- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
trec12
addikt
-
-
-
válasz
Dr Bubo #110583 üzenetére
Jól tippelem ,hogy a Telekom optika Nálad sem elérhető?
A Yettel-nél is az van, hogy magában a TV-t meg sem lehet rendelni... de ha lehetne is drágább lenne egy szolgáltatás magában, mintha csomagban szerepelne. FTTH-ról nekem is visszalépés lenne még az ED 3.1 is. Az ilyen 5G-s mobilinternet meg jó arra, ha szolgáltatáskiesés van, vagy mint mobilinternet, de arra én sem szívesen és nem nyugodtan használnám, hogy na akkor ez van, vezetékes Internet meg nincs, és ebből fakadóan ez az új elsődleges... -
válasz
Dr Bubo #110517 üzenetére
Akkor ezek szerint ezeknek a WiFi6 eszközöknek a beszerzéséről szólt a "Fontos mérföldkő a DIGI életében!" című sajtóközlemény.
Micsoda világrengető fejlesztés.
Fontos mérföldkő esetleg az XGS-PON lehetne, aminek a kiépítését persze szépen elkaszálták. Bár a 4iG árazással biztos lenne vagy 20 ezer egy 10G csomag.
-
Renwick
őstag
válasz
Dr Bubo #110517 üzenetére
Nyilván úgy vannak vele, hogy az 1000-es csomagot veszik úgyis a power userek, akiknek kell a WiFi6 CPE. Ami még viccesebb, hogy kilőtték az e-Pack kedvezmény az új konstrukcióknál (leszámítva a legdrágább DigiNekem csomagot, ahol viszont jelentősen megnőtt az értéke) - vagyis minden új díjcsomag minimum 570 Ft-tal drágul.
-
trec12
addikt
válasz
Dr Bubo #110181 üzenetére
Szerintem a Yetinél sem színtiszta ZTE minden. De mostanra egyre jobban összekalapálják a hálózatot.
Digi Mobil nem csak Ericsson hanem Huawei is leglábbis volt fotó ilyen bázisállomásról, gondolom nemcsak az az egy létezik.
A vezetékes ZTE cuccok meg bízzunk benne jók lesznek. -
válasz
Dr Bubo #110098 üzenetére
Egyrészt az helyfüggő, tehát tudni kellene, hogy hol... mert hiába mondjuk, hogy pl Tarr (ezt csak azért mondtam példának, mert az nem országos), ha nem a területén laksz. Másrészt olyat, ami lényegesen olcsóbb lenne a jelenleginél nem igen fogsz találni vezetékesben. Mobilon sem, de ott legalább viheted a mobilodban.
-
-
-
Gabesz87
veterán
válasz
Dr Bubo #106812 üzenetére
Igen, tudom, olvastam ezt is, de gondoltam így egyszerűbb, ha egyből megkérem a Digis szerelőt, hogy bridge módba állítsa, és akkor nem kel lfoglalkozzak vele.
Még egy kérdés: csekkoltam, nem vagyok NAT-olva, WAN IP és public IP u.a. De a router WAN beállításainál a NAT engedélyezés maradhat? Vagy azt is ki kell kapcsolni? UPnP-t meg ki, ha jól emlékszem!? -
-
-
TeeJay
félisten
válasz
Dr Bubo #84784 üzenetére
Erre az lenne a megoldás hogy nem 8-16között kellene szerelni hanem 12-20között és előre egyeztetni a komplett tömbben hogy 10szerelő leáll a tömb elé ahol van 440lakás és gyorsan megcsinálják. Meg persze be is dobálhattak volna szórólapot hogy hamarosan hálózat átalakítás és aki nem adott meg még telefonszámot az hívja a DIGI-t aki adott meg azt meg keresni fogják időpontegyeztetés miatt.
Ha akarnák egy tömb 440lakásból legyen a fele aki DIGI-s azt a 200-240usert 10szerelő pár nap alatt letolná és mehet a következő, plusz ahol végeztek már egy pár ember bonthatná le az FTTB-t és állhatna le a fizetés az áramfogyasztásra.
Persze ők tudják hogy csinálják de az fura hogy hozzám jött 12:00-ra és 12:35körül már ment is csak éppen nem a telepre hanem másik kerületbe bekötni -
-
-
-
válasz
Dr Bubo #84647 üzenetére
Ha most nem így volt, akkor első körben mérj parancssorból is, mert tapasztalatok szerint a böngészős mérések mostanában sokszor fals értéket adnak. Ha így sincs meg a sebesség, akkor pedig próbáld meg kicserélni az UTP kábelt a laptop és az ONT között! Ha még akkor sem, akkor ajánlott lenne egy hajnali mérés, amikor a hálózat biztosan nem terhelt, és annak függvényében lépni a szolgáltató felé. Bár az nem lesz egyszerű, mert a garantált megvan, és ilyenkor mindig ezzel takaróznak, ami persze nem feltétlenül OK.
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest