- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképen a Poco F7
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Protezis
őstag
Ma ismét szarakodik a net Szegeden. Megnövekedett response time, elvesző csomagok...
-
adika4444
addikt
válasz Balazs_ #112494 üzenetére
Ezekben a routerekben annyira minimális az IPv6 konfigurálhatósága, hogy hiba esetén kb. az egyetlen megoldás a kikapcsolás. A RA lifetime-tól a RA-k küldésének időtartamáig gyakorlatilag bármi okozhatja a problémát. Én is használtam ASUS stock FW-vel a v6-ot, de néha nekem is csinált furcsaságokat. MikroTik, Ubiquiti eszközökkel és most OpenWRT-vel hibátlan.
Esetleg nézd meg, van-e új FW a routerre, gyári beállításokat állítsd vissza és konfiguráld újra.ONT cserét megpróbálhatsz kérni, de nem nagyon szokták érteni, mi az az IPv6 és elvileg ez amúgy se befolyásolhatja.
#112495tamas.nick
IPv6 Passtrough csak akkor ad címet, ha az ONT oszt IPv6-ot, ilyenkor ugyanis transzparenssé válik a router ilyen szempontból.üdv, adika4444
-
Laccoss
addikt
válasz tamas.nick #112495 üzenetére
IPv6 DNS szerver is be van állítva (pl. a google-é)?
-
Balazs_
senior tag
Mitől lehet az, hogy amint bekapcsolom az IPv6-ot az Asus AX1800U routeren, a Google-hez köthető oldalak (pl. gmail, YouTube, de még a Calendar is) úgy döntenek, hogy IPv6-on időnként nem töltenek be? Más IPv6-on elért oldalaknál is megfigyelhető, de bőven nem ilyen gyakorisággal.
Router topikban már kiosztottak, hogy dEhÁt iPv6 aZ hÜlYeSéG, kApCsÓjJaKi, viszont a router ugyanazokkal a beállításokkal (IPv6 Native) Hódmezővásárhelyen jól működik.
Régi az ONT?Off: a szegedi vonalhibás hibajegyeim mostmár 5 nap után zárják le, de még mindig ugyanolyan szakadozós a net. Most délelőtt 5 percenként probléma van.
[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Hogyan tudhatnám meg az internetes passwordomet?
Az user-t kiírja a digi-s router az ok,de a password-ot nem.
Vagy van erre egy chrome addons esetlg? -
veterán
válasz Vistaboy #112483 üzenetére
Akkor lehet leállt a szerver. De ha elindult, akkor lassan meg kell kapnod a 20.-a utaniakat is. SMTP beállítás válogatja, de általában 5-7 napig próbálja újra elküldeni ha nem ért célba (nálad).
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Vistaboy
veterán
válasz MadMancs #112481 üzenetére
Közben helyrejött, kaptam pár új emailt, úgyhogy biztos náluk volt valami gebasz. Viszont az érdekes, hogy az előző pár napit nem látja most sem.
Lehet, hogy a szerverrel volt valami?
MOD: Ugyanaz van webes felületen is, december 20. után csak a maiak jönnek.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
veterán
válasz Vistaboy #112479 üzenetére
Túl sok féle Outlook nem hiszem hogy van. Azt tudom elképzelni hogy Windows mail valóban megszűnik és lesz belőle Outlook, de nem a telepíthető hanem beépített. Valószínűleg nálam már a teszt rendszer miatt frissült le.
Ha jól értem a digi mail címét használod akkor? Webes felületen belépve mit látsz?
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Vistaboy
veterán
válasz Vistaboy #112479 üzenetére
Egyébként nem az Outlookkal van a probléma, mert - mint fentebb írtam - a telefonomon sem jönnek be a friss emailek. November 11-ig visszamenőleg beadja az összeset, egészen december 20-ig, utána kuka.
Tehát maga a program működik és a beállítások is jók, csak valamitől nem látja a friss leveleket. Szerintem a DIGI-nél lesz a probléma. Lehet, be kell majd mennem. Mindenesetre fura.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
válasz MadMancs #112478 üzenetére
Akkor másféle Outlook-ról beszélünk. Nekem nincs MS365 előfizetésem, viszont a Windows 11 Home (Retail, eredeti) nálam éppenhogy fordítva működik, már nem hagyja a régi Mail-t használni, hanem tolja a képembe az új Outlook-ot, és közölte, miszerint jövőre már ez lesz az alapértelmezett mail-program, 2024. végétől pedig csak ez marad.
Nem értem akkor.
-
veterán
válasz Vistaboy #112477 üzenetére
Ebben konkrétan segíteni nem tudok,
de jelen pillanatig is tökéletesen kezeli Outlook POP3 (Microsoft 365 előfizetésem van, azaz épp az aktuális legfrissebb Outlook). Alapból exchange és imap használok de saját domaines mailen meglestem most pop3-al is.
Ezt a váltást amúgy nem értem. Engem fordítva, azzal nyaggat Outlook hogy próbáljam ki a pre-outlook ra frissült Windows mailt mert milyen jó lett. Kipróbáltam valahol a mail és Outlook között van funkcionalitása de inkább vissza eredeti Outlook. Ebből ítélve hogy dolgoznak rajta, fejlesztik, nem hiszem hogy meg fogják szüntetni.
Windows 11, fejlesztői teszt csatorna.
-
Vistaboy
veterán
Sziasztok.
Szerintetek mitől lehet az, hogy az eddig tökéletesen működő email-címemről úgy 5-6 napja nem tudok újabb emailt fogadni? Naponta tucatnyit szoktam kapni, szóval biztos vagyok benne, hogy azóta is gyűlnek, viszont valamiért nem tudom őket fogadni egyik levelezőprogramommal sem. Se telefonon, se PC-n.
Hozzáteszem, amióta bejelentették, hogy az Új Outlook 2024-től le fogja váltani a Windows Mail programját, azóta vagyok gondban, mivel nekem POP3 fiókom van, az pedig nem kezeli ezt, így kénytelen vagyok mindenképp másik klienst használni addig, amíg az Outlook nem fogja a POP3-at kezelni.
Nos, kipróbáltam pár levelezőprogramot (jelenleg a BlueMail van fent), és biztos, hogy a beállításokkal minden rendben (Bejövő: pop.hdsnet.hu, Port 110, Kimenő: mail.digikabel.hu, Port 25), mivel azonnal belép és a korábbi email-eket pillanatok alatt behozza, egészen december 20-ig bezárólag. Viszont az újabbakat valamiért nem látja.
Valakinek van ötlete, mi lehet a gond?
Fontos lenne, mivel nekem ezen az email-címen van regisztrálva szinte minden, és sok fontos emailt is kapok, amiket így nem tudok elolvasni...
Valaki tapasztalt ehhez hasonlót, vagy esetleg tud valamiről, ami esetleg okozhatja ezt?
Köszi szépen előre is.
-
cof
veterán
válasz YellowFlash #112475 üzenetére
Az kell pedig, név+jelszó. PPPoE kapcsolat van Diginél.
Szerződéseden vannak az adatok elvileg, de telefonos ügyfélszolgálaton is megmondják.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
YellowFlash
aktív tag
válasz YellowFlash #112474 üzenetére
Nyomtam egy quick Internet setupot, mert volt egy sanda gyanúm, hogy vmi rosszra böktem. Szerintem nem automatic dhcpre nyomtam, hanem név+jelszóra, azért kellett neki a login.
Na de, most az automatic dhcp-vel sem vagyok sokkal előrébb, mert most meg azt írja ki, hogy "your isp's dhcp doesn't function properly".They don't know... PepeLaugh
-
YellowFlash
aktív tag
Resetelnem kellett egy Asus RT-N18U routert, mert nem akart bejönni a router admin oldala. Reset után nincs WAN ledem.
Firefox is annyit ír ki, hogy "you must login to this network before you can access the Internet".
Router admin oldalán az internet status "disconnected".Mit lehet ezzel kezdeni. Megjavul ez magától?
They don't know... PepeLaugh
-
Nagymelák
senior tag
Sziasztok!
Kispesten másnál is szakadozik a net? -
HUTCHDB
nagyúr
Valakinek Digi szolgáltatás kiesés?
Nálunk kb. 2 órája nincs… állítólag egyedi eset. (Bp. Óbuda)" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
adika4444
addikt
válasz TeeJay #112455 üzenetére
Vannak konkurensek jobb sebességgel, bár ez kicsit hitkérdés is. Részemről a RETN ajánlott (na nem mint ha ez itt sokat számítana), eddig ilyen irányú forgalmakkal nem volt gondom, de provider-ek szerint elég szenvedős velük egyezkedni. Az viszont tény, hogy gyakorlatilag a legolcsóbb ilyen, a Telia, Lumen/Level3, Hurricane Electric vagy épp a Cogent mindegyike zsebbenyúlósabb, ráadásul tapasztalatom szerint a Hurricane Electric itt Európában alulról veri mindegyiket.
üdv, adika4444
-
garga01
őstag
válasz pRoject22 #112461 üzenetére
Amíg nem lettem digis, mindig csak hallottam-olvastam a híresen rossz üf szolgálatot, amíg meg nem tapasztaltam.
Btw, az ÁSZF K mellékletében (minőségi mutatók) 1%-os csomagvesztés szerepel, szóval ha nagyobb arra is kötelesek felvenni hibajegyet...
Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
pRoject22
őstag
válasz Daweeeeet #112459 üzenetére
Nekem is azt mondják addig amíg nem instant a technikai ügyfélszolgálatot hívom, akkor aki ott ül azzal már lehet is beszélni dolgokról, neki eltudom magyarázni mi a baj, aztán küld ki valakit aki elmondja, hogy baj van
Én lekopogom: kopp kopp, mióta kicserélték ZTE-re az eszközöm azóta egyszer nem szakadt meg és egyszer nem lagoltam játékban sem
¯\_(ツ)_/¯
-
Daweeeeet
csendes tag
Hihetetlen mennyire nem érdekli őket, nálam az ügyfélszolgálatos annyit mondott, hogy nem lát semmit minden jó :'D.
-
pRoject22
őstag
Most mértem és a sebesség megvan, a válaszidő is, nincs lag de egy 4%-os packet loss van, szeged.
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
adika4444
addikt
válasz Rawulf #112453 üzenetére
Két napja írtam be én is, valszin megszűnt az együttműködés az RCS-RDS csodálatos peering-jével, így olyan szolgáltatókkal oldják meg a nemzetközi tranzitot, mint a Telia és a RETN. Előbbi relatív jó név, utóbbi megítélése nem annyira pozitív, de az RCS-RDS-féle megoldásnál fényévekkel jobb és amúgy is teljesen vállalható.
Így már IPv6-on nincs +10--15 ms késleltetés ugyanabba az irányba mint v4-en, csúcsidőben is vállalható (eddig) a külföld és nincs csomagvesztési gond mindenféle random irányokba.
Néztem romániai címeket, oda továbbra is RCS-RDS-en át megy, majd ha haverom helyszínen lesz, teszteljük, de nyilván ugyanolyan lesz mint fél évvel ezelőtt, azaz gyötrelmes.
Ha a 4iG-t eddig elég sok savazás is érte, etéren úgy néz ki, sikerül rendesen megoldani a helyzetet.
A végére pedig egy kis humoros: Ha megnézitek a 7. hop reverz DNS címét, a DIGI Távközlési és Szolgáltató KFT-t kicsit... Furcsán sikerült beírni.
My traceroute [v0.95]
202.61.238. -> cimem.duckdns.org (91.82.x.x) 2023-12-21T20:04:17+0000
Keys: Help Display mode Restart statistics Order of fields quit
Packets Pings
Host Loss% Snt Last Avg Best Wrst StDev
1. 202.61.236.3 (202.61.236.3) 0.0% 11 0.4 3.1 0.3 14.4 4.9
2. ae3-4018.bbr01.anx84.nue.de.anexia-it.net (144.208.211.30) 0.0% 11 0.7 0.7 0.5 0.9 0.1
3. nug-b2-link.ip.twelve99.net (62.115.46.182) 0.0% 11 0.5 0.5 0.4 0.6 0.1
4. ffm-bb1-link.ip.twelve99.net (62.115.140.202) 0.0% 10 3.8 3.8 3.6 3.9 0.1
5. win-bb1-link.ip.twelve99.net (62.115.137.203) 66.7% 10 14.6 14.6 14.5 14.6 0.1
6. bpt-b4-link.ip.twelve99.net (62.115.137.225) 0.0% 10 17.1 17.0 16.9 17.1 0.1
7. digitvkzlsis-ic-383413.ip.twelve99-cust.net (62.115.42.135) 0.0% 10 17.4 17.9 17.1 21.4 1.3
8. (waiting for reply)
9. (waiting for reply)
10. (waiting for reply)
11. 91-82-x-x.pool.digikabel.hu (91.82.x.x) 0.0% 10 20.4 20.6 18.9 25.2 1.8üdv, adika4444
-
Rawulf
őstag
Valamit javíthatott a 4iG, mert 2 hónap szenvedés után ismét "normális" az online játékoknál a diginet.
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
GAbre
veterán
válasz pintyesz #112450 üzenetére
Igen, azóta már hívott szerelő is,és ezt mondta újra,és 3-4 próbálkozás után be tudtam lépni s/n-el.
Wifije is jobbnak tűnik.Majd remélem itt nem szakad meg kapcsolat,mint fibernél.
Mert akkor már semmi bajom nem lesz talán gyári Ont-kel.Szóval örülök neki,még ha volt némi "közjáték" is....Avatar
-
GAbre
veterán
Huawei hg8147x6 típusnál ennyire nincs megoldás jelszóra?
Berakták,mondták ott van rajta a jelszó,papíron nincs is semmi infó erről.
Nem fogadja el,mondta,hogy akkor az s/n utolsó 6 karaktere.
Azt se fogadta el,neki álltam keresni google-el.
1ik se jó.
Rákerestem itt fórumban,de mindenki más is így járt találatokban.
Most várok szerelőre,mert ő se tud mit mondani már,és utána fog kérdezni...
Mellesleg örülök neki egyenlőre,látszólag mehet a hálózati megosztás,és 4ből 3 porton is megy a gigabit sebesség.
Remélem jobb is lesz,mint fiberes ont volt.[ Szerkesztve ]
-
Multibit
nagyúr
Így van. A mai tévékben gyorsabb a wifi, mint a kábeles net kapcsolat. A stabilitás egy másik kérdés. A helyi viszonyok, a környezet határozza meg. A wifi ilyen. Ezért nincs sok jelentősége a "nálam a wifi..." kezdetű mondatoknak. Mert máshol lehet, hogy egész máshogy viselkedik (még ugyanaz az eszköz is). Örülni kell, ha stabil. Ahogy én is örülök
[ Szerkesztve ]
-
ACE-
addikt
-
HdRew
őstag
Köszi a leírást, így azért legalább már némi elképzelésem van róla.
Switch átfutott az agyamon, mennyire lenne rá szükségem? Arra gondoltam, hogy még fentre felviszem a jelenleg használatos routerem, és meshbe rakom az újjal. (2 asus router) Fent 3 szoba van, mindbe kértem vezetékes net kiállást. Az egyikben dolgoznék home-office alatt, ott lenne a másik router, illetve a PC-be menne a net. A hálószobában lenne egy tv, azt is kábellel csatlakoztatnám a netre. És kb. ennyi jelenleg, a többi eszköz wifin keresztül csatlakozna. (3. szoba pedig majd remélhetőleg később benépesül.)
Köszi ezt is, mivel még a környéken egy darabig eltartanak az építkezések, ezért szerencsére a mostani szakik simán elérhetőek lesznek, meg is dumáltam az egyikkel, hogy segítsen.
A pár ezer indokot aláírom, de sajnos nem tartok magamnál kp-t. Na majd legközelebb úgy készülök. Egyébként kábelt hagyott ott a szaki, ebből a szempontból rendes volt.
Azt hiszem így már mindenkinek válaszoltam, rettentően köszönöm a hozzászólásokat és a segítőkészségeteket.
[ Szerkesztve ]
-
-
Daweeeeet
csendes tag
Sziasztok!
Szeged környékén nálatok is szórakozik mostanában az internet?
Gigabites-re vagyunk előfizetve, optikán jön be (ftth), bridge módban használom. A routerünk: TP-Link Archer AX53 - AX3000 Dual Band Gigabit Wi-Fi 6
A kapcsolat jó, a sebesség ilyen 800-900. Viszont vannak néha ezek a mikro kimaradások, nem tölt be az oldal, utána 10 másodpercre rá betölt, megáll a youtube 1-2 másodpercre stb.
Játéknál eléggé kijön, néha olyan brutál latency van. Volt amikor 15000 felment a pingem, ki is dobott a játék(R6 Siege). Gamingnél nagyon zavaró tud lenni, aki rendszeresen játszik nem kell magyaráznom, hogy miért. Persze ha bármikor csinálok ping testet akkor természetesen minden jó, 6-7 milisec a válaszidő.
-
adika4444
addikt
Na, valami végre változik külföld fronton. Sokkal kisebbek lettek a pingek és az eddigi DIGI peering helyett OVH, netcup, Hetzner irányokba RETN-en át megy a forgalom. Emellett az IPv6-on át +10--15 ms késleltetés is megszűnni látszódik. Ezzel együtt az OVH-s strasbourgi gépemre a sebesség is jobb, majd még tesztelem más irányokba is, most csak egy gyors pingtesztre volt idő.
A lényeg, hogy végre elindul talán valamilyen pozitív változás.
üdv, adika4444
-
Drizzt
nagyúr
Albérletbe rendeltem Digi Wifi6-os szolgáltatást. Kérdés: milyen eszközök(et) adnak ehhez manapság?
Korábbi optika be van húzva a lakásba, "lapos" konnektorból 3 rendelkezésre áll az ajtó felett. Viszont fúrni, faragni nem igazán kéne. Pár csavar van a környéken, amire ideális esetben akár rá lehetne akasztani, ha van akasztó a várható eszközökön.I am having fun staying poor.
-
realyzee
csendes tag
-
garga01
őstag
Itt van a hangsúly: "Nálam".
A kérdező meg több végződtetést szeretne...
Pl. Nálam a szülőknél nagyobb házban 7 db fali végződtetés van... (Saját router+ 8-as switch-el megoldva). A saját lakásomban meg "csak" 5 db. Mindenhol rendes cat5e fali kábellel bekötve, bekábelezve (T-568B szerint)Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
-
garga01
őstag
A bolti "lengő" kábelek általában sodrott erűek, a fali kábelek meg tömörek. Egy élmény lesz a sodrott erűt bekötni a fali aljzatba, főleg betűzőszerszám nélkül.
Jobban jár, ha hív egy szerelőt megfelelő szerszámmal. Plusz azt se árt tudni, merre megy a csövezés, ha esetleg meg be is kábelezték hova vezették ki, lehet a padláson van minden cső vagy kábel vége.Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
Varszegig
veterán
Ennyire azért nem egyszerű sz élet. Valószínűleg nem ártana minimum egy switch ha már több kiállásról van szó. Másrészt nem ártana egy tester, mert ugye alapból van kétféle kötési sorrend, bár ha jó a szemed, akkor azt még meg lehet úszni. (Viszont, ha valami nem működik, akkor jobb, ha van tester )
Én mondjuk nem vágnék le dugót, hanem falikábelt vennék, és a switch felőli végét krimpelném, de ez már opcionális . Ha nincs krimpelő fogó, akkor ez nem megy.garga01:
No igen, még ez is.[ Szerkesztve ]
-
pjen
félisten
válasz HdRew #112424 üzenetére
Ha van fali UTP alj és cső, vagy csatorna,veszel megfelelő méretű kész kábelt, az egyik végéről levágod a dugót és a vágott végével elhúzod a csőben az aljzatig. Az aljzaton jelőlve vannak a vezeték színek. Dugó a DIGI eszközbe, aljzatot bekötöd és passz. Egy megfelelő behúzó szalag kelleni fog.
[ Szerkesztve ]
-
HdRew
őstag
Sziasztok!
A digi behozta a netet a lakásba, de a szakember az emeletre már nem húzta át a kábeleket, hanem csak a nappaliban van vezetékes net. Az emeletre is ki lettek építve a kiállások, szóval nem gondolnám, hogy olyan vészesen nehéz lenne a fenti szobákba is behúzni.
Erre milyen szakembert hívjak? Vagy ha esetleg van hasonlóról legalább egy tutorial videó, akkor én is meg tudnám csinálni.
Köszi szépen a segítséget!
-
kentucky
őstag
válasz 4Grider #112420 üzenetére
Saját router. Soha nem volt eddig semmi baj, vagy 2-3 éve megvan a router. Xiaomi AX3600, bridge módban. Az előbb resiztem, akkor visszajött, most már nem akar. 678-as meg 691-es hibakódot dob, TV van, huawei ONT-n minden led rendben.
mozesapo: akkor lehet központi hiba lesz…
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
kentucky
őstag
Másnak is dobálja a PPPoE kapcsolatát FTTH-n?
-
garga01
őstag
válasz Darkkoi #112416 üzenetére
Hívogassátok őket, adjátok le hibára. Ha nem szóltok, nem tudják h gond van. HA meg szóltok, akkor is erősködni kell. Ha visszaolvastok, az utóbbi időben sokunkat érint/érintett ez a gond.. több kevesebb megoldás is van rá.
-
Redlight2
tag
Sziasztok!
Nálam is idegesítő hiba, hogy időnként egy pillanatra elmegy az internet+tv...ami bőven elég ahhoz, hogy kb minden folyamat megszakadjon minden eszközön Gyári router van csak, eddig nem volt gond. Próbáltam áramtalanítani, hátha megoldja a hibát....de nem.
Van valami megoldás? Vagy hívogassam őket, h csináljanak neki valamit? -
venom8888
őstag
Sziasztok. Nem tudom jo forumon vagyok-e. A bajom az hogy amikor le Alt+Tab olok jatekbol, megszakad az internet, pillanatokra, majd ujra elindul. Ezt hogy tudom megoldani?
-
ToBeY
nagyúr
Hello.
Hogyan kell bekötni a saját router ha digis on-t bridge módba állítom?
Jó úgy ahogy eddig volt bekötve digi-s router ppope, és saját router acced point módban volt?!Vagy valamit más helyre kell kötni?!
Vagy elég simán bridge módba allítani a digis router és a saját router-rel pedig ppope-ni?[ Szerkesztve ]
-
garga01
őstag
válasz tutitibi #112407 üzenetére
Nem akarok ünneprontó lenni, de szerintem itt nem a kábel a hunyó. CAT6 bőven elég a Digihez, nálam CAT5E van behúzva mindenhova. Ezek a gondok a Digi leginkább osztóiból/központjából jönnek sajnos, csak nem akarják beismerni.
-
tutitibi
senior tag
válasz tutitibi #112406 üzenetére
Jelenleg Digitus CAT 6 S-FTP patch cord, Cu, LSZH AWG 27, 7 kábelem jön az optikai modentől a Cisco switch -ig. , Ez 10 méter.
Ezt a kábelt cserélném Supra, Cat 8 S/STP PIMF Cross Area: 0.23 / 26mm 2/AWG kébelre.
Ez AWG 26 os OFC rézvezetőszálakból áll, ami még vastagabb, mint az AWG27 szál. -
pRoject22
őstag
1-2 napja észrevettem ,hogy a külföldi oldalakat mint pl a Twitch vagy YT stb lassabban tölti be a böngésző, lag és szakadás továbbra sincs nálam.
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
adika4444
addikt
Van egy barátságos kis csomagvesztésem a 10.0.0.1-től kezdve. 0.1 és 1 % közt ugrál, szóval nem túl számottevő, de ez azért jellemzően 0.0%, így bosszantó.
üdv, adika4444
-
bsh
addikt
üdv!
régi fibernet ügyfél, fibernetes email címmel és jelszóval, most az invitel smtp szerverét használom küldésre. nem teljesen fasza, de inkább az aggaszt, hogy elvielg mindent átvett a digi, ennek az smtp szervernek nem kellett volna megszűnnie? át kéne álljak digis smtp-re? de ahhoz tudom használni a régi fibernetes bejelentkezési adatokat?
vagy ez meg fog még maradni és működni fog még sokáig? tudja valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest