Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
p.riky22
csendes tag
válasz
dzf007
üzenetére
Szia.
Érdekes én is felhívtam a Vodafonet de leráztak azzal, hogy a telefonos ügyfélszolgálat nem kapott erről az átállásról semmilyen információt, menjek és érdeklődjek személyesen. Akkor téged hogy tudtak tájékoztatni?
Milyen számon hivtad őket és milyen menüponton érted el esetleg mert ez most így fura nekem.
Köszi. -
p.riky22
csendes tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Ha olvasol figyelmesen akkor már leirták itt páran és küldött a Digi tájékoztató levelet is a januári számla mellé, hogy megszüntethető a roaming mód ha be mész a Vodafonehoz és kéred a Digimobil csomagot kiváltó ajánlatot tőlük. És viheted a számodat hordozással. Erről írtunk épp itt páran.
-
-
neopeti
tag
A korábbi 1830 Ft-os havidíj helyett 2990 Ft-ot kell majd havonta fizetni (DigiMobil Plusz és Max tarifa esetében), illetve 1250 Ft helyett 1990 Ft-ot (DigiMobil Junior esetében),A korábbi, 4 Ft-os percdíj minden belföldi irányban 10 Ft-ra nő.
A díjcsomagok egyéb igénybe vételi feltételei változatlanok maradnak, így a DigiMobil Plusz előfizetők 200 percnyi lebeszélhető forgalommal és 15 GB-os mobiladat-kerettel gazdálkodhatnak, míg a Max és a Junior tarifa esetében nincs lebeszélhető egyenleg, az adatkeret pedig 30 és 10 GB havonta.
Nem változik az sem, hogy a szolgáltató előfizetői belföldi roaming keretében a Vodafone Magyarország hálózatát használják, a mobilnet-kapcsolat maximális sávszélessége pedig le- és feltöltési irányban egyaránt 3 Mbps minden DigiMobil előfizetőnek.
Köszönjük Fidesz!
-
dzf007
senior tag
válasz
p.riky22
üzenetére
Azt nem, nekem az nem muszáj. Belföldi érdekelne. Egyenlőre maradok 2+1 kártyával a családba. Megvárom az inflációs áremelkedést, aztán vagy 1+1 kártya marad vagy netfone, de az is drágul majd. Nekem inkább sok net kellene wifit kiváltani. 4-5000 alatt nehéz lesz megúszni..
-
4Grider
félisten
válasz
p.riky22
üzenetére
Nem értem félre, én is a március elsejétől élő ÁSZF-ről írok. Ha abban nem szerepel február elejéig az új percdíj, akkor nem számlázhatnak annyit március elsejétől. Ha viszont mindenki felhívja a figyelmüket erre a hibára, akkor január végéig kijavíthatják, azaz lesz joguk az emelt percdíjakat számlázni.
-
zsolt_64
senior tag
válasz
Dr Bubo
üzenetére
"Az előfizetőknek kiküldött tájékoztatóban ugyanakkor szerepel az is, hogy azok számára, akik a belföldi roaming szolgáltatással nincsenek megelégedve, a Vodafone Magyarország egy a meglévő konstrukciókkal egyező feltételekkel igénybe vehető egyedi díjcsomagot is elérhetővé tesz, melyre díjmentesen válthatnak a DigiMobil ügyfelek." [link]
Erről volt szó korábban ? Mert megnézném a csomagokat, és IGEN zavar hogy roaming vagyok a saját hazámban, és hogy pocsék minőségű és lassú a telefon.
Ja és kapott már valaki tájékoztatót ?
-
p.riky22
csendes tag
válasz
4Grider
üzenetére
Félre érted. Minden amit írtam az a 2024.03.01-től érvényes ÁSZFre vonatkozik. 2024.02.29.-ig a jelenlegi tarifák érvényesek! Azaz addig a napig még 5Ftért hívhatunk EU irányt. És amúgy tök mindegy hogy mit ír az ÁSZF mit ír a tájékoztató, március 1-el átállítják a rendszerben és onnantól úgy lesz kiszámlázva. Csak itt is látszik a káosz meg a katyvasz hogy kiküldenek egy tájékoztatást és a mindenttudó ÁSZF amire hivatkoznak állandóan az felérebeszél. Mintha egy gyakornok kis csapat irná.
-
p.riky22
csendes tag
Tegnap beszéltem velük, csodálkoztak is rendesen hogy ez hogy lehet?
Mondtam ezt kérdezem én is hisz a márciusi ÁSZFben még 5Ft van a tájékoztatásban meg 76Ft szerepel.
Erre: Óh ez akkor biztosan hibás, köszönjük hogy jelezte. Szólni fogok az illetékes osztálynak. Mondtam inkább arról szóljon hogy maradjon az 5Ft azt nem lehet? Sajnos azt nem...
-
p.riky22
csendes tag
válasz
hohanyo7
üzenetére
Szia.
A DIGIMobil PLUSZ tarifacsomagban foglalt lebeszélhető percek belföldre, 1-es nemzetközi díjzónába indított
normál díjas hívások esetén és Roaming 1-es díjzónából indított normal díjas hívások esetén használható fel. -ÁSZF.Tehát igen. Felhasználható itthonról EU irányba amiután elfogy jön a 76Ft/perc. Kimondani is borzalmas nem hogy még leírni.
-
kw3v865
senior tag
válasz
zelikocc
üzenetére
Köszi, ez hasznos infó! Hűségszerződésesek ezek a vodás csomagok, amelyeket a digiseknek ajánlanak fel? Engem most az inflációkövetéses téma foglalkoztat leginkább: ha nem lesz inflációkövető áremelés a Diginél most májusban (kikerült az ÁSZF-ből, de ettől még lehet, mert nincs hűség), akkor nem érdemes váltani, mert a KÜF-nél biztosan lesz.
-
válasz
zelikocc
üzenetére
Külföldön én úgy tudom nincs vowifi. Telekomnál sincs, tiltva van. Egyedül a digis eredeti vowifi működött külföldön.
Ráadásul a vodás vowifi csak a legújabb készülékekkel működik. 10-ből 7-el nem.
De majd kijavítanak az okosok.Tévedtem. Vodás vowifi külföldön is használható.
-
válasz
rothfb
üzenetére
Engem sem ragadtattak el ezek a csomagok, csak gondoltam beírom ide mint új infót.
Infláció követő emelés nem lesz ezekre a csomagokra. Ami plusz van bennük, hogy van VoWiFi ami külföldön lehet jó a hangminoseg miatt, dehát a Yettelnek meg a Telekomnak meg ott a csomó VoLTE roaming partner, az meg sokkal jobb, mint WiFi-t vadászni. -
Menjetek be érdeklődni a vodafonehoz, már megvannak a kínált díjcsomagok amiket a Digi Mobilosoknak adnak.
Többféle csomag közül lehet választani 1990 és 4990 Ft közötti tartományban. A legnagyobb csomag korlátlan belföldi beszéd 25 GB internettel 5 ezerért. A legkisebb 100 perc beszéd+korlatlan Vodafone és 2 GB internet 2 ezerért. A többire már nem emlékszik az ismerősöm aki bement megkérdezni, de talán 2db 3500 és 4000 Ft-os csomagok vannak még, mindegyik korlátlan Vodafone beszéddel. -
zzola
titán
-
-
gyulaszu
senior tag
Csak érdekesség képpen beírom ide, hátha szintén kihasználja valaki. Tegnap hordoztam át egy számot a telekomhoz, ott domino csomagba.
Ingyen adták a sim-et, amin van 40 perc + 2 gb
Az én felhasználásomban ez majdnem elég lesz fél évre ezen a kártyán -
ggabor02
aktív tag
válasz
ggabor02
üzenetére
Amúgy nem az ár miatt mondtam le őket, hanem a roaming bevezetése utáni szolgáltatás minőség miatt. Két junior kártya POC rádiókban volt vidéken. Ezek több évig a Digivel gyönyörűen működtek. Amikor már a 9-10 kilobit/sec is sebesség problémás lett a Vodafone hálózatnak, szakadozott, valamint dobálta le időnként 2G-re, akkor ebből elég lett. Vettem egy KÜF-ös 4GB-os adatkártyát, mellé egy adatmegosztó simet, így a kettő még olcsóbb is lett. 3-400 MB a forgalom a kettőn együtt havonta. Természetesen azóta minden működik.
-
adman
tag
az ászf-ben továbbra is 5Ft-os az 1-es zóna
-
ggabor02
aktív tag
válasz
domper2015
üzenetére
Remek.
Pedig már mindenki eltemette a Voip szolgáltatókat... -
törölt tag
Olvasd el még egyszer mit írt a (vélhetően erdélyi +40-es hívószámmal rendelkező, és vélhetőleg romániában tartózkodó) fórumtárs: mi szerint neki többletköltsége keletkezett abból, hogy egy Törökországban roamingoló (szintén román +40-es szám) felhívása. 4Grider leírta a véleményért, ezt helyeslésként megtoldottam annyival, hogy ilyen (mármint amit @spileraaa fórumtárs írt) nincs "itt valami nem kerek...ilyen nincs" .
Ha nem értetted, vagy ha én nem volt egyértelmű a megfogalmazásom, azt elfogadom, de az utolsó mondatodban a személyeskedő hangvételed visszautasítom. -
hohanyo7
csendes tag
Azt lehet tudni, hogy a 200 percben benne maradnak a nemzetközi hívások? Vagy az külön fizetendő 76 Ft/perc áron már az elején?
-
torma99
aktív tag
100 perc / 100 GB csomagból jól nézem, hogy a Netfone/Pettel a legolcsóbb?
A 20 1-1-szer előfordult hogy kevés lett volna, az 50 meg nem olcsóbb érdemben a 100-nál.
Kár értük, pedig az első naptól volt Digis kártya 2 darab. Itt jól is működött, meg ahol használtuk idén nyárig verte a többi szolgáltatót. Biztos volt valami Digi-s kutya a közelben
-
-
stingy2
senior tag
Nekünk 2 csomag van: Digi Plusz és Junior. Ez 5000Ft lesz az új díjszabás szerint.
Látszik, hogy visszajött a Digi előtti jó öreg kartellezés, ugyanis kb az összes "olcsó" csomag ennyiből jön ki máshol is: Küf Aktív 2884Ft, a fenti Agnatel Yetis Szuper1 2636Ft.(amik még inflációkövető emelés előtt állnak) Lehet megint okoskodni, hogy kinek mi éri meg legjobban.
A percdíj igazán nem érdekel, mert a 200 perc asszonynak elég, akivel sokat beszél, annak feltetettük a Whatsappot, így ingyen van. Én havi szinten akár 30 percet is beszélek, azt is Voip-on vezetékesbe 2Ft, mobilba 5Ft percdíjon, - sőt olyan opciót is kaptam hogy havi 3€ korlátlan mobil/vezetékes beszéd -, a többi meg szintén ingyenes (Whatsapp, Telegram) szóval a Junior pont elég.
Most azon gondolkodom, hogy átmegyek kártyásba, és ott veszek 3 havonta megújuló 5G netet, ami most 4990/3 hó=1663Ft/hó + kártya 1 éves töltés 1000Ft= 83Ft/hó, így kijövök
kemény 1746Ft-ból havonta.
Vagy ott a minimalista csomag 1 évig megújuló 1 giga net 474Ft/hó + kártya 83Ft/hó és így havi 557Ft-ért megoldottam a kérdést. Igazából a nap 90%-át wifi közelben töltöm, szóval a mobilnet is irreleváns.
Ha a tényleges használatot nézem, akkor a két kártyás csomag kombinációja havi 2343Ft-ból kijön, ami még hangyafaroknyival olcsóbb is, mint amit most fizetek.
Csak az tart vissza a kártyás csomagoktól, hogy ha elvesztem/ellopják/lejár a kártya, akkor vissza lehet-e szerezni a számot? Mert elég sok helyre vagyok ezzel regelve, (2FA sms). Valamint ha hozzáadom a kieső ingyenes 200 perc miatti + díjat, akkor ugyanott vagyok, mintha nem csinálok semmit.
Eltekintve a fenti fillérszexualizálástól, az új Digi/Voda csomagoknál még így se találtam egyelőre jobbat, max. hasonlót, ha dobbantok vmelyik flottához, akkor az inkább 🖕 lesz a NER-nek, mint racionális üzleti döntés. -
Márton
nagyúr
sztem én is felmondom, inkább előrelépek a havi 1gigás y****l csomagommal 3 gigára,
amikor pedig nagyon sokat forgalmaznék, aznap feltöltöm alacsony összeggel az egyenlegem, így kapok közel 2 napra korlátlan netet
elleszek én ezzel és a szuper sebességgel, lefedettséggel, nem kell dual sim, stb.
szép volt, jó volt, köszi digi az elmúlt éveket
-
4Grider
félisten
válasz
spileraaa
üzenetére
Az régen rossz, ha azért neked többet kell fizetni, mert roamingolót hívsz fel valahol. Hiszen pont te írtad, nem tudhatod, hogy a hívott hol tartózkodik. Ezért aztán Magyarországon nem fordulhat elő ilyesmi. Akárhol is van a hívott, a hívó mindig ugyanannyiért hívja a saját hálózatából.
-
spileraaa
senior tag
Durva milyen árak vannak a magyarországi kamu diginel
Itt nálunk pl.én havonta 850 ft fizettek vidéken városon picivel drágább és ebben minden korlátlan kivéve az SMS és külföldre telefonálás bizonyos országokban. De az is szerintem nagyon olcsó legutóbb Törökországba telefonáltam mivel nem tudtam hogy ott van ép nyaralni de apró pénz volt amennyivel többet fizettem. -
törölt tag
válasz
djsunstealer
üzenetére
van ennél jobb is ROMAing
-
YLi
tag
-
tibor23
senior tag
A 2990Ft-os "DIGI" havidíj szerintem CSAK úgy lenne versenyképes, ha ezért egy teljes körű Vodafone szolgáltatást kapna az ember, nem roamingban, nem 3/3mbps-re korlátozva, nem Digi ügyfélszolgálaton (pl. a mi városunkban nincs, ezért 30+km.t kell autózni). Azt nem tudom, hogy ezután is belföldi 10ft-os tarifáért hívhatók-e az EU-s számok, ha ez megmarad az előny. Ezen kívül továbbra sem nyílt mindenki számára az előfizetés. Közepesen sok internetet használóknak egyelőre opció maradhat a DIGI, de mindenki biztos lehet benn, hogy az áremeléseik nem szűnnek meg, amíg tökéletesen be nem lesznek illesztve a Vodafone/ONE áraiba. A normál Vodafone ügyfélmegtartó csomagjai sokkal inkább kedvezőek egy átlag spórolós felhasználó számára már most, és a KÜF is.
-
VGYke
addikt
válasz
üzenetére
Aki legfőképp telefonálásra használta a DigiMobilt, annak márciustól egyértelműen KÜF.
Aki csak adatokat használt mint én (tabletben net kapcsolat, filmek), annak is KÜF egy nagyobb adathasználati csomaggal a jelenlegi előfizetés mellé + adatkártyával (+600 valahány Ft/hó).
Sokan fognak innen menekülni. Bár lehet úgy vannak vele, hogy ha az előfizetők 50%-a lelép, még akkor is a pénzüknél lesznek, kevesebb előfizetővel, adathasználattal és kevesebb problémával. -
Lacccca87
addikt
Nekem csak aktiv 50 elofizum van, de ennyiert mar nem eri meg. Parom hasznalta hirdozhato 4/5g s modemben ha elfogyna a sajat adatkerete, de ezek utan inkabb mwgnezzuk mibe kerul azt boviteni, es ha meg par 100ft al dragabbra is jon ki akkor is az lesz a valasztas.
-
zoli_ak
csendes tag
válasz
dzf007
üzenetére
A számlához küldött levélből:
Ügyfeleink visszajelzése alapján sokaknak kényelmetlenséget okoz a belföldi adatroming
használata, ezért a Vodafone-nal fennálló megállapodásunkat kibővítettük. Ennek értelmében a
DIGIMobil és a DIGINet Aktív 50 ügyfelei számára eddig csak a Vodafone hálózatán roaming
keretében nyújtott mobilszolgáltatások 2024. március 1-jétől már kényelmesebben, közvetlenül is
igénybevehetőek lesznek. Örömmel tájékoztatjuk, hogy a Vodafone-nal történő együttműködésünk
eredményeképpen azon DIGIMobil és a DIGINet Aktív 50 ügyfeleink részére, akik ezt a szolgáltatást
közvetlenül a Vodafone-tól kívánják igénybe venni, 2024. március 1-jétől a Vodafone a jelenlegi
díjcsomagjukban foglalt adatkerettel és lebeszélhetőséggel megegyező új díjcsomagot hoz létre.
Az ÁSZF 7.1.1 pontja úgy módosul, hogy az abban meghatározott automatikus inflációkövetődíjkorrekció a mobilszolgáltatásokra nem vonatkozik! Ennek megfelelően a DIGIMobil
szolgáltatások esetén a március 1-től érvényes új mobiltarifák lépnek érvénybe. -
-
-
ACE-
addikt
Számlát kiküldő e-mailben volt egy tájékoztatás hogy március 1-től lehet cserélni vodás kártyára hogy ne legyen roaming.
-
törölt tag
Kíváncsi vagyok hányan fogják visszaadni az előfizetésüket ilyen feltételek mellett (akinek második SIM volt a digi, szerintem lemondja).
A 3000 Ft havidíj még rendben is lenne a jelenlegi verseny nélküli piacon, DE:
- a kártyák továbbra is roaming üzemmódban működnek, ami sok esetben okoz panaszt, amit a fórumon olvasni lehet: akkumulátor merülés, repülő móddal való játék...
- a pluszban forgalmazott percdíj (10Ft) így duplája a küf-nek (5 Ft)
- továbbra sincs netbővítésre lehetőség
- a 3 Mbps sebesség korlátot bármikor rátehetik a kártyákraHa választanom kellene az "új digi" tarifa és a küf között, utóbbi lenne a befutó. Apropó: mennyi most náluk a 13GB+275 perces csomag?
Jelenleg máv-os vodám van (3500, korlátlan belföld+7G, ami majd 4260 Ft lesz 2 hónap múlva), de ha valami ok miatt ebből kikerülnék, akkor publikusban nem maradnék a "wán"-nál. -
kw3v865
senior tag
-
zichie
senior tag
válasz
kw3v865
üzenetére
Én is ott fogom hagyni így a digit. Ami a legközelebb áll hozzá, az az agnatel flotta, ami olyan mint a KÜF, 200 percet ad és 5GB netet, közvetlen szerződés a yettellel. Diginél átlagban 100 perc körül beszéltem, így a KÜF 275 percét sem használnám ki, ellenben itt 5GB net van, míg a küf-nél csak 4. Így 2636 forintra jön ki a havi díj.
-
kw3v865
senior tag
A mai hírek után matekoztam: osztottam, szoroztam és úgy döntöttem váltok. Szép volt, jó volt, de ennyi volt nálam a Dig Mobil! Racionális döntés számomra: az Üzleti Flotta ajánlata márciustól már jobb, mint a Digimobil plusz. Még utánanézek, de ha rendben találom, akkor hamarosan váltás lesz. Több, mint 100 Ft-tal olcsóbb és igaz, hogy csak 4GB netet tartalmaz és 275 perc lebeszélhetőséget, de mivel a 4GB-ot nem sokszor léptem túl az elmúlt közel 4 évben, ezért válllaható számomra. Kicsit tartok attól, hogy inflációkövető áremelés ennél is lesz (hűségidő alatt is engedélyezett gondolom), de benne van a pakliban, hogy általánosan drágulni fog ez is. Éppen ezért jobb lenne minél előbb megkötnöm a szerződést.
Ettől függetlenül a Digi árai még mindig igen kedvezőek, de a trónról már letaszították. Ugyanakkor, aki sokat netezik a telefonján és mellette telefonál is, annak továbbra is talán a legjobb áron van. -
dethroner
veterán
válasz
kw3v865
üzenetére
Nekem is csak másodlagos kártya volt, megy a kukába. És miért csak másodlagos, amikor már országos a lefedettség? Egyszerű. Amikor indult, játékos lefedettség volt, nem vittem át a régi megszokott számom, gondoltam majd ha lesz országos lefedettség. Amikor ez megvalósult, megszűnt az új szerződéskötés, kb lábon lőtték magukat, ezzel is. Ennyiért inkább KÜF.
-
levin70
tag
ez már nem digimobil ez one mobil one-vége!
-
mzso
veterán
válasz
dredjudge84
üzenetére
És ezt honnan tudjuk, hogy így marad?
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- Milyen légkondit a lakásba?
- Cyberpunk 2077
- Xbox Series X|S
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- Horgász topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- Dell PowerEdge T440 Tower Szervergép,Intel Xeon Gold 6138,4Gb DDR4,iDRAC Ent,16xSFF,PERC H330,gari
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Kártya-független,6 Hónap Jótállással Új 100% Akkuval
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB Cellular + Magic Keyboard + Apple Pencil 2
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 96%
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Való igaz, hogy egy márkaboltban biztosan pontosabb infót kapsz.
Vagy hogy mennyi?
elleszek én ezzel és a szuper sebességgel, lefedettséggel, nem kell dual sim, stb.