Hirdetés

Aktív témák

• zelikocc

őstag

válasz #76055552 #38304 üzenetére

Nem értem mi nem érthető ezen?
    2 évig fizetős volt a roaming, mint ahogy az rcs&rds-nél a mai napig is az. A nyomott árú tarifákban nem volt belekalkulált roaming, egyszerűen fizetős volt.
    Majd egy brutális inflációra rájött az, hogy ingyenes lett a roaming, illetve lett 3,5 GB adatkeret is (amiknek azért vannak még most is költségei) és még mindig ugyanaz az 1000 forintos ár maradt.

Ez most drágult 300 forinttal (egyéniben 100 forinttal).
    Mivel sok volt itt a kritika, hogy “a semmire emeltek” - ezért írtam, hogy tulajdonképpen nem a semmire, hiszen az eredeti tarifacsomag összeállítása időközben megváltozott. Kaptunk roaming keretet, tehát kvázi kompenzálva van, sőt még kedvezőbb is, hiszen 3,5 GB forgalmazása majdnem 2000 Ft lenne roamingban a régi kondíciók szerint.

És akkor most légyszíves olvasd vissza a hsz-eimet, hátha mostmár sikerül megérteni, hogy mit írtam le.
    Nem én írkálok össze vissza, csak te nem érted a lényeget.
    Az hogy időbeli eltérés van az emelés és a roaming kondíciók változása között (mert hogy eredetileg ebbe kötöttetek bele) teljesen lényegtelen. De leírtam azt is válaszul ha visszaolvasol, hogy 2021. őszéig (aztán még arra is decemberes példálózás volt). De hol írtam az eredeti hsz-ben hogy időben együtt kellene járjon a kettő??!! Mégegyszer leírom, hátha megérted: “a semmire emeltek” kritikákra írtam a megjegyzésemet. Érteeeem??

Aktív témák