Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Lali-213
senior tag
Sziasztok
Veresegyházon nektek van net? Nekem egyik pillanatról a másikra megszakadt és az ONT nem jelez hibát.
-
Lacccca87
addikt
válasz
Csabroncka
üzenetére
IPV6 egyébként digi-n okozott már több problémát. Szerintem még nem igazán sikerült bármelyik szolgáltatónak ezt jól/hibamentesen implementálnia. Nekem pl a TV-m volt hogy nem töltött be így a youtube kezdő felülete a user kiválasztása után vagy netflix nem tudott belépni, meg lassabb volt a PC-n a weblapok megnyitása, aztán tiltottam az IPV6-ot és minden visszaállt a nomrálba.
-
Geth
veterán
válasz
Csabroncka
üzenetére
OldottaKerülte meg ... -
Tibicsucsu
aktív tag
Sziasztok! Masodik keruletben Pasareten nincs optikai net (LOS villog pirosan, NO carrier). Egyedi eset vagy ezt is a honak koszonhetjuk?
-
xabolcs
őstag
válasz
Csabroncka
üzenetére
.-..-. forumtars esete RT-AC65P-vel, DIGI-vel es OpenWrt telepitessel ... a szomszed topikban.
-
MrBazsi
senior tag
Sziasztok.
Azt lehet tudni hogy a digitől kapott Zte 4 antennás fehér Ont-ból ki lehet e roncsolás nélkül szedni az optikai kábelt?
Át szeretném tenni másik szobába, és kiváncsi vagyok hogy kell e hozzá digis szerelő is, vagy megoldható e házilag.
Köszönöm -
l1k3_1t
tag
válasz
barabasb
üzenetére
Ha az egy kiszolgálógép is egyben, nyitni kell szerintem portot annak az eszköznek a router beállításán hogy ipv4-es kapcsolaton is lehessen távolról kezelni. Hozzá kell tenni mivel a digi nem ad fix ip címet ezért dinamikus dns-t kell használni (no-ip (freemium), duckdns (teljesen ingyenes), asus dyamical dns (ingyen, csak asus routereseknek) stb) hogy bármikor bármilyen másik ip address változások sokaságai után is lehessen kapcsolat. Nem tudom a routerednek a beállítási lehetőségeit.
-
barabasb
tag
Üdv, lehet, hogy rossz helyen kopogok, ha igen, nézzétek el kérlek. Van digi előfizetésem, HG8247H routerrel (digis, ezt kaptam). Van rá csatlakoztatva kábelesen egy WD My Cloud. Régi, de működik. Hogyan tudok a WD-re távolról menteni? Pl. ha a városban vagyok laptoppal, és amit ott írok, az otthoni WD-re menteni. Ha itt spammelek, akkor mehet privátba is a válasz. Köszönöm. Ui. van egy Tp-link Archer AX55 routerem is, egyszer próbáltam, de maradtam a digis ONT-nél. Ha ez jobb megoldás, nekifutok az AX-szel.
-
hdanesz
őstag
válasz
vlesi69
üzenetére
Az 1000-es nethez adják, az 500-hoz plusz pénzért kaphatsz.

Nálunk tegnap kötötték be az 500-ast Wifi6 nélkül.
Meglepő...de a sebesség (speedtest.net) 536 Mbps lefelé és 322 Mbps felfelé.Eddig 30-as netünk volt másik szolgáltatótól, ott 15Mbps volt le...és 1!!! Mbps fel.

-
válasz
burgatshow
üzenetére
Néztem régebben, vagy veszel egyet, vagy béreled. Mostanába nem néztem mi a választék de majd megnézem.
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
Tegnap történt meg a telepítés. (Net, tv, vezetékes tel).
A vezetékes telefonhoz számhordozást kértünk, ami elvileg tegnap este 8-kor le is zajlott.
Mégsem tudjuk használni.A router-en a 'TEL' cucc nem villog...az jelent bármit? Vagy nem is kell neki? Net és tv van...
De telefonnál ha hívnánk a számot akkor azt mondja: ezen a számon előfizető nem kapcsolható.A digi ügyfélszolgálata szerint minden ok..de küldenek valakit aki megnézi. 72 órán belül.

-
4Grider
félisten
válasz
Csabroncka
üzenetére
A quickconnect mindenhonnan (nat mögül is) működik, mert ott a nas oldali kliens csatlakozik fel a szerverére, te pedig a szerverén keresztül éred el a nas-t.
-
Baloo27
aktív tag
válasz
Csabroncka
üzenetére
Nálam az Asuson a DNS kiszolgáló az 1.1.1.1 és a 8.8.8.8.
A VPN-hez van beírva a synology DDNS, ezen kívül a WAN fülön a Virtuális szerver/Port továbbítás-nál vannak beírva a kívánt portok.
Upnp természetesen kikapcsolva, a portok nyitva vannak. Ha esetleg megírod melyik port az amit tesztelnél, kinyitom az enyémen és kipróbálom nyitva van-e. -
-
Csabroncka
addikt
válasz
dolon75
üzenetére
Igen, ezt néztem vissza:
Router wan IP
Synology DDns IP
Külső IP azonosító és most az általad említett oldalon kiadott record ugyan az az ip.Egy és ugyan az és !nem! 100....
Ha a tűzfalon beállítom, hogy válaszoljon külső pingelésre, akkor válaszol is a Router.
Tehát a folyamat odáig jut: DDns feloldja az IP-t, ez publikus, de itt megáll a folyamat - olyan mintha semmilyen portbeállítás nem lenne, pedig van, most néztem át a router naplófájljait valóban kinyitja mind a hármat. Egyébként a Quick Connect sem tudna működni...
-
Baloo27
aktív tag
válasz
Csabroncka
üzenetére
Holnap megnèzem az enyèmet, szintèn Asus router ès synology nas kombó van itthon. Mondjuk èn vpn-en csatlakozok,ha kell valami, a quickconnect sok mindent nem enged.
-
dolon75
senior tag
válasz
Csabroncka
üzenetére
az
nslookup tedomaincimed
parancs a te épp aktuális publikus IP címed adja vissza? arról a gépről is, ahonnan meg akarod szólítani? -
Borisz76
nagyúr
válasz
Phoenixy
üzenetére
Miért ne adnának ?
A szerződés szerint 1 db Gigabites porton garantálják a szolgáltatást.
Tudja ? Igen. Akkor nem lehet reklamálni.
Az , hogy Wifi-t is tud....csak extra de semmi sem garantálja, hogy jó és gyors is lesz.
Ez alól a Wifi6 csomag a kivétel...mert ott Wifi6 képes eszközt adnak.
Ha nem tetszik lehet az ONT-ot BRIDGE módba rakni és SAJÁT routert beállítani , ami a kívánt igényeknek megfelel.
Nem te vagy az egyedüli aki ezen fennakadt....
Voltak páran már előtted. -
Baloo27
aktív tag
válasz
Csabroncka
üzenetére
Ha letiltod az ipv6-ot, akkor is ugyanaz a helyzet?
-
Phoenixy
senior tag
Sziasztok,
Nem hiszem el, hogy wifi 4-es routert még adnak új előfizetéshez.
Egyik szomszédomnál jártam, új laptopot vett és segítek beállítani a dolgokat, nem akartam elhinni, mikor rácsatlakozott...
2,4 ghz, wifi 4, 144 mbps... Pff...
-
Csabroncka
addikt
válasz
Baloo27
üzenetére
Szia egyelőre porthibának tűnik, igen:
Végigmentem minden egyes lépésen:
- publikus az ip,
- van IP4/6 címem is
- a synology ddns szerver szépen feloldja a publikus címet (mind a kettőt)
- ha beállítom a routeren válaszol a WAN pingelésre (külső szolgáltatótól is)3 magas port szám van kiengedve 3 synology szolgáltatással, ebből a nagyobb problémám a backup, mert ott kell az egyedi cím, nem lehet használni Quick Connectet
-
Baloo27
aktív tag
válasz
Csabroncka
üzenetére
Csak a port a hiba vagy a távoli elèrès sem megy a címre kattintva?
-
-
woodworm
veterán
válasz
Csabroncka
üzenetére
Ez megint csak nem bizonyít semmit, mert 1-2 kivételtől eltekintve a ddns beállítás során a kívülről látható ip-címet kérdik le egy külső szervertől. Ugyanúgy, ahogy te is a port teszt során.
Többen kérdezték már és egyetlen egyszer sem jelentetted ki konkrétan, hogy megnyitottad a routered wan beállításait és ott pppoe kapcsolat van és nem 100.-assal kezdődik a kapott címe, ill. a látott cím megegyezik a port teszterben látottal. -
Csabroncka
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nem vagyok NAT mögött, tegnap jött a válasz a Digi támogatástól is. Router-t használom. Nyugodtan pingeld, vagy nézd meg a portokat kalmannas.synology.me
(A ddns- által feloldott cím a publikus ip címe a routernak - ezt is ellenőriztem) -
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Csabroncka
üzenetére
NAT mögött van a netre kapcsolódó eszközöd. Hogy ez a routered, vagy a géped, vagy az ONT, ezt ennyiből nem tudni. És hiába állítod, hogy nincs, ott van. A DIGI hálózatán belül a 100-al kezdődő natolt IP címek is elérhetők.
-
Csabroncka
addikt
válasz
Dragon3000
üzenetére
Nem válaszolni sem kellett volna, de ugyan úgy nyitva van a 4 port. Eddig Vodan keresztül biztosan ezt csinálja. Digi-n belül azt látom amit kell, ott működik is.
Ez a problémám, hogy külső szolgáltatótól nem látom jól, ha nem érthető. Digin belül minden beállítás jó és működnek a portok.
Mondok egy példát Veszprém Digi - Budapest Digi: ping és port jó
Veszprém Voda, Szfehérvár Voda - Budapest Digi: nincs ping és a portok sem jókKezdek megint belefáradni.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Csabroncka
üzenetére
Ha modem módban van az ont és kihúzod a routert, akkor ip-d sincs, amin teszteld a portot, így valami nagyon nem kerek nálad vagy ilyenkor gépen állítottad be a pppoe kapcsolatot?
-
burgatshow
veterán
válasz
4Grider
üzenetére
Nem neked címzem, csak így megy tovább a szál a témában.
Ha 100.81 kezdetű az IP címet látsz az ASUS routereden a WAN porton, és egy másik IP címet mutat pl. a WhatIsMyIP.com akkor bizony NAT-olva vagy.

Ha eddig tényleg minden jó volt, akkor viszont tényleg csak a routeredben keresd a beállításbeli problémát.
-
4Grider
félisten
válasz
Csabroncka
üzenetére
Azért nem kerek a dolog, mert a pppoe kapcsolatot modem üzemmód esetén te a saját eszközödön építed fel, oda kapsz egy publikus ip címet, így ezen a ponton pedig rendelkezésedre áll az összes port, ebbe szolgáltató nem nyúl bele. Nem lehet, hogy egy hulladék (megbízhatatlan) port scanner oldalt/alkalmazást használsz?
-
Csabroncka
addikt
válasz
roseA580
üzenetére
Nem vagyok NATolva , ezt a digis is visszaírta, leellenőriztem. Digi oldallról pingelhető a szerver, portok nyitva külső szolgáltatótól ezt a 4 et látom mindig. Akkor is, ha kikapcsolom lehúzom a Routert. Tegnap este végig próbálgattam kiderült, hogy nem a Router csinálja...
-
roseA580
aktív tag
válasz
Csabroncka
üzenetére
Szia!
Vajon publikus IP-d van vagy privát (szolgáltató által NAT-tolt)?
Nekem is RT-AC65P routerem van és nem tapasztaltam ilyet!
Pedig nekem a több éves legutóbbi gyártói firmware van rajta.Ui:
Most nem tudok ránézni mert költözés alatt állok, és a DIGI szolgáltatását már áthelyeztettem az új címemre de én még a régin vagyok.
-
Csabroncka
addikt
válasz
Dragon3000
üzenetére
Megcsináltam... nagy sz@rt.
Az IP valóban nem válaszol, de azt írja, hogy a portok nyitva vannak
Annak milyen jele van mégsem bridge módban van az ONT ?
-
xabolcs
őstag
válasz
Csabroncka
üzenetére
Csak annyi, hogy a routeredet tamogatja az OpenWrt, s ha minden kotel szakad, akkor megprobalhatod.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Csabroncka
üzenetére
A router beállításainál kell keresni a gondot, mivel az ont bridge módban van, így mindent a saját routered csinál.
-
Csabroncka
addikt
válasz
Dragon3000
üzenetére
Megpróbálom ezt verziót, de sok jót nem fűzök hozzá
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Csabroncka
üzenetére
Az upnp nincs engedélyezve? Ha igen, akkor amelyik programban van upnp és fut, annak automatikusan nyit portot. Nekem is ac65p van és az általad említett port közül mind zárva van, amiket én állítottam be, azok nyitva vannak, ha a program is fut, aminek beállítottam. Esetleg egy router reset és újra beállítást meg lehet próbálni.
-
xabolcs
őstag
válasz
Csabroncka
üzenetére
Tegyel fel OpenWrt-t!
En sem vagyok NAT-olva, nalam is bridge modban van az ONT es nagyon jol szuperal az OpenWrt tuzfala: az van nyitva, ami be van neki allitva, hogy nyitva legyen, legyen szo akar port tovabbitasrol, akar a routeren vegzodtetett szolgaltatasrol.
A tobbi port pedig csukva. -
Csabroncka
addikt
Sziasztok, teljesen tanácstalan vagyok az alábbi témában konkrétan május óta gondom van a beállított nyitott portok nem elérhetőek külső szolgáltatótól.
-Nem vagyok NAT-olva ez biztos
-Az ONT bridge módban vanRouter Ausus RT-AC65P
Ha bezárok minden portot a routeren, akkor a scan port szerint 21 és 554 van nyitva. Amikor bekapcsolom a porttovábbítást (profil nélkül is), akkor a 21, 554, 1723 és 5060.
Nem értem, teljesen tanácstalan vagyok, olyan mintha a portokat szűrnék...

-
Laca1212
őstag
válasz
Dragon3000
üzenetére
Köszi
-
Laca1212
őstag
Üdv
Ha a PPPoE felhasználónév/jelszó elveszett mi a megoldás?
Telefonos ügyfélszoli ad újat? -
Gripper
tag
válasz
üzenetére
Én most vettem októberben egy S90D OLED TV-t náluk. 22 hónapra. Az első 2 hónapot egyszerre számlázták ki, de abból az 1. hónap (a novemberi) 0Ft volt. Igy csak a decemberit kellett befizetni. A többi csak jövőre lesz,. Bár a januári is megjelent már de azt elég lesz jövőre kifizetni. Ami a szállítást illeti. Ha jól emlékszem GLS hozta. Én megkértem a sofőrt hogy segitsen felcipelni az emeletre. Rendes volt.Kapott is érte egy kis borravalót.
-
törölt tag
Üdv.
Vett valaki a DiGitől TV-t?
Lehet tudni hogy működik ez a 0% kamat? És hogy ki a szállító? És nem Stathamre gondolok, hanem hogy liftes társasházban felhozzák e az ajtóig.
-
kidnou
őstag
válasz
repvez
üzenetére
"DE föleg ugy érdekes, hogy elvileg Epacket fizetek tehát száémlárol kellett volna vonnia , de mivel nem kaptam semit sem julius ota ezért gondolom nem is vontak"
e-Pack csak elektronikus számlát jelent. Csoportos beszedési megbizást kell adni, hogy automatikusan vonják
"Vagy erről van már valakinek infoja, hogy mi változik kell e valamit modositani a szerződésen ?"
Ha lesz bármi tennivaló arról majd időben értesitenek, de várhatóan csak a név változik az előfizetőnek semmi tennivalója nem lesz -
repvez
addikt
Más is ugy kapott számlát, hogy egy ideig semi, mostmeg egy nap kikuldtek 3 at is ?
Én julius 15. vel kötettem be a digi 1000-et, és 3 IPTV-t, azota nem kaptam számlát és a weboldalon se jött semmi se levél .
erre most nov 11-én kaptam 3 számlát az egyik a julius 15-tol julius 31-ig, a másik a augusztus és szeptember teljes honapok egybe.
Majd a harmadik számla az oktoberi számla.
A fizetési határidők meg egy egy honapokkal eltolva dec 25-el kell az utolsót befizetni.Remélem ez után már beáll a rendszer. DE föleg ugy érdekes, hogy elvileg Epacket fizetek tehát száémlárol kellett volna vonnia , de mivel nem kaptam semit sem julius ota ezért gondolom nem is vontak.
Mondjuk kiváncsi leszek, hogy milyen kavarodás lesz ezután is, mert ugye én invitelrol váltottam digire és gondolom ez az átállás is közrejátszott, de januártol meg ugye a ONE cég alá tartozik majd a Digi is , ugyhogy ott majd megint lehet valami gond a számlázással.
Vagy erről van már valakinek infoja, hogy mi változik kell e valamit modositani a szerződésen ? -
burgatshow
veterán
Sziasztok!
Letezik, hogy a Huawei eszkoz aljan a megadott root jelszo nem mukodik? Ma kotottek be a netet, es amugy minden mukodik is szepek, csak eppen a web UI-ra nem tudok belepni a megadott adatok alapjan.
Szerk.: most olvasom hogy lehet meg jelszo a 4ig/serial Holnap kiprobalom.
Szerk 2.: ok, vegyes a kep. Akkor tojok ra, ugyis bridge modba fog kerulni par heten belul amig at nem koltozok, addig meg jo lesz.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
VGYke
üzenetére
Nekem a szerződés módosításnál ott vannak a személyes adataim és alatta kisebb betűmérettel részletezve a csomag és tartalma, ott szerepel, hogy fél évig felébe kerül a net és a 7. hónaptól teljes árat kell fizetnem, összegekkel együtt, az is szerepel, hogy mennyi az előfizetés tartalma alatti kedvezmény...
-
4Grider
félisten
válasz
garga pista
üzenetére
Mivel a szektort szabályzó törvény (eht) alapján a követelések egy év után elévülnek, így natúr egy elutasításra számíthat az 1 év utáni időszakra vonatkozóan.
-
VGYke
addikt
válasz
Dragon3000
üzenetére
De, be fogok menni az ügyfélszolgálatra, csak most körülményes. Lehetséges hogy fél évig járt valami, ami lejárt. Azért nem tudom, mert a sokoldalas szerződésben árakat nem találok, ha benne is van, nagyon el van dugva.
-
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
VGYke
üzenetére
Nem olyan csomagban voltál, hogy fél évig kedvezményes és utána már nem? Ha igen, akkor az eddigi információk szerint szeptember végéig járt az a hűség kedvezmény, amit ezek szerint októberben is megkaptál és azért kérik vissza. De sokkal könnyebb lenne, ha a digit kérdeznéd, elvégre erre ők tudnak válaszolni.
-
fLeSs
nagyúr
A mai napon a netem eléggé bekakkant (Inviteltől kerültem át DIGI-hez, 60/5-ös netem van), a letöltésem 3-30 Mbps, a feltöltésem 1-3 Mbps között változik.
Másnak is van ilyen gondja? -
Lackooo84
nagyúr
válasz
garga pista
üzenetére
Az jó. Csak mert nekem sztem évek óta elfelejtik jóváírni az epackot, asszem akkor behajtom rajtuk visszamenőleg, havi 650ft az nem kevés pénz.
-
Lackooo84
nagyúr
Van itt olyan, akinek nincs hűsége, nem kap papír alapú számlákat ergo mindig online fizet, és levonják neki havonta az E-pack kedvezményt?
-
válasz
VGYke
üzenetére
Akkor majd lehet váltok. A páromnál Voda van kértem xxl szimet és így a kettőre van húsz százalék kedvezmény így a Voda + net 10000 ft, de ha kérek még eggyet hozzám is, lehet az már megint egy ársáv ugrás és azt hiszem arra már talán harminc százalék a kedvezmény. Van még hat mobil előfizetés a nevemen a családba mindenki benne van de a flotta előfizetés nem adható hozzá a kedvezményhez mert akkor már lenne negyven százalék az összesre.
-
VGYke
addikt
válasz
vlesi69
üzenetére
Én is utánanéztem a saját szerződésemnek, bár ne tettem volna, mert csak felidegesítettem magam. Az 1 év hűségem 2025.02.19-én jár le.
Eddig fizettem 7 110Ft-ot, minden hónapban rendszeresen megjelent az ügyfélkapuban a számla és természetesen minden hónapban ki is lett fizetve.Most 2 számla jött egymás után, egyik szerint fizessek 7 110 helyett 10 340Ft-ot (itt a különbség: 3 230Ft) , a másik számla szerint fizessek vissza 3 230 hűségkedvezményt így összesen: 13 570 Ft a követelésük.
Mi a túró van itt???
-
válasz
Dragon3000
üzenetére
Vagy a Yettel otthoni net, tv, és oda viszem ahová akarom, bár az drágább. / Miért jó a kerekes kút? Mert oda viszem ahová akarom.
/ -
G y u r C i
csendes tag
Én emailt írtam nekik.
Válaszoltak rá, köszönték és megküldték a számlákat.
Egy kicsit eltolva időben a fizetési határidőt.
Egy tv-s kedvezményt, saccra 4500 FT -ot jóvá írtak.Szóval a probléma, megoldódott, köszönöm az információt.

-
adika4444
veterán
válasz
Dragon3000
üzenetére
Érdemes benézni a telekom topikba, lassan az optikai netjük mellé kell VPN, hogy működjön a külföldi peering...
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
VGYke
üzenetére
A mobilnetes megoldásokat ne hasonlítsuk össze a kábeles megoldásokkal. Tv nem érdekel évek óta nincs is rá előfizetésem, telefon se. Sokat játszom multi fps játékokkal, így a yettel féle vackok szóba sem jöhetnek. Ránéztem az itteni lefedettségre, ezt a részt elkerüli az 5g, így a sebesség is kérdéses, ami a mai nagy méretű játékok és frissítések mellett megint felejtős.
-
VGYke
addikt
válasz
vlesi69
üzenetére
Egészen biztosan van hűségidőd. Ha lejár, készülj a 10 340Ft-ra. Most, ahogy nézem, teljesen felesleges átíratni, magad is tudsz új szerződést kötni. De 1 év hűség annyit tesz, hogy 3 hónapig 5 170Ft, a maradék 9 hónapban 10 340Ft+a várható emelés, így 12 hónapra vetítve, átlag 9 048Ft+az inflációkövetés jön ki, a jelenlegi 7 ezer helyett...
Tehát pont itt az ideje körülnézni, hátha lesz máshol jobb...
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060 (multitouch)
- KFA2 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Itt nem opció, hogy letiltom.