Hirdetés
- Magisk
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
Sky666
újonc
Szép napot mindenkinek. Érdeklődnék hogy esetleg pontosan tudja e valaki hogy ha digi mobilos számról hívok külföldön tartózkodó de magyar t-mobilos számot ±3630 elohivoval az mennyibe kerül percenként? Ugyan úgy 5ft vagy több? Egy kamionos ismerőst szeretnék hívni de nem tudom pontosan melyik országban van éppen. Köszönöm
-
válasz
twollah1976
üzenetére
Nekem már ki van számlázva, ügyfélkapun látom, július 15-én számláztak. Viszont csekket még nem kaptam.
-
djsilas
tag
válasz
pinnacle
üzenetére
1-2 hete voltam Romániában, de csak a határ mellett, akkor még nem volt Digi roaming. Vodafone, Telekom átállt román hálózatokra, Telenor érdekes(?) módon elvileg még hazai antennán lógott.
Most szombaton megint megyek, de megint csak a határ mellé, minden esetre majd kipróbálom a Digis roamingot, ha már egyszer bekapcsolták
-
radio100jozs
őstag
válasz
radio100jozs
üzenetére
Érdekes, hogy a 23-ason Pétervásáránál meg eltűnt a lefedettség.
A 2-22-es utaknál Nógrád-megyében még sincs változás. -
radio100jozs
őstag
Frissült a lefedettség!
Amit így fejből látva újnak gondolok:
- 55-ös főút Mélykút mellett Öregmajornál,
- 67-es út Felsőmocsolád,
- 27-es út mellett a Szár-hegyi TV toronyra tettek fel, amivel elég jól beszórja a Bódva-völgy felső részét.
- 31-es főút Jászapáti mellett ismét látni a lefedettséget,
-2-es-22-es utak Nógrádi része is szerintem sűrűbb lett -
(jan)
őstag
Sziasztok!
https://m.gearbest.com/cell-phones/pp_009288870943.html
Ezzel a teloval tudnam hasznalni a digi 4g-t ?
-
trec12
addikt
-
ACE-
addikt
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Igen, mert azt használja elsődlegesként. Be lehet állítani, hogy amig van hálózat, addig azt használja, és ha nincs, csak akkor támaszkodjon a Wifire. Nekem az lenne a kérdésem, hogy olyat lehet-e, hogy az elsődleges (Telekom) kártya mobilnetét használja, amikor épp nincs térerő. Ilyet lehet valahogy?
-
mover
tag
Próbáltam a DIGI-s kártyát kétféle Xiaomi telefonban is. Ez egyik egy Pocophone F1, a másik egy Redmi6. Mindekettőben megy a VoLTE, és látszólag a menüben a VoWIFI is bekapcsolható. Ennek ellenére a kijelzőn csak a VoLTE jelenik meg, a VoWIFI nem, és néztem a csomagokat, híváskor valóban nem a WIFI-n forgalmaz.
Valakinek valami tippje hogy miért lehet? -
4Grider
félisten
válasz
forgat
üzenetére
Mint írtam, van nálam több aktív külföldi sim is olyan szolgáltatóé is, akivel a Diginek normál roamingja van. Nem tudok vele felmászni a Digire, a Vodát és a Telenort tudom vele használni itthon.
A roaming megállapodások általában fizetősek, így simán lehetnek egyoldalúak is. -
DevKiller
senior tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Nyílván való. De míg a konkurencia 150-300 mbps bír, addig a DIGI 22 mbps maximum. Már kevés ember is megfektetheti a hálózatot. Egyébként meg, DVTK meccskor a vodafonosok nem nagyon tudnak internetezni(tapasztalat) 1 mbps/5 mbps mértem.. Ahol sok az előfizető egy átlaghoz képest, ott mindig meghal a hálózat.
-
DevKiller
senior tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Ezt most picit megcáfolnám, nyílván többen roamingolnak a Telenoron. De nefelejtsük, a DIGI a Román DIGI-seket felengedi. Ami már ugyebár, egy ilyen kisebb, és alacsonyabb letöltési sebességű hálózatnak már pár ember is sokat jelenthet. Egyébként tapasztalat, hogy prioritásban a DIGI Hungary a Román DIGI-seknek. Csak utánna a Telenor, ha nincs lefedettség.
-
forgat
tag
Hungaroring F1 idején célegyenesben digi 1-1,5 megát bírt, telenoron 0,2-0,5 megát tudott.
Verseny végén a főbejárat környékén telenoros stabil 0 volt , a digi kb 1-2 megát tudott -
adam3
aktív tag
válasz
DevKiller
üzenetére
Ezek a térképek valamilyen predikciós szoftverekkel készülnek, amik alá be van töltve általában a domborzat, beépítettség (épületek magassággal, erdők magassággal, stb...). Azért látod ellátottnak a rétet, mert ott semmi sem csillapítja a jelet, ha a domborzat is megfelelő, akár line-of-sight lehet az adott pont a toronytól. Azonban a magasabb házak között ez már nem igaz, 1.5-2m-es vevő oldali antennamagassággal számolva a szoftver már számol a házak csillapításával. Azért nem kék a település, mert a házak okozta csillapítás miatt a jelszint beesik azon szint alá, ami felett a Digi szerint "lefedett" egy terület, alatt pedig nem.
(A terjedési modellt, diffrakciót, reflexiót, antenna karakterisztikát és társait most kihagytam.)
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
twollah1976
üzenetére
Július közepén, 2 hét késéssel jött meg amit augusztus végéig kell kifizetni. Nem kapok csekket, mailben jön a számla, digi oldalán fizetek.
-
twollah1976
őstag
Mas se kapott eddig 2019 julius honapban szamlat?
-
pjen
félisten
-
DevKiller
senior tag
válasz
üzenetére
Épp ezért nem értem a DIGI-t. A település körbe van fedve, mármint a "rét és a sajó" de a településen nincsen, pedig a településre kiérve mindenhol van. Miért a rétet kell lefedni, mint egy települést?! Az autópályás koncepció még megvan, elvégre ott jár sok ember.

Ha valaki megtudja mondani, hogy ennek mi értelme van
, akkor dobok neki egy pacsit 
-
Márton
nagyúr
ok, akkor hajrá Digi!
-
Márton
nagyúr
Ok, de valaki a kérdésre is válaszolna?
Mit jelent, az h országos lefedettség? -
MDanny
senior tag
Finanszírozásról szóló angol nyelvű cikk
Befektetési célokra használhatják a leányvállalatok is a pénzt. Hogy mennyi pénzre van szükség, azt nem tudom, de ez elég érdekes és akár lehet is összefüggés a két dolog között.
A héten beszéltem román szerelőkkel Budapesten, ebben a hónapban jön egy komolyabb erősítés Romániából, mert bele kell húzni, nyilván nem tudott területet megjelölni. Párhuzamosan dolgoznak FTTH-n és a mobilhálózaton, nem csak Budapesten.
-
Soma01
veterán
válasz
DevKiller
üzenetére
Nekem azt mondták, hogy párokban jönnek és egy pár 1 vagy 2 hétre jön Magyarországra. Nem emlékszem ,hogy 1 vagy 2 hetet mondtak. De nem naponta szaladgálnak haza! Ettől függetlenül akkor is könnyebb egy közelebb lévő területen építkezni, mint egy távolabbin. Meg azért itt (Debrecenben) az terepviszonyok jóval kedvezőbbek mint nyugatabbra. Jobban tudnak haladni.
-
dethroner
veterán
válasz
DevKiller
üzenetére
Senki nem is gondolta hogy a voda szeretetből fogja felengedni. De mindeképp be kell ruházni, akkor is ha saját tornyokat épít és akkor is ha bérli egy másik szolgáltatótól. És gondolom gyorsabb egy már álló toronyra antennákat pakolni, mint engedélyezetetni egy új építését, aztán felépíteni, és végül felszerelni rá a sugárzókat.
Az meg hogy a román munkásoknak a keleti határ közelsége lenne az oka a keleti országrész jelenlegi jobb lefedettségének, szerintem nem valós. Itt Pécsen is megjelentek kab egy tucat autóval a románok pár hete, a velem szemben lévő koliban aludtak egy éjszakát, és soha többé nem láttam itt őket. Néha a városban még látok egy-egy román digi autót, de már nincs az a nagy tömeg mint akkor egyszer. Valami más lehetett a háttérben, lehet az FFTH hálózatot nyomták meg kicsit. És ha a keleti határ közelsége lenne az ok, akkor miért van az autópályákon szinte végig a dunántólon is és BP-en is jelentős lefedettség? Hogy a dunántól nagyobb városairól már ne is beszéljünk. Más van itt a háttérben. -
b.lajos
tag
Romániában tartozkodom, pontosabbanKovászna megyében. Ügyfélszolgálatot hívtam,szóbeli szerződés letudva, emberke mondta 24 órán belül aktív a roming. 20 perc után digi káftya be,minden primán megy, lefedetség rendben (Barót környéke), pár perc tesztelés után valamivel gyorsabb a digi LTE mint a telekom.ro, és almás telefonról van szó
-
DevKiller
senior tag
Erre egy magyarázatom van, bár fenntartom a tévedés jogát de: Ugyebár A Román DIGI-sek építik a hálózatot. Nekik kelet van közel, és ezért építik szerintem kelet MO-t. Elvégre, Debrecenből egy hosszú kiadós nap után, haza tudnak menni. Ezt győrböl nem hiszem, hogy megteszik. Ez az én gondolat menetem, de szerintem ott is lesz lassan mozgólodás. Elvégre Országos szolgáltatásról van szó..
-
DevKiller
senior tag
válasz
dethroner
üzenetére
Erősen kétlem.. A Vodafone nem fogja felengedni a tornyaira, csak szép összeg ellenében. Akkor meg a DIGI nem tudja olcsón adni a mobilszolgáltatásait. Nálunk eddig egy fű szálat nem tettek keresztbe, de most rohamosan kezdett nőni a lefedettség a környéken. Szerintem mérlegelték azt, hogy már fél évük sincs hátra a teszt időszakból..
-
dethroner
veterán
Nem lehet hogy a Digi erre alapozva jelenette ki egy fórumtársnak, hogy év végére meglesz az országos lefedettség?
-
mokus18
tag
Állapotsorban megjelent a volte.
Köszönöm. -
-
mokus18
tag
Sikerült megtalálni, és beállítani, hogy legyen volte, és vowifi...
Csak egyre nem jöttem rá, hogy miként bírom működésre? Bocsánat láma kérdésért. -
thomas77
senior tag
Ausztriában ment hibátlanul. Mindenféle állítgatás nélkül. Csak az A1-re engedett fel, de azon működött. 4G nincs csak 3G és sajnos hd hang sincs. A hangminőség nagyon gyatra volt. Inkább VoWifi-n telefonáltam, amikor volt elérhető wifi hálózat. Egyébként minden OK volt vele.
-
törölt tag
válasz
DevKiller
üzenetére
egyenlőre olyan, mint nálunk a digi ? vanis, meg nincsis?
eddig nemvoltak képesek arra a szintre eljutni, hogy a Lisztferihegy felé vezető út mentén , attól 2 utcányi távolságban a házban is legyen térerő (még 2 G sincs), csak ha kiülök a felsőszinti erkélyre, akkor tudok telefonálni róla.
Napersze ViWiFivel megy a házban is, csak nem mindegyik telom tudja sajna...
-
vbalint77
tag
Tenerife roaming tapasztalat. Mind roaming+ mind a normál működik. Normálban kézi kereséssel a yoigo 4g-re is felenged! 😀
-
Tom5
addikt
Horvátországban működik ez a mobilnet? Oda megyek nyaralni az nagyon fasza lenne.

-
Lackooo84
nagyúr
Mégis meg kell kérdeznem, VoWifi megy nálatok most? Valamit mókolhatnak, mert mindig el-eltűnik.
-
nyikszi
őstag
Sziasztok! Telefonon meg lett osztva a net. A Digi látja mi lóg rajta? Még egy kérdés: hol látni az elfogyasztott adatkeretet?
-
Soma01
veterán
válasz
herdsman12
üzenetére
Ezt írták nekem az SMS-ben :
"Kedves Ügyfelünk!
Roaming szolgáltatásunk már elérhető! Aktiválja a +36501028272-es szám hívásával, vagy látogasson el a legközelebbi DIGI Pontba! További részletek: www.digi.hu/roaming
Üdvözlettel: DIGI"De ha felhívom ezt a számot, nekem a normál ügyfélszolgálat jelentkezik.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Óra topik
- BIOS topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
- Medence topik
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- További aktív témák...
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Precision 7550 27% 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe gar
- Honor 400 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
2017. áprilisában küldték ki levélbe, hogy 2017. nyarán DIGI Net FTTH 1000 megérkezik hozzánk is stb. stb. 2019. augusztusa van, azóta sem változott semmi. 

reméljük,hogy sikerül nekik megvásárolni az összes kívánt sávot
, akkor dobok neki egy pacsit

egyenlőre olyan, mint nálunk a digi ? vanis, meg nincsis?