Hirdetés
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
viktorhu
veterán
válasz
pelenka35
üzenetére
Gondolom csak 3G-re csatlakozik az eszköz, és ha többen is csatlakoznak a toronyra, hamar elfogy a sávszélesség, főleg, ha 900 MHz-en megy a 3G, ahol vagy.
Nem tudom, hogy felenged-e már 4G-re a digis kártya, kipróbálhatnád egy 4G-képes telefonnal a simet, hogy azzal milyen sebességet érsz el. Ha úgy jobb, akkor egy 4G-s stick vagy mifi router vásárlása tudna segíteni. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
pelenka35
üzenetére
Digi Mobilnet 1 - 1GB havi 1390Ft (lassítják ha elfogy). Jelenleg egy Telenoros számom is van dual simes telóban, ezen még van pénz igy Klikk 1GB promó csomagot megrendeltem rá (1390ft és 3hónap x 1GB) majd ha az lejár akkor viszem a számom Telekomhoz ahol Domino Fix-es leszek Maraton netes opcióval (4GB 4e). Ahogy korábban irta a kollega, ez nem jár le havonta, igy a jelenlegi adathasználatom mellett 4e pénzből 6-9 hónapig elleszek (azaz havi 6-700ft maximum)
07.07-én jár le a Klikk promó (a kártyám meg 06.28
), addigra lehet több infó lesz Digi Mobilról igy előfordulhat hogy Telekomos nem is leszek... 
Sebességek. Régi nem LTE-s SIM-em volt még Digitől és alapból nekik 2/1Mbit a limit de ennek ellenére 9/2-t mértem. Telenornál jelenleg LTE-n 100/50-et tud. Nem a sebesség a lényeg amugy, hanem hogy a VoIP LTE-n durván jól megy és én azt használom (mobil 5ft/perc, vezetékes 1ft/perc és masodperc alapu)
Tehát összességében nem rossz a Digi netes ajánlata. Csak igy nekem olcsóbb és jelenleg meg kell fognom az ilyen lehetőségeket...
-
válasz
pelenka35
üzenetére
Pl digi net mobil 1: 1 giga 1875 Ft, hó végén a fel nem használt adat elveszik.
Telekom dominó maraton 1 GB 1845 Ft és nem veszik el hónap végén a fel nem használt adat, hanem a kártya érvényességi idejéig használható fel.
Sebesség 2 megabit vs 300 megabit. Havidíj vs feltöltős.
Ha 500 mega is elég neki akkor maraton 500, 1195 Ft.Most a telekom mobilinternet csomagjai elég jók lettek.
Emellett a sebességértékeket megnézve vállalhatatlanok szerintem a digi mobilnet csomagok. Nem találtam róluk infót hogy 4G-s csomagok lennének de kétlem. Azt látni kell hogy az utóbbi időben sokat fejlődött a mobilnet (nem a digié).
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
pelenka35
üzenetére
DIGI Net mobil 1 - 1GB-os. Akinek a nevén van az otthoni előfizetés az tudja kihozni. Nincs hűségidő, határozatlan. 1765Ft/2GB, 3255/4GB, 4650ft/9GB, 5945/15GB a többi csomag. Digi online ügyfélszolgálaton lehet majd nyomon követni a felhasználást, notin Windows update-et ne csinálj.

-
Joe123
senior tag
válasz
pelenka35
üzenetére
Domino Fix Extra-t nézném meg 4GB Maratonnal, ha nem néztem be semmit, 5000-ért kapsz 5GB-t (1000Ft a SIM 1GB nettel + 4000 a 4GB Maraton) és van egy éved elhasználni, nincs havi limit. Vagy a Telenor Kliket szokták még ajánlani, csak ott 3 havonta mindig új kártyát kell rendelni. 3x1GB-t ad 1400 körül asszem.
Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- iPad 9th gen 64GB space grey
- Be Quiet Straight Power 1000W Platinum Moduláris Tápegység
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro 128GB használt Silver 100% akku 6 hónap garancia
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), addigra lehet több infó lesz Digi Mobilról igy előfordulhat hogy Telekomos nem is leszek...