Hirdetés
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Boombox került a fejemre
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- CES 2026: AI séf a Boschtól
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
MadMancs
veterán
-
törölt tag
válasz
zelikocc
üzenetére
Mivel nem azt írta, hogy január 31 után is ….hanem december 31-et említ Jázsai, így egyértelmű, hogy ez egy “dátumválasztó”.
meg lehet nyugodni, délután 3-kor fent lesz az új ászf, és mindenki tudni fogja, mi lett a mobil sorsa.
rip + 30% kedvezény a Go tarifára 1 évig
-
-
-
DarkByte
addikt
válasz
dzf007
üzenetére
Ha ez jól számol határidőt, a január 1. - 60 nap az november 3. pénteken jár le
Szóval még van pár napjuk bejelenteni.
De ezt a január 1.-et sem tudjuk biztosra szerintem, csak tippeljük. -
DarkByte
addikt
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Szerintem a 60 nap onnan jött, hogy arra számítunk hogy a jelenlegi szerződés mint olyan a szolgáltató oldaláról fel lesz mondva, és közben érkezik majd meg az ajánlat az új szerződésre. De természetesen nem tudunk még semmi konkrétumot, illetve szerintem nem is biztos ez a pont így érvényes erre az esetre.
"9.12.1. A Szolgáltató rendes felmondása, a szolgáltató, vagy az előfizető általi szerződésfelmondás és az előfizetői szerződés egyéb megszűnésének esetei, feltételei
A Szolgáltató jogosult az Egyedi Előfizetői Szerződést 60 napos felmondási idővel felmondani." -
válasz
üzenetére
Én is erre tippelek egyébként, így meg hogy hallottad is valahol, lehet is valóságalapja.
Nekem az tűnt fel, hogy teljesen lecserélték a Digi weboldalát és az ügyfélkaput is és az ügyfélkapu alkalmazását is, kb csak a kinézet maradt hasonló. Ezután kb csak ki kell cserélni a logót, vagy egyszerűen egy új dizájnt húzni az elkészített új motorra.
Mi másért reszelgetnék és újítgatnák a felületeket, ha pár hónap múlva kuka lenne? És akkor majd később bele integrálódik a vodafone is. Gondolom a voda weboldalából és mobilos appjából nem nagyon fognak megtartani semmit, mert kb megegyezik a más országok vodáinak felületeivel. -
mucsgyver70
aktív tag
válasz
dzf007
üzenetére
Ez a 60 nap hol van leírva? Én jogszabályban csak 30 napot találok, tavaly is csak 50 nappal előre értesítették ki az embereket. Szerintem most is csak a novemberi számlával együtt küldik ki az értesítést.
"Az általános szerződési feltételeket a szolgáltató első alkalommal a szolgáltatás megkezdésével egyidejűleg és - az Eht. 132. § (4) bekezdése szerinti módosítást kivéve - minden módosítás esetén a módosítás hatálybalépését 30 nappal megelőzően egységes szerkezetben közzéteszi, a Hatóságot a módosításról a közzététellel egyidőben értesíti, valamint a módosítást a Hatóságnak megküldi."
-
törölt tag
olyat hallottam, mi szerint már januártól bevezetik a "one" márkanevet a vezetékes digi helyett, mivel a névhasználat jogosultság lejár 2024.januárban...és majd később brand-elik át a vodát "one"-ra.
Meglátjuk....az is lehet, hogy kamu a szivárgás...és megyegyeztek az RCS-sel a digi névhasználatra +1 évvel. -
vkp
aktív tag
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Mert nem emlékszel a néhai Westel Rádiótelefon Kft.-re (Westel 450). Ott simán kaptál egy ajánlatot, hogy átmehetsz a Westel900-hoz, vagy ahová akarsz, a telefonok mentek a kukába, a szolgáltatást meg lekapcsolták.
-
mucsgyver70
aktív tag
-
beller
aktív tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Szám több mint 20 éve. (nem amelyikkel eszem.)
-
válasz
dredjudge84
üzenetére
Embör gondolkodj, a szám 20 éve az övé
-
beller
aktív tag
válasz
zelikocc
üzenetére
Én sem hiszem, hogy megszünne. Eddig bármelyik szolgáltató megszünt, valaki más automatikusan átvette. Így volt anno a Tesco, de a Lidl ügyfelekkel is. Ha meg marad, de emelnek rajta x százalékot még lehet, hogy mindig meg fogja érni. Ahogy néztem nincs olcsó prepaid megoldás sem.
-
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Igen, lehet hogy ez egy jó biztosíték arra az esetre, ha elkellene hordozni a számot, mert különben megszűnne.
Aztán ha hazajössz, akkor majd viszed máshová. -
beller
aktív tag
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Akkor 2 vodásom lesz. Ha novemberben kiderül mi lesz, akkor még tudok intézkedni, mert csak dec. 2-án indulok.
-
mucsgyver70
aktív tag
-
beller
aktív tag
válasz
gyulaszu
üzenetére
Felhívtam az ügyfélszolgálatot, azt mondták nem lehet szüneteltetni. Mondom a Yetinél is és a T-nél is lehet. Igen, de itt nem. A vezetékest lehetne. Még hétfőn személyesen is meg keresem őket, de idáig ez van. Ha nem lesz más, valami prepaidra váltok, mert most a második kártyám vodás. Hm. Nem tom mi lesz.
-
dzf007
senior tag
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Talán a digimobil, mint márkanév megszűnik, lejár a névhasználati idő is. Vagy új ajánlat lesz, remélem nem a Go csomagok közül egy! Remélem valami egyedi ajánlat! Vagy emelkedik a havidíj (biztos emelkedni fog) és még egy fél évet marad a "digimobil" Aztán ONE átállás lesz a vodának is...
-
gabor9991
addikt
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Kizárt hogy 200 ezer előfizetést elengednének
-
dzf007
senior tag
Szerintem hétfőn vagy kedden lenni kellene új Aszf- nek, változás előtt 60 nappal kell nyílvánoságra hozni, bejelenteni. Ezen az áron dec. 31.- ig garantált. Voda jövőre 15.4%- emel.(díjkorrekció). A digi is kb. ennyivel fog..
-
gyulaszu
senior tag
válasz
beller
üzenetére
Én nem hagynám márciusig.
Minimum próbáld meg letisztázni indulás előtt, hogy mi történne a számoddal, ha távollétedben megszűnik alóla a digi és nem tudsz online intézkedni.
Egyébként arra számítunk, hogy dec 31 előtt 60 nappal , vagyis pár napon belül kiderül, illetve kapunk valami ajánlatot a Vodafonetól. -
beller
aktív tag
válasz
DarkByte
üzenetére
Köszönöm a válaszodat. December 2-án indul a repülő, úgyhogy sokat nem tudok várni. Március elején jövök vissza. Ha lehet szüneteltetném, aztán március elején ha nem lesz kedvező a Digi - vagy Vodafone -, akkor átviszem valahova, mert a szám már több mint 20 éve az enyém.
Worxland neked is köszönöm. -
DarkByte
addikt
válasz
beller
üzenetére
A legtöbb szolgáltatást lehet szüneteltetni, töredék havidíjért. Gondolom ezt is. Hívd fel az ügyfélszolgálatot és biztos megmondják.
(Bár én a helyedben várnék most egy pár napot; hamarosan valószínűleg lesz közlés a januári árazásról és akkor lehet egyszerűbb lesz egyből felmondani az egészet.
) -
beller
aktív tag
Szerintetek létezik "szüneteltetés"? 3 hónapra megyek Ausztráliába. Erre az időszakra, mivel nem fogom használni, szüneteltetném a Digit. Kint van ottani simkártyám. Van erre megoldás?
-
válasz
dredjudge84
üzenetére
A Digis mobilnet is a vezetékes Digis net IP címeit kapja a pool.digikabel.hu -ból.
-
-
slice14
veterán
válasz
PLaci58
üzenetére
A preferált SIM-eknél a mobilinternet-kapcsolatnál a Digi SIM van kiválasztva?
Valamint ugye nincs bekapcsolva az internet átkapcsolása? Mert ha nincs hálózat, akkor ez átkapcsol a másik SIM netjére. És ha levont összeget, akkor biztos van valami alap forgalmidíjas net aktiválva. -
PLaci58
addikt
Hali. Belefutottam egy érdekes problémába, legalábbis nekem probléma.
Telefon: Samsung A71
Sim1: Yettel feltöltő kártyás, 0 net, 0 perc
Sim2: Digi hang
Speedtestet futtattam a digi kártyán és a yettelen csökkent a pénzem.
Speedtest digi servert jelzett.
A telefon szerint a yettelen 0 adatforgalom van, digin 512 MB.
Miért von le a yettel pénzt a kártyámról ezért? Hol lehet a hiba?
Ezt csak azért vettem észre, mert kaptam a yettel sms-t, hogy 600 Ft alá csökkent a keretem, másodszorra meg 300Ft alá. -
válasz
zelikocc
üzenetére
Ez egy magyar nemzeti ner cég lett. Mit nem értesz? Itt te nem számítasz, a szolgáltatás minősége nem számít. Azt mondják jóvanazúgy, ha kell, kell, ha nem, nem.
Szabályok???
Ugyan már. Törvények?
Melyik országban élsz? Abban, amelyik pontosan ezért és sokminden másért nem kap ellopható pénzeket. -
válasz
kiro76
üzenetére
Van egy olyan sejtésem, hogy már nem tudnak és nem is akarnak ezzel foglalkozni.
Viszont az egy érdekes kérdés, hogy ez mennyire szabályos? Mert ugye azért a hívásértesítő SMS egy nagyon fontos szolgáltatás, ami ha nem működik, fontos hívásokról maradhat le az ember a tudta nélkül. Ez a része engem is érdekelne, hogy vajon ki lehetne-e harcolni erre kötbért? Ha már ilyen kedvesek velünk.
A hibabejelentésem már akkor lezárták, de a központi hiba azóta is fennáll. -
kiro76
tag
Hívásértesítő SMS még mindig nem működik. Már hetek óta.
Szerintetek lehet kötbér igénnyel élni? Csak a vicc kedvéért. Nem ebből gazdagodnánk meg.
-
DarkByte
addikt
válasz
Zoli_2010
üzenetére
Vagy inkább a router gyenge. A QoS-hez gyanúsan át kell haladnia a forgalomnak a fő processzoron. Ha kikapcsolod a QoS-t az lehet direkt routing módba rakja (kvázi switch-et csinál belőle) és az alacsonyabb szintű hardver már megoldja kisujjból. Anno TP-Link router-el nekem is volt ilyen problémám valamelyik opcióval.
-
viktorhu
veterán
válasz
domper2015
üzenetére
MediaTek-es Xiaomival megy a vowifi kóddal.
-
Zoli_2010
tag
válasz
Zoli_2010
üzenetére
És... nálam most a megoldás az lett, hogy csak kikapcsoltam a Qos-t.(!) Egyszer valamit korlátoztam, de persze nem a saját gépemet, -- amin a speedtest progival mérek -- ...de úgy látszik, hogy a Qos nem preferálja a speedtestet, hanem harmadolja. Tehát erre is figyeljünk... és itt nem a DIGI szolgáltatásában, hanem a userben volt a hiba. Nem reseteltem a routert, csak konfig, Qos=off, még csak restart se volt...
-
Zoli_2010
tag
válasz
Zoli_2010
üzenetére
Sziasztok!
(Bocs, hogy magamnak válaszolok, de a múltkor is ez a kérdés itt "rossz" topikba ment.)
De most itt a válasz, a megoldás: [link] én még nem csináltam meg, de szinte biztos segít a DIGI vezetékes internet sebesség gondokon(!) -- ott is voltak persze előzmények és válaszok... 300Mbps >> 940Mbps újra! Már alig várom!
-
zichie
senior tag
Ha felcseréled a kártyákat, azaz a Digi lesz a sim1 és a Yettel a sim2 akkor is ilyen? Még azt meg lehet próbálni a felcserelésen kívül, hogy a mérés idejére a sim2-őt - ahol a Yettel lenne - lekapcsolod.
Én mindig elsődleges simként használom a digit, a 2-es sim-et, ami Telekom le is kapcsolom, ha éppen nem használom, hogy ne zavarjon. -
tusik
aktív tag
Nem vagyok egy panaszkodós típus.
DE ez már vicc.
-
válasz
domper2015
üzenetére
Én úgy tudom, egyelőre csak Iphone-okon működik a vowifi ios 17-től. A következők a Samsung telefonjai lesznek elvileg. De azokon még nem megy. Más egyéb márkákon nem műkődik és nem is tudni, mikor fog. Tehát Xiaomin sem megy. Még.
-
válasz
domper2015
üzenetére
Azt nem hiszem. A Telekomos szinte bármilyen vowifis telefonon működik évek óta gond nélkül.
A vodás csak szifonon pár hete. Állítólag, mert nekem nincs iphone-om. -
skyli
senior tag
3 csík térerő (csak az ablakban), próbálnak elérni, de se nem vagyok elérhető, se nem kapok nem fogadott értesítő sms-t. Tudnátok ajánlani szolgáltatót, ahol a VoWifi xiaomin működne, mint anno a diginél?
-
-
dzf007
senior tag
A mobilszámla nekem is megjött 468 Ft-al több a külföldi roaming keret túllépése miatt. Többre számítottam,de ennyit sikerült kiszámolniuk..
-
mzso
veterán
válasz
stingy2
üzenetére
Én meg nem méricskélek mert korábban is meg most is felmegy 100 megabájt per másodperc fölé ha olyan helyről töltök le.

Én a Telekomban nem bízok. Már eleve menekülni kellett tőlük mert sajnáltak három garast összegurítani, hogy fejlesszék a kapacítást ADSL esetén és amikor mindenkinek a "nagy" növelések voltak visszavették 2Mbit-ről 1-re. -
Valaki más is írta már, hogy akinek van mobilja még nem kapott számlát.
Ez valószínűleg az ÁSZF módosítást jelzi előre pár napon belül. -
válasz
Kronos3000
üzenetére
Nincsenek törvények, ami meg van, úgy értelmezik, ahogy akarják, következménye nincs.
Off vége!
Már az, hogy 72 órájuk van valamit javítani, már az is vicc, 3 napig nincs szolgáltatás, de azért fizessünk? Nevetséges. De még ezt sem tartják be. Nincs következmény, nincs ellenőrző hatóság, illetve ez nem igaz, van, de szelektálnak. Ha ner cég, nincs itt semmi látnivaló, ha nem ner cég, rászállnak, ha pedig a ner meg akarja szerezni, a hatóság megoldja, ellehetetleníti.
Amit a román digivel csináltak... Azóta meg látjuk mi megy. Jobb nem lett semelyik szolgáltatás. Talán a net tartja a szintet.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Latitude 5540 27% 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- 9. generációs Gamer félkonfig, Asrock B365, i5-9400, 16GB, 256GB
- HP EliteDesk 800 G3 TWR i5-7500, 8GB, 256GB
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Szóval még van pár napjuk bejelenteni.
Jól van! Vegülis a szád is megvan legalább 20 éve, gondolom.

)