Hirdetés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- Ulefone Armor 27T Pro - hőkamera mindenáron
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Macrodroid
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
Ez a hálózati hiba nálam is előjön ha a mobilhálózat és wifi hívás között akarok választani, más kérdés hogy az én telefonom nem is támogatja a vowifit. De ha a tiéd igen, próbáld meg egy másik menürészben beállítani: tárcsázóban beállítások/további beállítások/internetes hívás/internetes hívás használata. Egy próbát megér.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
mover
tag
válasz cukifalatka #14162 üzenetére
" szerencsére a versenytársak is léptek jó irányba"
Igen, mert a DIGI megszülte a kényszerhelyzetet. Ha a DIGI nem lenne a Flip sem létezne, sőt sokkal kevesebb helyen létezne egyedi árazás, amikor is a Telekom ügynöke némi "átmegyek a másik szolgáltatóhoz" nyavalygás után rögtön meg tudja felezni a publikus listaárat.
A mobilnál sem csak azért jó még egy szereplő megjelenése, mert olcsó, hanem mert megmozdíthatja a mostani állóvizet, ahol igazi verseny eddig nem igazán volt. -
mover
tag
Pontosan. Mivel a DIGI-RCS-RDS hivatalos anyavállalata(DIGI Communications N.V.) tőzsdei cég, azért rendszeresen publikálják a jelentéseket. Ebben világosan ott szerepel már egy ideje a pénzügyi adatoknál, hogy a növekvő költségek a mobilhálózat építése mellett a növekvő bérekből adódnak.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz #73820095 #14194 üzenetére
Nálam nincs cenzúra. Néznek amit akarnak. Mikor én voltam gyerek amiket én néztem az számított modern szarnak. Nincs velük baj. Jó tanulók, sportolnak. Szigor van, de tudják, ha nincs gáz, haverok vagyunk. (14,12,4 évesek). Persze minden gyerek más.
[ Szerkesztve ]
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
n00n
őstag
-
n00n
őstag
válasz Lackooo84 #14184 üzenetére
Mint már írtam, és a képernyőképen is látszik, van a vowifi bekapcsoló alatt egy legördülő menü, hogy mi legyen a preferált, a mobilhálózat (ezen van) vagy a wifi (gondolom, hogy ez a másik, de még nem láttam). Ha rákoppintok, hogy átállítsam, elszáll az app és kilép. Majd megnézem mi ez a PDC, de lehet nem ér annyi energiabefektetést az egész.
-
Lackooo84
nagyúr
Na az a baj, azért nincs vowifid. IWLAN-nak kéne ott lennie. Nem jó a profil, PDC-vel válassz másikat.
VoWifi ki - be - repülőmódban be
Egyébként nekem sem működik de már közel vagyok, mert a kapcsoló bekapcsolásával történnek dolgok. Tehát VoLTE-t kikapcsolja, és átvált IWLAN-ra, mint normális esetben. Még rá kell jönnöm mit mókoljak EFS-ben de menni fo addig nem nyugoszom.
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz #08205312 #14180 üzenetére
Nincs pötty, vagy 1 het mig lesz eleg. Irj rajuk hogy reaktivaljanak, hatha...
De most nezem hgoy elirtam, vezetekesen 4-7TB között megy el, rossz oszlopot adtam össze.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
törölt tag
válasz wwenigma #14177 üzenetére
Huh, de jó hogy így egymásra találtunk....
1 évvel ezelőtt töltöttem le utoljára. Most szerettem volna ismét (gyereknek régi meséket, amiken annak idején szocializálódtam), erre jött az email, hogy kivágtak az ncoreról, mert sokáig nem voltam aktív.
Szóval ha meglepne valaki, hálás lennék. 😁 -
wwenigma
Jómunkásember
válasz #08205312 #14174 üzenetére
Szuleimnél korlátlan adatkártya van betéve routerbe, 20 hónap alatt ~900GB ment el. TV-n YT, mobilon-laptopon streamek-videok innen onnan és ha mi is otthon vagyunk akkor egy kis extra. Szerintem ez az atlagos felhasznalas. Nekem vezetékesen havi 5-12TB plussz a korlatlan LTE adatkartyamon még 60-100GB de van hogy inkabb a 150GB is megvan.
RoyBatty: adatforgalom, QOS megfogja.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
törölt tag
-
-
n00n
őstag
válasz Lackooo84 #14153 üzenetére
Egyébként miért különbözik ennyire két Xiaomi telefon esetén a Beállítások app? Azt gondolná az ember, hogy az egységes...
(#14154) pomy Redmi 5 Plus? Tárcsázóba a *#*#vowifi#*#* (csak a betűk helyett a megfelelő számok) és megjelenik. De sok haszna nincs, mert nem működik egyáltalán, csak a VoLTE...
-
-
-
törölt tag
válasz #72445440 #14157 üzenetére
Legközelebb olvasd el az előzményt is, amire reagáltam, ugyanis a "telenor használhatatlan" nem tőlem származik: " Telenor is azt kommunikálta hogy bírja a hálózatuk a korlátlan netet és aztán kiderült még sem bírta, sőt megszüntetés(hello data) ide vagy oda sok helyen a használhatatlanság határát súrolja".
-
addikt
válasz cukifalatka #14143 üzenetére
Valamiből ki kell fizetni a dolgozókat is azért a bérek is emelkedtek az elmult években rendesen
iPhone 16 pro, watch7, iPad Air5 M1
-
gulac12
tag
válasz cukifalatka #14152 üzenetére
Mindenben igazat adok Neked. Már odáig jutottam, hogy a digi áremelés semmiért (fttb van csak) miatt váltok flipre. Nekünk az is bőven elég lenne. Csak a digi mobil ingyenes kipróbálás lehetősége miatt maradtam.
-
veterán
végre találtam egy kültéri helyet, ahol 0 térerő van fillér utca teteje.
hanyas vagy, te disznó?
-
zichie
senior tag
válasz st3v3np3t3r #14128 üzenetére
Cseréld meg a kártyákat, az első legyen a Digi, a második a Telekom!
-
NGA
addikt
válasz cukifalatka #14150 üzenetére
Elektronikus számlám van egy ideje. Semmit nem dobnak be. Nem szeretek hűséget aláírni, inkább fizetek többet. Engem nem zavar.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Valamiből finanszírozni kell a mobilt kezdetek óta nyeli a pénzt, fejlesztésekben és hibaelhárításban a mai napig veri az összes szolgáltatót.
-
NGA
addikt
Én évek óta 6e-et fizetek, nem tudom miről beszélsz. Ha jól tudom azon a négybetűsön 500 megabit simán megy.
-
n00n
őstag
válasz Lackooo84 #14140 üzenetére
Jó helyen próbálom, köszi. Két Xiaomi is van a családban és mindkettőn másképp néz ki ez a menü.
Látszik, hogy bekapcsolva van a VoWiFi, de semmi, és ha megpróbálom átkapcsolni a preferáltatat, akkor elszáll...
cukifalatka: Jogos, most döbbentem rá, hogy költözés miatt újraindult az akció nálam is... Az oké, hogy a Digi nem ugyanazon az árszinten van, mint korábban. De ezt mond úgy, hogy muterék T-nél 30megás netre (ami a valóságban 5-10), TV-re és telefonra több, mint 10 ezret fizetnek, mert nincs más...
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
Sok év után emeltek 1500 forintot. Ha nem tetszik lehet menni máshova. . .
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
abudai
csendes tag
válasz cukifalatka #14139 üzenetére
De kinek kell tv, ha van net?
-
NGA
addikt
válasz cukifalatka #14139 üzenetére
Akkor ez nálad sajnos egyéni szociális probléma, hogy nem kaptál több tv csatornát és gyorsabb internetet. Nálunk van gigabit és 108 tv csatorna. Amikor 10 éve előfizettem, akkor volt 50 megabit és 50-55 tv csatorna. Az egyik esetben 20x a másik esetben pedig 2x többet kapok.
[ Szerkesztve ]
-
n00n
őstag
válasz cukifalatka #14130 üzenetére
A 6000 az a hűség nélküli ára, nem? Plusz Diginél nincs is hűség, csak akció, amit nem lehet meghosszabbítani. (Tudom hogy ha bemész akkor ki lehet "zsarolni")
-
MODERÁTOR
-
NGA
addikt
A gigabites net 100 csatornával, telefonnal 6e Ft 1 év hűséggel.
Szóval az áremelés minőségi emelés is volt, azaz sokkal többet is kapsz.[ Szerkesztve ]
-
abudai
csendes tag
válasz Intruder2k5 #14106 üzenetére
Mi változott meg? Családi ház gigás net 2250/hó.
-
betyarr
veterán
És most ez lett akciósan majdnem 6000, ez 30 %-os emelés
tegyük hozzá,hogy a nyomorult spíler tv miatt.én pl. sosem nézem
-
pomy
csendes tag
Sziasztok!
Xiaomi A2 (nem light!) telefonon sikerült valakinek már beizzítani a VoWifi-t? Mert nekem eddig nem sikerült.
Ha igen, akkor esetleg megoszthatná, hogyan kell.Köszönöm!
-
CellMapperbe hogy lehet beállítani hogy csak a Digi-s hálózatot figyelje?! 2 simet használok Telekom/Digi, de folyton a Telekomot jelzi csak
[ Szerkesztve ]
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
b.lajos
tag
Nem a Digi védelmében, de egy kis pontosítás nem árt.
A Digi kezdetben is "jó árusított", az árak nagyjából hasonlóak voltak mint most csak épp a kezdeti maximum net 80/25 volt. Az általad említett 3000-es ár (nekem is az volt) kétéves hűség, tévé, telefon, net együttes előfizetése esetén egy évig volt érvényes, utána valamivel több mint 6 ezer volt, néha 8 ezer a telefon használata függvényében. Tekintve az akkori helyi szolgáltató 10/2- es net és elég silány tévé csatornák szolgáltatását tízen annyi ezerért, hát a digi megjelenése felüdülés volt, és ami a lényeg, azóta se lett rosszabb. Én ezt várom, tehát hasonló árpolitikát a mobil ágtól is.b.lajos
-
betyarr
veterán
válasz st3v3np3t3r #14125 üzenetére
az olyanoknak,mint mi,digisek,nagy szerencsénk van.vannak szép számmal települések,ahol örülnének mint majom a farkának,ha nem arany áron mérnék az ilyen 20/10-es netet.sőt!van,aki 16/2-t (méregdrágán) vagy telekomos 10/0,5-ös netet használ,mert nincs más lehetőség.
-
válasz betyarr #14111 üzenetére
anno nekünk is 20/10es digink volt
akkoriban az jó sebesség volt...
mondjuk a flip is felzárkózott,de csak optikán... kábelen a garantált az nagyon karcsú... 150Mbites letöltéshez képest csak 5Mbit a garantált...
[ Szerkesztve ]
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
NGA
addikt
válasz betyarr #14121 üzenetére
"gondolom nem megy mind egyszerre."
Akkor még1x.
Egyszerre megy:
- gyerek youtube zenehallgatás, fortnite az xbox-on online, közben skype
- párom vagy youtube zene, vagy Horizon Go tv stream
- én torrent, és közben online sorozatok, vagy spotify online.
- én sokszor közben 1 óra skype anyukámmal, lányomékkal videoval.Ez megy egyszerre.
-
NGA
addikt
Valóban, olyan 30 körül van. Amikor elkezdték, akkor 50 körül volt az összes csatorna. És a HD-ért nem kértek külön pénzt, ha jól emlékszem a többiek igen. Szempontomból tökmindegy, mert kb 5 csatornát nézek, ezek (természettudományos) meg mind HD-k. A többi szellemi környezetszennyezés nem érdekel. (sem mtv sem rtl, sem tv2 vagy hasonló)
-
betyarr
veterán
- gyerek: 1 telefon, 1 xbox onlineba
- én 1 tablet, 1 telefon, 1 laptop
- párom 1 tablet 1 telefongondolom nem megy mind egyszerre.
meg írtam is,hogy nem hard core használatról beszélek.
pl. sógoromék valami 30/5-ös mikrohullám netet használnak és hasonló eszközgarmadával,mint ti,csak 2 gyerek van.simán elég nekik. -
NGA
addikt
válasz betyarr #14111 üzenetére
20/10? Ne viccelj. Pár éve nem volt ennyi eszköz.
- gyerek: 1 telefon, 1 xbox onlineba
- én 1 tablet, 1 telefon, 1 laptop
- párom 1 tablet 1 telefonHa a gyerek elkezd fortnite-ozni, közben youtube, a párom youtube, én torrent, online film, a 20 megabit azonnal elfogyna. Most 500 megabit van, ez éppen elég.
-
NGA
addikt
válasz #08205312 #14105 üzenetére
A vodafonost linkeld be. A Tutti van a páromnak, feltöltőkártyás. én csak ezt találtam:
[link]
UPDATE: megtaláltam, jól el volt dugva. Most már mindegy, hazajöttNeki nincs szüksége mobilnetre, a melóhelyén van wifi, itthon van wifi, és kocsival hozom/viszem.
Neki az a jó, ha időnként feltölti a kártyáját és azt pár hónap alatt lebeszélni. Felesleges havonta 1250 Ft-ot fizetni, ha nem beszélni le. Ugyanis az elveszik a hónap végén.[ Szerkesztve ]
-
Proliant
csendes tag
Van itt esetleg valaki aki Balatonszárszón vagy közeli környékén tartózkodik éppen? Meg kellene nézni működik-e a digi mobilnet. Szüleim éppen lent vannak egy digi kártyával és nem megy a náluk (ugyanakkor a telekomos mobilnet működik). 2 hete is ott voltak, ugyanazzal a telóval, ugyanazzal a digi kártyával és akkor vígan szaladt minden ~10 mbit/sec-kel. A hívás működik, mert digin keresztül hívtak fel. Minimálisan esélyesnek tartom, hogy elhasználták az 50GB-t, de elvileg az 50GB után is kellene lennie lassított mobilnet-nek, viszont bevallásuk szerint halott minden és egy byte sem mozdul...
-
nfsu17
veterán
amíg "új" volt a digimobil (kb. 3 hete) akkor itthon még 4 mbit között mértem feltöltést.
most csúcsidőben már csak az 1-et karcolja.lefele nem nagyon változott, az maradt szintén ilyen 4 körül.
a fel irány viszont kezd elfogyni nagyon. -
mover
tag
válasz trec12 #14082 üzenetére
A kérdés az volt, hogy ha NINCS Digi lefedettség akkor mit lehet tenni. Nyilván a Digi ingyen végtelenhez képest a Voda 10 GB 3500-ért baromi sok. Viszont az ország nagy részén megy, sőt az EU-ban is.
Majd meglátjuk milyen számok lesznek pl. 2 év múlva, de egyelőre egyes helyeken marad a drága megoldás. -
betyarr
veterán
válasz st3v3np3t3r #14109 üzenetére
attól függ,mire használja az efi.ha nincs hard core torrent,akkor simán jó.pár éve sokan megvoltak a digis 20/10-el is.még torrent mellett is akár.
-
trec12
addikt
válasz st3v3np3t3r #14109 üzenetére
Az 1000-es Digivel nem versenyezhet meg szerintem a DVB-C-vel sem. Optikán jobb azért a Flip ott nem panaszkodnak rá. De ha pl. a Flip mellé kihoznak egy fapados korlátlan mobil csomagot relatíve jó adat mennyiséggel? Mondjuk ott is 4 SIM-mel?
[ Szerkesztve ]
-
-
trec12
addikt
Mi az ami olyan horror drága jelenleg a Diginél? Még mindig hozzájuk igazodik a többi. A Telekom meg a Flippel jött ellene.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Félreértés ne essék, nem védeni akarom a többi szolgáltatót, és én is örülnék, ha olcsóbb lenne a mobilnet, de mint mondottam félek, hogy mire kiterjesztik az ország nagy részére a szolgáltatást, már messze nem ennyibe fog kerülni. Kábelen ugyanezt játszották el, amíg "panelszolgáltató" voltak kis területen szolgáltattak, ahol sok előfizetőt értek el egyszerűen, addig nagyon olcsók voltak. De amint kinőttek ebből a státuszból és elkezdtek a vidék, a családi házas övezetek felé is nyitni, az árazás is hirtelen megváltozott. Ugyanez le fog játszódni a mobilszolgáltatással is.
-
törölt tag
A telenornál kártyásoknak 1500-ért 1GB-ot adnak. A vodafone-nál 1GB 30 nap érvényességgel feltöltőkártyásoknak 1245 Ft. Vagyis ha olyan csomagot használsz vodánál, ami elavult, akkor az nem az ő hibájuk....
A telenor promóciósan duplázza az adatot (júni. 18 óta), de ugyanígy a voda is duplázza szintén ettől a naptól.
Szóval akkor hol a bibi?[ Szerkesztve ]
-
NGA
addikt
válasz Intruder2k5 #14090 üzenetére
Én azért erre nem vennék mérget. Amikor a digi bejött az otthoni nettel plusz tv-vel a upc 13e Ft-ot kért hűség nélkül a 20/10-re, meg pár tv csatornára. A digi nyomta le az árakat, rögtön 50 megabitet adott le/fel és 50 HD tv csatornát. Mindezt 6e Ft-ért. És azóta a gigabitnél tartanak 3e Ft-ért. 50 giga egyáltalán nem sok. A fiam ebben a hónapban 40 gigát forgalmazott youtube-on. Szóval ez az 50 giga jól ki lett találva.
A párom fent volt a balatonon, szerettem volna neki a 3 napra netet a vodafonnál. 1 gb mobilnet 7 azaz HÉT napra 2550 Ft. Na ez a gusztustalan lehúzás. A telenor is normálisabb, 1500-ért ad 2 gigát 30 napra.
Nekem az 1 giga kevés 1 hónapra. Útközben traffi hunter, messenger, skype, netes keresés, böngészés. Youtube semmi. És simán elment az 1 giga
Szóval nagyon remélem, hogy a digi beszopatja ezt a pökhendi, beképzelt gusztustalan társaságokat!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Sajnos a DIGI se olyan már mint régen volt, lassan beállnak a sorba ők is. Hiába, a fejlesztéshez, és az országos hálózat fenntartásához több pénz kell. Amikor még nem volt nálunk kábeles DIGI, akkor 3000/hó áron lehetett előfizetni a hármas szolgáltatáscsomagjukra másutt, ezzel szemben a UPC-nél én fizettem akkor 10-12k-t havonta. Most már van DIGI, de lassan ők is 6000Ft-ot kérnek a trió csomagért, amit nagyjából ennyiért odaad már a UPC is. Persze vannak eltérések a kapott szolgáltatásban, de ez megvolt pár évvel ezelőtt is, és megvan most is. Szóval lassan záródik az az olló...
Engem pl. biztosan nem visz még el a DIGI a Telekomtól mobil terén, mert sajnos ahol én lakom, dolgozom, és általában közlekedek, nincs DIGI mobil elérés. Itthon egyáltalán, munkahelyen csak kültéren, útközben meg foltokban. Ezzel így semmire sem mennék, hogy hébe-hóba vagyok elérhető, amikor épp kint vagyok az utcán, stb. Hiába 1000Ft/hó.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest