- Mobil flották
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
l1k3_1t
tag
válasz
barabasb #115886 üzenetére
Ha az egy kiszolgálógép is egyben, nyitni kell szerintem portot annak az eszköznek a router beállításán hogy ipv4-es kapcsolaton is lehessen távolról kezelni. Hozzá kell tenni mivel a digi nem ad fix ip címet ezért dinamikus dns-t kell használni (no-ip (freemium), duckdns (teljesen ingyenes), asus dyamical dns (ingyen, csak asus routereseknek) stb) hogy bármikor bármilyen másik ip address változások sokaságai után is lehessen kapcsolat. Nem tudom a routerednek a beállítási lehetőségeit.
-
-
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
barabasb #109257 üzenetére
Szerintem ez ilyen kamu szöveg, ha a digi nem akart volna emelni, akkor év elejére kisebb emelést eszközöl, amivel a mostani ~15%-kal kerültek volna az árak a januári szintre. Na meg nem kötelező az inflációs emelés, régen is volt, de nem igazán éltek vele a cégek ezért is került ki sokáig az ászf-ből.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
barabasb #104892 üzenetére
Az árat azért hoztam fel, mert az olcsóbb eszközzel tud olcsóbb szolgáltatást biztosítani a szolgáltató. Hol reklámozza a digi, hogy wifi-n ki lehet használni a gigabites netet? Max az ax-es router bérlést reklámozza és megfelelő klienssel menni is fog. Amúgy az ont nem router, csak képes bizonyos router funkciókat úgy ahogy ellátni.
#104897 Sdi
Van 5G képes ont a diginél is, de nagyon ritka és csak akkor kap olyant az ügyfél, ha ép nincs másik. -
Sdi
addikt
válasz
A Digi egyik ont-ja sem 5g-s, többek közt ezért is volt / és reméljük lesz is / a legolcsóbb szolgáltató / olcsóbb eszközök, de ezt már írták /. Mi ebben az érthetetlen és nevetséges ?
Akkor be kell menni és verni az asztalt egy olyanért. Mióta ADSL netre váltottam / kb. 20 év /, sosem hagyatkoztam a szolgáltatói eszközökre. Ha normális netre volt szükségem, saját eszközt vettem.
-
4Grider
félisten
válasz
Ha a korlátozott használat nálad azt jelenti, hogy a vezetéken gigabitet biztosító eszköz wifin csak 60-80 Mbps-ot tud, akkor igen, korlátozottan tudod használni a szolgáltatói eszközt. A net ettől még gigabites lesz (keretezéssel együtt kb. 940/320 Mbps), és nyugodtan tehetsz mögé olyan eszközt, amivel a megfelelő eszközök felé akár 940 Mbps wifis sebességet is biztosíthatsz.
De hadd ne nekem kelljen már a te extra igényeidet az előfizetési díjakkal biztosítanom... -
CirrMee
addikt
válasz
barabasb #104883 üzenetére
De téged meg a többi nagyteljesítményű odamondót természetesen nem ez érdekli, hanem kiélni, hogy hú mekkora májer vagyok, én aztán tudom, hogy mit kell adnia a szolgáltatónak és mit nem. Hajrá, örüljetek tovább.
Szokásos mentalitás: itt mindenki hülye, csak te vagy helikopter. További kellemes megsértődést...
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
barabasb #104883 üzenetére
Igen tudom, hogy mit kell adnia, mert az ászf-ben is benne van, meg sokszor le is lett itt írva, hogy gigabites lan az átadási pont. Ha nem tetszik, akkor válts szolgáltatót vagy vásárolj az igényeidnek megfelelő routert. Ha van tv+net+telefon, akkor olcsón bérelhetsz is tőlük ax routert.
Ha másik oldalról közelíted meg a dolgot, sokaknak nem felel meg a szolgáltatói eszköz, így ha 5G képes ont lenne mindenhol, akkor 100%, hogy drágább lenne a szolgáltatás, ami pluszt mi a semmire fizetnénk ki, mert amúgy is saját routert használnánk. Na meg hozzátartozna, ha 5G képes lenne az ont, onnan kezdve meg azért menne a sírás, hogy nem megy át wifin a gigabit..... -
FireFox1996
őstag
válasz
barabasb #104847 üzenetére
Hogy lehet adni ügyfélnek egy ilyen routert, manapság 5G nélkül!?
Nálam nem rég lett bekötve 1000-es net, de amit adtak (Huawei OptiXstar HG8147X6) egy sz*rrá használt, érdekes nyomok vannak rajta: kakaó, olajfoltok, sőt még kis db gyufát is sikerült tegnap kihúznom belsejéből a szellőzőrácson keresztül
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mobil flották
- Formula-1
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- További aktív témák...
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest