Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
zelikocc
senior tag
válasz
trec12 #40299 üzenetére
Nem lenne rossz.
Én most próbáltam Samsung Band Selectorral "letiltani" a B3-as frekvenciát (hogy a telefon minden másra tudjon csatlakozini, csak arra ne) de nem ment fel a vodára, szóval lehet hogy csak átmeneti volt ez a jelenség egyeseknél.
Az is lehet, hogy tesztelték. -
blackruby
újonc
Sziasztok! Tudja esetleg valaki hogy működik-e a digi sim Oneplus 10T-ben? Olvastam valahol, hogy van olyan 1+ telefon ami nem kezeli.
-
Ákinard
aktív tag
-
PLaci58
addikt
Ez nekem újdonság?
"-befizetésének könyvelési ideje akár 3 napot is igénybe vehet" "-Tájékoztatjuk, amennyiben e-Pack díjfizetési módot vesz igénybe és nyitott egyenlege a fizetési határidőig nem kerül kiegyenlítésre, a következő hónapban kiállított számláján 500 Ft kerül beterhelésre."
-
Soma01
veterán
Reggel, korábban nem néztem, de itt jól működik. Debrecenben.
-
válasz
Demokatona #40282 üzenetére
az egész környéken esik-kel, internet sincs. tegnap valami fontosabb kábelt elvágtak, ha jól értettem a dolgot, akkor estére nagyjából összefoltozták, éjfélkor szétkapták újra, és ma reggel nyolcra ígérik, hogy kész lesz.
-
Demokatona
tag
Dunakeszin nem megy a mobil.
-
adman
tag
Egyébként így hogy egy a tulaj miért nem engedik fel a vodára a digiseket?
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Soma01 #40271 üzenetére
Hát volt egy érdekesség délelőtt, hívtak, felvettem, a teló tök süket volt aztán átváltott tárcsázásra a vonal, mintha én hívtam volna a hívót...
Na ezt eljátszottuk vagy háromszor, aztán rendesen visszahívva is csak kicsengett, legalábbis nálam azt jelezte, de nem. Na berágtam és felhívtam az illetőt a vodás számomról, na azzal rögtön jó volt...
-
Soma01
veterán
Itt Debrecenben jó már. De amikor írtam, még itt sem működött.
-
zelikocc
senior tag
válasz
Kronos3000 #40267 üzenetére
De legalább magyar kézbe került, milyen jól jártunk…
-
Kronos3000
senior tag
A felsoroltakat nem emelik, ebből következik hogy minden mást igen. Vagyis emelkedni fog a mobil adat díja is többek között. Persze meg kell várni a végleges bejelentést, de egy éven belül ez lesz a harmadik áremelés.
-
zelikocc
senior tag
válasz
Kronos3000 #40263 üzenetére
Sőt ha szó szerint vesszük, akkor a havidíj szó sincs benne, csak a mobil hang forgalmi díja (percdíj)
-
kl122
tag
válasz
Kronos3000 #40263 üzenetére
ennek mi köze a Digimobilhoz?
-
Kronos3000
senior tag
Mint cikkünkben is említettük, a májustól életbe lépő inflációkövető díjemelésnél is lesznek kivételek:
a közszolgálati televíziócsomagok havidíjai,
a 2022. május 1. és 2022. június 30. napja között határozott időtartamra kedvezményes díjcsomagra kötött előfizetői szerződések havi díjai, a határozott időtartam lejártáig,
a 2022. december 31 napja előtt megkötött i-TV előfizetések havi díjai,
az egyszeri és tranzakciós díjtételek
és a vezetékes és mobil hangszolgáltatások forgalmi díjai.
Vagyis az adatcsomagban várható infláció követő emelés.
[link] -
Doggy dog
senior tag
Nem ide
-
dzf007
aktív tag
Oké megjött a Januári+februári számla február 28. befizetési határidővel(1 törthavi digi mobil 1 teljeshavi). Jött ma még 2 számla(2 digi mobil) ugyanazzal a határidővel.. ???
-
gabor9991
őstag
válasz
zelikocc #40228 üzenetére
Hogy miért nem kapcsolják fel azokat amiket felszerelnek lehet az is a válasz hogy ki kell hozzá építeni mindent, itt 4. napja megy a földön a betonozás, kábelezés , kapcsolószekrény építés és több ember csinálja egész nap.
A látványos részt megcsinálták hétfőn de szerintem a működéshez semmi nem volt kiépítve azt azóta is folyamatosan csinálják. -
kl122
tag
Ma nekem azt mondták, hogy volt valami frissítés a számlázási rendszerben és ez megakasztotta a számlagenerálást bizonyos ügyfeleknél. Ezeket a számlákat most egyesével generálják le és ellenőrzik emberi erővel, ez meg gondolom idő.
Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest