Hirdetés
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
Foremi
tag
Szerintem abból induljunk ki, hogy szolgáltatás ára havi 1500 Ft (szerencsésebbeknek 1000 Ft). Ezért a pénzért nem olyan jó a sebesség és lefedettség, mint a többi szolgáltatónál (amik többszörös árban adják a mobilinternetet).
Én viszont teljesen elégedett vagyok vele, mert ezért a kedvező havidíjért mindent tud, amire nekem szükségem van. A weboldalak hamar betöltenek, a Facebook és Messenger is, a webrádió sem akadozik, és még YouTubeozhatok is rajta.Viszont van aki egy jóval drágább szolgáltatáshoz viszonyítja, ez pedig egyáltalán nem korrekt összehasonlítás. Ezt sok helyen megfigyeltem, van aki egy 30.000 Ft mobiltelefont összehasonlít egy 150.000 Ft-ossal. Össze lehet hasonlítani, de több szempontból sem érdemes (úgy is a drágább lesz a jobb, az olcsóbb a kedvezőbb áru, a kettő pedig nem lesz ugyanolyan). Ha reálisabban nézem a helyzetet, sokan vannak, akik nem tudnak megvenni egy 150.000 Ft-os telefont, mellé havi 10.000 Ft-os mobil előfizetéssel. Viszont az olcsóbb készülék is sok mindent tud, amit a drágább társa, csak nem olyan gyors, kisebb a RAM, processzor és tárhely. Ettől még teljesen használható és jó a 30.000 Ft-os telefon (meg az olcsóbb mobilinternet).
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Okos Otthon / Smart Home
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- BestBuy topik
- Interactive Brokers társalgó
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Házimozi belépő szinten
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest