- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- A karcsúság ára
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
Isaac76
tag
válasz
kaszcstdata #15153 üzenetére
Én egy doki mobiltelefonját hívtam volna, de mikor a telekomosról rácsörögtem és felvette rákérdeztem... azt mondta azért nem vette fel,mert azt hitte valami emelt díjas lehúzós trükk
-
pelenka35
őstag
X. Redmi 4 egyik pillanatról a másikra eltűnt a net, eddig jó volt. Esetleg valakinek valami ötlete? Köszönöm
-
kaszcstdata
csendes tag
Sziasztok! Mai tapasztalat: a DPD futárszolgálat "nem meri" hívni az 50-es számokat, mert hát olyan nincs.
-
m_kovacs
tag
válasz
snooze #15147 üzenetére
Soha nem is volt független, most sem az. amikor megvettem anno, akkor kíváncsiságból utána olvastam a függetlenítésnek, és van módja a hálózat zár állapotának kiolvasásának,szolgáltató lekérdezésének....
a garancia vesztés miatt lemondtam róla. Most meg kértem a szolgáltatótól a függetlenítést, de üzenték, hogy várjak türelemmel a kódra. Azért én betettem addig is a digis SIM-et, és működik. -
törölt tag
válasz
zoltan6 #15139 üzenetére
Azzal azért működik, mert a Telekom-nál más firmware van rajta, mint a piaci cuccokon.
Így a Telekom-os HUAWEI E5577-esek működnek DIGI Mobil SIM-el, a piacon vásároltak meg nem.to beers:
Szóval az nem működik.
Sejtettem. 2G-re hiába megy fel, ott nincs Internet. 4G/LTE-re meg nem megy fel.
Annak is a firmware a nyűgje. -
pw12345
aktív tag
válasz
#78693120 #15110 üzenetére
A Vodánál személyesen elhajtottak, azzal a szöveggel, ha nem náluk vettem, nem tudnak (akarnak) segíteni (Voda függő, legalja mobil), telefonon rákeresett a nő a kódokra, nem találta, ennyi...
>> (#15123) csicso82 Ja, a legolcsóbb 2 gigás mobil, ennél lejjebb, csak 1 GB-os van kb., az mennyivel acélosabb?
-
The Creature
tag
válasz
JohnnyWeiss #11633 üzenetére
Szia!
Köszi az ötletet, én is visszajelzek, mert belefutottam én is ebbe az érdekes dologba, hogy beraktam a H818P-s LG G4 dual simes mobilomba a Digi simet és nem sikerült működésre bírnom a mobilnetet, mert egyszerűen a Diginél csak a GSM módot láttam, semmi mást. Nekem Marshmallow Android fut a telefonomon, így a szervizmenüt az alábbival tudtam előhívni: *#546368#*818#
Aztán a Field test-> valahol belül LTE Band Selection, aztán Band 3 és Band 20 közül állítgattam és egyszer csak sikerült..
Az egyéb modelleknél is elvileg működik: *#546368#*modellszám# -
sleve
tag
Huawei E3372 csak 2G-s hálózatot talál vajon miért?
-
Dani_kp
addikt
válasz
Cs1csó #15129 üzenetére
Békéscsabán élek, ahova rendszeresen megyünk sz Szeged és Hajdúszoboszló, 1 évben max. 2 hétre hagyjuk el a viharsarkot
.
December környékén lesz aktuális a telefon csere, tuti dual simes lesz majd. Legrosszabb esetben veszek a vodánál egy simet és tuti+ tarifára váltok.
Na ezt gyorsan meg is beszéltük.
-
Soma01
veterán
Az R1-ről van valamilyen teszt? Érdemes megvenni?
-
Cs1csó
titán
válasz
Dani_kp #15125 üzenetére
Igen azt kiszámlázzák de ugye nagyon barátiak a percdíjak. Sajnos még mindig nem tudni biztosat a Romániában már létező megoldásait szokták felhozni példának.
TUTI alá fognak ígérni a többi szolgáltatás árainak és többet is fognak adni ez nem kérdés adott árért. Ez borítékolható, jelenleg két probléma amire érdemes inkább figyelni:
1. a hiányos lefedettség - kérdés milyen ütemben fog fejlődni
2. a viszonylag kevés frekvencia ha jól tudom még jogosultak frekvenciák vásárlásáraA helyedben HA fixen stabil lefedettségű helyen élsz és ritkán mozdulsz ki onnan akkor akár váltani is lehet, de másodlagos SIM-nek már netezésre most is ezt használnám dual SIM-es telóban
Ha fontos a lefedettség mert sokat utazol stb. akkor csak a dual SIM-es megoldás a biztos.
Egy biztos, én váltani fogok, valamikor az év végén vagy az év elején de lehet megvárom a biztosat, hogy ugyan pontosan mit akarnak.
-
Dani_kp
addikt
válasz
Cs1csó #15123 üzenetére
Sziasztok.
Ugyan én még nem igényeltem sim kártyát, és tudom, hogy nem rég indult, meg teszt fázis van, de lehet már tudni valamit, hogy január 1. után mi lesz, majd?
Értem ez alatt a tarifát, mobilnet mennyiségét, számlázás...stb.Meg jól sejtem, hogy jelenleg csak annyit kell pluszban ráfizetni a tv+internet+telefon szolgáltatásra, amennyit ezekről a sim-ekről hívok és sms-ezek?
-
Axekiller
csendes tag
Debrecen kossuth utcai boltba érkezett c1 telefon.
-
4Grider
nagyúr
-
törölt tag
válasz
snooze #15109 üzenetére
Telekomnál nem kaptam meg többszöri kérés után. Sms-ben elsőre még hibás kódot is küldtek, amit utána elismertek. Többszöri telefonálás után még személyesen is bementem az ügyfélszolgálatra, de hiába.
Annyit tudtam meg, hogy nem kapták meg a kódot és azóta is kérik...SE-hez 1 nap alatt megkaptam.
-
Lacccca87
addikt
Sziasztok!
Félig meddig vág csak ide, de én is csatlakoztam a Digi Mobilosok listájához. Mint tartalék telefont szeretném használni ezért egy régi LG p700 -as készüléket vettem elő ami sajnos T-s függő. Jul.2.-án küldtem el a függetlenítési kérelmet az IMEI számal a weboldalon amire Jul.3-án jött is az sms hogy sajnos nem áll rendelkezésükre a szükséges kód és bekérték a gyártótól.
A kérdésem az lenne hogy erre egyébként törvényileg hány munkanap áll rendelkezésükre hogy válaszoljanak? -
törölt tag
válasz
lorcsi #15103 üzenetére
Óvatosan a vásárlással!
... mert, nagyon sok MiFi-ben/hotspotban NEM működik a DIGI Mobil teszt ill. a DIGINet Aktív 50 (csak adat) SIM.
(Egészen pontosan működik - pl. 2G-n - de, mivel az Internet 4G/LTE-n megy és az eszköz 4G-n nem kapcsolódik így nem tudod internetezésre használni ezeket az eszközöket.)Az alábbiban tuti működik, mert én ebben használom az adat SIM-et és a teszt SIM is működött benne, amikor az volt benne, míg nem volt adat SIM-em.
Az alábbival is megy. Egy ismerősömnek ez van és működik benne.
-
n00n
őstag
válasz
tomazin #15097 üzenetére
Csináltam egyet, másodpercenként cseréli a képet. Június 3-tól gyűjtöm a képeket, de azelőtt azt hiszem egy kis változás volt még:
https://s3.gifyu.com/images/digi_lassabb8c7ac2da75b86544.gif
A keret színét pár hete megváltoztatta a Digi, kicsit idegesítő annál a váltásnál.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- iPhone 13 Pro 128 GB grafitszürke - kártyafüggetlen
- Új Bontatlan iPhone 15 128GB Független Fekete/1 Év Apple Gar./p4249
- Bambu Lab X1C + PEI Plate + 0.2mm hotend + csomó tartozék
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe gar
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS i7-12650H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest