Hirdetés
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
S-eye
senior tag
Én úgy gondolom maradok a Diginél. Ha lenne viszont 5GB adat és 100min hívás 2000-ért,akkor az is elég lenne valahol.
Ezek az új vodafone-os ajánlatok hűséggel értendők?
-
pooty
tag
Február végével én is felmondtam a mobilt (Plusz és Junior), 3000ért már nem érné meg, havi adatfogyasztás nem érte el az 5GB-ot.
Egy feltöltőkártyás Vodás számom volt digimobil előtt is, arra azt néztem, hogy van 3x5GB net 5000/3hó árért, ami elég lehet nekem és még éppen vállalható az ára. Aztán meglátjuk hogy jobb lesz e minőség normál voda hálózaton... -
GAbre
veterán
Így van.
Még a 4-5Ft-os percdíj miatt esetleg lehetett volna maradni.Bár elvileg a 10se sok.
De minden díjat emelnek duplájára.
És netet meg hagyták úgy,ahogy,ami amúgy se volt túl stabil,+ úgy van belassítva is,hogy még a semmi is jobb.Nekem nagyon sebességgel nem volt bajom,amikor kereten belül maradtam és működött.
Jobb volt,amikor külön netes sim kártya volt digitől,az korlátlan is volt,és még volt,hogy 1 hónapig azt használtam,de talán még állandóra is maradhatott volna.Mert jobb volt,mint 1es helyeken a kábeles. -
GAbre
veterán
válasz
aldebaran
üzenetére
Magyarul március 1től átalakul digi ajánlata,amit már 1 éve lassan nem árulnak.
És ez lesz a vodafone ajánlata,ha van aktív digi szerződésed.
Legalább,aki lemondja jelenlegit,és később újra venné vodafone-tól.
Az ugyanott lesz márciustól.
Az más kérdés,hogy sztem nem sok ember marad,főleg megy vissza hozzá.
De remélhetőleg végre normális lesz a net,nem ilyen roamingos fos,ami hol megy meg hol nem.Hogy valami jót is feltételezzek...
Ahogy néztem olcsó mobilnet alternatíva kevés felhasználáshoz,csak a vodafone havi 100mb van,illetve a t-mobile-nál láttam fix 1xi díjas adatkeretet,ami nem jár le havonta.
Ha valaki esetleg tud másik alternatívát,azt meghallgatom.
-
VGYke
addikt
Szép volt, jó volt, ennyi volt! Mondjuk jó az ritkán. Elbúcsúztam tőlük.
-
dethroner
veterán
Srácok, jól gondolom, hogy ha most február végén lemondom az előfizetést, akkor a most kapott 03.01-03.31 időszakra szóló számlát nem kell befizetnem? A februárra vonatkozó be van fizetve és semmi díjköteles hívás, sms nem volt, belefértem az ingyenes percekbe.
De most nézem ezt az említett számlát, röhej
A hívásrészletezőben 2023.12.31-2024.01.31 közötti időszak feltüntetve, a belföldi hívás havi keret 2024.01.08-2024.01.31 között, majd az adatforgalom 2023.12.31-2024.01.31 között.
Na ebből hogy lesz márciusra érvényes számla? -
mover
tag
Azért az durva, hogy írásban nyoma sincs semminek, semmi ÁSZF vagy hasonló, miközben az ajánlat március 1-től biztosan él. Jelenleg még akárhány giga, akárhány perc lehet valamennyi forintért és lehet, hogy egy meghatározhatatlan része az EU-ban is felhasználható. És a felsorolásban még csak a biztos dolgokig jutottam

-
nyitom
aktív tag
válasz
83JLBekaroj
üzenetére
Még jó hogy a 4ig az egész.
-
mzso
veterán
Volt akinek sikerült összehozni plusz/max-ról a Juniorra váltást Vodás flottához vándorlásnál?
-
aldebaran
addikt
válasz
4Grider
üzenetére
Hát ja. Ügyintéző hívott fel, hogy változott az, amit kiemeltem. -Ja, azt nem tudta megmondani, hogy a 30GB az EU-ban is felhasználható -e, vagy mennyi használható belőle roamingban.
#45981 rothfb Igen, még azzal nézhető.
És igen, 5 Mbps, csak szerkesztgettem jobbra-balra.
#45905 arion123hu bejegyzését használtam fel. Köszi, bocsi...
Egyébként ha a diginél maradok, akkor marad a roaming, meg a díjcsomagok a feltüntetett árral... -
aldebaran
addikt
Változás:
● a Mobil Plusz l 2990 Ft
200 perc belföldi és nemzetközi EU irányba, illetve EU roaming helyzetben is lebeszélhető. Utána 10ft/perc belföldön és EU roaming helyzetben, és 76ft/perc itthonról nemzetközi EU irányba.
15GB belföldi adat, ebből 10GB felhasználható EU roaming helyzetben.
Belföldi SMS díj 19,05Ft/db● a Mobil MAX 2.990 Ft
Lebeszélhetőség 0 perc, 10ft/perc belföldön és EU roaming helyzetben, és 76ft/perc itthonról nemzetközi EU irányba. De 30GB belföldi és EU roaming adat
Belföldi SMS díj 19,05Ft/db.5MB/S
-
donjohnson
addikt
válasz
dredjudge84
üzenetére
ha reklámblokkolót használsz, akkor attól is előfordulhat hogy megakad a youtube: [link]
-
4Grider
félisten
válasz
dredjudge84
üzenetére
Az pont nem jellemző 10 Mbps-on. Ott valami más probléma lesz, hiszen a FHD lejátszás YT esetén 5 Mbps sebességet igényel és előtöltés is van...
-
aldebaran
addikt
Lehet beszélni össze-vissza, kreálni mindenféle mende-mondát, összehordani hetet-havat. Ez van a szerződésemben:
-
klaya86
őstag
válasz
83JLBekaroj
üzenetére
Szerintem a 10/10 elég alap, de igazából elég bármire. Ez alá viszont én nem mennék. A digi tervezett 3/3 az semmi... A sima voda csomagok természetesen gyorsabbak. A felső a voda, alsó a digi.
-
gabor9991
addikt
válasz
p.riky22
üzenetére
Most beszéltem velük én is pár perccel ezelőtt, nekem majdnem ugyanezt mondták el, egy dolgot mondott másképp, a sebesség az nem 10/10-re hanem 5/5-re van korlátozva, direkt megkérdeztem hogy biztosan nem téved és nem 10/10 de megerősítette hogy az ő papírja alapján 5/5 lesz.
-
83JLBekaroj
csendes tag
Ez a 10/10-es sebesség lassúnak számít? Különbözik annál, mint amit a publikus "normál" tarifáknál nyújt a Vodafone?
-
McLaca
őstag
Korábban olvastam valakitől, hogy telefonon is le lehet mondani a digimobil előfizetést, másoktól meg azt, hogy "leadták a SIM-et", de gondolom, személyes felmondáskor sem kötelező a SIM-et visszaadni, úgyis csak lelövik a szolgáltatást, a SIM-mel meg nem tudnak semmit kezdeni.
-
válasz
p.riky22
üzenetére
A diginél a juniort nem csak meglévő plusz vagy max mellé lehetett kérni (az is volt a neve, hogy " junior opció ")?
Ha ez változott, és önmagában választható, az - az én szempontból pl. - tök jó volna. A voda hálózattal sajnos simán beleférek a 10GB korlátba, amilyen kehesen működik...
-
anrab
addikt
Sziasztok.
Abban segítsetek, mert nem tiszta számomra hogyha maradok a diginél 76 Ft. lesz Ausztria, és ha átmegyek a vodához akkor is 76 Ft. egy perc Ausztria? -
Noukoum
veterán
Köszönöm azoknak akik a szolgáltató helyett tájékoztattak az új csomagokról!
Kérdés: csak ezekre válthatok mint digi mobilos (4ig, mit tudom én mi a neve), vagy azokra a vodafoneos flottákra is amit itt korábban többen írtak?
Azért kérdezem, mert nekem fontosabb volna a korlátlan beszéd mint a sok internet.
-
aldebaran
addikt
válasz
4Grider
üzenetére
kb. 5 napon belül megkapom az új kártyáimat, majd utána kb. 2 nap az átállítás. Tehát a rendszerbe most felvitték az adataimat és elindult a folyamat.
Évi 1x van áremelés az inflációt meg nem haladóan, de ebben az évben ezt a csomagot/csomagokat tuti nem érinti.
Egyébként mindenki olyan világvégét vizionálhat magának, amilyet akar... -
ACE-
addikt
válasz
Vagera
üzenetére
Na most a DIGI a levelében azt írja, hogy át lehet menni a vodához azonos áron és tulajdonságokkal. Azt is írja, hogy az árakat nem érinti az inflációkövető emelés. Na most ha ezután a Voda emel 15%-al, a DIGI meg nem, akkor azt nem teszik zsebre, amit akkor kapnának az ügyfelektől... nem hiszem hogy ezt meglépik.
-
Vagera
csendes újonc
Csal jó lesz ha kijönnek a hivatalos csomagok végre és akkor lehet választani. CSak jó kérdés hogy vajon emelik majd azokat májusban vajon? Mert akkor nem biztos hogy olyan jók lesznek..
-
válasz
arion123hu
üzenetére
Rettentően képben vannak a vodánál...

Ez így ebben a formában biztosan nem így lesz.
200 perc/30Gb is 3 ezer, meg 0 perc/15Gb is 3 ezer.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Még mindig azt mondom, nem érdemes rohanni.
-
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84
üzenetére
Telekom, Bp. - Pécs vasútvonal, pont ugyanúgy nincs térerő... de ennek az oka az, hogy a szolgáltatók nem a vasútvonalakra, hanem a autóutakra helyezik a hangsúlyt...
-
aldebaran
addikt
válasz
arion123hu
üzenetére
Ezekkel új sim is jár, vagy marad a digi roaming?
-
dzf007
senior tag
Nekem a 1270-en mondták, hogy telefonon lehet március 1.-ig utána személyesen! Ugyanez a 3 csomag van 2990 ill. 2490 ft a 50GB, e-pack kedvezmény nélkül +490FT 1 év hűséggel! Bármelyik csomagra lehet váltani.
-
stingy2
senior tag
válasz
bobalazs
üzenetére
TUTI100+ feltöltőkártyás SIM kártya tarifacsomag
Én úgy csináltam, hogy rendeltem még régebben egy ilyen voda feltöltő kártyát neten ingyen. Pár napja bementem egy Voda partner üzletbe, és áthordoztam rá a Digimobil számom. Kb. 5 perc volt, 2 nap múlva Digi sim elnémul, Vodán megjelent az áthordozott számom. Öröm, boldogság. -
snooze
veterán
válasz
arion123hu
üzenetére
csak nem a 15gb mellé van a 200perc,hanem a 30gb mellé..
azért ha igy marad,az nem rossz kombo lesz ennyiért..200perc+30gb.. -
p.riky22
csendes tag
válasz
arion123hu
üzenetére
Hűha.
Akkor már ketten vagyunk akik ezt a csomag ajánlatot kapta? Mert akkor stimmel a dolog eddig.Nekem hűséget mondott de akkor most ez sem tiszta, mindig összevissza beszélnek?
Köszi az infót és a megerősítést.
Egy biztos, ha erre esne a választás én addig alá nem írok semmit, amig betüröl betüre el nem olvastam majd a szerződést.
-
p.riky22
csendes tag
-
arion123hu
tag
válasz
p.riky22
üzenetére
Én is voltam szombaton egy Vodafone irodában:
Nagy nehezen nekem is meg tudták mutatni az új csak Digi-s előfizetőknek készült csomagokat:
1. ha személyesen intézed, akkor csak 2024 március 1-től tudják intézni az új csomagokat.
2. Igen nem azok a csomagokat mutatta az ügyintéző amik most vannak a DIGI-nél:● a Mobil Plusz l 2990 Ft
200 perc belföldi és nemzetközi EU irányba, illetve EU roaming helyzetben is lebeszélhető. Utána 10ft/perc belföldön és EU roaming helyzetben, és 76ft/perc itthonról nemzetközi EU irányba.
30GB belföldi adat, ebből 10GB felhasználható EU roaming helyzetben.
Belföldi SMS díj 19,05Ft/db● a Mobil MAX 2.990 Ft
Lebeszélhetőség 0 perc, 10ft/perc belföldön és EU roaming helyzetben, és 76ft/perc itthonról nemzetközi EU irányba. De 15GB belföldi és EU roaming adat
Belföldi SMS díj 19,05Ft/db.Nekem azt modta az ügyintéző, hogy +490HUF, ha papír alapú számlát kérek,tehát nem hűséget mondott.
-
dredjudge84
őstag
Hát azért én 20 éve vagyok vodás, de kb egy-másfél éve a hálózat egyre szarabb. Egyre több helyen nincs térerő, vagy csak 2g van stb. Ha nekem és ez magánvélemény többet kéne fizetnem, mint havi 2000ft, akkor biztos elgondolkodnék. Engem általában a Győr-Pest vasútvonalon zavar, hogy netezni esélytelen, telefonálni is csak 2g vagy az se, pedig ez egy elég fontos fő vasútvonal.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Huawei Watch GT3 46mm Rozsdamentes acél váz, számlás, dobozos
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Asus Dual Radeon RX 5500 XT EVO 8GB GDDR6 Számlás, dobozos, újszerű!
- Canon EOS M50 Mark II Travel Kit Számlás (2023), újszerű, minden tartozékkal!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A hívásrészletezőben 2023.12.31-2024.01.31 közötti időszak feltüntetve, a belföldi hívás havi keret 2024.01.08-2024.01.31 között, majd az adatforgalom 2023.12.31-2024.01.31 között.

Bár az tény, hogy így könnyebben biztosítható a hálózat stabilitása.