- MIUI / HyperOS topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A50 - minden, ami kell
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Eurós ártippek a Redmi Note 14 családhoz
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Sziasztok.
Szerintetek mitől lehet az, hogy az eddig tökéletesen működő email-címemről úgy 5-6 napja nem tudok újabb emailt fogadni? Naponta tucatnyit szoktam kapni, szóval biztos vagyok benne, hogy azóta is gyűlnek, viszont valamiért nem tudom őket fogadni egyik levelezőprogramommal sem. Se telefonon, se PC-n.
Hozzáteszem, amióta bejelentették, hogy az Új Outlook 2024-től le fogja váltani a Windows Mail programját, azóta vagyok gondban, mivel nekem POP3 fiókom van, az pedig nem kezeli ezt, így kénytelen vagyok mindenképp másik klienst használni addig, amíg az Outlook nem fogja a POP3-at kezelni.
Nos, kipróbáltam pár levelezőprogramot (jelenleg a BlueMail van fent), és biztos, hogy a beállításokkal minden rendben (Bejövő: pop.hdsnet.hu, Port 110, Kimenő: mail.digikabel.hu, Port 25), mivel azonnal belép és a korábbi email-eket pillanatok alatt behozza, egészen december 20-ig bezárólag. Viszont az újabbakat valamiért nem látja.
Valakinek van ötlete, mi lehet a gond?
Fontos lenne, mivel nekem ezen az email-címen van regisztrálva szinte minden, és sok fontos emailt is kapok, amiket így nem tudok elolvasni...
Valaki tapasztalt ehhez hasonlót, vagy esetleg tud valamiről, ami esetleg okozhatja ezt?
Köszi szépen előre is.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest