Hirdetés

Aktív témák

• SirRalph

csendes tag

válasz Bep #33799 üzenetére

Tavaly nyaraltam Balatonfenyvesen (Nádas vendéglő) ott a parton is használható volt bár nem volt túl combos de működött. A net nem mindig de 2g mindenhol volt.
    Fonyódon és ott kb a Lidl ig használtam illetve a vasútállomás környékén illetve a hegyen lévő gyógyszertárig teljesen rendben ment működött a videohívás. Illetve Balatonlellén az Aldiba is működött a videóhívás is.
    Balatonföldváron is mindenhol volt 2-3 pálcika és sok helyen erősebb volt a Digi mint a T illetve a V(ez a 2 kártya volt még referencia). Ahol volt a szállásunk a tulaj mondta hogy menjünk az emeletre telefonálni mert nem jó a térerő a lenti részben. T vel illetve V-vel ez vol a helyzet de Digivel tökély volt :) . Kíváncsi vagyok idénre mennyit változik a helyzet ezeken a területen.
    Friss tapasztalat: Most hétvégén voltam Visegrádon. Óbudáról mentünk 11 esen végig tudtak a gyerekek YT-oztak NF-eztek csak Szentendrére beérve kb derecskeéig volt akadozás. Utána végig jó volt. Érdekes hogy a kocsiban webrádió szólt végig ez viszont nem akadt meg , talán ennyit át tudott vészelni a rádió cache-ből. Visegrádon a (ez nem a reklám helye) Termál Hotel Visegrádba 100% os térerő illetve 17/6 os net. Bocsi ha hosszú voltam!

Aktív témák