-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
garga01
őstag
válasz
roseA580 #116084 üzenetére
Normál esetben a reset gomb után visszaáll gyárira az ONT és ha kap optikai jelet, az OLT-ról letölti a konfigot magára és helyreáll minden. A sajátomat meg családban többet is reseteltem már, kell neki egy kis idő megy utána. (A koaxos ED modemek is így működnek nagyrészt.)
-
Csabroncka
addikt
válasz
roseA580 #115851 üzenetére
Nem vagyok NATolva , ezt a digis is visszaírta, leellenőriztem. Digi oldallról pingelhető a szerver, portok nyitva külső szolgáltatótól ezt a 4 et látom mindig. Akkor is, ha kikapcsolom lehúzom a Routert. Tegnap este végig próbálgattam kiderült, hogy nem a Router csinálja...
-
Trohak91
csendes tag
-
4Grider
félisten
válasz
roseA580 #114880 üzenetére
Jónak írod. Amikor megjelentek a TP-Linknél (talán 300 Mbps-al), azóta használom is őket. Ma már 1300 Mbps-osakat használunk, de kifejezetten csak kényszerből, mert a kiírt 400 Mbps-es csatornában a NAS nagy átlagban 200 Mbps sebességhez jut. Áttéve kábelre 900 Mbps körüli a letöltési teljesítménye...
Szóval kényszermegoldások a powerline adapterek, ugyanúgy, mint a jelismétlők. Mondjuk a TP-Link TL-WPA8631 OneMesh-be betehető, így legalább nem cseszi szét a meglévő WLAN-t azonos ssid-val. -
konci79
őstag
-
Multibit
nagyúr
válasz
roseA580 #114333 üzenetére
_stick_ kolléga nem osztott meg velünk részleteket (kinek a telefonja, miért akarja blokkolni).
Ha én elhagyom az otthonomat, mobil előfizetést használva is az otthoni VPN-en keresztül érem el az internetet. Ha már kialakítottam egy biztonságos hálózatot, ne kelljen ugyanezt telefonra is megtenni (nem is lehetne). Tehát, nekem van értelme. Más kérdés, hogy ezt egy szolgáltatói eszközzel nem tudnám megtenni. De attól maga a megoldás nagyon is hasznos. -
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Béta iOS-t használók topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mobilhasználat külföldön
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Iqos cigaretta
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest