-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Gripper
tag
válasz
#91658752 #115834 üzenetére
Én most vettem októberben egy S90D OLED TV-t náluk. 22 hónapra. Az első 2 hónapot egyszerre számlázták ki, de abból az 1. hónap (a novemberi) 0Ft volt. Igy csak a decemberit kellett befizetni. A többi csak jövőre lesz,. Bár a januári is megjelent már de azt elég lesz jövőre kifizetni. Ami a szállítást illeti. Ha jól emlékszem GLS hozta. Én megkértem a sofőrt hogy segitsen felcipelni az emeletre. Rendes volt.Kapott is érte egy kis borravalót.
-
azbest
félisten
válasz
#91658752 #115695 üzenetére
Lehet inkább arra gondolt, hogy nem szűk keresztmetszet.
Csakhát ha messze van, vagy tíz másik szomszéd is használja azt a frekvenciát, vagy a telefon nem tudja kihasználni, akkor így járt. Meg ugye lehet a keskenysávú 2.4GHz-esre csatlakozott fel, ami hiába ax ( wifi6 ax már 2.4-en is gyorsult, de annyira azért nem és az összes szomszéd is zavarja
).
És az 1800 marketing bullshit valsz 5GHz 1200+ 2.4GHz 600 mese, csak épp nem adódik össze valójábanEzért érdemes szétvenni külön 2.4-es és 5-ös sávú, más nevűre a wifit, ha alapból egy néven van. Akkor látható, hogy melyikre csatlakozik fel a telefon és más eszköz.
-
válasz
#91658752 #115631 üzenetére
A szolgaltato azt vallalja, hogy a leheto legegyszerubb uton behuzza a lakasodba a kabelt. En azt akartam, hogy 1) ne legyen legkabel, hanem a kert szeletol mar foldben jojjon 2) a lakasban a kert szeletol kb. a legtavolabbi szobaban legyen az elektronika, es a padlobol jojjon ki a kabel a rackbe.
Ezt neked nem csinalja meg a szolgaltato.
-
garga01
őstag
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
#91658752 #114016 üzenetére
Mikor rendelted meg? Eltelt azóta már 14 nap? Mert 14 nap van a rendelés visszamondására, gondolom addig nem is változtatják meg az ügyfélkapun, amíg nem lesz végleges a rendelés, de ha eltelt már több, mint 14 nap, akkor vagy késnek vagy valami hiba, esetleg hívd fel őket és kérdezz rá.
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Iqos cigaretta
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged