Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
-
VGYke
addikt
válasz
Dragon3000
üzenetére
Nekem elsősorban az árral van a problémám. DIGI TV + DIGINet 1000 + DIGITel 250 fizettem:
04.hóig: 6 180Ft
10.hóig: 7 110Ft
11.hótól: 10 340Ft
Elég gyors a drágulás....
Honlap szerint, hűség nélkül csak a DIGINet 1000, 8 760Ft és előbb utóbb mindenki ennyit (+ az inflációkövető drágulás) fog fizetni.Szerintem Yettel OtthonNet alternatíva mindenütt van, 2 év hűséggel 6 750Ft, 1 évvel 7 750Ft csak náluk ugye nem mindegy hol van a lakásod a toronyhoz képest, bár azt mondják, ezért van az 1 hónap ingyenesség és lemondhatóság.
-
Borisz76
nagyúr
Hajdúszoboszlón vagyok , most jött email :
-
Dragon3000
nagyúr
-
válasz
VGYke
üzenetére
Én nem mondtam le mert végül is elégedett vagyok a Digivel, nem kell plusz box közvetlenül a tévébe megy a kábel, egyedül a router csak 2.4 Ghz, 1000 megabites és vagy 150 csatorna, optikai kábel és 7130 ft. A páromnál Voda van és az sem rossz. Amire kell arra használjuk, és működnek. Majd ha vége lesz az átállásoknak itt meg a vodánál akkor derül ki hogy milyen lesz.
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Az ár vagy minősége miatt mondta már le valaki a Digit? Ha igen, mit választott helyette és mennyi a havidíj?
-
Benhill
senior tag
Nekem megjöttek a számlák, visszamenőleg 6 havi, előremenőleg 2 havi.
Ilyet megcsinálhatnak? Fizethetnek be január 25ig közel 100-at. -
pdr755
aktív tag
Üdv.
Arról érdeklődnék, hogy a ZTE F6600R routernek mi az alapértelmezett user/pass párosa?
Az összefoglalóban pont ezt nem említették -
Lackooo84
nagyúr
-
adika4444
addikt
válasz
Lackooo84
üzenetére
RCS-RDS érában is voltak itt cifra történetek, szerintem nem lett jobb vagy rosszabb azóta a számlázás. A net meg csak javult, nem is keveset. Amióta normálisan a BIX-en át és rendes tranzitokon megy a külföldi forgalom, nem a belsős RCS-RDS útvonalon frankfurti, londoni meg amszterdami végpontokkal, azóta a VPS-eim és szervereim hibátlanul működnek, nincs este lassulás. A peeringváltás előtt a vége felé már annyira kuka volt esténként a peering, hogy az OVH-nál és a Hetzner-nél lévő gépekre is alig volt 10--20 Mbps, ami azért elég siralmas volt.
A 4iG-re ami ráfogható, az az áremelés. A TV-t bőven a felvásárlás előtt kezdték el lerohasztani a DIGI-nél, a Vodafone pedig a UPC-felvásárlás óta egy káosz, azóta talán javult egy kicsit, de a lényeg, hogy a voda és a UPC önmagukban se voltak soha egyszerűek, UPC-vel 8 évig küzdött egy rokon, ha probléma volt, ritkán sikerült első nekifutásra megoldani, Vodafone-előfizetésem meg a 2010-es évek elején volt vagy két évig, elég is volt annyi.

-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Lackooo84
üzenetére
Volt szerződés módosítás, ami nem történt meg, miközben ott volt a szerződés, akkor számlákat sem kaptam, jeleztem nekik, majd jöttek a számlák, de valami fals net árat rögzítettek és magasabb kedvezményt, kb felébe került így a net, ezt is rendbe rakták és megint nincs számla
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Dragon3000
üzenetére
Ne aggódj, ha bekebelez a voda még durvább lesz. Mondom a UPC felvásárlás óta még itt is sok a gond, akkor szted itt mi lesz?

-
snemeth
aktív tag
Másnál sincs net Kőbányán?
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Dragon3000
üzenetére
Ja az nálam nem gond én félreraknám az árát azt puszi, de nekem sose volt számlakimaradásom.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
garga pista
üzenetére
Még mindig nem erre gondoltam, hanem arra, hogy a havi aktuális számlát két külön számlán állítják ki (ráadásul az egyik ilyen 130 forint teló forgalom csak), és még email értesítések is duplán jönnek róla. Marha idegesítő.
-
Calogero
addikt
válasz
Lackooo84
üzenetére
Telefon előfizetésed is van?
Két szerződésem van
I. szerződés
Szeptemberben :
1 számla Októberi időszak NET, TV, Telefon alapdíj (vezetékes), augusztusi telefon forgalom
Októberben:
1 számla szeptemberi vezetékes telefon forgalom
Novemberben:
1 számla Novemberi időszak NET, TV, Telefon alapdíj (vezetékes), októberi telefon forgalomII. szerződés
Szeptemberben
1 számla Októberi időszak NET, TV, Telefon alapdíj (vezetékes), augusztusi telefon forgalom
Októberben
Nem kaptam számlát.
November
1.számla Novemberi időszak NET, TV, Telefon alapdíj (vezetékes), októberi telefon forgalom
2. számla szeptemberi vezetékes telefon forgalomI. Szerződésemnél beállt az új rendszer.
II. szerződésemnél most korrigáltak, hogy októberben nem számlázták ki szeptemberi vezetékes telefon forgalmat. Itt majd decemberben kapok majd 1 számlát. (elvileg)Agusztusban már jelezték, hogy kavarás lesz a számlázásokkal.
-
Lacccca87
addikt
válasz
Lackooo84
üzenetére
Gondolom arról brekegsz hogy egyszerre állítják ki 2 hónapra a számlát (korábban erről panaszkodtak egyesek), szóval igen, tudni vélem mi a gond. Meg a megoldást is rá: befizeted mindkettőt.
Mondjuk én még ilyet nem láttam személyesen igaz csak Net + régi 50gb adatcsomagom van a mobilnál még. -
azbest
félisten
válasz
tutitibi
üzenetére
Na és router módban van, vagy pedig átkérted pppoe módra, amire egy saját router van kötve?
Az ont-on lévő matricákon nincsen rajta belépési adat, ha router módban van?A felhős kamera nézéshez akarsz nyitni valamit? Hik-connect app telefonon.
Csak azért kérdem, mert az kifelé kapcsolódik, nem befelé. Csak meg kell adni a felhős szerver címét (dev.eu.hik-connect.com) a webes felületen és meghívni talán az appos fiókot. Vagy pont felhő nélküli, közvetlen elérés miatt akarod kitenni a net felől elérhetőre az nvr-t? -
tutitibi
senior tag
válasz
juhaszmarci
üzenetére
Sajnos régebben be tudtam lépni a ONT-be megvan hozzá a usernév/jelszó páros amivel adminként voltam benne.
És ott láttam minden beállítást, wifi-t is stb.
Most kellene mert megcsináltam a DYNDNS-t és a pingre time out-al válaszol.
Kéne egy portot engedélyezni Hikvision NVR rögzítő számára.
Huawei HG8245H az ONT-m. Elég régi darab, de ezt adta a szolgáltató. -
Sziasztok! Kapom az értesítéseket hogy a tévé csatornák változnak, hogy frissítsem. Most van vagy 150 csatorna, mik a változások, van új, régi eltünt? Olvasom a Voda fórumot is mert páromnál az van, ott a ONETV-re frissül és vacak egyenlőre.
-
válasz
juhaszmarci
üzenetére
Szia!
Kb. 10 perce megint volt szakadás. Rá tudnál esetleg nézni, hogy Nálad volt-e?
Köszönöm
. -
Lacccca87
addikt
válasz
Lackooo84
üzenetére
Nem tudom mit kell rajta kiigazodni meg mi ez a vekengés a számlákról állandóan. Igénybeveszed a szolgáltatásd akkor fizess érte. Amikor kiállítják befizeted, egyszerű nem kell rajta sokat gondolkodni.
Mondjuk én pont le fogok lépni túlük költözés miatt, de más szolgáltatónál is hasonlóan fogom kifizetni amint kiállítják befizetem, és nincs probléma. -
Lackooo84
nagyúr
Most ezek a nyomik tényleg minden hónapban két számlát fognak kiállítani, nehogy kiigazodjon az ember?!?
-
válasz
juhaszmarci
üzenetére
Köszönöm
.
Most már itt is minden rendben.
-
Sziasztok!
Kerepes környékén tudna valaki mérni egyet? A feltöltésem botrányos, 30 Mbps körüli.
Hajnalban megint volt egy wan reconnect és ez nem a szokásos 168 órás bontás, mert a router 5 napja lett újraindítva, akkor kapott új IP címet.Köszönöm
. -
babcehh
tag
válasz
G y u r C i
üzenetére
Pont a mai napon fedeztem fel én is, hogy január óta nem kaptam számlát, felhívtam őket emiatt. Az ügyintéző szerint hamarosan orvosolják a problémát.
-
313313
addikt
Másnál is sz@rakszik digi optikán az opt telebank? Se böngészőből, se mobil apból nem lehet belépni. Beléps után csak homokórázik, aztán kifagy, végül opt kitilt 24 órára.
Net is olyan mintha elfogyna/megállna, aztán ismét menne. Eddig nem nagyon tünt fel semmi, de majd 1 hónapja alig lehet belépni opt felületre.
Helyileg Kecskemét
-
tutitibi
senior tag
válasz
juhaszmarci
üzenetére
ok, megérdezem, köszi.
-
woodworm
veterán
válasz
tutitibi
üzenetére
Éppen ezt kérdezték tőled és karakánul rávágtad, hogy az ip-címed alapján nem vagy natolva. De ezek szerint ez a kívülről látható címed és nem tudod összehasonlítani az ont wan-címével, mert nem tudsz bejutni. Ha natolva vagy, akkor ugyanis ez a cím fog 100-assal kezdődni.
#115747 uhaszmarc
Te ezt milyen információk alapján tudtad megállapítani? Ne küldjük már felesleges körökre addig, amíg nem tud erről meggyőződni. -
válasz
juhaszmarci
üzenetére
Reklámblokkoló nélkül sem megy. Sőt a telefonomon nincs egyáltalán reklámblokkoló, azon sem megy. Windowson sem.
-
roseA580
aktív tag
válasz
tutitibi
üzenetére
Szia!
"Problémám van a távoli eléréssel és/vagy az aktív torrent kapcsolatokkal. Mit jelent, hogy NAT-olva vagyok?
A Digi a rendelkezésre álló IP címek limitált száma miatt több felhasználót NAT-olt hálózatba tesz, ilyenkor a publikus IP cím nem ugyanaz, mint ami a router beállításánál látható. Ha 100-zal kezdődik a WAN IP címed, akkor az egy NAT-olt cím. Telefonon fel kell hívni a Digi ügyfélszolgálatát és kérni, hogy vegyenek ki a NAT-olásból, amit általában pár órán belül teljesítenek.
Publikus IP cím ellenőrzése pl. whatismyip.com/" -
tutitibi
senior tag
válasz
Jim74
üzenetére
Sziasztok, Huawei HG8245H DPON eszközöm van, ezt adta a DIGi.
Nem tudok belépni az ADMIn felületre, ezt meg lehet kérni az ÜFSZ-től ?Kamerarendszer lett telepítve és a Huawei portjába dugtam az Hilook NVR LAN kimenetét, így a saját PC-men szépen látom a kamerákat de ezt a szomszédokkal is szeretném megosztani. Mi kellene ? DYNDNS ?
-
Sziasztok!
Kerepes és környékén nem tapasztaltatok az internettel kapcsolatban problémát?
Tegnap este kb. fél 11 és ma reggel kb. fél 5 között 14-szer szakadt meg a kapcsolat.Nekem karbantartás gyanúsnak tűnik az időpont miatt, de a DIGI honlapján nem találtam semmit. Azért érdeklődnék, mert ha folytatódik az anomália és más is tapasztalt ilyet a környéken, akkor nem kezdem a saját hálózatomban keresni a hibát.
Köszönöm
. -
dchard
veterán
válasz
garga pista
üzenetére
Itt legalább ha apró betűvel is, de "részletezik" a körülményeket.

-
Dragon3000
nagyúr
válasz
mlinus
üzenetére
Abból a szempontból lényegtelen, ha a kliens nem tudja, akkor hiába tudja a router, kérdés milyen wifit tud a kliens és milyen link sebességet. Pl hiába tud ax esetében 1200Mbps link sebességet a router, ha pl csak ac képes wifit tud a kliens és ott is sokkal kisebb link sebességet és akkor ezt még korlátozhatja a környezet is. Na meg az ont esetében kérdéses, hogy még mindig él a korlátozás és csak wifi6 csomag esetében megy az ax rész vagy már nincs ilyen, mert ez is egy fontos kérdés.
-
mlinus
őstag
válasz
Dragon3000
üzenetére
abszolút nem tartom lényegtelennek.
Ezt is tudja a router ha ideális körülmények között van, ami úgy gondolom hasznos infó.
az hogy kinél milyen körülmények vannak, azt nyilván nem tudom. -
Dragon3000
nagyúr
válasz
mlinus
üzenetére
Lényegtelen, attól, hogy olyan eszközt kapott kérdés, hogy aktív e a wifi6 (régebben volt, hogy ilyen eszköz mellett sem ment gyorsabban a wifi, mint a régi ont esetében, nem tudom, hogy ez a korlátozás maradt e és még mindig csak wifi6 opció esetében van e engedélyezve), ha igen, akkor kérdés az eszköz és a környezett. Ha minden ugyanaz lenne kettőtök közt a környezeti tényezők még akkor is annyira közrejátszhatnak, hogy semmivel sem mérne többet, de ennyi információval, amit közölt nem lehet semmit sem kijelenteni.
-
mlinus
őstag
nálam 5ghz-n így megy a huawei.
-
válasz
garga pista
üzenetére
Tökéletesen tisztában vagyok ezzel, Én csak a kérdésre válaszoltam, miszerint
Ennek az eszköznek wifin milyen sebességet kellene tudni?
...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Pályafutásom alatt számtalanszor kértek, hogy nézzem meg miért lassú pl. telón a WiFi, amikor a router dobozán meg más van (vezetékes hozta a sebességet). Legutoljára ilyen kérdésre az volt a válaszom, hogy azért, mert az őskövület telód a wifi 6 a gyök alatt szabványt támogatja...
-
garga pista
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Elmélet, labor körülmények között

Ahol nincs egyik szomszédnak sem Wifije, nem zavar be a semmi (beázott vez.nélk. kapucsengő, kínai led lámpa tarfója, stb..) -
-
Borisz76
nagyúr
válasz
VRoland73
üzenetére
A digi szolgáltatás átadási pontja az ONT-on lévő 1 db Gigabites port ! Tehát ha ott megvan az ígért sebesség, akkor a szolgáltatás miatt nem lehet reklamálni.
Az , hogy tud wifi-n is jelet szórni csak extra.....de semmi nem garantálja , hogy jó is lesz....gyors is lesz.Ez az egyik fele a dolognak.
A másik , hogy ha van is benne wifi ....ami elviekben gyors AC-s vagy AX-s képes.....attól még nem biztos , hogy hozza is a sebességet. A kliensnek ( telefon , tablet , laptop ) is tudnia kell. A sebességbe belerondíthat más rádió forrás is ....interferencia a szomszéd wifi-je miatt , falak vagy födém árnyékolása gyengíti a jelet.Valamint sokan bedőlnek a marketingnek....ráírják a dobozra , hogy Pl. : 1800 Mbit.....de ez csak egy összeadott szám , hogy elméletben ez a maximum.
A 2.4 GHz-s rádió és az 5 GHz-s rádió összeadott értéke.....A legolcsóbb és a legstabilabb a vezetékes kapcsolat!
-
VRoland73
újonc
Sziasztok!
Egy hete van Digi 1000 netem, Huawei HG8147X6-10 ONT-vel. Pc-n vezetékkel 800/300 felett van a sebesség. Ennek az eszköznek wifin milyen sebességet kellene tudni? Közvetlen a készülék mellett 5 Ghz-n ritkán 240/220, de jellemzőbb a 95/92. -
Gyurka6
őstag
válasz
Dragon3000
üzenetére
Mond a tutit
-
válasz
Dragon3000
üzenetére
Ott a pont.

-
Gyurka6
őstag
válasz
rothfb
üzenetére
Nekem pl. a vivaldi nem engedi a ph.t betölteni hitelesítési problémára hivatkozva amikor új telepítésű gépen nézem.
Telepítem a frissítéseket, vagy megjavul v. újra telepítem, általában elindul. Arra nem jöttem rá miért ezel az oldalal vacakol legtöbbet az általam használtak közül, még a hvg szokott néha. Ezelőtt digi volt, most t de itt is előfordul. Én oprendszer hibának gondolom inkább. -
válasz
Gyurka6
üzenetére
Sehogy nem működik. Nem mennek a prohardver oldalai. Sem mobilon, sem pc-n semmilyen böngészővel, se a ph appal. Mobilneten (digis és telekomos) bejönnek az oldalak, vezetékes digivel nem. Most pl vpn-t tettem a tabletemre, így megy.
Amúgy megnéztem a külső ipcímem, digis budapesti. Nincs nat. -
adika4444
addikt
válasz
dchard
üzenetére
30-án történt valami délután 2--3 óra magasságában és azóta én is érzek egy kis bizonytalanságot a szolgáltatásban. A legerőteljesebben az OVHcloud irányába állt meg a forgalom, de a CF-en is voltak nem betöltődő oldalak.
Pár perc után helyrejött, de azóta tegnap volt 1--2 néhány tized másodperces lassulás. Nem okvetlen rontja a produktivitást és elsőre a saját infrámra gyanakodtam, annyira minimális, de még is feltűnő. -
Sanyi.mTs
addikt
Mennyire jellemző, hogy nem küld számlát a Digi?
Ma voltam mobil előfizetést lemondani és akkor mondta az ügyintéző, hogy 5 havi díj (internet és mobil) nincs befizetve. Mire mondtam, hogy csoportos beszedésre van állítva, náluk van a hiba. Hibajegyet adott le és majd levonják tőlem.
Tök jó, hogy 5 havi díjat fognak majd egyszerre levonni. -
Benhill
senior tag
válasz
Dragon3000
üzenetére
Milyen információról van szó pontosan?
Legutolsó emailben csak a számla van, meg hogy megszűnik a digi webmail.Nekem 06.24-én jött utoljára számla...
Utolsó 3 számlánál könyörögtem nekik hogy küldjék már.
-
azbest
félisten
válasz
rothfb
üzenetére
google vagy cloudflare dns-t használva sem? A digis dns-t használja?
nslookup prohardver.hu
parancsra fel tudja oldani az ip címüket?
Ha nem, akkor
nslookup prohardver.hu 8.8.8.8
fel tudja?Ha ezek a digis dns-ek, akkor azok válaszolnak
nslookup prohardver.hu 193.110.57.4
Server: cnss1.digicable.hu
Address: 193.110.57.4
Non-authoritative answer:
Name: prohardver.hu
Address: 92.61.114.179Nálunk mintha távolabb lévő digis kollégáknak lenne problémájuk a digis irodai netre távolról be-vpn-ezni, csak nem tudjuk még, hogy mi rontottunk -e el valamit, vagy a net fura. Telekomos irodai végpontunkon át be tudnak kapcsolódni.
-
Érdekesség. Digis vezetékes neten keresztül nem elérhetőek a prohardver oldalai. Legalábbis számomra. Semmilyen más probléma nincs. Más oldalak bejönnek.
Mobilneten, digis, telekomos működik a prohardver, mobilaréna stb stb. Csak vezetékes digis neten nem. -
ferob
őstag
válasz
Demokatona
üzenetére
Új számlázási rend került bevezetésre, így minden hónap első hetében kerül kiállításra az előfizetők részére a havi számla, ami tartalmazza az aktuális hónapra vonatkozó előfizetési díjat, valamint az előző hónapban keletkezett forgalmi díjakat.
A számla ellenértékének beérkezési határideje az adott naptári hónap 20. napja.Abban az esetben, ha a beállított fizetési mód csoportos beszedési megbízás, akkor gondoskodni kell arról, hogy minden hónap 20. napján a számla végösszegének megfelelő fedezet álljon rendelkezésre a bankszámlán a sikeres teljesítés érdekében.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Demokatona
üzenetére
Ahogy Drenadar írta, illetve emailben is küldtek erről információt az utolsó számlával is.
-
Drenadar
veterán
válasz
Demokatona
üzenetére
pár hónapja már átálltak egy másik számlázásra már nem előre kapjuk a számlát.
-
Demokatona
tag
Idáig mindig előre kiküldték a következő havi számlát.Holnap már november és még nem küldték.Másnak sem jött még?
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Anime filmek és sorozatok
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óra topik
- iPhone topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Volt hogy 1-2 hónap kimaradt és akkor nem küldték meg utólag.
.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)