- iPhone topik
- Mobil flották
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
CharlieDrop
veterán
Yeah, visszajött a net.
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
classic B
senior tag
Sziasztok!
Mi a zte ont-hez (f6600r) tartozó alapértelmezett felhasználónév/jelszó? Az admin/admin sajnos nem jó.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz HoryThePooh #110394 üzenetére
Nálam modem, switch, router, NAS szünetmentesen vannak, pont az áramkimaradások és a túlfesz miatt.
-
HoryThePooh
aktív tag
válasz Jim74 #110392 üzenetére
Szia, Rátapintottál!! .. de nem volt ilyen egyszerű rájönni
Archer C9-n tipikusan rossz a LED visszajelzés, ez egy gyári hiba, nem tudtam ott csekkolni.
(Itthoni hálozat egy része se ment, ezért volt gyanúm, hogy nem biztos, hogy csak DIGI-s probléma)
Próbáltam a közvetlen betárcsázást , de nem működött 651-es hibát dobott.
Volt itthon egy régebbi TP-LINK router ami repeater-ben ment. Azt reset-áltam beállítottam, indítás után ment a teljes itthoni hálózat , ellenben nem kapcsolodót fel ameddig nem nyomtam disconnectet, majd ismét connect-et .. baromi lassan, de egyszercsak 'Connecting' lett.
Ujjé, most megy minden, biztosítónak be is jelentettem, villámcsapás okozta másodlagos kár bejelentéssel.The one who has a true friend doesn't need a mirror :)
-
nagyúr
válasz HoryThePooh #110388 üzenetére
Nem lehet, hogy a router makkant meg a viharban?
Próbáltál közvetlenül a modemre csatlakoztatni PC-t és onnan felépíteni a PPPOE kapcsolatot?
Modemen milyen ledek világítanak, milyen színnel? -
CharlieDrop
veterán
válasz CharlieDrop #110389 üzenetére
A mi hibánkat meg központira vették, de így sem reménykedek a mai netben.
-
bolic
őstag
Már megint elment az áram kb. 30 percre. Kezd elegem van!
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
CharlieDrop
veterán
válasz HoryThePooh #110388 üzenetére
na. Az fél siker. Az én modemem nem látszik.
-
HoryThePooh
aktív tag
válasz CharlieDrop #110385 üzenetére
folytatás
Elértem őket.
A hiba nem náluk vannal kezdte az ügyintéző.
Mondom klassz, mert az automata bemondja, hogy hiba van egyes ügyfeleknél.
Felvette hibára.
Kaptam egy emailt, hogy ők látják a modemüket, minden rendben van vele.
A LAN1 portjuk nyitott, de nem csatlakozik a TP-Link routerem hozzá.
Nem mondtam nekik, hogy milyen a rendszerem..A levélben felajánlanak helyszíni diagnosztikát, 5500HUF-ért, ha náluk lenne a hiba mégis, akkor természetesen nem kell fizetni.
[ Szerkesztve ]
The one who has a true friend doesn't need a mirror :)
-
MODERÁTOR
-
btraven
őstag
válasz HoryThePooh #110383 üzenetére
Hibát csak a 1272-es telefonszámon lehet bejelenteni?
E-mail, web lehetőség nincsen? -
CharlieDrop
veterán
válasz HoryThePooh #110383 üzenetére
Klafa. Remélem intézkednek
szerintem ez a 20-18 ker - Vecsés összefüggő probléma.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz CharlieDrop #110382 üzenetére
Szinte biztos, hogy tömeges hiba.
Nem internet, de vezetékes szolgáltató adataira van rálátásom. Péntekhez képest szombaton a telefonon történő hibabejelentés megkeresés a 10-szeresére nőtt...
Valószínűleg a Digi is ezért nem tudja felvenni a hívást, mert ilyen megnövekedett forgalomra nincs felkészülve a call centerük. Más kérdés, hogy egy automata szöveget bemondhatnának, illetve az eldobott hívások (nem fogadta a call center) számából látniuk kell, hogy tömeges probléma van. Mondjuk erre az adatra egy sima ügyintéző nem lát rá, legfeljebb a supervisora. -
HoryThePooh
aktív tag
válasz CharlieDrop #110382 üzenetére
Most már bemondja, a hibát az automata. Talán sikerült az ingerküszöböt túllépni...
Persze fel nem vették, 21 percig bírtam ...The one who has a true friend doesn't need a mirror :)
-
CharlieDrop
veterán
válasz HoryThePooh #110381 üzenetére
Nálunk az egész lakóparkban nincs.
Aki elérte őket annak azt mondták tuti nem központi hiba, mert alig kapnak bejelentést.
Nos, ha nem veszik fel, nincs bejelentés, ergo nincs hiba -> nice logic.Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
HoryThePooh
aktív tag
válasz CharlieDrop #110380 üzenetére
fyi,
Egy vecsési szomszédnak sikerült elérni őket:
"Sikerült az ügyfélszolgálattal beszélnem, bő 2 óra után. Bejelentettem a hibát, azt ígérték, hogy 3-72 óra kb., ebbe benne van a hétvége is, de értesíteni fognak sms-ben, ha központilag meg tudták csinálni, ha nem, akkor kijönnek házhoz."
Itt is van, hogy utcán belül van akinek nincs, pár házzal arrébb van... kicsit érdekes a szitu...The one who has a true friend doesn't need a mirror :)
-
CharlieDrop
veterán
válasz Dragon3000 #110379 üzenetére
Már ha sikerült. Tegnap este 20 perc után untam meg, hogy nem veszik fel. Ma meg 2x15 perc zene után szétkapcsolt. Fel sem lehet hívni az ügyfélszolgálatot.
-
Vinrael
tag
válasz Dragon3000 #110358 üzenetére
Sajnos nem új, van, hogy egy hétig semmi, van hogy majdnem egész nap csinálja.. De már több mint egy hónapja ilyen.
https://www.youtube.com/channel/UCGzkAM74dJ_Vo2r73Y1tv2Q
-
Mate
nagyúr
válasz adika4444 #110368 üzenetére
Régen volt helyben ember, aki aránylag hamar oda tudott érni egy aggregátorral, bár jó pár helyen a ups esélyt se adott volna, hogy mindez időben történjen Ehhez hozzájöttek az inviteles létesítmények, kb. ugyan annyi aggregátorral, sokkal nagyobb területtel. Max. lehalt pàr terület ilyenkor. A gond inkább a régi tápokkal van, ami ilyenkor nyugdíjba is vonul
#110370 dchard: Vannak kiemelt helyek, ahol oda van azért figyelve, de szerencse kérdése is. Ha olyan fejállomás marad villany nélkül ahol amúgy is épp tárolják az aggregátort ott hamar megvan. Ha nem, akkor előbb el az aggregátorhoz, kocsira felakaszt és irány a helyszín. Új tulajnál kevesebb ember intézi ezt , úgyhogy kicsit lassabb lett a dolog.
-
greatz
csendes tag
Egy ekkora szintű kimaradást (összeomlást) azért illene kommunikálni. http://digi.hu/hirek oldalon semmi, FB-on is nagy kuss. Vicc, hogy itt tudunk tájékozódni. Van bárhol hivatalos info? Kimaradás térkép? Diginél se kommunikációs, se hálózatos szakértő nem maradt? Ez már az InterNER...
-
dchard
veterán
Írni is akartam neki, hogy ezt csak gondolja-e vagy tudja is?
Viccet félretéve, core lokációkon kívül max olyan fejállomáson tudok elképzelni aggregátort, ami mondjuk nemzetközi szempontból is fontos, tehát van például tranzit jelentőssége is. Ezen túl már annak lehet örülni, ha a UPS-ben lévő aksikat kicserétlék valaha is, és van érdemleges áthaidalási idő...
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
adika4444
addikt
Ennek az előző tulaj anyagi hozzáállása az oka, vagy redundáns áramellátás van, esetleg olyan kevés a kimaradás, hogy ennyi belefér a SLA-ba?
#110363Jim74
Néhány éve cserélték a faoszlopokat igazi robusztus betonoszlopokra. Hogy ha most is fa lenne, bele se merek gondolni, mivel járna, főleg a mai éjszaka után.
Plusz szerencse, hogy itt a környéken nincsenek magas fák amik ráborulhatnának a vezetékre.üdv, adika4444
-
nagyúr
válasz CharlieDrop #110366 üzenetére
-
nagyúr
válasz CharlieDrop #110364 üzenetére
Ez most sajnos ilyen.
Nagyon nagy károkat okozhatott az időjárás sokfelé.
Esetleg ha mobilnet van, akkor egy napos korlátlan adatjeggyel a mobilnetet megosztva tudtok netezni.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz CharlieDrop #110361 üzenetére
Én úgy tudom, hogy az optikához nem szükséges helyileg a közelben tápellátás.
Azt tudom elképzelni, hogy vezetékekre rádőlt a fa és mindent szakított. Mivel az elektromos áram ellátás biztosítása elsődleges, amíg az nincs helyreállítva a Digit a közelébe sem engedik.
Hasonló volt 2014. decemberében Gödöllő környékén. Olyan mennyiségű ónos eső esett, hogy a megvastagodott távvezetékek súlya elhúzta az oszlopokat, némelyik derékba is tört. -
nagyúr
válasz CharlieDrop #110359 üzenetére
Valószínűleg optikai kábel szakadás van valahol...
-
Vinrael
tag
Sziasztok,
Digi 1000 netem van 4. kerületben HG8147X6 eszközzel. Esetleg van valakinek valami tippje, hogy miért szakad meg a net kábelen és wifin is pár másodpercre, óránként akár többször is? Van, hogy működik órákig normálisan, aztán van hogy teljesen megőrül. A legkérdekesebb talán az egészben, hogy a management oldalán lévő uptime számláló nem resetelődik ilyenkor.. 1 PC van rajta kábelen, 1 laptop, 1 telefon, meg 1 TV wifin.
köszi
Üdv, Ádám
https://www.youtube.com/channel/UCGzkAM74dJ_Vo2r73Y1tv2Q
-
Epic30
csendes tag
17.ker Rákoshegy, LOS led pirosan villog ZTE F668, hiba bejelentve.
-
nagyúr
válasz jovás #110337 üzenetére
Kb. hajnal 4 körül jött vissza az áram.
XVII. kerület kb. katasztrófa sújtotta övezet. Szüleimnél még mindig fázishiány van. Eon és Telekom nem sok jóval biztatta őket. Állítólag elég komoly károkat okozott az éjszakai vihar .
Egyébként a DIGI ment folyamatosan éjszaka, amíg az UPS bírta.[ Szerkesztve ]
-
dchard
veterán
válasz adika4444 #110340 üzenetére
Nagy előnye a passzív optikának, hogy akár több kerültetet is el lehet látni egyetlen OLT lokációról, így viszonlyag olcsón meg lehet oldani a szünetmentes áthidalást, de azért 8-10 órát biztosan nem tudnak menni, hacsak nincs aggregátor.
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
HoryThePooh
aktív tag
válasz benceecneb #110339 üzenetére
Köszi a visszajelzést, akor kicsit nyugodtabb vagyok, hogy nem csak nálam van hiba.
DIGI persze baromira konzekvens, se hiba jelzés, se telefonos elérhetőség...
Éjjel volt egy olyan sistergős villám és energia löket amitől felállt a szőröm is, szóval féltem valamit kisütött a hálózatbanThe one who has a true friend doesn't need a mirror :)
-
MODERÁTOR
-
bolic
őstag
Úgy tűnik mintha az egész Budapest elment az áram kb. 15 percig nagy zivatar idejében, sehol egy világítás, sem távolban.
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
válasz adika4444 #110340 üzenetére
Ment volna. Nekem van UPS-em. Nem olyan mint a koax!
[ Szerkesztve ]
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
adika4444
addikt
válasz CharlieDrop #110336 üzenetére
Itt a XVII. kerületben is elment kettő körül, most jött vissza nem rég.
A DIGI azonnal működött, gondolom ha lenne UPS-em, az áramszünet alatt is ment volna.üdv, adika4444
-
benceecneb
tag
válasz HoryThePooh #110338 üzenetére
Gyálon sincs!
-
HoryThePooh
aktív tag
válasz HoryThePooh #110334 üzenetére
Sajnos nálunk továbbra sincs NET
TV adás jön, tehát az optikai hálózat (egy része) működik.
Itthoni hálózat működik rendben úgy néz ki.
Hiába probálok connect-álni nem csatlakozik.
Ha lenne valaki a környékről aki megnézné és visszajelezne megköszönöm.
DIGI persze nem veszi fel.. oldalaikon nincs jele, hogy probléma lenne...The one who has a true friend doesn't need a mirror :)
-
nagyúr
válasz HoryThePooh #110334 üzenetére
Kerepesen 2 órán keresztül nem volt áram...
Ráadásul pont két mobiltorony határán vagyunk és az egyiket is érintette a kimaradás, így miután kb. 1 órát bírt a szünetmentes a modemnél, utána már semmilyen net nem volt.
Tudom, éjszaka aludni kellene. -
HoryThePooh
aktív tag
Vecsésen elhalt a DIGI.
Mondjuk nem csodálom... Durva 3 felvonásos villám-show és felhőszakadás volt.[ Szerkesztve ]
The one who has a true friend doesn't need a mirror :)
-
adika4444
addikt
válasz dchard #110330 üzenetére
Ha valami megröccen, mindig CF az első amit nézek. Ha annak a routing-ja változik, az általában más szolgáltatások gyenge elérésére is magyarázatot ad...
Mondjuk, hogy milyen reális oka lehet, hogy a BIX-en át elérhető útvonal helyett kimegy egy romániai DC-be azt nem tudom, mert a BIX-es CF elérhető volt ebben az időben is, ATW VPS-ről például ment rendben.
#110331Mate
Legutóbb, amikor Vodafone kábeles neten voltam és néztem, még teljesen más volt a routing mint a DIGI-nél. elképzelhető, hogy elkezdik összevonogatni? Bár az IP-k alapján a DIGI sokszor az RCS-RDS útvonalát használja, nem tudom, beleegyeznek-e, hogy a 4iG velük csinálja a külföldet hosszútávon. Vagy szimplán ez a minőségi elem is része volt a felvásárlásnak.
#110332nettle
Akkor viszont érthetetlen, az ATW-s VPS-en hogy működött, legalább is a ping[ Szerkesztve ]
üdv, adika4444
-
nettle
csendes tag
-
Dragon3000
veterán
válasz ricsi0307 #110326 üzenetére
Az ont típusra rákeresve nem is tud 5GHz-et csak 2,4-t.
#110327 Borisz76
Sok minden átmegy 100-as hálózaton is, de gyengébb tv-k esetében nem egyszer fordult elő, hogy a 100Mbps se ment át kábelen, csak ilyen 80-90 közötti, amivel 4k remux esetében sokkal többször bele lehet futni, hogy kevés, ha nem remux, akkor meg nem szokott gond lenni.[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
A 100 mbit azért nagyon kevés filmhez nem elég. Online streaming 15-30 mbittel bőven megy. Ha helyi hálón nagyon brutál 4K-t stresmelsz maximum azzal lrhet gond. A vezetékes net egyébként stabilabb, szerintrm jobb.
Ha van jó saját routered, akkor a szolgáltatóit érdemesebb btidgeben használni.
[ Szerkesztve ]
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
Borisz76
veterán
A kábeles kapcsolat stabilabb a wifi-vel szemben.
A HD és FHD filmek simán átmennek a Fast Ethernet ( 10/100 ) csatlakozón.
A nagy bitrátájú 4K-s filmek között lehet olyan , ami esetleg átlépi ezt a korlátot de többségük átmegy !Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
ricsi0307
senior tag
válasz Raiden_ #110324 üzenetére
A tv portja csak 100-as, kábelen gyengébb a sávszélesség mint wifin. Mindegy egyelőre marad így az egész.
Borisz76: Így ahogy mondod. Csak a saját routert ha beállítom egy nem terhelt csatornára azt a tv sajnos nem látja. Az lett volna a terv hogy a Digis routert routerként visszaállítom, arról kapta volna a tv az 5ghz-es wifit, a saját router meg maradt volna ahogy most van csak egy nem terhelt csatornán minden másnak. De most megnéztem wifi analyzerrel mi a helyzet, átraktam a 2.4-es sávot is másra és a tv-n 100 felett van most a letöltés annak meg elégnek kell lennie.
[ Szerkesztve ]
-
Borisz76
veterán
válasz Raiden_ #110324 üzenetére
Raiden !
Ha már válaszolsz , akkor legalább érthetően tedd meg !ricsi0307 !
Tehát szolgáltatói eszköz BRIDGE módban.
Erre kötve SAJÁT eszköz ROUTER módban.
Itt kell majd Csatlakozáshoz PPPoE azonosító és hozzá jelszó.
Saját routeredet úgy konfigolod, ahogy jól esik.
Wifi-t is szabadon állítgathatod.Vagy részletesebben : [link]
[ Szerkesztve ]
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
ricsi0307
senior tag
Sziasztok. Ha nem enged belépni a digis router a standard user/digi kombóval mit lehet csinálni? A tv-m csak a 36 és 48-as csatornán fogja az 5G-t de ezek a legleterheltebbek panelba. Így az volt a terv hogy a digis router üzemel 5G-n arról menne a tv, a saját routert meg átrakom egy kevésbé terhelt csatornára, de nem tudok belépni. HG6544C
-
adika4444
addikt
válasz keresztg #110320 üzenetére
Nem csak a DIGInél van össze-vissza routing, hanem a Telekomnál is. Ez azonban ideális esetben nem jelenthet problémát, 1--2 ms eltérés az ICMP echo-ban, de ennyi.
A gyakorlatban azonban a Telekom-nál volt néhány hét, amíg a Hetzner falkensteini adatközpontjának elérése IP-függő volt. Volt, hogy a közvetlen DT-Hetzner peering-et használta, ilyenkor igen szép sebesség, alacsony késleltetés volt tapasztalható. Amikor meg valamelyik (talán NTT) nyilvános útvonalon mentek a csomagok, akkor hatalmas csomagvesztés, alacsony sebesség és hihetetlen magas késleltetés volt jellemző.
Én ilyen hibát nem tapasztalok és nem is tapasztaltam amit írsz. Az IPv4 és az IPv6 esetemben közel ugyanolyan.
Egyébként a DIGI tegnap az 1.1.1.1-et is egy rdsnet.ro-s IP-n át routolta, valahová Romániába. Mára BIX-en át megy és pattogósabbak a CF oldalak betöltéskor. Szóval érdekes, mit művelnek. Egyébként másfél órája a korábbi kommentemben emlegetett OVH szerverre jobb volt a felhasználói élmény, mint két napja este (amikor ez téma volt).
üdv, adika4444
-
keresztg
csendes tag
A fő jelenség az volt, hogy a Win10-es gépről a web.telegram.org (meglévő session, nem volt login page) addig homokórázott, míg át nem ment az IPv4-es címre a böngésző. Utána már működött.
Hetente ugyebár a DIGI újracsatlakoztat a PPPoE-n, és olyankor új IPv6 címet kap az ügyfél. Volt hogy nem volt semmi gond az IPv6-tal, és volt hogy előjött a fenti jelenség.
Olyankor egyébként a Youtube, GMail, Yahoo Mail is hajlamos volt a böngészőben homokórázni, majd átmászni IPv4-re.
Aztán valamikor már harmadik hete nem ment, és elkezdtem kísérletezni. Az MTU explicit állítása előtt ping-eltem a telegram-ot különböző méretű csomagokkal. Ott bukott ki, hogy bizonyos méret fölött egyszerűen elvész a csomag. Amint beállítottam a kipróbált MTU-ra a Win10-et, elkezdett IPv6-on is működni a web.telegram.org.
Próbáltam ICMPv6 Packet Too Big csomagokra is vadászni wiresharkban, de nyomuk sem volt. Pedig az IPv6 tűzfal nyitva van minden ICMPv6 csomagnak (mondjuk rate limittel, de az 20/sec)Olyan érzésem van, mintha a DIGI IPv6-os címtartományainak egyes részei nem ugyanúgy lennének routeolva és/vagy tűzfalazva, de amióta levettem 1300-ra az MTU-t, nem volt gondom...
-
Lisztharnat
csendes tag
gho0st fórumtárs igazi hős, ma mindenki az egészségére emelje a poharát!
A problémám megoldódott[ Szerkesztve ]
Kő követ nem követ követ!
-
gho0st
csendes tag
válasz Lisztharnat #110316 üzenetére
megadjam a pppoet ?
"Nincs rémesebb az őszinte embernél, ha ostoba." -József Attila
-
Dragon3000
veterán
válasz Lisztharnat #110316 üzenetére
A 1272-t felhívod és beazonosítás után megmondják a pppoe adatokat.
-
Lisztharnat
csendes tag
És persze PPPoE végpont belépési adatom sincs.
Csak az előző címhez való, de az ide nem lesz úgyse jó.Kő követ nem követ követ!
-
Lisztharnat
csendes tag
Vszeg a bridge mód lesz ja, csak szomorú, h nem tudok bejutni se.
Azt mondta még a support, hogy ha az user/digi nem megy akk user/ a router SN utolsó 6 karaktere is lehet.
Sajna nem jött be az sem esetemben.
Csak FYIKő követ nem követ követ!
-
adika4444
addikt
válasz Lisztharnat #110304 üzenetére
Szerintem bridged módban van, ezért nincs DHCP. Átkérheted router módba, tippre ez lesz a megoldás, vagy rakj utána saját eszközt. Ehhez viszont meg kell szerezni a PPPoE végponti belépési adatokat. Bridge-ben PC-vel is lehet PPPoE-t építeni, de ha nincs munkalap adatokkal, üfsz kell ide is.
üdv, adika4444
-
Lisztharnat
csendes tag
-
Lisztharnat
csendes tag
Rip
Nem tudott segíteni a support, nyitottak 1 hibajegyet. ¯\_(ツ)_/¯Kő követ nem követ követ!
-
pjen
félisten
válasz Lisztharnat #110310 üzenetére
Lehet valamit be kell kapcsolni, azt a fódum sose fogja.
-
Lisztharnat
csendes tag
Egy próbát megér, felhívom őket, bár a fórumban több reményem van.
-
pjen
félisten
válasz Lisztharnat #110308 üzenetére
Igen, az üfsz. Hatha tud segíteni.
-
pjen
félisten
válasz Lisztharnat #110306 üzenetére
A 1272 se működik?
-
Lisztharnat
csendes tag
Válaszoltam, sajna ezen az egységen nem megy az user/digi
-
gho0st
csendes tag
válasz Lisztharnat #110304 üzenetére
Írtam pü-t !
[ Szerkesztve ]
"Nincs rémesebb az őszinte embernél, ha ostoba." -József Attila
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Lisztharnat #110302 üzenetére
Kábelen gépen sincs net?
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
Lisztharnat
csendes tag
Sziasztok!
Help pls.
Digi, új bekötés, barinőm volt csak itthon, semmit nem próbált ki / kérdezett meg.
Nem is működik semmi.
ZTE F660
Még a wifit, sem szór.
Igen, a hátulján a wifi gombot megnyomtam, és világit a wifi led is.
Továbbra sincs semmi.
Az adminfelületét elérem, de az user/user admin/admin user/digi admin/digi nem működnek.
Bármi javaslat, hogy mit csináljak?
Köszi.Kő követ nem követ követ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest