-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
MadMancs #94967 üzenetére
Nálam pár percig ment routerként a huawei, addig gond nélkül ment a gigabit rajta. Amúgy eleve, ha nem torrentes terhelésről van szó, mindegyik ont-nak tudnia kell a gigabitet router módban, torrent esetében meg a terheléstől függően akár össze is foshatja magát az eszköz, ellenkező esetben sokkal több panaszt kapna a digi.
-
Ejelhar
senior tag
válasz
MadMancs #94965 üzenetére
Én persze most ötletelek, de azért leírom:
ugye a NAT-al az a "baj", hogy vagy NAT chip kell hozzá vagy erős CPU, mert hogy ilyenkor minden csomagba bele kell nyúlni és átírni a forrás IP-t (kimenő irány), befelé meg fordítva, a cél IP-t.
Ehhez viszont combosabb CPU kell (vagy cél chip a NAT-oláshoz), különben nem bírjuk erőforrással.
Vagyis az ONT router módban éppenséggel korlátozhat ha nem bírja erőforrással. -
TeeJay
félisten
válasz
MadMancs #94861 üzenetére
Remélem nem fogsz meglepődni de semmiféle acélos ONT nem volt, ugyanazokat a Huawei ONT-t dobták be annyi hogy 4darab gigabit LAN-os volt de ugyanúgy wifis meg CATV csatlakozós. Semmivel sem acélosabb mint amiket most osztogatnak.
Az is bőven elbírt egy komplett lépcsőházat 4-5 switch-en keresztül annyira kevés forgalom volt FTTB-n is -
Ejelhar
senior tag
válasz
MadMancs #94861 üzenetére
Nekem az is rendben lenne, ha mondjuk a Digi azt mondaná:
- az ONT-ot vegyem meg, viszont az az ő tulajdona.
- annak ethernet portján szolgáltat, ahogy most.
- az előfizetésem a kétszeresére emelkedik.Viszont hozná azt a minőséget mint eddig.
Az utóbbi kitétel fontos, minden cafrang nélkül szerződnék.No de most tudom mi van? Dehogy.
Az üzleti csomag garantálja majd azt a színvonalat amit eddig megszoktam FTTB alatt?Szóval nekem az a gondom most, hogy ha még jóval többet fizetek, akkor sem garantálható a régi minőség/stabilitás.
Pedig hát én pont erre pályázok -
Ejelhar
senior tag
válasz
MadMancs #94857 üzenetére
Ha dupla árban mérné a Digi az FTTH-t, az is rendben lenne, sőt.
Nekem csak azzal van bajom, hogy nagyon esetleges.Régen volt egy makulátlan szolgáltatásom aprópénzért FTTB-n, ami ritka jó volt. Most meg van egy olyan, amire nem szerződnék át business csomagba se.
Nem azért mert drágállom (sőt), hanem azért mert nem tudom hogy mit kapok. Mintha teljesen esetleges lenne ez a Diginél, ez nagyon nincs kitalálva és pláne levezényelve. -
Ejelhar
senior tag
válasz
MadMancs #94851 üzenetére
De, méghozzá lakossági vonalon is.
Nincs bizniszhez kötve. De ez nem is érdekes, ha garantálja nekem a Digi, hogy olyan makulátlan szolgáltatást nyújt FTTH-n mint régebben FTTB-n, akkor semmi gond.
Akár üzleti csomagra is rögtön átszerződök, ezzel nincs probléma.No de hát tudom? A szolgáltatás minősége tényleg eléri a régi színvonalat (amit az FTTB-n hozott)?
ps. visszasírom a régi szép időket
a válaszidő, a jitter és főleg a stabilitás legendásan jó volt.
Most éppen ott tartok, hogy kételkedek: ilyen egyáltalán létezhet?
Biztos a szép emlékek kevernek össze, valószínűleg tévedek és rosszul emlékszek, meg rosszul is mértem régebben -
Ejelhar
senior tag
válasz
MadMancs #94848 üzenetére
Na jó a 2 meg a 11+X között azért van különbség.
Szolgáltatás függetlennek kéne lenni az Internet szolgáltatásnak, a többiek is kapcsolódnak többhöz, legfeljebb nem routerrel mindhez és nem egyidőben.Mélyen bízok a ZTE ONT-ban, most ott tartok.
Akinek olyan van, annak a padláson és igen mostoha körülmények között, de érdektelen, évek óta nem volt újraindítva.A másiknak egy Huawei az alagsori szekrénybe száműzve, vagyis az most is fulladozik.
Ennek ellenére egy Cisco VPN kapcsolata (az nem kapcsolódik újra ha összedől) napok óta töretlen.A harmadik kollégámat meg még nem kérdeztem, de majd őt is kifaggatom.
-
Ejelhar
senior tag
válasz
MadMancs #94843 üzenetére
Erről a 11 párhuzamos VPN kapcsolatról lemaradtam eddig. Ez már messze se lakossági felhasználás és valószínűleg a többi ONT ot is meg fogja fektetni.
Nem értek hozzá, de valószínűleg nem.
Ezek az éjjel nappal aktív kapcsolataim, de hozzájöhet még -ideiglenesen- pár olyan VPN, ami nem csupán UDP vagy TCP protokollt használ. Illetve pár darab OVPN kapcsolat is, ami viszont nem használ helper protokollt csak és kizárólag UDP-t vagy TCP-t.Ezek gyönyörűen működtek eddig FTTB-n.
Most meg esik/kell a rendszerem. Üzleti csomag nem gond, semmi probléma. De mi a garancia arra, hogy működni is fog?
Mikor letiltottam a helper protokollokat igénylő VPN kapcsolataimat (GRE, IPSec), akkor is összedőltem.Illetve Digis accounttal nyomuló kollégáim közül mindegyik remekül boldogul (egynek van csak üzleti csomagja).
Még egyszer: nem a pénz a probléma, hanem a szolgáltatás. -
adika4444
addikt
válasz
MadMancs #94816 üzenetére
Igazából bármi lehet. Viszont az utóbbi időben a Fiberhome bridge-ben és a PPPoE szakadás túl sokszor került elő együtt, ráadásul egy vagy két esetben biztos megoldást jelentett a másik gyártóra csere, illetve az egyik esetben több Fiberhome is ugyanezt az anomáliát okozta.
De hétfőn kiderül, Ejelhar-nak akkor adnak ZTE-t, majd meglátjuk, orvosolja-e a problémát. De gyanúsan meg fog oldódni. -
4Grider
félisten
válasz
MadMancs #94816 üzenetére
Azért az gyanús, hogy 90%-ban vagy Mikrotik vagy Asus routerekkel (utóbbiak közül amiken bekapcsolják az internet detection-t) szakadozik az FTTH-s PPPOE kapcsolat.
Ja és egy rakat Mikrotik-es fórum van, ahol a (nem Digi) FTTH-s PPPOE kapcsolat szakadozására panaszkodnak. -
Ejelhar
senior tag
válasz
MadMancs #94801 üzenetére
Szia,
Viszont az tény hogy itt is sokan futottak bele hogy FTTB - FTTH átállásnál az FTTB alatt bekinfigolt router FTTH val nem akarta az igazságot.
Okay, ez magyarázhatja a régi routerem szakadozását, de az újonnan vettét nem.És mivel mentést állítasz vissza gyakorlatilag ugyanaz marad minden.
Rosszul fogalmaztam az előbbiekben, nagyon félreérthetően. Akkor most egy kicsit bővebben.
Ennek a fajta routernek két fajta mentése létezik, van egy natív formátuma, ez a klasszikus értelemben vett mentés.
De ez csak pontosan ugyanolyan típusra állítható vissza, eltérő hardware-re már nem.
Ugye esetemben ez már eleve kiesik (a régi router a CPU-ja okán kevés az 1 Gbitre, nem bírja szuflával a NAT-olást ilyen sebességen), más a két vas.
A második fajta konfig mentés tulajdonképpen script, parancssorból rá lehet engedni egy tetszőleges vasra.
Mivel sima text file, szerkeszthető is. Kell is, például a régin az ether1 interface-hez volt társítva a PPPoE kapcsolat, az újon meg az ether6-on.
De ugye az mindegy, hogy egy szűz vasra bepötyögöm a parancsokat, vagy copy & paste módszerrel mondom meg neki.
Például a régi tűzfalán engedélyezve volt a WAN oldal pingelése, ez a második fajta mentésben (script file) így jelenik meg:
/ip firewall filter add action=accept chain=input protocol=icmp
Az új routerre ssh, majd ezt egy az egyben másolhatom.
Magyarán ez dettó olyan mint pl. egy Cisco IOS konfigjának mentése textbe és egy másikra átlövése, nagyrészt változtatás nélkül megeszi.Nem próbáltad nulláról konfigolva mentés visszaállítás nélkül?
De, megcsináltam, ezen már nem múljon. De továbbra is szakad.
-
Ejelhar
senior tag
válasz
MadMancs #94799 üzenetére
Az a helyzet, hogy a régi routerem is ugyanezt csinálja FTTH-n.
Az, amelyik FTTB-n napokig működött, a 168 órás digis diskonnektig.Az új routerem amúgy szűz állapotból lett felkonfigolva, 90%-ban paracssorból (régiről konfig ment, majd az újra terminált nyitva bemásol)
Illetve a RouterOS-re nem jellemzőek a rejtélyes behülyülések, velem még soha nem fordult elő ilyen.
Az ismert, hogy a kezdeti setupnál felajánl egy varázslót, az okozhat a későbbiekben funkcióvesztést, de ilyen durva hibát az sem.
Amúgy én azt soha nem használtam, mindig a fától indulok ezekkel és kézzel konfigolom.Szóval ez felesleges teszt volna.
-
Ejelhar
senior tag
válasz
MadMancs #94796 üzenetére
6 és fél óra uptime? Hát az nekem is megy, csak -ahogy számolom- most éppen 16 részletben
May 14 16:09:46 dds-ccr DIGI-PPPOE: connected
May 14 17:04:54 dds-ccr DIGI-PPPOE: connected
May 14 17:28:00 dds-ccr DIGI-PPPOE: connected
May 14 18:01:36 dds-ccr DIGI-PPPOE: connected
May 14 18:27:11 dds-ccr DIGI-PPPOE: connected
May 14 18:58:48 dds-ccr DIGI-PPPOE: connected
May 14 19:30:23 dds-ccr DIGI-PPPOE: connected
May 14 19:49:29 dds-ccr DIGI-PPPOE: connected
May 14 19:59:28 dds-ccr DIGI-PPPOE: connected
May 14 20:28:07 dds-ccr DIGI-PPPOE: connected
May 14 21:01:20 dds-ccr DIGI-PPPOE: connected
May 14 21:02:57 dds-ccr DIGI-PPPOE: connected
May 14 21:26:33 dds-ccr DIGI-PPPOE: connected
May 14 22:02:13 dds-ccr DIGI-PPPOE: connected
May 14 22:22:19 dds-ccr DIGI-PPPOE: connected
May 14 22:50:23 dds-ccr DIGI-PPPOE: connected -
Ejelhar
senior tag
válasz
MadMancs #94775 üzenetére
Nem ismerem az OpenWRT firmware-ket, de -gondolom- abban is debugba kell kapcsolni, hogy részletesen logoljon.
Én a Mikrotik RouterOS-ben bekapcsoltam a PPPoE szervízre a részletes naplózást, plusz megmondtam neki, hogy a windowsra naplózzon (ez éjjel-nappal megy nálam és azon dögivel van is hely erre)
Logszervernek én Windows alatt ezt használom:
https://www.kiwisyslog.com/free-tools/kiwi-free-syslog-serverEzzel a Windowsnak is lesz syslog szervere (ami a linuxoknak/unixoknak alapból ugye), a linux származák OpenWrt-nek meg -gondolom- meg lehet mondani, hogy a hálóra naplózzon, ne helyben.
Így tutira nem telik be a helyi blokkos eszköz a routeren. -
Dragon3000
nagyúr
válasz
MadMancs #94704 üzenetére
Nem tudom milyen géped van, de a nasomban csak egy 200ge teljesít és torrent esetén is megvan a 100-110MB/s, akár több egyidejű letöltés mellett, közben persze több, mint 1000 torrent van a kliensben.
#94708 lovi27
Egy időben pont a chrome esetében volt, hogy rossz eredményeket ért el speedtest közben, firefoxot használok, eddig mindig megvolt a max sebesség böngészős mérés esetében is.#94709 Ejelhar
Ezért is szokták ajánlani a több böngészős mérés mellett a applikációval való mérést és a parancssorost is.
#94711 Ejelhar
Kérdés mi a gond, lehet az onttal gond (akár hibás darab), lehet a bekötéssel, illetve valami központi gond is. De ha folyamatosan szakad a net, akkor mindenképp jelezd a digi felé. -
Ejelhar
senior tag
válasz
MadMancs #94704 üzenetére
Persze, nincs vita
A sok Firefox pluginom miatt pl az én notimon csak olyan 600 Mbitet tolt a Firefox, kollégám Chorem-ja meg közel az elméleti határ közelében teljesített (960 Mbit) ugyanott, ahogy a Digisek Linuxa is.
A WIFI-ről:
10 méterről csóri eszközök buffereltek orba/szájba a szomszédnál. Egy koszos Klub rádiót sem tudtak behozni neki.
Ott, ahol kábelen 300/100-300 Mbitet mértem. -
turulbird
tag
válasz
MadMancs #94668 üzenetére
Szerintem meg alapértelmezetten a használati módja a router; a diginél is...
,,A DIGI által kihelyezett routerek (Huawei Echolife HG8247H / HG8245H (routing modban)...IPV6"
A hídba etetés meg csak kényszermegoldás...
Az meg a csúcs, hogy nálam általában csak 10 órát ment, naponta kikapcsolva...
A Huawei eddig jó routerként, a netsebesége meg sajnos olyan amilyen... -
dchard
veterán
válasz
MadMancs #94406 üzenetére
Egy darabig valóban az volt a helyzet, hogy adott OLT típus alá azonos gyártó ONT-it rakták, de ennek semmi köze nem volt a szoftverhez. Egyszerűen a profilozás és a logisztika miatt egyszerűbb volt így. Az összes ONT-nek működnie kell az összes OLT-vel, ha a megfelelő OMCI profil el van készítve az adott típushoz. Ez konfiguráció kérdése.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
MadMancs #94391 üzenetére
Az invitel oldaláról másoltam az adatokat, persze van ilyen szöveg is:
Amennyiben az adott előfizetői hozzáférési ponton a díjcsomag kínált sebesség értékénél magasabb sebesség érték érhető el, úgy Szolgáltató a ténylegesen nyújtott sebességet nem korlátozza a kínált értékben, hanem annál magasabb sebességű szolgáltatást is elérhetővé tehet. -
dchard
veterán
válasz
MadMancs #94143 üzenetére
Lópikulát nem kell regisztrálni már ezer éve. Egyszerűen arról van szó, hogy a modem egy darab DHCP lease-t szolgál ki, ami jellemzően a bekapcsolás utáni első cím lesz. Ilyenkor a modemben létrejön egy "összerendelés" (binding) a kliens eszköz MAC címe és a kiosztott IP cím között. Példa: bedugod a PC-t a modembe, mert ki akarod próbálni. Minden fasza, majd a PC-t kihúzod, rádugod a routeredet (vagy egy másik PC-t) és azt látod, hogy nem kap címet. Ilyenkor vagy várni kell huzamosabb ideig (DHCP lease lejártáig ami elég sok idő is lehet), vagy fogod magad és újraindítod először a modemet, aztán a klienst. Ennyi az egész.
