- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OnePlus 7 Pro - hétpróba
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- DIGI Mobil
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
válasz sfdrakex #14087 üzenetére
Nem fut torrent mérések alatt. Ha torrentet töltögetek, azt a router végzi magának (többek között ezért is vettem arany árban Asus RT-N66U routert. Router tűzfal / PC tűzfal és vírusírtó nélkül nem próbáltam a mérést, de ha vannak néha közelítőleg 40/20 adatok, néha meg csak pl. 13/15 mérések, akkor nem hinném hogy ezek kavarnának be, inkább a valódi sebesség ingadozás.
Reag3nS: Mivel routeren fut a letöltés és egyenlőre a routeren gyári frimware fut, az nagyon bénán mutatja a sebességeket... néha zéró letöltést mutat és pár perc múlva letöltött 2GB-ot....
Egyébként most egymás után indítva: Egyikkel ~40/16, a másikkal ~32/21.
Most meg: 42/21 és 42/21, tehát egyforma.
Úgy látszik a Digi felhasználók kikapcsolták gépüket és ebédelnek. Szóval nem hinném hogy a készülékemben, vagy mérésr-összehasonlítás módszeremben lenne a hiba. Inkább a Digiben.
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
őstag
válasz Flashget #14097 üzenetére
Tiszakécskén is szolgáltatott a tvnetwork.
Gondolom ebből a tartományból kaptál IP-t:
85.238.64.0 - 85.238.95.255
Tvnetwork Inc.Ebben azért ahogy elnézem már a reverse-eket átírták *digikabel.hu-ra, de azt, hogy a tvnetwork inc-hez tartozik a tartomány, azt még nem. (Lehet, hogy azt nem is lehet. Nem tudom. )
Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.
-
Flashget
félisten
válasz proradeon #14096 üzenetére
azaz tvnetwork volt..néztem is wtf?
arra már nem volt idő, hogy kiderüljön milyen sávszélt kaptam mert azonnal kapcsolat bontása volt részemről és új ip cím
A másik hasonló amit nem régóta szoktam kapni a 85-ös kezdésű mint most is..Tiszakécske környéke..ott kit vásárolt fel a digi?[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
őstag
válasz Flashget #14091 üzenetére
A 62-vel kezdődő IP-k tvnetwork-ös IP-k. A tvnetwork-öt ugyebár régebben felvásárolta a digi, és azóta használja azt az IP tartományt is. Tvnetwork meg többek közt Szegeden szolgáltatott, a digi meg ezt nem írta át a felvásárlás után az IP tartományoknál.
Én elég régen kaptam 62-es IP-t, de valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva akkor mindig sz@r lett a sávszélességem. Amint kaptam egy normál digis IP-t (92.*.*.* vagy 94.*.*.*) egyből teljes sávszélességem lett. Érdekes volt ...
-
Flashget
félisten
valamelyik nap 62-es kezdetű IP-t kaptam.
asszem ilyen még nem volt. általában 92 vagy 94-est kapok
ip kereső Szegedet dobta ki Bp helyett.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Reag3nS
senior tag
válasz sniphoe #14089 üzenetére
Ez. Csak Vác egyes részén érhető el, ott is lépcsőházakban.
Ping belföldre 1-2ms
Külföldre (a pár éve random változó, rendszerint romló routing mellett is) jó.Német ip-k routingtől függően 22ms / 27ms.
Holland ip-k routingtől függően 22ms / 27 ms
Francia ip-k 39ms
Olasz ip-k 25ms
Svéd ip-k 45ms
Angol ip-k 38msCyberGames >>> http://cybergames.hu/
-
Reag3nS
senior tag
Pl torrenten is kevés asávszél ilyenkor?
Mert nekem ugyan nem diginetem van, de 100/50 megabit, de speedtest úgy félremér, ahogy van!
Van, mikor csak 60 megabitet mér, pedig 11 MB/s-el tudok tölteni torrentről. Feltöltésről ne is beszéljünk! Azt még jobban félreméri!
CyberGames >>> http://cybergames.hu/
-
sfdrakex
nagyúr
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Látom, mostanában sokan panaszkodnak a Digi sebességre.
Már egy ideje, a Speedmeter felületen én is mérem (regisztráltaknak egy csomó mérésig megőrzi az értékeket, de nem ez a lényeg!).
A méréseket ellenőrizni szoktam a speedtest.net-en is, de nincs szignifikáns eltérés. Ha az egyik kicsi, a másik is kis értéket mutat (az időpontokat ne nézzétek, tuti egymás után készült a 2 teszt, nem értem az idő eltérést)A speedtest.net által rögzített adatokat átvittem excelbe, innen letölthető.
40/20 előfizetésem van. Hihetetlen hogy a sebességeg Budapesti szerveren mérve mennyire ugrálnak, pl. a mai átlag 17/14. Az is érdekes, hogy szinte mindég a letöltés %-ban kevesebb, a feltöltés kb. ott van ahol lennie kellene (pl.), kivétel a mai nap.Másnál is jelentkeznek ilyen ingadozások, sebesség csökkenések?
Ok, tudom, ÁSZF szerint a garantált sebesség biztosított, de ennek ellenére:
* Mit szólna a Digi ha a sebességek miatt reklamálnék?
* Mi történne, ha egyel alacsonyabb csomagra váltanék (úgy is átlagban kb. egyel alacsonyabb csomag szerintiek a sebességeim)?[ Szerkesztve ]
-
VGYke
addikt
Keress, olvass
Én a fájlpostát használtam, de már régen nem használom. Helyette van @hotmail.hu fiókom, a SkyDrive felületre bármi feltölthető és a feltöltési link megosztható.... Szóval elég csak a linket küldeni bármilyen e-mail címről, aki akarja, letölti a mellékletet.[ Szerkesztve ]
-
Rison77
senior tag
Én is szeretlek Digi, így vasárnap reggel
-
sfdrakex
nagyúr
told a cuccot.hu -t próbáltad? Megadod a mail címed, meg azét akinek akarod küldeni, csatolod a fájlt és a címzett kap egy linket ahonnan letöltheti. Regelés nélkül 250 megát tudsz küldeni egyszerre, ha regelsz 750-et.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
ToBeY
nagyúr
Hogyan tudnék emailben elküldeni egy 16mb filet?Nagyon fontos lenne !
-
őstag
válasz wwenigma #14078 üzenetére
Ezt amikor először feljött a téma, próbáltam kideríteni google-zással, de semmire nem jutottam, ahogy most se. Abban mondjuk biztos vagyok, hogy nem a lakossági internetszolgáltatás szférájában történt valamilyen változás, ami miatt ekkora lett az IPv6 forgalom, ugyanis - tudomásom szerint - nincs még (és szerintem nem is lesz) olyan technológiai megoldás, mellyel meg tudnák oldani, hogy a lakossági ügyfelek egyszerre rendelkezzenek IPv4 és IPv6 címmel, ugyanis ez erősen eszközfüggő, és a legtöbb lakossági ügyfélnek olyan routere van, aminek fogalma sincs róla mi az az IPv6, vagy ha tudja mi az, akkor az ügyfélnek fogalma sincs róla, hogy kell beállítani ahhoz, hogy egyszerre menjen IPv4 és IPv6.
Szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy sok-sok évig nem lesz még komolyabb előrelépés IPv6-ban se a Diginél, se más lakossági internetszolgáltatónál, ugyanis amíg valami nem ösztönzi a weboldalak üzemeltetőit arra, hogy IPv6-on is elérhetőek legyenek, addig nincs értelme ezzel vesződni. A vállalkozó kedvű felhasználóknak pedig megvan a lehetőség IPv6 használatra mind Diginél mind T-home-nál.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz proradeon #14077 üzenetére
Azt még mindig nem tudjuk hogy hol engedték el az IPv6-ot, melyik szolgaltatonal?
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Gyuree91
tag
Sziasztok! Napokon belül én is csatlakozok a DIGI-sek táborához! Suxx T-Home..
Ha nem lenne elektromos áram, gyertyafénynél kellene tévéznünk... :)
-
Killing
addikt
Diginél hogy lehet IPV6 címet kapni?
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
sfdrakex
nagyúr
válasz kledor1 #14072 üzenetére
Ha nem tudsz a routerhez csatlakozni akkor ezt a "jelszóval fel setupolást" hogy csináltad? A router leírásában, amit neten is megtalálsz, benne van hogy pontosan milyen ip-vel tudsz csatlakozni. 192.168.1.1 vagy 192.168.0.1 valami ilyesminek kell lennie.
-
kledor1
csendes tag
SZIA
ujbol en vagyok na, a helyzet a kovetkezo...kabellel megy a net, router ugye resetelve lett, majd ujra jelszoval felsetupolva. csatlakozva vagyok a routerhez. viszont, h beallitsam az internetet, nem enged be a routerhez. probaltam 1.1 es 0.1-es vegu kodokat, de semmi, azt irja ki, h connection has timed out.... :S
-
sniphoe
aktív tag
Sziasztok, a Linksys WRT54GL egyik FW-rel sem tudja a digis 40/20-as netet kihasználni? Ha valakinek lenne tapasztalata akkor szívesen fogadnám!
If everything seems under control, you're just not going fast enough.
-
Márton
nagyúr
hipp-hopp nem nyúltam semmihez, de most elküldi a leveleket hibaüzi nélkül
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Márton
nagyúr
válasz sfdrakex #14061 üzenetére
router maradt, konfigjában nem jártam
tűzfal win7 firewall control, ahhoz sem nyúltamfreemail például, webes felület persze megy.
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Gyufaaa
veterán
-
Gaben01
őstag
válasz Gaben01 #13986 üzenetére
Ma reggel jött a szerelő a DIGI-től.Érdemes volt addig szívnom a vérüket,míg küldtek valakit.Azt mondta,hogy a bejövő jel nagyon gyenge,nem az ONT a probléma okozója.Sajnos nekem időközben el kellett jönnöm otthonról,így csak annyit tudok,amennyit a feleségem megértett a dologból.A ZTE-t nem cserélte, a kábelekkel mókolt,a ház előtt az oszlopon is fent volt.Annyit mondott,hogy ha a hiba továbbra is fent áll,akkor jön újra. Tehát az ügyfélszolgálaton hiába szajkózták minden alkalommal,hogy náluk minden rendben van,biztos én vagyok a hülye meg a routerem a szar,kiderült, hogy mégis náluk volt a probléma. Csak kellően erőszakosnak kell lenni és kérni a szerelő kiküldését,ami így nem került plusz pénzbe,mivel a szolgáltatói oldalon volt a hiba.
http://9gag.com/ A függőség garantált. || Friends are like snow flakes. If You pee on them, they disappear.
-
Insolent
aktív tag
-
Márton
nagyúr
üdv
a levelezőprogiban nem állítottam semmit, mégis 2-3 napja nem enged leveleket küldeni,
csak fogadni.cannot connect to smtp server, connect error 10060
miez?
-
Rison77
senior tag
Üdv,
Valaki Maglód , és környékéről nem tapasztalt az elmúlt napokban jelentős sebességcsökkentést a délutáni órákban? Körülbelül ilyenre gondolok:
Többszöri modem restartra se reagál, aztán úgy este 7-8 fele szokott visszaállni a 80/25-re. -
-
sfdrakex
nagyúr
válasz kledor #14047 üzenetére
Router nélkül netre kötve a gépet megy a net? Az hogy a routerhez csatlakozva vagy, nem jelenti azt hogy a router is a nethez. Nincs valaki a környezetedben aki rendesen ért hozzá? Nem úgy mint az az IT-s ismerősöd mert szerintem az se nagyon vágja az alapján amit írtál. Tuti jól van összedugva? Net a WAN portba, gép a lanba?
-
kledor
csendes tag
válasz sfdrakex #14046 üzenetére
ez mind megtortent. a gyari beallitasok vissza lettek allitva, azt irja ki, h csatlakozva vagyok a routerhez, de nem jon a net. egyebkent kicsit problemas volt mostanaban, ketnaponta kellett ki-be kapcsolni a routert, hogy ujra legyen net. a masik routernel is ez volt a problema, majd az ujjal (lynksys) mukodott kb 1 evig, es ugy latszik ismet elojott. tehat minden torolve lett, es ujra beallitva, a net megsem jon. kiprobalva a routert, masnal mukodik, nalunk megsem. a digi szerint a halozattal nincs gond (6. kerulet), es jol jon hozzank a net. a fentebb emlitett lepeseket megtettem, a net azonban megsem mukodik.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz kledor #14044 üzenetére
Állítsd vissza a routert gyári beállításokra, majd újra állítsd be pppoe-t felhasználó nevet+ jelszót és semmi mást. MAC clonozás hülyeség szerintem, simán megy anélkül is.
Ja és van szerkesztés gomb a hsznél, 5 percen belül azt nyomd ne új hszt.
MTU-t a router menüjében tudod állítani, böngészőből, de ha működik felesleges állítgatni, és nem hiszem hogy az miatt ne menne.
[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
válasz tothzoli #14035 üzenetére
Elméletileg bontania kéne, de van akinél 1 hétig is megy folyamatosan.
Fix a DNS ha átírod viszont gép bekapcsolás után, ha úgy veszed észre lassú az egész akkor admin felületbe belépsz és ha 85.akármi IP címet kaptál, kapcsolat bont majd újra csatlakozol és lesz 92 vagy 94 vagy más csak ne 85-ös .)Realme GT Master Edition
-
tothzoli
tag
válasz Flashget #14034 üzenetére
"diginél tanácsos routerban a DNS kiszolgálót átírni a gugliéra..
8.8.8.8
8.8.4.4
gyorsabban töltődnek be az oldalak.."Hm ezt most kipróbáltam és tényleg Egy a kérdés hogy ha 24 óránként ugye a szolgáltató (digi) bontja a vonalat mivel kapod az új IP címet de maga a DNS az fix igaz?
-
-
wwenigma
Jómunkásember
Ertem, koszonom. Vegulis problema nelkul ment eddig is , alapertelmezetten az 1492-t allitotta be a router (TpLink 1043nd). Tegnap azert atallitottam windows alatt, talan picit pattogosabb lett a net de nehez megitelni 80/25os kapcsolatnal.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Flashget
félisten
egyébként mikor nálam 2007-ben bekötötték a lant akkor még egy fajta linksys router ment csak rajta. Nem volt semmilyen segítség digi honlapján hogy kell beállítani a netet, levelező klienst...a szerelő csak annyit mondott ugyanaz a beállítási séma mint az ADSL-re...ma már tök egyszerű a dolog.
Realme GT Master Edition
-
legenda
igen, ez lenne az okés, de nézz át a router problémás témába, hogy mennyien elhasalnak így; link
nem csak digi, más pppoe alatt is, pláne ha nyűgös modem van a router előtt.wwenigma; jobb esetben - ha megfelelően működik -, szerintem nem kell foglalkozni vele, megtalálják a közös nevezőt!
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
wwenigma
Jómunkásember
Erdemes szinkronba hozni a digis router MTU-t és a PC halokartyajanak MTU-jat? Alapból 1500 a PC és 1492 a digi
-
legenda
válasz Gyufaaa #14025 üzenetére
kivéve, ha a pppoe beállításra került - mert írta, hogy beállított valamit, én ebből gondolom -, de az mtu utóbb például nem - ami ugye alapban eltér néhány router esetén, a tp-link sokszor ezért hasal el az alap 1500-as értékkel...
[ Szerkesztve ]
-
Gyufaaa
veterán
válasz kledor #14013 üzenetére
Amikor a pppoe kapcsolatot beállítod a router belsejében, akkor a státuszban jelölni fogja, hogy aktív a kapcsolat. Ha ott minden rendben, akkor mennie kell. De ha rendesen be van állítva, akkor pedig 100%-ra megy. Ott nem a DIGI a ludas!
(#14021) kali: Ha egy router működik egy hálózaton, majd egy reset után nem hajlandó, annak nem a firmware az oka, hanem újra meg kell adni neki a kapcsolat típusát és a bejelentkezési adatokat. Legalább is jelen esetben.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Flashget #14023 üzenetére
amennyiben nem nézzük a kevésbé szeretett routereket; belkin 2.1...stb!
jut eszembe; a múltkor matattam a folyosón a kábelcsatornában, ellenőriztem a t-s koaxiális csatimat, és nézem a digi kábelezését - költözéskor digi volt ide is bekötve, csak nekem nem az kellett -, hát persze, hogy nem tudták normálisan bekötni az aljzatot, nincsenek barátságban színekkel...
-
legenda
linksys? a tl-wr940n az tp-link!
a tp-link esetén régebben volt 1.1, mostanság 0.1, illetve a régebbi routerek esetén változhat utóbbira a firmware frissítésével - de ezt ki is emeli a gyártó a firmware leírásánál!
az az it-s ismerős nem feltétlenül mondott butaságot, pláne akkor nem, ha itt már csak a lesarkított verzió olvasható, mert a szolgáltató eszközölhet olyan módosításokat, amit bizonyos szempontból hatással lehet egy/a router működésére, amit például az mtu értékének a módosításával lehet normalizálni![ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
Mint írtam is.
-
Xero
nagyúr
válasz kledor #14011 üzenetére
Az "IT"-s ismerős egyszerűen csak nem ért hozzá. /Aki már telepített sikeresen egy Windowst, az sokszor szereti magát "IT"-snak címkézni!/
Egy némileg hozzáértőbb emberrel tessék normálisan beállítani azt a hálózatot és routert. Az ég egy adta világon semmi gond sem lesz vele.(#14015) leslieke: 192.168.1.1 is lehet, főleg mivel Linksys-ről van szó.
[ Szerkesztve ]
-
allein
addikt
Üdv. újra. Szeretném beállítani a router wifis részét. TL-WR940N. Digi 40/20. Digi utp bedugva routerbe, onnan egy másik utp gépbe. Nem sikerül belépni a router menüjébe. Teendő?
-
-
kledor
csendes tag
sziasztok
elore kozlom, hogy lany vagyok (semmi sztereotipia), es nem vagyok jartas a temaban. a gondom a kovetkezo: kb 2 eve digis netem van, TP Linkes routerrel. 1 eve, hirtelen nem mukodott a net, minden vilagitott, kiirta, h csatlakozva vagyok, de semmi. egy ismerosom kicserelte a routert Linksys-re, es lass csodat...ujra van net. Kb 3 hete, a net elkezdett szakadozni. Ilyenkor ujrainditottuk a routert, es ismet volt net. Majd tegnap, a lakotarsam nyomott egy resetet. es aota semmi. kiirja ugyan, hogy csatlakozva van (beallitott valamit), de tovabbra sem jon a net. felhivtam az IT.s ismerosom, es o mar akkor megmondta, hogy a digis netnel lesznek gondok, mert allandoan alltigatnak valamit, es egyszercsak nem lesz kompatibilis a nettel.
na most, a kerdesem a kovetkezo. mit tegyek, anelkul, hogy ujra egy uj routert kellene vennem?koszi a segitseget elore is
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz allein #14006 üzenetére
Igen, az a router ennyire képes.
Nekem ha jól emlékszem 25mbitet tudott átvinni LAN-on keresztül. Elajándékoztam és vettem egy WRT320-ast.Jól emlékeztem, csak 25mbitet tud a router átvinni.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
allein
addikt
Jó estét mindenkinek. Adott egy 40/20 digi internet szolgáltatás. Linksys WRT54GL tipusú routerrel csatlakozom wifin, mért speedtest sebesség. Router közvetlen mellettem van. Samsung Galaxy S3 telefonon mért speedtest sebesség 1Mbit/s alatt van, vagy még sem méri. Mi lehet ennek az oka? És wifin ez a maximális sebesség amit el tudok érni? Laptop, Sony Vaio i3, áprilisban két éves lesz. Tud valaki valami okosat mondani? Valami router beállítás lesz a baj?
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Szerintetek van-e bármi mód arra, hogy fix ip-n keresztül elérhetővé tudjak tenni magamnál egy szervert? Digi netünk van, és tudom van lehetőség fix ip címet kérni, de egyrészt az havonta majdnem annyiba fáj, mint az egész net (40/20), másrészt majdnem annyiba kerül havi szinten, mint az össz áramfogyasztása ennek a szervernek, és itt nem 1-2 hónapról van szó, hanem ez folyamatosan kellene, tehát sok érte az a havi majd 3ezer Ft.
DynDNS be van állítva nekem már régóta, de itt nem jöhet szóba, mert sajnos csak ip-vel lehet csatlakozni, próbáltam.Tehát én úgy gondolom, hogy ezt csak valamiféle ip átirányítással lehetne megoldani, ha az adott portra érkezik kapcsolat kérés, de ahhoz is szereznem kell valahol egy fix ip címet, jól gondolom?
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
Flashget
félisten
válasz Gaben01 #13999 üzenetére
nem kell ahhoz hűséget kötni, hogy ingyen beszélhess másik voip-os telefont használó digissel vagy olcsón hivhass másokat mert nekem is van teló és hűség nélkül.
Miért nem szólsz nekik, hogy nem tudod a tv-t nézni és ne a digitálisra hivatkozz hanem az analógra. Kötelesek kimenni telefonos hibabejelntést követően 72 órán belül és akkor kiderülhet egy normális szerelővel, hogy az a modem szaródott el valamitől.
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Gaben01
őstag
válasz Insolent #14000 üzenetére
Köszönöm a felvilágosítást.
Találtam is egy érdekes írást,át fogom olvasni [link]. Bár egy gyors beleolvasás után azt már látom,hogy a neve ellenére kvázi modemként funkcionál,tehát amikor modemnek neveztem,annyira durván nem lőttem mellé.[ Szerkesztve ]
http://9gag.com/ A függőség garantált. || Friends are like snow flakes. If You pee on them, they disappear.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AliExpress tapasztalatok
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okos Otthon / Smart Home