Hirdetés
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Boombox került a fejemre
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- CES 2026: AI séf a Boschtól
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
lorcsi
veterán
Még mindig nem kapni náluk usb sticket

Nem tudok tovább várni, milyen stick vagy egyeb megosztási ezközt érdemes ehhez a nethez vásárolni ?
Olyan 5k magasságban.. -
sfdrakex
nagyúr
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Mire?
-
Lajosnagy17
senior tag
Milyen tenderek várhatóak Szeptembertől?
-
n00n
őstag
Egy picit valóban változott a lefedettségi térkép:
Lassabb gif:
https://s3.gifyu.com/images/digi_lassabbd77fca2878ac6613.gifGyorsabb gif:
https://s3.gifyu.com/images/digi_gyors30567c19c3bdff39.gif -
törölt tag
Azért nagy szégyen ahogy a nyugat-magyarországi lefedettség kinéz.
Nem tudom megérteni, hogy legalább a városokat miért nem tudták lefedni indulásra!! Érdekes módon Kelet-Magyarországon ezt sikerült megoldani. -
gabe_
őstag
Kecskeméten ma este nagyon akadozik a net, lehet valamit hegesztenek a háttérben?
-
leviske
veterán
Sziasztok! Van itt olyan ember, aki kapott számlát azóta, hogy megkötötte a digi mobil előfizetését? Júniusban még gond nélkül megjött, az ebben a hónapban esedékes viszont még mindig nem futott be.

-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Cs1csó
üzenetére
Mèg kedvezobb percdijak, digiromania, digiolasz, digispanyol...
Stb
Ezt irja a digi.hu.
Gondolom kintrol telefonalni is erdemesebb a digispanyolrol, nem egy idegenrol.
De akkor mobilnetet meg nemkapok?
Vagy felsem tudok jelentkezni a kinti mobilhalozatra, cdak innen erdemes hivi azokat a szamokat.
Miert mukodik ez egyiranyban csak ? -
törölt tag
Sziasztok,
Kerestem a dujszabasban de nemtalaltam.
Mennyiert tudok mobilnet roamingolni spanyolorszagban vajon a nyaron ?Valaki esetleg jár hasonlo cipoben ?
-
p2pp
őstag
Úgy látom kis mértékben ismét változott a Lefedettségi térkép.
Felénk pl felkerült Dorog a térképre. -
törölt tag
Tegnap bp.- Zalaegerszeg úton, M7-esen és a letérés után kb. Keszthely elkerülőig volt térerő, folyamatosan ment youtuberól egy Mark Knopfler 2 órás koncertvideo (nem néztem, (najó, csak néha, mikor gitárokat cserélt, csak hallgattam
.)Utána Keszthely-Zalaegerszeg-Zalaszentivánig semmi a főúton, Zalaszentiván belterületén is semmi, visszafelé bementem Egerszegre, ott van 4G.
Visszaúton Pestig hasonló volt a térnek az ő ereje
-
tibor23
senior tag
válasz
bathoryp
üzenetére
Szia!
Bükk-hegyi kilátó, ha bemész a strandon a vízbe, és a hegy fele nézel onnan gyönyörűen látszik. De érdemes felmenni a kilátóba, a 71-es úton fa jelzőtábla jelzi, max. 10 perc séta, gyönyörű a kilátás.
A kilátón fent egyébként 3-4 térerő van a Digin, telefonáltam is onnan, de lent a főúton 0. -
efiking
csendes tag
AZ mikorra várható, hogy az autentikácios sms ek is megérkezzenek, gondolok itt a whats app ra

-
bathoryp
újonc
válasz
tibor23
üzenetére
Ez az épülő torony Ábrahámhegyen érdekelne, pontosan hol található? Pár napja jártam Ábrahámhegyen, de csak a strandon találtam bázisállomást, a viharjelzés oszlopán. Szerintem Telenor és Telekom lehet rajta. A beazonosításhoz támpont lehet a Cellavadász súgója, bár a képeiden elég rosszul kivehetőek az RRU-k. Minden esetre nagyon örülnék ott egy Digi állomásnak

-
DarkByte
addikt
Amúgy 1+6T-re kijött nem rég egy update ami bővítette a VoLTE profil listát. Természetesen ezzel reset-elte az egész dolgot, úgyhogy csinálhatom újra
De igazából mivel nem használom hang SIM-nek nem is érdekel. Hátha addigra bekerül normálisan (de erősen kétlem) mire elindul rendesen és esélye is lesz hogy fő SIM legyen. -
sfdrakex
nagyúr
válasz
K.Andras.Vfx
üzenetére
Nálam még azt se kellett, sim betesz, és megy. 😃
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
K.Andras.Vfx
üzenetére
Persze, sok készüléknél megy így.
-
goop
őstag
Személyes dns nek az adguardot beírva, nem megy a digi mobilnet.
-
K.Andras.Vfx
tag
válasz
K.Andras.Vfx
üzenetére
Srácok az létezik, hogy csak beletettem a szim kártyát és megy magától? Azt írja a második szimnél, hogy volte 4g és van net vele.
Nem is kell állítani semmit?! 
Upsz még sincs:

-
zzola
titán
válasz
K.Andras.Vfx
üzenetére
Ne vágass SIM-et! Beleszorulhat a készülékbe! A nano kártya vékonyabb, mint a micro.
-
Bennyboy
őstag
Sziasztok!
Olvasgattam a topicban de sajnos nekem még nem teljesen tiszta a kép. Szeretném a VoLTE-t használni hívásokhoz. Most egy vodás és digis sim-em is van. A digisről simán megy a net és a telefon (P30) jelzi is a vowifit. Az lenne a kérdésem, h megoldható-e a VoLTE-s hívás úgy, h a vodás számomat jelzi ki? Milyen beállítás kell hozzá? Összefoglalót és hozzászólásokat is olvastam de nem találtam meg.
köszi előre is -
noorbertt
őstag
Halásztelken valaki tesztelte már a netet?
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Latitude 5540 27% 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- 9. generációs Gamer félkonfig, Asrock B365, i5-9400, 16GB, 256GB
- HP EliteDesk 800 G3 TWR i5-7500, 8GB, 256GB
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest