Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
vidra1221
tag
Adott egy Xiaomi MI A1. 1 sim Telenor 2. sim Digi.
A hibajelenség a következő: Bizonyos időszakonként aki a Telenoros számot akarja hívni nem tudja, Aztán magától megjavul és újra előjön ez a hiba. Telefon a ludas vagy a sim és/vagy szolgáltató? A simtálcába a helycsere megtörtént. Akkor is ez van. -
Ksix
tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Ez van az aktuális ÁSZF-ben. Meg az elkészült számlák, amiken ment itt a pörgés az SMS-ek miatt, azok is 1-31-ig szóltak. De egyébként is, minden más Digis szolgáltatás is naptári hónapra van számlázva, nyilván semmi értelme nem lenne csak ennél az egynél külön ciklust használni.
-
bcsarli
tag
-
Diák66
őstag
válasz
Márton
üzenetére
Ez csak annyi, hogy a Kisigmándi torony jelét sikerült Pannonhalmán, valamint Jásd környékén elcsípni. Nekem ez nem újdonság, mert innen, valamint Mezőörsről is simán eljön a jel pl. Veszprémvarsányi dombtetőig, de Győri cellák is megjelennek. Igaz főleg 800 MHz LTE és 900 MHz GSM. Csak hát ez 1800 MHz.
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Hogyan tudnám figyelemmel kísérni, hogy mennyi adatkeretem van még hátra (kölcsön kapott kártya)? Forduló nap mikor van?
-
Kronos3000
senior tag
válasz
Lackooo84
üzenetére
Én emlékszem az időpontra,amikor először tettem be a Digi kártyát a Redmi 6-ba,akkor megpróbálta az új számot regisztrálni,sikertelenül.Erre a napra szólóan van kb;200 ft körüli UK voda sms a számlán.Még aznap letiltottam a regisztrációs próbálkozást,utána már nem szerepel több.Túlélem a számla pluszt.Tanulópénz.
-
Kuter
senior tag
Huawei 5577c telenoros lejárthűséges és ezért független.
Probléma a következő volt, hiába lett hivatalosan függetlenítve csak a telenoros kártyával akart működni 4g/lte alatt.
Probléma felderítés... butított telenoros firmware+WebUI.
Megoldás.. gyári firmware feltöltés + WebUI
Nehéségi fok a megvalósításhoz: tízes skálán mérve hármas.
Az én hozzá értésem flasheltem már ezt azt
Bizonyíték a működésről.
Köszönöm hogy elolvastad
-
Márton
nagyúr
Az miért van, hogy ma egy faluban közel 40mbps-ot mértem, miközben a lefedettségi térképen nem is jelölik kékkel? Nem frissül, vagy ennyire azért nem megbízható a térkép? (1km-re már kék, de abban az utcában nem)
-
MDanny
senior tag
-
petir
senior tag
Sziasztok
Használja valaki Lineage OS alatt ?
J5 duos, S4 Mini egyik készülékkel se megy a fenti beállításokkal...A SIM tuti jó mert másik készülékben kipróbáltam és ment. Szóval valami beállítási baj van csak nem jövök rá mi...
-
MDanny
senior tag
válasz
üzenetére
Láttam mit írtál, nem is miattad írtam, hogy egyértelmű, csak megállapítottam a nyilvánvalót.

Nagyon szívesen, máskor is, ez a Redmi 7 csodálatos kis készülék (és még szép is, főleg a fekete-piros
), VoWiFi és VoLTE hibátlanul működik gyári ROM-mal. Ajánlom, igen kedvező áron egy másfél - két évig megfelelő telefonhoz jutottam hozzá érzésem szerint. 
-
nyogo83
senior tag
válasz
4Grider
üzenetére
Korabban irtam, hogy sogorom Telenornal jart ugyanigy, akkor is fokent a Telenorra mutogattak az Apple-tol.(annyiban az Apple is boven saros, hogy ha pl 3x nem sikerul aktivalni, akkor nem kuldok tobbet, illetve ertesitem a usert, hogy mi van.
)
A vege az lett, az SMS-eket ki kellett fizetnie, de panaszt tett a Telenornal, hogy vizsgaljak ki. Erdekes modon ezutan sikerult az aktivacio es megszunt az SMS kuldozgetes. Szoval valami ott se lehetett kerek.Azert irom offban, mert ezzel is jelzem, hogy ne ez a hozzaszolas legyen egy ujabb apple vs digi flamewarnak, mert nem vezet sehova.
-
trec12
addikt
NMHH: Indulhat a licit az 5G-s frekvenciákért
Na 3 hónap és látjuk merre tovább....
-
4Grider
félisten
válasz
herdsman12
üzenetére
Ha szomjas és pénz nélküli vendégek térnek be a kocsmámba, akkor egyedül is meg tudom oldani a problémájukat, kérdés, hogy akarom-e, illetve miért érné az meg nekem, hogy ingyen kiszolgálom őket.
Ha te sms-t akarsz beküldeni egy hálózatba, akkor azért a végződtetési díjat illik kifizetni a hálózat gazdájának, és hogy ezt el is lehessen vele számolni, szerződésnek is illik lenni. Ingyen ui. senki és semmi nem dolgozik. -
bcsarli
tag
Sziasztok!
Igényeltem egy sim-et, ami természetesen az Iphone5-en bem ment. El is adtam, helyette szeretnék egy Redmi Note 7-et. Csak mobilnetre használnám, a hanghívás nem fontos. Fog rajta működni a Digi Mobilnet?
A segítségeteket előre is köszönöm. -
herdsman12
őstag
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Egy napon belül a Digi és az Apple is jelentkezett.
Sajnos a Digi további azonosításig érdemben nem foglalkozott a kérdéssel, várom a további fejleményeket.
Apple telefonos ügyfélszolgálat szerint FaceTime és iMessage aktiváló rendszerüzenetek mennek a 447786205094 számra. Az nem lett egyértelmű, hogy az egyszeri figyelmeztetés után önállóan küldözgeti továbbra is a rendszer az üzeneteket?
Szerintük a Digi tudja megoldani a problémát. -
nfsu17
veterán
-
Fecsike
kezdő
szevasztok!
tudna vki tippet adni, hogy tudnék digi sim kártyát szerezni, ha nem vagyok a lefedettségi területen, de itt is ugyanolyan jól működik a sim? -
trec12
addikt
válasz
Tomjack
üzenetére
Lehetnek itt még érdekes dolgok:
Állami tulajdonba kerülhet a Telenor negyede
Utolsó bekezdés különösen érdekes lehet.... -
Tomjack
tag
Itt az új giga felvásárlás. Rémlem ez nem érinti majd a DIGI törekvéseit!
A Vodafone megkapta az engedélyt a UPC felvásárlására -
MDanny
senior tag
Nekem a Vodafone kártyámról is ment SMS +44-es irányba, én használom a Mi Cloud-ot. Elvettem az engedélyt a SIM aktiválástól (ami a jelek szerint ide tartozik), azóta nem megy róla SMS. Előtte minden bekapcsoláskor jött a hibaüzenet, hogy sikertelen a digis SIM aktiválása, nyilván nem sikerült az SMS elküldése, míg a Vodafone kártyáról ment le szépen minden bekapcsoláskor 19Ft. Hozzátartozik, hogy erre a készülék figyelmeztetett, hogy ez költségekkel jár a szolgáltató részéről, amit el is fogadtam.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Egyik topikban sem írta senki.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Honor 8 + Redmi 4X. Hogy melyik küldte? Pasz. Mindkettőben volt a kártya eleget, amíg mókoltam a VoWifi/Volte-t.

-
Lackooo84
nagyúr
Mégegyszer mondom ez az UK sms dolog nem csak almán gond. Androidon is küldözgeti valami szépen:
UNITED KINGDOM MOBILE - H3G
Kedvezményes 447491163442UNITED KINGDOM VODAFONE - MOBILE
Kedvezményes 447786209730Nekem csak ez a 2 van, 1-1 sms ment ki szerencsére, de nem tudom hogy tudnék rájönni mi küldözgeti ezeket.
-
DevKiller
senior tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Emberek.. Pls ez már kezd átmenni az intel vs AMD szintre.. Jaj nemár..
Mind a két telefon tud valamit, amit a másik nem... Egyik sem jobb, és több a másiknál. Nekem is megvan a véleményem, de magamban tartom inkább. Ne legyen harc olyan dologból, ami már tényleg lerágott csont, ez megy mióta van Android és iOS pls stop it get some help
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
herdsman12
üzenetére
nem,nem teheted ki... az személyesen neked szóló személyes üzenet,olyan tartalommal és stílusban, ahogy publikusan nekem írtál... hát válaszoltam rá...
a stílushoz hozzátenném,hogy visszafogott stílusban írtam 
-
DevKiller
senior tag
Valaki tapasztalta azt a jelenséget, hogy utazás közben és jó lefedettség melett nem igazán vált a telefon a tornyok között?! Mai nap jöttünk autóval, és nem akart át menni a másik toronyra, 1 mp-le estem a DIGI hálózatáról "nincs szolgáltatás" majd 1 mp alatt full jeles 4G...
Egyedi probléma, vagy más is tapasztalja?
-
válasz
herdsman12
üzenetére
ÁSZF III. 10. Különösen tiltott a Felhasználói Tartalomban:
12. „Privát üzenetek kiadása”: a Felhasználók közötti ún. privát üzeneteket a levéltitok védi, azok megosztása a másik fél hozzájárulása nélkül tilos! -
herdsman12
őstag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Bocs, semmi sértő szándék nincs ebben, a lényeg az lenne, hogy szerintem nem a tulajok viszik túlzásba a kérdést.
(kitehetem ide a privit?) -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
herdsman12
üzenetére
hű... csak nem személyeskedtsz és flamelsz(megint?!)?!
te nagyon rossz fiúcska vagy
-
herdsman12
őstag
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Extra tehetség nélkül is kiszűrhető, hogy az iPhone-al kapcsolatos hozzászólások többsége nem a tulajoktól, hanem az ilyen-olyan okok miatt ellenzők táborából érkezik.
Senkinek nem lenne kifogása, ha ezeket törölnétek, de a tulajok véleményét, megjegyzését törölni "btk" kategória.
A legelrettentőbb példa, amikor egy nyilvánvalóan fogalmi tévedésre (az iphone még nincs a digi mobil támogatott készülékek listáján) - mint tényre - hivatkoznak egy "Összefoglaló" hsz-ban (bár a Digi valaki szerint azt mondta hogy az iPhone t nem támogatják). (ha nem ez volt a hivatkozási alap, akkor bocs)
Hajrá!
-
seger
addikt
válasz
Lackooo84
üzenetére
Na ezt így már vártam! Valóban unalmas! Mindenhol ez megy, nem csak itt! Én androidos vagyok, és utálom az almát! Volt, próbáltam, nem lettünk barátok. Itt ezzel le is zártam... ki mit használ, pont leszarom, ha tudok segítek.... ennyi
Az viszont látható, almás telefonon jelezték. -
-
orsib78
tag
válasz
Oliverda
üzenetére
Ezért is kell drukkolni a Diginek, hogy minél előbb bővítse a lefedettségét, mert az fogja megoldani mindenki problémáját, a használt OS-től függetlenül.
Egyébként ez sokkal komplexebb probléma, mint csak kicsengetni egy bizonyos összeget. Ha "csak" pénz kérdése lenne, akkor Romániában már működne. Nem véletlenül csak a telekomnal van ez megoldva. Ugye nem gondolod, hogy pl. a Voda nem szánna rá pénzt.
-
Oliverda
félisten
Az Apple és a Digi Mobil nem igazán összeegyeztethető. Romániában évek óta megy a szolgáltatás, még sincs VoLTE támogatás, mivel gondolom a Digi nem hajlandó kifizetni az Apple-nek az ezért kért díjat. Konkrétan rajta sincs az Apple listáján a szolgáltató, ami jó eséllyel azt jelenti, hogy a magyarországi sem lesz ott még jó darabig.
-
UserX
addikt
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Így már érthetőbb. Nekem beállítási gondjaim is vannak, keresek egy almás topicot, Bár ott nem tudom hányan használnak DIGI mobile-t.
-
UserX
addikt
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Sajnálnám, ha bannolnának, de nem értek veled egyet. Szerintem, bár, ha alapvetően nem ezért jött létre a topic, az iPhone-os problémák, ha közvetve is, de igenis a témába vágnak. Talán egy kicsit elszabadultak az indulatok. De hát ti vagytok a Moderátorok...
DIGI vs. iPhone. Mit javasolsz, milyen más topicban kérdezzek?

-
dethroner
veterán
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Nekem nincs ájfonom, így nem érint, de amit te írsz az vagy provokáció, vagy annyira nagy butaság, hogy szavak sincsenek rá. A támogatott eszközök listája arról szól, hogy azokkal tutira megy a volte és vowif. Semmi többről, értsd már meg! Vagyis a te észjárásod szerint azon néhány telefonon kívül ami a listában szerepel, nem lehetne biztonságosan használni a digi hálózatát? Egyszerűen agybaj amiket írsz.
-
Már MODERÁTOR is jelezte, hogy egy a DIGI Mobil topik. Az iPhone-os aktivációs SMS-ek témáját elég jól kiveséztétek. Ha a Digi vagy az Apple reagál a dologra érdemben, akkor szívesen látjuk a fejleményeket.
A továbbiakban az ezzel a témával foglalkozó hozzászólások jelzés nélkül törlésre kerülnek!
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Hyundai, Kia topik
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Spórolós topik
- Parfüm topik
- Gyúrósok ide!
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- További aktív témák...
- Iphone 17 Pro Max 256gb,bontatlan,független,Eu
- IPAD 8.Gen (2020) Wifi+Cellular Space Gray 128GB , Magas Akku %, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro Max 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Ulefone Armor Pad 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)