-
m_kovacs
tag
válasz
MadMancs #93499 üzenetére
ZTE F668, Nincsenek a LAN portok elszeparálva egymástól,a Wlan tól meg pláne nem!
Érdekes is lenne, ha a NAS ról, ami kábelen csatlakozik, nem tudnék wifin lejátszani!
Most próbáltam ki, lehet hogy nekem "speciális" ONT-m van? Vagy csak jól van beállítva?
HW verz:5.2
SW verz.V5.2.10P4T3
m_kovacs -
turulbird
tag
válasz
MadMancs #93030 üzenetére
Először kell egy lista:
speedtest-cli --list
A listából ki kell választani egyet, ami működik, különben ez van (illetve nincs):
speedtest-cli --server 2536
Retrieving speedtest.net configuration...
Testing from Digi TV ...
Retrieving speedtest.net server list...
ERROR: No matched servers: 2536Most például nálam csak cseh, osztrák és román szerverek vannak benne főleg:
speedtest-cli --server 1363
Hosted by Vodafone CZ (Brno): 27.942 ms
Download: 725.35 Mbit/s
Upload: 76.31 Mbit/s -
dchard
veterán
válasz
MadMancs #93023 üzenetére
Próbáld így:
C:\Speedtest_cli>speedtest.exe -s 31717
Speedtest by Ookla
Server: Digi Kft - Budapest (id = 31717)
ISP: Digi TV
Latency: 0.87 ms (0.20 ms jitter)
Download: 933.01 Mbps (data used: 469.9 MB)
Upload: 325.45 Mbps (data used: 147.6 MB)
Packet Loss: 0.0%
Result URL: https://www.speedtest.net/result/c/53b6cdaf-8dc5-43c6-9c47-3d2abe94001bÍgy mindig a Digi szerverén fog mérni. A webes sosem mér ennyit, és nem a vas gyenge.
-
viktorhu
veterán
válasz
MadMancs #92876 üzenetére
Ha már van domain, lehet ingyen is emailt regisztrálni rá, pl. a zoho mailen. Még cégek is használják, mert x felhasználóig ingyenes, támogatja az exchange activesync-et stb. Domaint meg tényleg lehet fillérekért regisztrálni.
Szerk: szerintem sok domain regisztrátor már magáért a domain regisztrációért is ad ingyen emailt, egy sima pop3-nál a tárhely mérete sem olyan fontos, mert ott úgyis offline van a tárolás.
-
turulbird
tag
válasz
MadMancs #92264 üzenetére
A dupla = két készülék, teljesen feleslegesen, mikor egy is tudja(hatná) elvileg, amit kellene.
A FiberHome GPON már nem büdösödik, mivel a szerelő kapásból kivágta a Huaweire való cserekor.
Alapban büdösödött, forrósódott, mikor ment a wlan rajta, kikapcsolva csak langyos volt.
Mivel neked hídban van, nem megy a wifije, ezért nem is melegszik és szaga sincs... -
ElektrikusDE
senior tag
válasz
MadMancs #92209 üzenetére
Én kíváncsiságból megnéztem.
Készítés időpontja: 2004. december 19.
Módosítás időpontja: 2021. március 9.18500 Ft.-ot számoltam össze. (csak internet esetén)
A Havidíjat természetesen nem tartalmazza.
Részletezve:
Belépési díj 500 Ft
Bekötési díj 12.000 Ft
Szerelési díj 6.000 FtPersze lehet hogy nem jól értelmezem, nincs se jogász se egyetemi végzettségem.
Ezenkívül még az anyagköltséget is ki kell fizetni:
"A szerelésnél felhasznált anyagokról a számlát a Szolgáltató utólag küldi meg Előfizető részére, melyet Szolgáltató a munkalapon feltüntetett, szereléshez felhasznált anyagok alapján állít ki. A felhasznált szerelési anyagokat megnevezés és mennyiség szerint a szerződéshez tartozó munkalapra vezeti fel a szerelést végző szakember, melyet Előfizető aláírásával elismer és kötelezőnek fogad el.
A Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy a felhasznált anyagok díjának megtérítését a
helyszínen kérje Előfizetőtől."Több szolgáltatás megrendelése esetén a szerelési díjat (6000 Ft.) csak egyszer kell megfizetni.
Ez a legszebb:
ÁSZF igénylése nyomtatott formában 1.000 Ft
Tehát érdemes felolvastatni, hangosan érthetően, minden kifejezést megmagyarázva.
Természetesen az összes melléklettel együtt.
Ja azt nem, akkor nincs inkább szerződés.
2021.05.01 fogják újra módosítani, de már kint van az oldalon aki akarja azt is elolvashatja.
Várni kéne valami Akciora olyankor lehet hogy elengedik.
Kicsit off:
Ehhez képest én nagyon jól jártam (járok) az anya Céggel (RCS RDS)
Összesen fizetem 20.40 RON szerelési díjat és annyi. (internet és TV)
A havidíjat meg le se merem írni olyan kevés.
De ugyanez van az OTP-nél is, Magyarországon az egyik legdrágább, itt Romániában meg nekem fizet az itteni OTP leányvállalat amiért használom az ingyenes szolgáltatását.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
MadMancs #91801 üzenetére
Vagy gigabites portra volt kötve, mert csak az volt szabad, aztán nincs lekorlátozva 100-as csomagra.
#91802 Túzok22
Maga a szerver a szar, amin mért, mert nekem is 10-es ott a pingem, míg máshol meg 4-5, sehol nem írta, hogy optikája van, mivel 100/100-as csomagban kellene lennie gondolom még fttb van nála, ha csak nem volt átkötés már ftth-ra. -
-
pinnacle
nagyúr
válasz
MadMancs #89874 üzenetére
Köszi! Akkor mindenki ezt használja épületen belül. Ma beszéltem egy optikai kábelekkel dolgozó emberrel, azt mondta nyugodtan vitessem el a TV-ig, semmi gond nem lesz a 10-12 sarok ellenére, csak tényleg ne legyen 2cm-nél kisebb karika. Akkor feleslegesen tettem aljzatot a bejárathoz. Állította, hogy a családi házaknál használt fekete kábel tényleg olyan erős, hogy autót el lehet húzni vele, ő fákat tépett ki vele. Kérdeztem, hogy a fenébe lehet ez, azt mondta kevlár erősítés van benne.
-
viktorhu
veterán
válasz
MadMancs #89372 üzenetére
Ha van egyáltalán gigabites portja.
Nálunk csak 100 megabit volt rendelhető fttb-n, viszont a központi ügyfélszolgálat simán felvette az igényt 500 megára (korábban gigabitre) is, hogy majd megvizsgálják, de nem volt mit megvizsgálni.
Nálunk 2007 körül indult a digi fttb, de már akkor is egy kiépített fttb hálózatot vettek meg mástól.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
MadMancs #89322 üzenetére
Biztos hogy Xeon E3300? Mert nézni akartam egy benchet, hogy mekkora a difi az ő A64 3800+-a és a te Xeon E3300-ad között, de az e3300-ra csak Celeron-t hozott, a wikipédián sem írnak Xeon E-s 3300-asról.
Amúgy de, probléma. Egy 15éves CPU-ról(de akár az egész konfig lehet ennyi) beszélünk. Az Athlonok amúgy sem voltak bikaerős procik. Meg igazából egy szerverbe szánt proci lényegében sokkal gyorsabb teljesítménnyel rendeklezik.
-
tobi''
tag
válasz
MadMancs #89088 üzenetére
Keleten is ~800/320 körül adta, de 1 hete már jó nálam, akkor szétkaptam netes sarkom, mert beraktam egy polcos szekrényt oda (az ONT egy órát állt), utána összedugva bár kaptam rendben ipv6 cím, de semmi nem jött rajta, így letiltottam fullba, lehet csak véletlen (pont akkor állítottak valamit), de azóta maxon jön a net, csomagvesztő is helyre jött.
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- Óra topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Philips LCD és LED TV-k
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged