Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
akibor000
aktív tag
Sziasztok! DigiMobil előfizum van 30gb nettel.
Szerdán repülünk Törökországba, van egy sejtésem hogy nem tartozik az eu tagállamok közé, így elég borsos lesz a mobilnet használata. Van valakinek tapasztalata etéren? Köszi -
Per Me
tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Itt olvashatsz róla.
-
dredjudge84
őstag
Milyen adatokat kell megadni a bejelentkezéshez?
-
Prien
addikt
Sziasztok! A Digi Online-t végleg lelőtték? 2 készüléken is ugyanazt írja ki, ismeretlen hiba...
-
petir
senior tag
Router esetén a repülő mód sajna nem jatszik!
Ki-be kapcsolás meg egy 300 km-es úton 5-10 km-enként nem opció... -
-
Soma01
veterán
válasz
zelikocc
üzenetére
Fel se engedett ha kézzel akartam. Plusz ugye vezettem, néztem volna a térképet is...
Repülő mód, újraindítás nem segített. Sőt a sim kártya csere se a két teló között.
Plusz az alkalmazásban a roaming ki/majd 1 óra múlva be kapcsolás sem. A kikapcsolás hamar végbement de vártam azért a visszakapcsolással. De úgy se volt 4G. De ezen már túl vagyok. Másnap reggelre már megjavult. -
Soma01
veterán
válasz
dzf007
üzenetére
Nekem csak egy Digi sim van a telefonban. De amúgy nekem a horvátországi roaming során órákig nem ment fel 4G-re. Sony és Samsung telókkal, a Xiaomi egyből felment. A többi teló csak másnap reggel jelezte a 4G-t. Szerintem van olyan sim, amivel nincs semmi baj, és vannak amikkel van ilyen probléma. Nem gondolom, hogy telefon függő lenne. (ki/be kapcsolás se segített)
-
ggabor02
aktív tag
Én is használok egy E5577-et, valamint kipróbáltam egy másikat, az E5785 típusú eszközt. Az 50 GB-os aktív csomag kártyája van a routerben. A Digi korszakban mindig folyamatosan működött, semmi gond nem volt vele. Havi 40-44 GB volt a forgalom, tehát használva is volt. Most rendszeresen előfordul, hogy elveszti a hálózatot, No service. Újraindítás után jó egy darabig. Cserélgettem őket, mindkettő csinálja. Fix helyen van, nem mozog. A roaming bevezetésekor be kellett kapcsolnom a 4G kényszerítést, mert 10 esetből kilenc alkalommal fel sem akart menni 4G-re, maradt 2G-n.
Van egy másik kártya egy 4G-s POC rádióban, mely szintén nem mozdul meg, a bázisállomással szemben levő házon a 10. emeleten tanyázik. Ott is időnként leugrik a hálózatról. Meg kellett csinálnom, hogy hajnalban, 24 óránként automatikusan újrainduljon. Korábban két éven keresztül nem volt ezzel sem egyetlen alkalommal sem probléma.Sajnos nálam csak a problémák jönnek folyamatosan, mióta a Digi hálózat ment a kukába.
-
petir
senior tag
válasz
Soma01
üzenetére
Telefonon nálam "jó" persze nekem is váltogat. Most kénytelen voltam áttenni 2. SIM-be és onnan osztom meg. Nem a routert használom.
Nálam egészen pontosan az a hibajelenség , hogy megyek az autópályán tök jó majd egyszer csak átvált 2G-re gondolom másik toronyra áll át de onnan már a 4G kapcsolat nem épül fel... egyszer csak No service felirat. Ilyenkor újraindítom és 4G megjelenik megy újra! Dehat most ne kelljen már 4-5 kilométerenként újraindítom.
Mikor DIGI Mobil volt nem volt ilyen gondom !Szóval én erre keresem a megoldást...
Még mindig a szoftverre gondolok...csak nem tudom , hogy lehetne visszzatenni a gyárit.
-
petir
senior tag
válasz
szaboi6512
üzenetére
Ha ez most nekem szólt én mindent hagytam ahogyan volt.
A menüből egyedül a romingot engedélyeztem. -
szaboi6512
őstag
Szia!Tapasztalta valaki hogy Huawei E5785 eszközön nincs net(Csak net Adat), esetén?
Roaming aktív apn: internet a beállítás.
Nincs hálózat az üzenet...
Köszi
A voda esetén mi a hálózat apn neve?
Ajánlott arra állítani? -
petir
senior tag
Sziasztok,
Akik Huawei e5577s-321 routerrel használják az Aktív50-es csomagot és pl kocsiban van a router nem tapasztalnak olyan jelenséget , hogy mikor átvált 4G-ről alacsonyabb szintre utána nem áll vissza automatikusan 4G-re pedig van térerő.
Kényszerített 4G nem megoldás hisz nincs mindenhol. A hálózat rész így automatikus beállításon van.
Arra gondoltam nem lehet e köze hozzá, hogy anno egy adott fw-t kellett feltenni ( gondolok itt a balong féle moddolásra )?
Esetleg tudja valaki , hogy lehetne hivatalos gyárit visszatenni ? Mik a lépések?
-
Igen utánanéztem. Nincs ilyen megkötés mint a mobilinternetnél. Kötelezően érvényes minden szolgáltatóra.
Még a román Digi is eszerint működik már.
Az európai információs weboldalon azt írják, hogy a nemzeti felügyelő hatósággal kell felvenni a kapcsolatot ha szabálytalanságot észlelünk. Ez nálunk az NMHH aki 3000 et kér a vizsgálat elindításáért. Ha szerinted ez rendben van, akkor tessék fizesd nekik ki.“Egyébként ki mondta hogy nem így van, hogy EU roaming-ban nem használható fel a 200 perc?”
A Digi weboldala szerint felhasználható, az ÁSZF szerint nem. A roaming üdvözlő SMS csak annyit ír, hogy a belföldi tarifák az irányadóak.
A gyakorlatban 2022. júniusig felhasználható volt a 200 perc, azóta nem azt használja hanem kiszámlázzák.“Konkrét eset: A szolgáltatók nem számíthatnak föl külön díjat a barangolás közben kezdeményezett vagy fogadott hívásokért
Michael Írországban él. Ír mobilszolgáltatójával olyan szerződést kötött, melynek értelmében Írországban a hívásokért percenként 0,10 eurót fizet, a szöveges üzenetekért pedig 0,05 eurót. Amikor üzleti útra megy Spanyolországba, Michaelnek nem kell többletköltséget fizetnie azért, ha európai uniós telefonhívást kezdeményez vagy fogad.
Ha valaki Írországból hívja Michaelt, ugyanannyiba kerül neki a hívás, mintha Michael az országban tartózkodna. Michael hívásaira is az írországi belföldi tarifa alkalmazandó – akár helyi spanyol telefonszámot tárcsáz, akár családjának telefonál Írországba, akár egy másik számot hív az EU bármely országában, az ír belföldi díjszabásnak megfelelően 10 eurócentet kell fizetnie percenként ezekért a hívásokért. Szöveges üzenetei 5 eurócentbe kerülnek – ugyanúgy, mint saját hazájában.”
“Belföldi díjszabás szerinti barangoláskor a hanghívások és szöveges üzenetek (SMS-ek) volumene nincs korlátozva. Minden olyan hívásért vagy SMS-ért, amely nincs belefoglalva az Ön szerződésébe, annyi díjat számlázhat ki a szolgáltató, amennyit Önnek a hazájában kellene fizetnie. Konkrét szabályok és korlátozások vonatkoznak azonban arra, hogy Ön mennyi adatot használhat belföldi áron. Az adatforgalmi korlátozások az Ön által kötött szerződés típusától függnek.”“Ha probléma adódik: az Önt megillető fogyasztói jogok
Ha úgy véli, hogy a szolgáltatója nem tartja tiszteletben az Ön jogait, vegye fel a kapcsolatot a céggel az általa biztosított panasztételi eljárás szerint.
Ha nem elégedett a szolgáltató válaszával, forduljon az illetékes nemzeti szabályozó hatósághoz en
– ez rendszerint a nemzeti távközlési szabályozó hatóság –, amelynek munkatársai ki fogják vizsgálni a panaszát.” -
ACE-
addikt
válasz
zelikocc
üzenetére
Egyébként ki mondta hogy nem így van, hogy EU roaming-ban nem használható fel a 200 perc? Azt tudod hogy az EU szabályozás árhoz is köti, hogy pl. mennyit kell ingyen leforgalmazhatóvá tennie a mobilnet keretből? Lehet van ilyen a telefonra is. A lényeg hogy az átlan EU-s árakhoz képest minél olcsóbb a hazai ár, annál kevesebbet kell EU-s leforgalmazásban biztosítani... ennek utánanéztél vagy csak az NMHH-tól várod a megoldást?
-
Van még a Diginél egyébként baj…
Se az ÁSZF, se a gyakorlat nem tükrözi az európai unió roaming szabályozását.Mert ugye EU roaming helyzetben kötelezően felhasználhatónak kellene lennie a 200 perc lebeszélhetőségnek és minden EU-s számot nemzetközi hívás helyett belföldi hálózaton kívüli iránynak kellene számlázniuk. Panasz levelekre érdemben nem reagálnak.
És hogy érezzük milyen országban élünk: megkerestem az NMHH-t az ügyben és közölték, hogy csak akkor indítanak vizsgálatot, ha hivatalos úton nyújtok be kérelmet a vizsgálat elindítására, de ez 3000 Ft-ba kerül és nem foglalkoznak az én ügyemmel, csak a szolgáltató jogszabályoknak és saját ÁSZF-jének megfelelésével.

Itt tartunk ma Magyarországon. 3000 forintba kerül, hogy éljek a jogommal
különben becsukják a szemüket
-
Nagyjából teljesen változatlan minden.
Az ÁSZF-re meg nem lehet hagyatkozni, tele van hibás információkkal és nem létező hivatkozásokkal…Ilyen 5-ös pontokra hivatkozik sok helyen a mobil rész, de az 5-ös pont az már a kábel TV…
Egyik helyen 0,25 a másik helyen 0,54 Ft körül írja a roaming internet túlforgalmazási díjat az EU-ban. -
domper2015
senior tag
válasz
tutitibi
üzenetére
A viber fiók a telefonban lévő SIM-től független, akár kártya nélkül is működik wifin vagy más kártyával.
Próbáld ki, másik SIM-mel annyit fog kiírni,hogy módosítani akarod a számod.
Még nem jártam az Amerikai Egyesült Államokban, az infókat a neten találtam. Nézz utána alaposan. -
tutitibi
senior tag
válasz
domper2015
üzenetére
Ez nem is rossz, de a viber fiókomat, amihez a digi-s számom tartozik továbbra is tudom használni ?
-
AtHoS
nagyúr
Szóval akkor érdemi hozzászólás: "megerősítés" / "cáfolás" hiányában arra kell következtessek, hogy a J melléklet a lezárásától függetlenül érvényben van jelenleg is és elhasznált adatkeret esetén "csak" lassítással kell számolni.
Köszönöm azoknak akik vették a fáradtságot és legalább elolvasták a hozzászólásom

-
Chiller
őstag
válasz
Dr Bubo
üzenetére
https://telex.hu/belfold/2023/06/30/digi-4ig-mobilhalozat-pro-m-1800-mhz
Szvsz vagy megszűnik kompletten a digi név, vagy virtuális szolgáltató lesz VF hálózaton.Én előbbire tippelek.A digi fizikai hálózata pedig már a Pro-M-é, valószínűleg idővel megkapják az állami szakszolgálatok (rendőr, tűzoltó, stb). Vagy beszántják, de normál user nem fog rácsatlakozni többet.
-
válasz
djsunstealer
üzenetére
pár napja hordoztam dominora az ötvenes számom, telekomnál 5 perc volt, csak az adatoknak kell pontosan egyezniük a 2 szolgáltatónál.
-
válasz
gyulaszu
üzenetére
Semmivel sem változik.
Csak a mobil csomagokra van kedvezmény ha van otthoni Digi szolgáltatásod.
Otthoni szolgáltatásra nem jár kedvezmény mobil miatt.@djsunstealer: természetesen lehet számot hordozni. Fáradj be egy Vodafone üzletbe és intézik.
Nyilván aktiválni kell a kártyát, de lehet hogy üzletben is megtudják csinálni. -
djsunstealer
aktív tag
Sziasztok!
Ha volt már, elnézést kérek.
Mivel kihasználatlan a digis SIM, váltanék NEM előfizetős, hanem feltöltőkártyás Tuti 100+-ra, viszont a jelenlegi 50-es számomat megtartanám. Lehetséges a számhordozás?
Ha a tuti+ kártya a kezemben van, aktiváció után kell intézni a hordozást? Van Vodás otthoni szolgáltatásom is.
Köszönöm szépen az értelmes, konstruktív válaszokat, Lölö, Orbán, NER és hasonló megjegyzésektől kíméljetek köszönöm.
-
gyulaszu
senior tag
Bocs, félig digi mobil, félig net és tel, de hátha van már erről információ...
Jelenleg net, tel és mobil plusz van egy csomagban, utolsó számla: [kép]
Lehet már azt tudni, hogy év végén, amikor kikerül belőle a mobil (vagy hamarabb, ha elviszem innen a számot), mennyi lesz a maradék net/tel kombó havidíja? -
zala005
tag
válasz
donjohnson
üzenetére
Köszi a tippet, kipróbálom
. -
zala005
tag
Sziasztok. Nem tudom, hogy telefonfüggő-e a problémám (Realme GT 2) , de a napokban azt tapasztaltam, hogy a második SIM-ként használt, Digis kártyám elég sűrűn 2G/Edge hálózaton van olyan helyeken is, ahol fixen van 4G és a Vodás főkártyám 4G-n is van, azonban a Digis csak idővel vált vissza 4G-re, addig 2G-n használhatatlan. Nem szokott segíteni sem az újraindítás, sem a repülőgép üzemmód. Ez vajon mitől lehet? Korábban nem tapasztaltam hasonlót.
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Az ÁSZF lezárt J mellékletében lévő elfogyott adatkeret esetére írt:
"DIGIMobil PLUSZ tarifacsomagban foglalt adatkeret belföldön használható fel. A leforgalmazott adatkeretet
követően a mobilinternet sebessége 64/64 kbit/sec-re lassul."lassítás van továbbra is érvényben vagy zéró tolerancia lett Voda hálózatra váltást követően?
-
vasskos
csendes tag
Pár napja a Mátra térségében eltűnt a 4G Digi/Voda hálózat.
Csak 2G-n jelentkezikk be a telefon és a router is. Tudja valaki az okát? -
tutitibi
senior tag
válasz
domper2015
üzenetére
a telekom megy az USA-ban ?
-
glaci
őstag
válasz
Poonkie
üzenetére
Szia!
Annyit még megpróbálhatsz, hogy kiveszed belőle a SIM kártyát és ártakod egy telefonba. Azon átállítod a Voda hálózatra, majd egy kikapcsolás és bekapcsolás után nézd meg, hogy magától fellép-e (roamingol-e) a mobil a Voda hálón. Ha szerencséd van és egyébként az eszköz képes roamingban működni (én úgy gondolom, hogy egy országhatár átlépés után is illene tovább üzemelnie), akkor elvileg ezután, ha vissza rakod bele a SIM kártyát, akkor fel fog majd lépni a Voda hálózatára és újra válaszolni fog az SMS parancsaidra.
Garanciát nem vállalok rá, hogy működni fog, de egy próbát szerintem megér. (Nekem egy MiFi -n ez a módszer "rakta helyre", mert a menüben valamiért nem akarta a Voda hálózatot.)Remélem beválik!
-
Poonkie
tag
Sziasztok,
2G-s (3G-s) GPS trackerben használok Digi SIM kártyát ami a Vodafone átállás előtt tökéletesen működött, azóta viszont nem csatlakoznak a hálózatra. Ezeknek az eszközöknek nincs saját konfigurációs felületük, csak SMS parancsokkal lehet konfogurálni őket, amit nem fogad jelenleg
Újraindítás nem seígt nekik. Van erre esetleg valamilyen megoldás?
(A telefonom sem volt automatikus az átállás kézzel kellett beállítanom a hálózat adatait.) -
fecefece
újonc
Sziasztok!
Segitséget szeretnék kérni, hogy Digi K2 készülékhez hol lehet kapni akkumulátort.
Köszönöm. -
bod101
aktív tag
Sziasztok,
most a Digi-s mobil milyen szolgáltatónak számít? Vodafone korlátlan hívásom van de ha Digit hívok számláz. Megmaradt külön szolgáltatónak a Vodafone költözés után? -
válasz
FireFox1996
üzenetére
Nem lehet. Digiponton kérdeztem március környékén, állítólag sűrűn érdeklődtek emiatt, igény lett volna rá, de nincs ilyen lehetőség.
(Emiatt is váltottam akkor digimobil max-ra, de valamit elkefélt az ügyintéző, és eltűnt az invitel előfizu miatti kedvezményem, amit azóta sem írtak jóvá...) -
FireFox1996
addikt
Sziasztok!
15GB-os Digi Net csomagom van, most már elfogyott, lehet utána csak a netet rendelni e hónap végéig? Ha igen, hogyan? -
Geri12345
tag
Sziasztok!
A mobil szerződés felmondásakor le kell adni a SIM kártyát?
-
4Grider
félisten
válasz
Bogyi007
üzenetére
Én igen. Nagyon sok helyen nem volt egyáltalán térerő (főleg persze a Dunántúlon), itt Budapesten pedig sok helyen szét volt terhelve az a 3 MHz, amit 4G-re használtak. Így a kezdeti 15 Mbps sebesség egy év alatt feleződött, két év után harmadára esett, a végén már 2 Mbps körül volt.
-
csernak75
senior tag
válasz
4Grider
üzenetére
A mi környékünkön is ezt mondták kb. 2 évvel ezelőtt hogy nem várható fejlesztés (miközben a fél kisvárosban beltéren nem volt rendes térerő, régen 3G bedughatós eszközöket is adtak), aztán sokan ismerősök közül is átmentek a másik 2 szolgáltatóhoz.
Kicsit féltem is mikor a digi mobil átköltözött hogy mi lesz, aztán meglepődtem a fullos 4G+ hálózaton.
Kiderült hogy csak felköltöztek a nagy közös toronyra is, illetve a közeli falu határában építettek is újat.Csak rájöttek hogy nem jó dolog ügyfeleket veszíteni.
-
kk75
tag
Szombathely - Sárvár környékén, kistelepülésen, ahol korábban jó volt, a Digi tornyok lekapcsolása óta nagyrészt használhatatlan a Digi Mobil, a Vodafone válasza 20 nappal később :
"Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönettel vettük Társaságunkhoz érkezett megkeresését.
A Vodafone részéről a jelezett hiba kivizsgálásra került. Kérjük engedje meg, hogy az alábbi tájékoztatást adjuk.
A társszolgáltatói kivizsgálás eredménye:
A Vodafone jelzése alapján lefedettség hangolással nem javítható, fejlesztés és bővítés egyelőre nem várható.
Javasolt az eszközt közvetlenül ablak közelében használni (DK irány). Illetve készülék szoftver verzióját naprakészen tartani és gyakoribb (hetente 1x) készülék újraindítást végezni." -
Lacccca87
addikt
Nalam villam sebesseggel tolt be altalaban minden oldal tartalomtol fugetlenul, pedig mellette revanced is megy a hatterben es neha eszi a savszelt.
Ezt a 10/10 et kb 1 honapja vettem eszre kb, de nem erzek kulonbseget az eddigi megszokott felhasznalas soran. Nem azt mondom hogy mindenre is eleg de boven megfelel. -
Bennyboy
őstag
Sziasztok, vmiért nem tudok telefonálni, nem csörög ki és ha engem hívnak azt se látom mert 1 sec alatt megszakad. Mobilnet és térerő van. A telefon most lett visszaállítva gyárira. Nincs repülőgép módban. Mit tegyek?
-
dzf007
senior tag
5G- re a voda felenged már? Bár minek..ott is 10/10 Mbps a max..csak a reakcióidő gyorsabb..
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Gumi és felni topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Haditechnika, harcászat
- Elemlámpa, zseblámpa
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motoros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Csak 2G-n jelentkezikk be a telefon és a router is. Tudja valaki az okát?
Néha beáll mint a szög és csak újratöltésre hoz be mindent.