Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 - alap
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
dzf007
senior tag
Ha One lesz akkor vajon az 50- es előhívó megszűnik es a 70- es marad?
-
TMhun
tag
Esetleg Xiaomi Redmi Note 10 5G VoLTE roaming-gal kapcsolatban van valakinek biztos információja?
(Ami biztos, hogy Yettel VoLTE és Telekom VoLTE+VoWiFi megy vele, illetve korábban Digi VoLTE+VoWiFi is ment.) -
Lackooo84
nagyúr
Nem tudom ki írta be a Redmi 4X-et, de ha azzal tényleg megy (holnap elő is bányászoma szekrény mélyéről és kipróbálom) akkor elég csúnyán megdőlt ez a készülékhez/androihoz kötött működés dolog (asszem 6-al jött ki és 7-ig jutott official). Szerintem csak megfelelő konfig kellene minden telóra, ennyi. Sajnos ezekbe mélyebben csak rootal lehet belepiszkálni.
-
csaszi75
őstag
ide is:
Milyen érdekes dolgokat lehet kibányászni az interneten
Most hogy a Digi-t apportálták a Vodába, rohadt sok állás jelent meg az oldalukon..
Pl itt egy jó kis Data Core mérnöki állás:
Voda karrier
Tehát ha valaki nagy elhivatottságot érez, akkor ez tutira egy jó lehetőség, hogy a DIGI-s usereket is tudja igazgatni
Gondolom ez tényleg csak data core, mert a rádióra pl szintén van plusz állás.. rögtön a fenti alatt, meg egy csomó más mindenre 
Most ennyire kevés az ember, vagy szerintetek mi lehet az oka? -
Skylukos
tag
Azt esetleg tudja valaki az miért van, hogy a sim telefonszámát csak akkor írja be a készülék automatikusan ha működik a volte?
Mert nekem azokon a készülékeken be íródott magától. -
törölt tag
válasz
domper2015
üzenetére
Egy fenét. Majd jó pénzért az adófizetők megveszik a katasztrófavédelemnek. Aztán hozzájuk dobják a megmaradt 5MHz-et 700-on, amit bérbeadnak a yettelnek, cserébe a yettel bérbe ad ugyenennyit 900MHz-en a katasztrófavédelemnek.
Ugye milyen előre ki volt ez találva…. -
kl122
tag
"Május 31-én kivált a DIGI Kft-ből a MIS OMEGA Kft.
A kiválás a DIGI tulajdonában, illetve üzemeltetésében álló egyes mobil hálózati infrastruktúra elemeinek, valamint bizonyos mobil távközlési szolgáltatás keretében gyakorolt rádiófrekvenciahasználati jogosultságokat közeljövőben értékesítése érdekében került sor. " -
pusi1981
aktív tag
Sziasztok!
Használ valaki TP-Link MR6400 as 4g routert digi50 net megosztására?
Nekem amióta hálózat váltás volt vodára nem megy és nem is tudom életre kelteni ...
Manuális hálózat választas lehetőség nincs adat roaming engedélyezve. Mégsem megy ...
Valaki ötlet?
Itt a modem menüje: -
válasz
4Grider
üzenetére
Na én is mégegyszer ránéztem az A50-esre, úgyis frissíteni akartam. Román romos, rom/xeh - xeh/rom. Android 11. Telefonálás közben marad a 4g-n és net is megy és nagyon gyorsan épül fel a hívás, plusz persze az állapotsávon is jelzi a voLTE-t.
Szóval tudja a volte roamingot. -
válasz
abudai
üzenetére
Két iPhone XS-ünk van, mindkettőben 2-2 SIM kártya, mostmár a Digi miatt mindegyik kártya roamingol bennük. A második kártya január óta roamingol bennük.
Nyomát sem láttuk gyorsabb merülésnek, sőt a Digi roaming óta mintha még jobb is lenne.Samsung S9+ nagyon sokat használtam roamingban, nem vettem észre gyorsabb merülést.
Próbálj meg egy gyári visszaállítást a 11-esen és töltsd vissza az adatokat biztonsági mentésből. Illetve a manuális hálózat választást.
-
abudai
csendes tag
Hi All!
Gyerek kezdett panaszkodni, hogy a régi szifon11-es néhány napja úgy merül mint kő a vízben. Gondoltam dobok bele egy új aksit vagy lassan telefon csere... De, ahogy itt olvasgatom dig/voda váltás óta többen is panaszkodnak. Ez tényleg egy lézető probléma?
Van vagy lesz erre valami orvosság? -
4Grider
félisten
válasz
alex devil
üzenetére
A hálózatkeresést megpróbáltad manuálison hagyni?
-
alex devil
senior tag
Sziasztok, az én MI9 telefonom merül mint a Titanic pedig térerő fullos. Egy éjszaka 30% az eddigi 4% helyett, nappal ha nyomkodom is nem bírja ki az egy napot.
Van erre valami gyógymód vagy kiba a Digis kártyámat a kukába? -
novinyul
veterán
Na ma lemondtam a 2 Digi kártyámat
Ez így már nem igazán használható, sajnálom hogy ez lett a vége
-
válasz
qnadam
üzenetére
OK. Ezért viszont elnézést kérek, az eddigi tapasztalataitokból az látszott, hogy a Xiaomik többsége nem kezeli a Digi VoLTE Roamingot, de ezekszerint csak felkellett hozni témának és egyből megjöttek azok a néma felhasználók is akiknek működik jól.
Egyelőre írjatok be minden infót a topikgazda által létrehozott táblázatba és majd valamikor rendszerezem.
-
Idézd be nekem hol vettem egy kalap alá (főleg sarkosan) minden készüléket és minden júzert légyszi.
Korábban amikor Xiaomi hibát írtam, (nem tudom honnan veszed hogy mindegyik Xiaomira írtam) azt írtam, hogy a készülék hibája, hogy nem működik az adatroaming kapcsolója, nem pedig a Digié. A márka megnevezés alatt azt értettem, hogy több készüléket is érint a probléma és mindegyik Xiaomi.
Sehol nem volt kijelentve hogy az összes Xiaomi összes júzere érintett lenne, nem is értem honnan veszed ezt. -
atua
aktív tag
válasz
zelikocc
üzenetére
Na ja, csak te korábban elég sarkosan kijelentetted, hogy ez Xiaomi hiba, egy kalap alá véve minden készüléket és minden júzert...
Ezzel szemben 5 éve használok redmi note 5-öt, sose volt gondja a roaminggal se telekommal, se digivel mióta itt is bevezették. A volte-hez kellett a már említett kód, illetve a volte roaming is működik 9-es droidon (állapotsoron nem jelzi, de hívás közben, hívásnaplóban látszik).
Viszont átállás óta jobban merül a telefon, akár a roaming, akár a tornyok miatt van. -
válasz
zelikocc
üzenetére
Xiaomitól óvaintenélek, mert pont velük nem nagyon megy a Digis VoLTE Roaming és velük vannak olyan bugok hogy nem lehet bekapcsolni az adatroamingot, így még internet sincs.
mi note 10, gyári miuival simán volte roamingol minden egyéb trükközés nélkül. a volte bekapcsolásához kellett évekkel ezelőtt beírni a bekapcsoló kódot, és ennyi.
-
Digi VoLTE roaming képes készülékek
Itt be lehet írni a tapasztalatokat. -
kovacss72
aktív tag
Redmi Note 10S - VoLTE Roaming nem működik.
-
válasz
Laci.M
üzenetére
Emlékeztetnélek, hogy ez a Digi Mobil topik. Mióta támogatja a VoLTE Roamingot minden országban a Digi Mobil?
Na és akkor ha ezen elkezdesz egy kicsit gondolkozni, akkor rájössz, hogy más a helyzet Digi Mobil esetében.
A kérdező nem azt kérdezte melyik készüléken működik a Telekommal vagy bármi mással a VoLTE Roaming, hanem azt kérdezte melyikkel tudja használni a Digivel.
Igen a legtöbb Xiaomi támogatja magát a funkciót, mégis eddig ettől a márkától jött a legtöbb panasz, hogy nem megy a Digivel.De mivel teljesen vakon vagyunk, ezért kezdtem el készíteni egy táblázatot ahová össze lehet gyűjteni, hogy melyik készülékek támogatják a DIGI-vel.
-
zichie
senior tag
válasz
zelikocc
üzenetére
Xiaomi MI 10 Lite 5G, MI 11 Lite 5G NE és MI Note Lite telókkal gond nélkül megy a VoLTE roaming, és az adatroaming, MI 10 Lite 5G esetében ráadásul úgy, hogy nem a legfrissebb firmware van rajta.
Ami viszont érdekes, hogy most vasárnap volt lehetőségem szlovák mobilszolgáltatókat próbálni. Sem az Orange, sem a Telekom esetében nem volt VoLTE roaming MI 10 Lite 5G esetében, bár azt tapasztaltam, hogy korábban sem volt, amikor Szlovákiában jártam. O2-őt nem próbáltam, a Swan pedig nem engedett fel. A magyar Vodafone esetében nincs ilyen gond, ott működik a VoLTE roaming.
-
Laci.M
senior tag
válasz
zelikocc
üzenetére
Általánosságban elég gáz ilyet kijeleneteni, hogy nem megy Xiaominál a volte roaming. Most jöttem haza csehországból, ott végig 5G-n voltam, szlovákia 4G, magyarország 4G és mindenhol folyamatos volt a VoLTE. Nyilván egy példa nem példa, de sokan írták már a topikban hogy megy a roaming VoLTE nekik. Pedig tudjuk, hogy mindig az kiabál akinek a háza ég. Nem vitaindítónak szántam, de emiatt egy konkrét márkáról lebeszélni valakit elég durva. Ráaadásul pont a világ 3. legnagyobb gyártójárol, akik a komplett magyar megfizethető szegmenst lefedik. Feleségem céges samsungjai A52, majd A53 után visszasírja a régi jó kis Xiaomi 9 SE-jét mai napig. El se gondolkodtam én se S23-on, pont eleget röhögtem munkatársamon amikor megvette és mellétettem a 12-met.
Az alany nálam egy Xiaomi 12.
-
Sajnos ez a két márka csak az ami biztos.
Az összefoglaló legtetején ott van egy táblázat, abban megnézheted a Honort és az Oppot, de előbbi esetében csak az 50 és 50 Lite-ra írja hogy kompatibilis, az utóbbi esetében meg valamelyik igen, valamelyik nem.
De ne a táblázat alapján válassz telefont, mert elavult információ lehet, hanem az itteni tapasztalatok alapján.
Illetve ugye előfeltétel az is, hogy a Digi hálózatával VoLTE kompatibilis legyen a készülék és csak azután lehet nézni hogy na akkor tudja-e a VoLTE Roamingot, mert lehet a készülék tudja, de a hálózat alapból nem kompatibilis a sima VoLTE-vel sem.Várom a tapasztalatokat egyébként, tervezek készíteni egy táblázatot amivel a visszajelzések alapján biztosabban lehet tájékozódni a kompatibilitásról.
-
Xiaomitól óvaintenélek, mert pont velük nem nagyon megy a Digis VoLTE Roaming és velük vannak olyan bugok hogy nem lehet bekapcsolni az adatroamingot, így még internet sincs.
A szemforgatásnak nem tudom mi az oka, talán a te véleményed szerint szar az alma? Jelenleg az iPhone az egyetlen ami 2014-ig visszamenően(!) minden egyes VoLTE kompatibilis telefonjával támogatja a VoLTE Roamingot is mindenféle külön kapcsolgatás vagy szarakodás nélkül. Digi esetében mivel nem lett ideje hivatalos szolgáltatóvá válni, így az iPhone 7 és az felett támogatja (2016).
Androidos vonalon amivel majdnem biztosan működik az a Samsung android 11-től. De láthatod hogy az alsó kategóriák (A40) hiába android 11 mégsem tudják. Szóval lehet pontosabb úgy, hogy A50, A51, A52, A53 és ezek feletti android 11-es samsungok.
az S szériát tekintve S10 és az felett.Máskülönben pedig ha a vodás kártyával megy a VoLTE, akkor fél évet kell csak kibírni 2G hívással, mert ez egy átmeneti időszak és végén úgyis vodás (vagy One-os) kártyát fogunk kapni.
-
dzf007
senior tag
Samsung A52 4G, Samsung A53 5G minden rendben van. Van hálózat, voLTE. Eddig a sebesség is jó. Térerővel sincs gond. Nyíregyháza, Debrecen, Eger, Miskolc, Kékestető OK!
-
riki
senior tag
Sziasztok.
Nekem tegnap volt egy köröm az ügyfélszolgálattal. Két hölggyel beszéltem ,miben kifejtettem a problémámat, Ők azonnal jelezték ,hogy sajnos nem tudnak segíteni amikor kimondta a varázs szót VoLte Roming, adtak tovább a "szakembernek". Ez dicséretes ,mert nem jártunk körbe körbe. A "szakember" molyolt sokat /gépelt /, szakmai kérdése nem igazán volt. Na itt ment a körtánc , sem telefon típust nem tudott ajánlani ,de jelezte ,hogy Digi R2 készülékre, frissítést ne is várjak. Azért jeleztem, hogy nem azt a szolgáltatást kapom több pénzért mint eddig kaptam. /Azért ez is megér egy fogyasztóvédelmi eljárást/. Most délelőtt megpróbálom, hogy Voda kártyával van e VoLte . Ha nincs akkor ,ezzel szemezek :Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 5G 128GB 6GB RAM. Ebben lehet VoLte Roming ? Ja a "szakember " jelezte ,hogy nála van VoLte ,és nagy nehezen kinyögte milyen telója van : Almás.
-
blueye
veterán
válasz
4Grider
üzenetére
Pont ezért én személyesen mondtam le:
"HOGYAN LEHET LEMONDANI A SZOLGÁLTATÁST?
A szolgáltatást személyes ügyfélszolgálati pontjainkon, valamint írásban (levélben vagy faxon) lehet lemondani."
Faxon 2023-ban
-
onetwo
tag
Sziasztok!
Telefonon, postán, levélben le lehet mondani a digimobilt?
-
válasz
4Grider
üzenetére
Ja nyugaton nem nagyon volt lefedettség, de tornyok számában országosan majdnem utolérték a vodát... a vodával pont az a baj hogy relatív kevés a tornyuk az országban és főként ez okozza a túlterhelődésüket. Rengeteg új bázisállomás kellene nekik.
Egyes Digis tornyok integrálásával nagymértékben lehetett volna javítani a hálózat bedugulásán, de úgylátszik a minőség javítása nem érdekli őket, csak a pénz.
Amennyiért eladják a hálózatot, ugyanannyit költhetnek fejlesztésre így... -
gabor9991
addikt
-
4Grider
félisten
Dehogy volt teljes lefedettség. Talán az Alföld egy részén. A Dunántúlon tíz kilométeres lyukak voltak benne, az igen messze van a teljes lefedettségtől. 1800 MHz-en esélyük nem volt normális lefedettségre. A voda 700-800 MHz-et használ, és nézd meg milyen a lefedettsége helyenként...
-
ACE-
addikt
Nem, egyszerűen csak az a gond hogy most derül ki mennyire gyenge a Voda hálózata... Már ez a plusz 200ezer júzer is megterheli, de előtte sem volt sosem normális. Én eddig Budapesten használtam, ott nincs gond vele, de itt nagyfaluban kezdődött minden, nyilván itt a legjobb, de majd ha megyek vidékre ott biztos lesz több probléma majd...
-
KurtCobain
őstag
válasz
csaszi75
üzenetére
Custom ROM van rajta (LOS 18.1), ott csak 1 db VoLTE kapcsoló van. Másik kapcsoló nem jelent meg, ha arra gondolsz.
De Redmi 4X-ben is próbáltam, ott igaz frissítettem a telefont LOS 19-re, de + kapcsoló nincs ott sem. A VoLTE kapcsoló bekapcsolásával a VoLTE roaming is aktiválódik.
-
name
csendes tag
válasz
jan herz
üzenetére
Ez a probléma. Eddig egész jól ment. Most meg 1280-as lagokat mérek. (50 a max amíg használhatónak lehet nevezni)
Csak tudnám hogy ennek mégis mi értelme volt?
Annyira tolták a digi hálózátot. Már majdnem teljes volt a lefedés.
Most meg mindenki egy nyomorék tornyot használ 1-2kb sávszéllel...
-
4Grider
félisten
-
kismrina
csendes tag
válasz
kanyi51
üzenetére
Ugyanez a jelenség a fiam S23 ultrán. Írtam hibabejelentőre, ezt az infót válaszolták, de így sem jó továbbra sem. Idézem a szöveget, hátha valakinek hasznos lesz.
(I)(I)(I)"Tisztelt Előfizetőnk!
Köszönettel vettük Társaságunkhoz érkezett megkeresését.
A hozzánk beérkezett levelével kapcsolatban kérjük, engedje meg, hogy az
alábbi tájékoztatást adjuk.2023.június 1-jétől meglévő előfizetésével és SIM kártyájával már a
Vodafone mobilhálózatán használhatják a mobil hang- és
adatszolgáltatásainkat.Kérjük, az alábbi beállításokat legyen szíves ellenőrizni a készülékén:
• Fontos, hogy a mobilkészülék kártyafüggetlen legyen. A dual SIM-
es készülékek mind kártyafüggetlenek.
• Dual SIM-es készülék esetén a SIM 1 foglalatban legyen a Digi
SIM kártya.
• Kézzel ki kell választani a telefon beállításaiban, hogy a Digi
SIM kártya a Vodafone hálózatára csatlakozzon, az automatikus választás
sajnos sok esetben nem megfelelő, hiába csatlakozik a megfelelő
hálózatra.
• Az adat roaming vagy más néven adatbarangolás minden esetben
legyen bekapcsolva, különben nem fog csatlakozni. Természetesen az
adatbarangolás bekapcsolása a figyelmeztetés ellenére belföldön
semmilyen költséggel nem jár.
• Ezek után szükség lehet a telefon újraindítására, ha a hálózatot
a készülék X-el vagy tiltottnak jelöli.A hálózatválasztás és adatroaming bekapcsolásával kapcsolatos minden
információt megtalál az alábbi weboldalon:https://digi.hu/halozatvalasztas
Ha a fent leírtak nem vezetnek megoldásra, akkor az alábbi lépések
elvégzésére is szükség van:• Digi roaming mód beállítása:
SIM kártyát a készülékbe helyezve megjelenik egy alkalmazás ahol a
romaming módot lehet választani. Fontos, hogy ez minden esetben a
„normál" lehetőségen legyen. Készülék típusonként eltérő néven jelenhet
meg, általában SIM Toolkit / SIM eszközkészlet / SIM eszköztár néven van
a telepített alkalmazások között és egy SIM chip ikonja van. Kérjük
indítsa el az alkalmazást, ezután meg kell nyitni a roaming mód
választót, ahol kérjük válassza ki alul az "OK" gombot, azon belül pedig
válassza ki a "Normál mód"-ot és ismét az "OK" gombot.• APN beállítása:
Erre az internet csatlakozáshoz van szükség. Meg kell adni a
készüléknek, hogy milyen DIGI hozzáférési ponton keresztül történjen meg
a csatlakozás. Ehhez a weboldalunkon az alábbi hivatkozáson talál
leírást:
https://digi.hu/sites/default/files/dokumentumtar/apn_beallitas.pdf"(/I)(/I)(/I) -
jan herz
tag
És a másik tapasztalatom, hogy eszméletlenül merül a teló, 6,5% a mobilhasználat, 0 p. beszélgetéssel. Folyamatosan hálózatot keres, és levált 2g-re ahol a Digi hálózaton stabilan 4g volt.
-
fradi81
veterán
Akinek Redmi Note 5-je van, és nem megy a VoLTE roaming
-Ha már látszólag senki sem veszi észre.
name
Nálam gyorsult, attól függ helyileg hol használod.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Ulefone Armor 33 Pro
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Gondolom ez tényleg csak data core, mert a rádióra pl szintén van plusz állás.. rögtön a fenti alatt, meg egy csomó más mindenre

Ez így már nem igazán használható, sajnálom hogy ez lett a vége