- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
MadMancs
veterán
válasz
Vistaboy #112479 üzenetére
Túl sok féle Outlook nem hiszem hogy van. Azt tudom elképzelni hogy Windows mail valóban megszűnik és lesz belőle Outlook, de nem a telepíthető hanem beépített. Valószínűleg nálam már a teszt rendszer miatt frissült le.
Ha jól értem a digi mail címét használod akkor? Webes felületen belépve mit látsz?
-
Vistaboy
veterán
válasz
Vistaboy #112479 üzenetére
Egyébként nem az Outlookkal van a probléma, mert - mint fentebb írtam - a telefonomon sem jönnek be a friss emailek. November 11-ig visszamenőleg beadja az összeset, egészen december 20-ig, utána kuka.
Tehát maga a program működik és a beállítások is jók, csak valamitől nem látja a friss leveleket. Szerintem a DIGI-nél lesz a probléma. Lehet, be kell majd mennem. Mindenesetre fura.
-
MadMancs
veterán
válasz
Vistaboy #112477 üzenetére
Ebben konkrétan segíteni nem tudok,
de jelen pillanatig is tökéletesen kezeli Outlook POP3 (Microsoft 365 előfizetésem van, azaz épp az aktuális legfrissebb Outlook). Alapból exchange és imap használok de saját domaines mailen meglestem most pop3-al is.
Ezt a váltást amúgy nem értem. Engem fordítva, azzal nyaggat Outlook hogy próbáljam ki a pre-outlook ra frissült Windows mailt mert milyen jó lett. Kipróbáltam valahol a mail és Outlook között van funkcionalitása de inkább vissza eredeti Outlook. Ebből ítélve hogy dolgoznak rajta, fejlesztik, nem hiszem hogy meg fogják szüntetni.
Windows 11, fejlesztői teszt csatorna.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Vistaboy #76865 üzenetére
Jellemző, hogy pont vasárnap szarik be, amikor senki nem tud segíteni
Nekem volt régebben, hogy szombat 22 órakor telefonáltam be, hogy nincs net és vasárnap 9kor már kint is volt a szerelő, akkor a lépcsőházi switch portja halt le, át kötött máshova és ment tovább a gigabit.
-
Phoenixy
senior tag
válasz
Vistaboy #76865 üzenetére
Ugyanez, Budapest XIV. kerület.
Azt írta ki a router (RT-AC57U), hogy nincs ilyen érvényes felhasználó/jelszó (PPPoE).
2 hete a számlával kiküldték, hogy megszűnik az eddigi akciós csomagunk és az eddigi 4800Ft helyett 6200-at fogunk fizetni, és ma pont december elseje van... -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Vistaboy #40693 üzenetére
Ugyan ez van nálam is 100/100-as csomaggal, de nekem 6MB/sec felett bontja el a kapcsolatot.
LCP Down látható a logban.
TP-Link routerrel csinálja ezt, előtte Linksys volt, azzal semmi hiba nem volt.
Sajnos már eladtam a Linksyst mire kiderült, hogy ez nem a szolgáltató hibája. -
adika4444
addikt
válasz
Vistaboy #40693 üzenetére
Hali!
Az a noname TendaMicsoda gyenge, ennyi. A csúcson járatást eddig bírta, kezdi feldobni a lábát.
A 150 Mbps csak a wi-fi tudása, jó az 70-nek is 40 Mhz esetén a router mellett...
A kábeles sebességet kell nézni, és ezen a 100 Mbps portok gyakorlatban 95-öt tudnak, ami nagyon a határa a routernek, illetve a benne lévő harmatos procinak.
11 MBps az 88 Mbps tehát már nagyon veri a határt.
Ha a wi-fi sebessége elég, de kábelen kell rendes akkor a legolcsóbb ajánlott ide a TP-LINK TL-WR1043ND v2.1 vagy V3 (mindegy melyik, lényeg v1-et ne), ennek már gigabitesek a portjai, és a proci meg a HWNat lehetővé teszi hogy stabilan vigye a sebességet.
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged