Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
so_ha
senior tag
válasz
TMhun
üzenetére
Valószínűleg számtalan "akciós" konstrukcióval keresik majd meg a "beragadt csomag" tulajdonosait ... a legkitartóbbak "jutalma" a régi szerződés megtartása lesz, de bizonyára sokan "elcsábulnak majd" a "megszűnik az előfizetése" és hasonlóan kreatív megkeresések kapcsán.
-
adika4444
veterán
válasz
SirKero
üzenetére
Nem lesz rosszabb semmivel a cserétől. Szerencsére nem Vodafone az ócska koax HGW-ivel és nem RCS-RDS Fiberhome csodával. Kapsz majd egy szép ZTE vagy Huawei ONT-ot, AX Wi-Fi-képességgel, amit használhatsz routernek vagy a mostani eszközödhöz hasonlóan bridged módban.
Van itt olyan, akinek ZTE F668-at vagy más, Wi-Fi-képes eszközt cseréltek? Az eddigiek alapján úgy látom, hogy főképp csak a tényleg nagyon régi eszközök cserélődnek.
-
so_ha
senior tag
Úgy gondolom, ha egy szolgáltatás csak a nevében változik, és a tartalmában változatlan (pl. 1000/300-as net), akkor jogilag támadható, ha valakit csak önkényesen átsorolnak egy más elnevezésű, de drágább csomagba. Korábban volt egy jogszabály, hogy a hűség lejárat után nem emelhetnek árat a szolgáltatók, amit úgy "hágnak meg", hogy az első pár hónap akciós, a többi lista áras. Ebből a gondolatmenetből kiindulva úgy gondolom, hogy a még élő régi (2019-es) szerződéseket csak az aktuális infláció mértékével emelhetik meg. Édesanyámnak volt UPC, majd most Voda Tv szerződése is évek óta csak az infláció mértékével változik, és az előfizetése már régen egy "nem létező csomag", de miután nem köttettem vele új szerződést, így még mindig él a régi előfizetése. Na én ugyan ezt tippelem a most meglévő határozatlan idejű régi szerződésekre is (a korábbi hűségnyilatkozat miatt megmaradt 2019-es szerződések esetén). A mobil egy külön eset, arra tippelni sem tudok.
-
-
csernak75
senior tag
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Ha jól tudom a kedvezményes ár csak "Yettel OtthonNet vagy OtthonNet Pro" csomag esetén érvényes.
Am. teljesen érthető a ragaszkodás főleg ha ki is használod. Nálam a 4G+-os változat van 120-180/80 Mbps sebességgel havi 4000 Ft os áron. Már lenne nálunk telekom 1000/1000 is de nekem elég ez amennyit használom.
-
válasz
csernak75
üzenetére
Nem zárom ki teljesen, de következő hónap végétől mobilinternetet is kell keríteni a Magenta 1 helyére, szóval ez akár lehet Yettel mobilinternettel is annyi nem?
Valahogy a vezetékes FTTH-hoz úgy, hogy 2022.03 óta Semmilyen probléma nem volt vele, ragaszkodom, görcsösen 😅 -
csernak75
senior tag
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Am. biztos van pár ember aki simán megelégszik a Yettel 5G-s internetével akkor ugye
4 ezer csak a legnagyobb TV csomag 6 ezer helyett. Szerencsésebb helyen így 10 ezer ft ból kijöhet minden.Nem véletlen amit írnak róluk: "A részben magyar tulajdonú operátor szerint az adott időszakra (Nyári hónapok) vonatkozó adatforgalom 54%-kal nőtt éves összehasonlításban..."
-
-
válasz
trec12
üzenetére
Igen, mindenképpen bukok rajta, sőt mindenki. Itt arról van szó, hogy a buktát lehet racionalizálással - mint például nézem a gyenge minőséget még pár hónapig - 2850 Ft-ért, csökkenteni. A vége úgyis az lesz, hogy lényegében kifizetek 6490 Ft-ot (plusz a telóért 280 Ft-ot), és ha rendelek tévét a Yetteltől ha nem - nyilván igen, de a DIGI szempontjából mivel ők kiesnek mindegy - mégis az lesz, hogy az érintett előfizetőtől, azaz tőlem többet fog kapni pénzt, és kevesebbet kell szolgáltatnia, nevezetesen egy szolgáltatást teljesen lelő. A Yettel TV-re döntöttem, mert nemcsak a minősége sokkal jobb, de a Streaming is teljes értékű, azaz nem olyan mint a DIGI Online, Telekom TV + Vodafone, hogy bizonyos csatornák egyszerűen nem nézhetőek rajta, csak a hagyományos TV-n. Így nem kell extra egy tévét vásárolnom 200K-ért, meg fali konzolt ... Mert most jelenleg a DIGI Online + Telekom TV duónál van olyan ,hogy nem látok egy-egy adót, mert Telekomnál kiírja, hogy nem támogatott jogi okokból a Stream, DIGI-nél meg benne sincs a kínálatban a DIGI Online felületén a csatorna
-
válasz
Dragon3000
üzenetére
Köszi a megerősítést, én is így gondoltam
Megvárom. Ennyiért ez a minőség TV-nél is benyelhető, amikor meg belengetik a 9K-t, akkor lemondom, a TV -t, a telefon a szám miatt maradhat, az havi 280 Ft,lehet még úgy az új árazás szerint is hoz kedvezményt, de ha nem akkor sem olyan összeg, hogy ne érne meg. Persze az Internet amihez ragaszkodom, a telefon az ilyen van aztán jól van 😅 -
-
Most ezt a kérdést azért ide dobom be, mert az Internet az egyetlen szolgáltatás amihez ragaszkodom a DIGI-től. A TV-t elengedtem, illetve elengedném. Vajon ha - mivel hűségidőm nincs - pár napon belül lemondanám a TV-t, azért, hogy a minőségibb Yettel TV-t rendeljem be, vajon automatikusan kiszednének ebből a csomagól: DIGINET 1000 - FTTH 2019? Mert akkor eléggé önszívatás lenne. Akkor magában az Internet többe kerülne mint most a három szolgáltatás együtt... de ha még maradhatna 2899 Ft az Internet pár hónapig, akkor nem lenne logikai bukfenc a sztoriban.
-
Geth
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Én úgy értelmeztem, hogy tökmindegy, hogy a nem definiált jövőbeni időpontban éppen hogy állnak az alternatívák (ha vannak), Ő váltani fog.
-
-
-
válasz
SirKero
üzenetére
Max a sajátot. Ez sosem volt az

Bezzeg nekem még nem csörögtek
#111074trec12
"Ez érdekes lesz. Arra gondolok, hogy nem mindegy mennyi előfizető van a 2019-es csomagban"Azt senki sem tudja pontosan, maximum pár embert leszámítva az országban. Viszont az kikövetkeztethető, hogy sokakat betereltek már az új tarifára. Egyébként itt is lehetett olvasni, hogy volt, akinek nem is rimánkodtak, egyszerűen áttették az újba...
Másokat meg megdumáltak. Csak most 9K 6K helyett, és milyen jó, mert akcióóó van
Régiekre a 3 hónapos kedvezmény sem vonatkozik. -
SirKero
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Intruder2k5 BITBOYS
Köszi srácok.
Csak azért érdeklődöm mert eddig úgy voltam,hogy meglévő működő rendszert nem szabad piszkálni és ez nekem sok-sok éve működik kifogástalanul. -
trec12
addikt
válasz
GoodSpeed
üzenetére
".....amennyiben 60 napon belül nem kötsz szerződést megszűnsz onlinenak lenni a rendszerükben......"
Ez érdekes lesz. Arra gondolok, hogy nem mindegy mennyi előfizető van a 2019-es csomagban. Nehéz megsaccolni, hogy ki az aki beletörődik az új árba esetleg a netet tartja csak meg és ki az aki végleg elmegy. Mondjuk a kábeltévés csodatevésük többszörös áremeléssel az nem segíti a maradást....
-
SirKero
őstag
Üdv.
Hívtak a Digitől,hogy jönnének modemet cserélni a jelenlegi ZTE helyett valami modernebbet kapnék.
Tényleg modernebb , jobb ha igen akkor miben ?
Érdemes-e egy jól működő eszközt kicseréltetni?
Köteles vagyok cserélni?
Köszi
-
Kis Samurai
tag
Na, ez megint mi, nem nyúltam semmihez...:
restart után most meg mégis jó...
-
Geth
veterán
válasz
adika4444
üzenetére
Nekem semmi bajom nincs a (stock) Androidos TVvel. Elvan 5 GHz-en, Netflix gombra beugrik a Jellyfin, vagy home képernyőn ott a folytatás, köv. rész. Rá van kötve desktop is, de az csak a konzol fíling miatt.
Nem hiszem, hogy a hevc/dovi hirtelen elavulna, vagy a ~400 Mbps (sima ac wifi) kevés lenne.
Persze valószínű, hogy csak jókor váltottam
-
válasz
adika4444
üzenetére
erre most majdnem rávágtam, hogy azért nem a dzsungelben élünk, de aztán eszembe jutott, hogy nálam egy 10e forintért vett hp vékonykliensen futó libreelec+kodi szolgáltatja a filmeket
mondjuk már gondolkozom az utódlásán, mert most ugyan csak fhd projektorom van, de hosszabb távon nem lenne baj, ha meg tudna birkózni a hdr, uhd, dv stb tartalmakkal is -
-
Borisz76
nagyúr
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Szia.
Nálad a Digi "fejlesztése" miatt a TV készüléket újra kellett hangolni ?
Mert nálam mind a 4 készüléken el kellett indítani a csatorna hangolást.
Szépen megtalálta őket és tulajdonképpen nem vettem észre érdemi változást. Talán még a csatorna lista is maradt a régi de nem nyomkodtam végig csak azt a pár mozicsatornát amit a reklámok között néha engednek nézni.... -
abw6291
tag
Sziasztok!
Digi internet előfizetéshez jár-e még ingyenes webtárhely vagy ez megszűnt?
-
adika4444
veterán
válasz
Dragon3000
üzenetére
Egy laptop rákötve a TV-re minden szempontból hatékonyabb, mint egy túlárazott okos valami Android-dal, 2023-ban FE porttal és a gyártó által meghatározott támogatási idővel...
Egy TV-t meg nem kezdek el romolgatni mint a telefonomat.
-
Ja, hát a 2015-ös ismereteimet most sikerült a témakörben frissíteni... tegnap jött szembe egy hír vagy tegnapelőtt, hogy a 8K halott, de nem olvastam el

IFA 2023: nem halott a 8K - PROHARDVER! TV & Audió / IFA blog hír
Ja ez lehetett, de a címben pont az van, hogy mégsem halott... Mi az a 8K tévé, és miért jó nekünk? (origo.hu) 2018-ban kerültek boltokba... viszont néptermék nem lett belőlük ...
4K-ban sugároz az HBO Max és az Amazon is, de 8K-s tartalmat még egyet sem láttam. Fentebbi képeken szereplő árak mellett mondjuk ez annyira nem csoda
11 éve
-
Geth
veterán
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Peek-elt egy 140-et de az egy hirtelen kiugró érték volt
Valószínűleg a buffert kezdte feltölteni, és hamar visszaszabályzott.
bármelyik Streaming szolgáltató 100+ Mbps-mal a közeljövőben ne érné be
Én is úgy gondolom, hogy előbb lesz itthon, a "házi" streaming szolgáltatásnál ilyen.
8K-s TV is csak prototípusban
Egy gyors keresés után azt mondom, prototípushoz képest meglepően sokfélét árulnak országunkban is. -
válasz
Jim74
üzenetére
Aki itt írt, az 8990 Ft-os ajánlatot kapott... leszerelni azzal lehet, hogy azt mondod, még nem akarsz váltani, ezt tudomásul veszik azzal, hogy majd a kivezetés előtt 60 nappal tájékoztatnak, és amennyiben 60 napon belül nem kötsz szerződést megszűnsz onlinenak lenni a rendszerükben
-
Sziasztok!
Akinek 2019-es csomagja van még és megkereste a DIGI, annak milyen ajánlatot tettek? Mivel érdemes "leszerelni" őket?
Hívtak a héten, de nem tudtam felvenni, gondolom emiatt kerestek, szeretnék "felkészülni" a következő hívásra.
-
válasz
Dragon3000
üzenetére
Azóta nekem a TV WiFi-n lóg. Igaz a TV-ben "csak" AC-s WiFi van, de 120 fölött viszi át:

Amúgy logikus is, hogy nem tesznek rá Gbps-os portot, mert pl ha folyamatosan tolja 4K-ban a Streamet 40 Mbps-mal is elég, de sem az HBO sem az Amazon nem Streameli ilyen sebességgel sem. Peek-elt egy 140-et de az egy hirtelen kiugró érték volt, és messze nem folyamatos. Máskülönben meg egyelőre nehezen képzelhető el, hogy bármelyik Streaming szolgáltató 100+ Mbps-mal a közeljövőben ne érné be. 8K-s tartalom meg a kanyarban sincs, ahogyan 8K-s TV is csak prototípusban.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Ha jól emlékszem 1 kínai tv volt gigabittel bejelentve, de hogy meg is jelent e az a készülék azt nem tudom. Kábelen biztos, hogy 100Mbps a tv-d, még a milliós tv-ken is 100-as a kábeles rész. Spórolás miatt és streamingre bőven elég, max 4k remux esetében lehet korlátozó tényező, erre ott az 5ghz wifi lehetőség, ha környezet adott, akkor azzal már a 4k remuxok is gond nélkül mennek.
-
válasz
Kis Samurai
üzenetére
ha egy kicsit instabil az egyik kontakt a nyolcból, az tud ilyet csinálni. néha összejön a gigabit, néha nem.
-
juhaszmarci
tag
válasz
Kis Samurai
üzenetére
Egy érpár sorrend hiba mindig rossz, az nem javul meg egy kis mozgatásra, újraindításra
-
Kis Samurai
tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Saját kábel, cat6, holnap home officeban végignézek mindent, az érpár sorrenddel most kicsit elbizonytalanítottál, simán lehet, hogy benéztem valahol
-
válasz
Calogero
üzenetére
LG 43UH6207 4K. Most jöhetne az, hogy lehet nincs rajta 1000-es port? De...
1. Erre vonatkozó információt nem találtam
2. ASUS RT-AC65P routeren volt évekig, az nem jelzett semmit. Tavaly került ASUS RT-AX86S-re, eleinte az sem jelzett, majd pár hónappal ezelőtt már igen.
3. Rákötöttem egy Gbps-os porttal rendelkező HP Pavilion 15-cc516nh - 2LE41EA laptopra, és azon is a kapcsolat sebessége 100 Mbps-ra váltott át egyből...
Így pár hét után kidobtam. Mondjuk azt nem értettem, hogy mitől sérült le a lakásban...
4. WiFi-n keresztül a 4K tartalom ennyivel PEEK-kel, oké, persze ez nem folyamatos, és lehetne 100-as porttal is simán 40-nél is kevesebbel megoldani

De a lényeg, hogy laptoppal validálva lett, hogy a kábel nem tudja a Gbps-ot. Különben most elbizonytalanodtam volna kicsit
Na meg ugye az új router is csak pár hónapja kezdte a figyelmeztetést kiküldeni. Amúgy vagy 10 méteres volt a kábel, sajnáltam...
-
válasz
Kis Samurai
üzenetére
Azis lehet hogy a kábelek olyan értelemben rosszak, hogy nem jó az érpárok sorrendje. Azis okozhat ilyen problémákat, amellett persze, hogy rossz a krimpelés, kontakt hibás, valahol "eltört/szakadozik", stb... ha te csináltad kézzel és nem gyári, akkor pláne.
Illetve megérhet egy kontakt spray-s tisztítást esetleg mindegyik port az eszközökön, amit használsz.
Meg persze minőségi csatlakozók és kábelek.
-
Kis Samurai
tag
válasz
Dragon3000
üzenetére
A router wan kapcsolata is leesik 100Mbitre.
Viszont a LAN1-2 portokat meg csak 10Mbitesnek jelzi, akkor is ha éppen rendesen működik a gigabites kapcsolat, szóval most kezdek teljesen összezavarodni
-
válasz
Kis Samurai
üzenetére
Nekem is többször 100MBit volt, nem tudom miért, de helyrepofoztam a régi routeremet.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Kis Samurai
üzenetére
Ha a saját routered menüjében lehet nézni a kapcsolatok link sebességét, akkor a következő belassulás esetén nézd meg, hogy a WAN vagy a lan kapcsolat korlátozódik 100-ra, mert az is lehet, hogy a gépnél van kontakt hiba, így hiába piszkálod az ontot.
-
4Grider
félisten
válasz
Kis Samurai
üzenetére
A néhány (10) ezer Ft-os teszterek nem szokták az ilyen jellegű hibákat kimutatni, csak ha komolyabb kontakthiba van és az méréskor éppen fennáll.
-
válasz
Kis Samurai
üzenetére
ilyen a kontakthibák természete, néha előjönnek, néha nem.
-
-
Kis Samurai
tag
válasz
4Grider
üzenetére
Dobtam egy screenshotot a hozzászólásomhoz, látszik hogy az ONT LAN1 100Mbit-re vált, anélkül, hogy bármit változtatnék.
Mivel havi szinten random alkalmakkor, random időre jelentkezik, és 2-3 ONT restart után visszaáll 1000M-re ezért nem gondolom hogy kábelhiba, de cáfoljatok rám.
Használtam direktben, ONT-ra csatlakozva (LAN1) másik kábellal a gépet, akkor is volt ilyen hiba.
Egyébként az esetek 90%-ban gigabit jön, teljesen normális sebességgel (950/320)
-
cof
veterán
válasz
Kis Samurai
üzenetére
ONT is 100Mbitet ír, így a kábel hibát már kizártnak tudom tekinteni...
Miért? Pont ettől lesz kábel/csatlakozó hiba. Ameddig itt nem ír 1000M-et, többet nem fogsz mérni 100-nál bármennyire is szeretnéd.
-
4Grider
félisten
válasz
Kis Samurai
üzenetére
95%-ban ez kábel probléma szokott lenni, így első körben azt a kábelt cserélném le, ami az onttól a routerem felé tart.
-
Kis Samurai
tag
válasz
adika4444
üzenetére
Kábel, csatlakozó, ONT is cserélve lett már, ugyan az a hiba mint amit csicskusz fórumtárs írt:
Az a helyzet, hogy 2 naponta telefonálnom kell hogy reseteljék központilag a netet, mert leesik a gigabites netem sebessége 100 megabit környékére.
ONT is 100Mbitet ír, így a kábel hibát már kizártnak tudom tekinteni...
Annyi kivetellel, hogy két - három eszköz restart után visszajön a gigabit.

-
-
attilaswf
csendes tag
Nálatok most jó a net? Újpesten az ezres nettel 9mbs a le, a feltöltés pedig kb nincs....
-
adika4444
veterán
válasz
Kis Samurai
üzenetére
Mit jelent az, hogy leesik 100 Mbps-re?
Ha 94 Mbps az a 100, akkor az valamiféle LAN oldali probléma is lehet, pl. ha hibás a kábel, csatlakozó. Mivel pedig írtad, hogy routerrel és nélküle is csinálja, akár az ONT-on lévő csatlakozó is lehet hibás.
-
atua
aktív tag
válasz
mucsgyver70
üzenetére
valóban volt ilyen, csak ott kivételként szerepelt a 2019-es csomag, miszerint arra nem vonatkozik...
-
-
DS39
nagyúr
Megint volt valami gebasz, az ONT újraindult "magától", és pár percig nem volt net.
-
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Most még sokkal jobban konkretizáltva is leírtam, ha érkezik válasz, megmutatom
-
válasz
adika4444
üzenetére
Megkérdeztem, jogásztól, a válasz:
"
Ha a követelés jogos, akkor követelheti, és egy évre visszamenőleg - távközlési szolgáltatásnál ennyi az elévülési idő - végre is hajtathatja.
Ha a követelés nem jogos, akkor nem kell fizetni.
Hogy jogos-e, vagy sem, az ennyiből nem állapítható meg, de erősen feltételezem, hogy a szolgáltató nem hülye, és akár egy sms-ben is kiküldheti a fogyasztójának, hogy az ÁSZF ésvagy a díjszabás változott, tekintsd meg, ha nem reagálsz akkor elfogadottnak tekinti.
Bizonyos lennék benne, hogy egy évre visszamenőleg követelheti." -
Lackooo84
nagyúr
Adguard DNS-t használok, nálam csak a PSN store nem jött be, de az most is gatya.
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ja, bocs azt nem néztem, csak a DIGI kábelben láttam pár hsz-t ezzel kapcsolatban, és onnan ugrottam be
-
Csak lestem, hogy 92 hozzászólás
Nálam pipa. -
unthinking
tag
Most már bejönnek az aldalak 1.1.1.1 dns-el.
-
KiberFox
csendes tag
Mintha kezdene helyrejönni...
-
adika4444
veterán
Visszatért a peering
útvonalak változatlanok és a pingek is. -
mvkly
senior tag
10. kerben is oké.
-
Valter
tag
3.ker itt megjavult remélem nálatok is
-
BoneDragon
veterán
4. kerben is megjavult.
-
harmadasg
csendes tag
Nálam pár perce megy újra minden (facebook, youtube, stb...)
-
Dekuator
tag
Csepel is elesett. Lehet tudni hogy mi a probléma?
Azóta megjavult. -
Nálam is ok
-
HZoli87
veterán
Nálam már jó!
-
westlake
félisten
Nálam jónak tűnik már.
-
whoopy
csendes tag
Ebben a pillanatban pikk pakk betöltött a twitch, szerintem jó lett, legalábbis itt.
-
nincsnév007
addikt
Sziasztok. Mi is Inviteles vagy digis vagy már tudja a fene hogy mik vagyunk már. Pont akkor húztam ki a wifi hosszabbítót azóta szar internet. Mobilarena, yt megy. De Facebook, meg a többi oldal már nem. Most akkor nálam van a hiba vagy országosan ?
-
Rawulf
őstag
válasz
Highground
üzenetére
Jó neked. Nekem ki sem csöng már a 1272.

Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- PlayStation 5
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardverfogócska a kertben
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- Fuji 35 1.4 R - még 1 év fotoplus gari
- Sigma 18-50 Sony E
- Viltrox 50mm F2 (Sony E bajonett) csak kibontott, fotoplus vásárlás. Gépen nem volt.
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Workstation bazár - Dell, Lenovo - számla, 6 hó garancia
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Megvárom. Ennyiért ez a minőség TV-nél is benyelhető, amikor meg belengetik a 9K-t, akkor lemondom, a TV -t, a telefon a szám miatt maradhat, az havi 280 Ft,lehet még úgy az új árazás szerint is hoz kedvezményt, de ha nem akkor sem olyan összeg, hogy ne érne meg. Persze az Internet amihez ragaszkodom, a telefon az ilyen van aztán jól van 😅

Egyébként mintha ide Tatabányára is mára írtál volna az újabb kiosztás váltást, de nem történt semmi se.

Hasít. Hajdúszoboszló.
Nálam pipa.