- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
ddsteel
aktív tag
válasz
kidnou #102786 üzenetére
Igen, érdekesnek tartom. Én csak azért írtam le, velem mi volt, mert én sem tartom normálisnak, ha valaki olyanon hajtanak be valamit, aki nem szerződött velük. Ezek szerint nála valamiért máshogy gondolják, próbálkoznak. Valóban, nem kell hagyni az ilyet és nyilván egy ügyvéd, ha válaszol a behajtó cégnek ,el fogja érni, hogy eltekintsenek a behajtástól (más kérdés, ez a levél mennyibe fog kerülni az ismerősödnek).
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
kidnou #102780 üzenetére
Mivel tudta nélkül történt, így nem írta alá a meghatalmazást, így nem is követelhetik tőle, egyedüli rossz dolog, hogy digi szolgáltatást nem fog tudni köttetni arra a címre, míg nincs rendezve a számla.
#102781 CirrMee
Ezen szolgáltatások alapjáraton vannak egy albérletben, amik eleve a tulajdonos nevén vannak. Amúgy a tulajdonos ne legyen rest minden hónapban megnézni, hogy fizetve vannak e a számlák, mindent lehet ellenőrizni online is. -
ddsteel
aktív tag
válasz
kidnou #102780 üzenetére
Ilyen nincs. Mármint hogy rajta hajtják be. Ha lenne ilyen, nem kell hagyni. Voltak albérlőim, akik basztak fizetni a saját nevükre bekötött netet (Telekom). Elhúztak, nem fizetés nélkül, de mivel a Telekomhoz közöm nem volt (tudtom és hozzájárulásom nélkül kötötték be - egyébként természetesen hozzájárultam volna), nem is érdekeltek a felszólító levelek, amiket utána a Telekom küldött a lakásom címére (ahol már a következő bérlő lakott). Egyébként az egész ügy a következőképpen derült ki: a következő bérlő a saját nevére be akarta köttetni a UPC-t, de nem hagyták neki, mert lekérték, és egy élő Telekom szerződés már volt a lakásra (az előző bérlő saját nevére ugye). Szóval ezek a szolgáltatók foró drüóton össze vannak kötve egymással
No panic, a UPC is ezt mondta, semmi baj, küldjem el nekik a tulajdoni lap másolatát (ebből kiderül ugye, hogy nekem mint tulajdonosnak közöm nincs a bérlő nevéhez) és szó nélkül bekötötték az új bérlő nevére a UPC-t.Ezután jött még vagy 2-3 hónapon keresztül fizetési felszólítás az előző bérlő nevére az új bérlő címére. Tudomást sem vettünk róla és elhalt a dolog. Nem én kötöttem a szerződést, nem az én saram, ha nem fizetik (ez ugyanis nem olyan közmű, mint a gáz, meg a villany, ami a lakás szerves észe és természetesen eszemben sincs a bérlő nevére íratni). Csak azért írtam ezt le, segítségként, hogy nálam ez megtörtént eset és nem kell foglalkozni ilyenekkel, meg lehet oldani (minimális utánajárással).
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
kidnou #82158 üzenetére
Pont a héten érdeklődtem meg, elviekben egy lakcímen csak egy előfizetés lehetséges a diginél, így 100%, hogy csak egy csomag van bekötve. Ha ftth és a digis eszköz osztja szét a netet, akkor annak általában csak egy gigabites portja van, a többi csak 100-as, de az is lehet, hogy még fttb volt ott köthető.
-
Laccoss
addikt
válasz
kidnou #76503 üzenetére
Akkor nem is tesztelte. Egyébként sok esetben a felhasználó kérdez hülyeséget. Pl. nincs e probléma az adott körzetben. Válasz rá: Nem érkezett bejelentés, nincs karbantartás stb. Ami persze nem jelenti, hogy az adott felhasználónál nincs e gond. Ez egyszerű ügyfélszolgálatos válasz. Ennél tovább kell menni, egy supportoshoz, aki képes megnézni, hogy az adott ONT működik e megfelelően, pppoe kapcsolat felépült e, stb.
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OpenWRT topic
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autós topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Automata kávégépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HP Reverb G2
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest