nem mert ez bőven a 3Mbps alatt van. Repülő mód be majd ki és utána helyreállt. Nem tudom mitől lehet ez a hirtelen belassulás de előfordult párszor már. A megoldás meg a restart vagy a repülő móddal való játszás volt.
Részemről: ne is legyen korlát mert akkor azonnal bontom is a szerződést velük.
-
K610
csendes tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Jááá naggyon szépen köszönöm!
Hallod, a kommentem után 13 perccel adtál egy működő választ, ami a DIGI customer supportnak harmadik félórás hívásom után se ment, ahol már a "technikai csapatot (lol)" is bevonták 😀
Be volt állítva automatikusan az APN, csak au Authentication type üresen volt hagyva.. azt beállítottam az összefoglaló alapján és BAMM
Köszi mégegyszer, szuper ez a fórum meg a tagjai is!

-
jonnyjoker01
veterán
Szia,
Pixel szoftverrel (de nem pixel telefonon) nekem manuálisan kell hozzáadnom az APN-t. Nem tudom hogy konkrét Pixel telefonon is ugyanez-e a helyzet, de mindenesetre digi sim beállításainál legalul a hozzáférési pontok között kellene hogy legyen olyan hogy "internet".
Ha nincs akkor az összefoglalóban találhatod hogy kell beállítani, ha pedig van akkor nem tudok segíteni, én csak erre tudok tippelni

Szerk.: nekem Poco F3 a telefonom, azt tudom, hogy MIUI automatikusan beállítja.
-
K610
csendes tag
Sziasztok!
Eddig Poco X3 készülékkel használtam a DIGI-s SIM-et hibátlanul. Tegnap vettem egy Pixel 7-et, beraktam a fizikai tálcába a simet és semmi. Manuálisan kiválasztottam a Vodafone 4G hálózatot, aktiváltam a romaingot, és a Sim Toolkit appon keresztül kiválasztottam a Normál módot (majd a romaingosat is).
Most hívást tudok indítani/fogadni, de mobilnetem semmi.
Más (dán Lebara) SIMmel működik a net, illetve ha a DIGIs SIMet visszarakom a Poco-ba azon is megy a net.Tudtok javasolni valamit? Hívtam a digit is, azt mondták mindennek működnie kéne, nem tudják mi a baj, esetleg olvassak utána fórumokon..
Teljesen tanácstalan vagyok. Van valami tippetek?
Köszi
Norman -
dzf007
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Nekem sima 4G hálózaton esik be a sebesség. 4G+ -ra kapcsolódva máris gyors...
-
4Grider
félisten
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Valószínűleg akkor qos. Az szokott ilyen furcsán működni. Mondjuk ezt ígérték, hogy lesz, bár azt is írták, hogy 3/3 Mbps-ra állítják.
-
donjohnson
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
attól is függ, hogy milyen frekvenciát használnak a telefonok, lehet hogy az egyik terheltebb frekvencia mint a másik.
cseréld meg a 2 sim-et a 2 telefonban és nézd meg úgy is. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
4Grider
üzenetére
Most mértem újat nem budapesten, dél pest megyén és fura a helyzet. Két külön digi max előfizetés (szerk. más név és cím), a bal oldali sim volt tegnap-tegnapelőtt konstans 500kbps-re korlátozva, emiatt a jobb oldalit osztottam ami full sebességgel ment. Most meg olyan mintha fordult volna a kocka, a jobb oldali hoz minden méréssel sokkal kevesebbet, viszont nem olyan "hard cap" mint ahogyan a másikat tapasztaltam. Nem tudom ebből leszűrni hogy akkor most mi folyik itt

-
4Grider
félisten
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Mindig elsején nullázódik. Visszatettem a készülékbe a kártyát és mértem Dél-Budán: 0.41/0.4 Mbps. Elég egyértelmű, hogy korlátozták a Digisek mobilnet-elérését. De mivel nincs garantált sebesség ezen a hálózaton sem, így nem igazán tudsz reklamálni.
Lemegyek ma a Dél-Alföldre, ott is méricskélek ugyanezzel az előfizetéssel. Előzetes tippem szerint helyi korlátozások lehetnek a voda hálózatán, de az is lehet, hogy előfizetéshez kötötten kaptunk qos-t. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
4Grider
üzenetére
Na most kerestem a fordulónapot, de nem találtam róla számlán külön információt, annyi hogy elsejétől 30-31-ig vannak számlázva. 30 gb csomagom van, 11 gb-t használtam eddig ebben a hónapban úgyhogy szerintem nem túlfogyasztás miatt lesz. Eddig egyszer sikerült csak elhasználnom a 30 gb keretet, de akkor sms-t is kaptam róla, most semmi.

-
dzf007
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Nekem jó, Nyíregyháza beltér... [kép]
-
MDanny
senior tag
Xiaomi 11 Lite 5G NE készüléknél megszűnt a VoLTE roaming a MIUI 14.0.8-ra való frissítéssel.

-
4Grider
félisten
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
És amúgy van még rendesen az adatkeretedből? Mert ha nincs, logikus a limitáció, ha van, akkor meg csak qos-re lehet gondolni, de ahhoz elég sokat kellett volna eddig forgalmazzál...
-
ACE-
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Én 140/40-et mérek most pl...
-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Tegnapi napon kb délután 4 óra fele a semmiből le lett limitálva a maximális fel- és letöltési sebesség 500kbps-re nálam (úgy vettem észre hogy háttérben Tidal elkezdett szakadozni elég rendesen Hi-fi módban). Ma dolgom volt ezért Budapesten össze vissza járkáltam, nem helyszínhez köthető, mindenhol ennyi a max. Más is tapasztalt ilyet?
Eddig 80-100 mbitet is hozta ha olyan kedve volt.
-
snooze
veterán
sziasztok!
aktiv 50G kártya tplink mr6400-ba van,mit kell átállitani,hogy kapcsolodjon a vodafone hálozathoz?elég csak a data roamingot bekapcsolni? köszönöm! -
viktorhu
veterán
-
4Grider
félisten
válasz
nagyfejü
üzenetére
Yettelesként majd egy évig küzdöttünk a roaming elindulásával. Kiderült, hogy a VoLTE roaminghoz a partner szolgáltatóknak adott konfig miatt volt nehézkes a készülékek regisztrációja. Kikapcsolt 4G (2G/3G only üzemmód) általában megoldotta a problémát. Aztán tavaly év végére megoldották, mondjuk VoLTE roaming azóta sem nagyon van...
-
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
Lehet láma kérdés. A múlthéten voltunk Romániában a határ mellett. A teló kiirta hogy nincs szolgáltatás! A roaming bekapcsolva. Valamit kellett volna még csinálni?
üdv -
Anász
tag
válasz
tamas.nick
üzenetére
Ma huzamosabb ideig használtam-használom a mobilnetet, és megjelent ez a probléma nálam is olyan variációban, hogy nem kell repülőmódba tenni, hanem vagy fél perc elteltével ismét megy a 4G+. (Szolnok belváros, Realme GT2 pro, sim1 foglalat)
-
so_ha
senior tag
Manapság igen ritka a tárgyilagos, és politika mentes véleményalkotás.
Szerintem a HWSW két házigazdája ezt most jól megoldotta.
Podcast a 4iG-ről is (a felvétel első harmadában) -
szasanyi
félisten
Hol / hogyan lehet ellenőrizni a netes adatformalom állapotát vagyis a rendelkezésre álló adatmennyiséget?
-
daniele
aktív tag
válasz
herdsman12
üzenetére
Zseni vagy, köszönöm!
Most már jó!
-
daniele
aktív tag
válasz
herdsman12
üzenetére
-
ACE-
addikt
válasz
tamas.nick
üzenetére
Próbáld meg átrakni a SIM-et az 1es foglalatba.
-
tamas.nick
aktív tag
válasz
dzf007
üzenetére
Nekem a napokban folyamatosan megszakad a net, szintén csak repülő mód ki-be kapcsolásával oldódig meg, de fél - 1 óra múlva ismét megszakad.
Bár az állapotsávban marad a 4G, az aktivitást jelző nyilakon csak a küldés jelenik meg. -
dzf007
senior tag
Mostanában elég gyakran azt tapasztalom, hogy egyszer csak fogja magát és ledob a hálózat és csak 2G, 2.5G azaz EDGE van..
A repülő módba kapcsolás, majd vissza segít rajta... -
válasz
kw3v865
üzenetére
Ha eSIM képes a telefonod, akkor: esims.io
Beírod a célországot és rengeteg féle lehetőséget felsorol különböző cégektől...
Ha kocsival utazol és több nem európai országot is érintesz, akkor célszerű világra érvényes adatjegyet venni.Érdekességképpen: a román Digivel kb 1 euró/GB-ra jön ki a forgalmi díj Macedóniában, ami nagyjából annyi mint az EU-ban. Ők nagyon ráfeküdtek a kedvező világszintű roamingra.
-
dzf007
senior tag
Mielőtt volt az átállás voda hálózatára, igényeltem ingyen sim kártyát. Azzal teszteltem a hálózatot. Otthon, munkahelyen a városban (Nyíregyháza) és a környékén jó.
-
kw3v865
senior tag
válasz
balu.sch
üzenetére
Macedóniában nem ajánlott itthoni kártyát használni, mert nagyon drága lesz, mindegy melyik itthoni szolgáltatónál vagy. Tehát igen, ajánlott helyi kártyát beszerezni. De van egy másik lehetőség is: Surfroam. Ez drágább ugyan, mint a helyi, de a világ minden országában használható. Akkor előnyös, ha sokat utazol EU-n kívüli országokba.
-
balu.sch
csendes újonc
Mostanában mennék Macedóniába, Digi-s kártyám van csak, olvasva a hozzászólásokat, lehet be kellene szereznem egy másik kártyát is..
Szükségem lenne a netre odakint is.. -
jsk
senior tag
Teszteltem szerte a városban. Máshol működik rendesen a mobilnet. Úgy néz ki, hogy a lakásom egy Vodafone fekete lyukban van. Valahonnan szereznen kell egy vodás simet, hogy lássam mit várhatok. A Yettel rendben működik itt.
-
Gardoni
aktív tag
Hát nekem is mindenem a DIGI-nél van, TV, Internet, Vezetékes, Mobil. Hűség még tart márciusig, hát utána kiderül mi lesz, meg hogy mennyiért.
-
kiro76
tag
-
csaszi75
őstag
válasz
djsunstealer
üzenetére
Az elég jól hangzik.. Ahogy most látszódik, nem nagyon akarnak ilyen olcsó csomagokat.. Ránéztem a Voda weboldalra.. 6090 HUF = NET M + TV HD ALAP.. Ehhez tuti egy jó DIGI-s csomag.. de attól tartok a VodafONE-nál nem lesz ilyen..
-
válasz
zelikocc
üzenetére
A negyedik mobilszolgáltató mindig is egy álom volt Magyarországon. A piac nem elég nagy ehhez. Jól mutatja ezt, hogy a DIGI még az előző tulajdonos alatt intenzíven kiépített mobilhálózati infrastruktúra ellenére sem tudta beváltani a hozzá fűzött reményeket, és nem tudott komoly piaci részesedést szerezni, valódi negyedik szolgáltatóként megjelenni.
Azért vicces, hogy ezt mondja. Ha kapott volna még frekvenciát a Digi, igencsak fejfájást okoztak volna a 3 nagynak.
-
djsunstealer
aktív tag
válasz
csaszi75
üzenetére
Mondjuk azt hozzátenném, hogy az én esetemben még jól is jöhetek ki a dologból, mivel otthoni vezetékes internet és TV szolgáltatásom is van a Vodafonnál (5 ezerért össz.) és semmilyen problémám nem volt egyikkel sem idáig, ahogyan a DigiMobillal sem. A vezetékes mellé csak adnak majd vmit a ONE égisze alatt. Persze lehet én vagyok naív, sőt biztos olvasva a legtöbb hozzászólást. Nem adom vissza a Digisvodás kártyám azért sem.
-
leo81
aktív tag
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Én az indulás utáni napon hoztam ki a 4 db SIM-et. Ha jót akarnak és értékelik a korábbi 4 év hűségét akkor nem emelnek többet, mint az infláció és meghagyják ezeket a feltételeket. Ha emelnek voda árszintre akkor pápá lesz. A voda hálózatát eddig is ismertem, így nagy meglepetést nem okozott a váltás, de bizony vannak hiányosságok lefedettségben és a sávszélességben is: 3-5MHz-es 4G blokkok és sok helyen csak GSM900. De ezért a pénzért még mindig több a területi lefedettség, mint a DIGI hálózaton (Dunántúl). Ez a 3/3 sincs, amit belengettek.... Itt Zalaegerszegen 3CA elérhető, de nem értem, hogy a B3 és a B1 miért nem megy már 20MHz-en, amikor a sávokat már rég megvették. B7 és B28 sincs is.... De: ennyi pénzért a 5-30Mbites sávszélesség és a 4Ft-os percdíj ajándék, így marad a 4db SIM ameddig csak lehet... remélem elketyeg ez még egy darabig...
-
csaszi75
őstag
válasz
zelikocc
üzenetére
Elég részletes dolgokat írnak ebben az interjúban.. De ez egyértelműen csak ilyeneket vetít előre.. hogy kapnak a DIGI-sek valami 1 év kedvező árat, aztán annak lejárta után ugyanazt az árat kell fizetni mint a Vodásoknak.
Sztem ezt elcseszték.. régebben írtam, hogy véleményem szerint sokkal jobb marketing lehetett volna belőle, hogy az ONE mellett megmarad csak egy "fapad" mobil szolgáltatás (exDIGI), amit csakis full csomagok mellé adnának.. (TV, FixInternet, Telefon + a Fapad..)
Így meg megszűnik a valódi verseny, ugyanolyan drága árakat adnak majd mint a másik két mobilos cég.
Habár az is érdekes, hogy a Yeti mit tud nyújtani majd, lévén nincs semmi vezetékes cucca.. a maradék két mobilszolgáltató meg 4Play jellegűen mindent tud adni..
Abban azért reménykedem, hogy sokkal olcsóbb árat adnak majd. -
“több nemzetközi és hazai vételi ajánlatunk is volt a Pro-M-en kívül” - erre azért nagyon kiváncsi lennék, hogy kik tettek ajánlatot
“A célunk az, hogy a DIGIMobil előfizetői december 31-ét követően is a vállalatcsoportnál maradjanak, és a Vodafone, illetve legkésőbb a jövő évi márkaváltástól a ONE előfizetőivé váljanak. Ennek érdekében már az idén kedvező ajánlatokkal keressük majd előfizetőinket, elismerve az elmúlt években tanúsított hűségüket is.”
- Na majd meglátjuk mennyire lesz az kedvező… -
dzf007
senior tag
A külföldi használatot a roamingot, még mindig miért forintba számolja miért nem MB-ba?
-
válasz
domper2015
üzenetére
Itt a tegnapi cikk róla: Mi az a PPDR? - erre használják a Digi mobilhálózatát
-
domper2015
senior tag
https://www.hwsw.hu/hirek/48957/nisz-edr-tetra-magyar-telekom-pro-m.html
Jól emlékeztem, nem sok köze van exDigi frekvenciához. Kapnak mobilt a rendőrbácsik és nénik?
Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 256,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 15" MacBook Air M3 16GB RAM/ 512GB SSD - 27% ÁFA (0424AB)
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mintha nem tudnál szöveget értelmezni.
MINDEN cég emelni fog mindig is folyamatosan.

Van olyan digis ismerősöm, aki ilyet használ. Szólok neki, hogy semmiképp ne frissítsen.

A repülő módba kapcsolás, majd vissza segít rajta...