- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
pachito
őstag
válasz
ncc1701 #10653 üzenetére
Én Babával az elején nagyon szenvedtem, aztán fillérekért vettem egy IK settet és Travincal, Pindle, Shenk hármassal gyakorlatilag ugyanolyan gyorsan lehet farmolni mint a drága szettekkel máshol. Oké, Griffon meg pár dolog biztosan nem fog esni de minden más számításba jöhet.
-
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #10394 üzenetére
én is próbálom leszarni, de a gold és a giga xp loss együtt mindig visszacsábít a testemhez, akkor is ha 4-5x halok még utána le és anyázok végig. viszont nekem ez a része tényleg tetszik, hogy adrenalin van ilyenkor.
hát ja, necróval befejztem solo-ban hellt is tegnap (baal magic immune minion köre jól meg is sz*patott), engima kb ami még motivál. van is hozzá egy 510 def-es 3sox wire fleece félretéve, csak a többi hiányzik
cucc most: +8 bone spear wand, +35 fcr spirit, ptopaz shako, arach, trang claw/chance guard, 48 res aldur boots, +3 p&b amu, +39 mf gheeds, p&b skiller, 17/15 torch stb.
jó, mondjuk gyűrűkből még lehetne pumpálni rest vagy skilleker, meg elférne még több gc skiller. de ha lesz cucc hozzá, poison necro-ba is respecelhetnék, azt sosem próbáltam még.
most viszont inkább a druidot tolnám. ele/ss skillerem már van hozzá, mától torch is, már csak a szint kéne. elemental az effektív, de baromira fun lenne így sétálgatni is:
-
-
Peddy789
őstag
válasz
ncc1701 #10260 üzenetére
"Tal Rasha's Adjucation is an impressive amulet, even by itself. In spite of its high level requirement, it has a quality level of 26, meaning it is possible that it can drop in Normal difficulty. While it is possible, however, it is quite rare for this amulet to drop at all--even in Hell difficulty. The monster with the highest chance to drop this is Hell Andariel. "
-DiabloWiki -
Peppo
őstag
válasz
ncc1701 #10223 üzenetére
Azért ez nálam inkább az élvezetről szól, ezért sem álltam be a sorba. Tudom, lassabban megy így, de azt az időt, amit most rá tudok szánni, és ami azért jóval kevesebb, mint régen, igyekszem úgy tölteni, hogy azt a buildet játszom, ami tetszik. Igazából így is élvezem, ha lassan is, de javul a gear, és gyűlnek a már pénzként használható rúnák.
Smitert viszont lehet, hogy csinálok. Olyanom még sosem volt. De, ahogy látom, ez sem olcsó mulatság. Hogy lehet ezt teszkósítani? Pár cucc mondjuk meglesz belőle az amazonhoz is, de azért van ott olyan, ami nem, és jó drága. -
törölt tag
válasz
ncc1701 #10224 üzenetére
A vicc, hogy kb nem számít a crash szempontból, pl: blizzard d2r fórumon vannak akiknek ~2 millás géppel is 10 percet megy.
Ha gyenge a gép akkor alapból nagyon lassulna, aztán átmenne "nemválaszolra" mielőtt crashel. Viszont legtöbbszőr még lassulás sincs, csak *Zap!*, mint a villám kint vagyok. Bár a legutóbbi fejlesztéseknek hála 10-ből 1 alkalommal már van egy "nem válaszol" is.
Ahogy én látom sajnos nem igazán van náluk aki meg is tudja és meg is akarja oldani ezt a problémát, eddig ha válaszoltak akkor bemásolják az alul specifikált "gépkövetelményt", aztán jónapot .
-
Peddy789
őstag
válasz
ncc1701 #10210 üzenetére
Ez a ball runolas amugy valami hihetetlenul jo lett most.
Bejooinolsz, 6sorc, 2 pala, senki se telezik.
Palaval elkezdek FUTNI (normal baalrun) vigor auraval, feluton mire leerek, kilep 2 ember, mire beerek a throne-ba mindenki kilep. Ok.
Ha talalok normalis baalrunt, es tul gyorsan probalsz belepni a kovi gamebe, akkor nem sikerul mert meg nincs game, de ha ezt megcsinalod akkor ugye lockoutot kapsz kb 30 maosdpercre. Mire lejar addigra full a game.
Ha tul sokat varsz hogy tuti nem kerulj lockoutra a nem letezo game joinolas miatt, akkor amugy siman betelik a jatek.
Tehat igy probalod kitapasztalni hogy pontosan 3 masodpercet varj miutan kilepsz, de ne 5-ot mert akkor full.
Rettentoen hianyzik hogy legyen valami ertelmes modja ennek, hogy kulon chatra rak amikor kilepsz ahol megjelenik egy gomb hogy betudj menni ha a krealo megint csinalt gamet vagy nemtudom. Tiszta kabare.
Persze elosszor oldjak meg rendesen a satbilitast. -
MutantZombie
tag
válasz
ncc1701 #10034 üzenetére
Vagy újabban sok mindenkinek pech-e van, mert nekem nm Mefi és Diablo is első ölésre is csak normál szintű kék szarokat adott.
Holott elsőre elvileg jobb a dropp.Jut eszembe. Az eredeti játékban mintha lett volna kép mentési opció (billentyű).
Nem tudja valaki, hogy ez most melyik? Mert az Options-ben nem látom feltüntetve. -
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #10006 üzenetére
azért egy spirithez lev 26-tól hell-ig talán még elég. de lehet meggyőztél, amúgy se akarok palát indítani, mert túl sok van belőle. tudtok ajánlani valami fun karit másodiknak?
goldfine barb vagy light mf sorc-ra gondoltam, de azok is nyeh. valami tornádós druid? druid amúgy bendzsó hogy ilyen olcsók a cuccok hozzá?
amúgy elraktam egy ilyen sapit, 3 max socketes lehetne, nemtom jó-e valamire, de megihletett:
tetszene valami ilyesmi, mint a bone necro white fehér wand, amit vadászni kellett mire lett +3 bone spear, kicsit egyedibb mint a shako+enigma+spirit.
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #9855 üzenetére
nekem is az insight miatt, de van ám egy csomó ember, aki 5 meg socketet akar, velük simán lehet cserélni, vagy HR-ért eltolni és abból venni egy 4 socketest
a socket nélküli eth thresher meg ugye kvázi = az 5 socketessel, mert a quest ilyen dimenzióban értelmetlen. mint egy shako socket nélkül. tökmindegy, ha úgyis vex körül van az ára, nem az a 20p számít amit egy socket quest igényel.
ja és én emiatt letojtam volna az insight-ot és csináltam volna simán egy obedience-t, ahogy itt is fentebb láttuk. van mana poti a földön elég.
na de ez van, ha tényleg esik másik, szólj. addig farmolok rúnát hogy tudjak mit adni érte
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #9848 üzenetére
öcsém, hiába írtam akkor rád.
kikukáztál egy HR-t érő cuccot, csak socket quest kellett volna rá és megvan a garantált 5 socket, én magam adtam volna érte kb bármit, mert pont ilyet keresek egy ideje
bocs, de mérges vagyok, mert ez a cucc annyira ritka, tök kár érte, act5 normalig kell elhúzni egy karit hozzá hogy kapj érte mondjuk vex/ohm HR-t.
-
Peddy789
őstag
válasz
ncc1701 #9826 üzenetére
hat igen sajnos abbol szinte csak az eth a meno, vagy a masik elite fegyok. En mazlista voltam 2 napja talaltam egy eth 4 socket treshert. 1,1k fg . A haverom meg 400ert adta el az 4os eth cryptic axeot 1,5 hete. Elegge felmentek az arak, mostansra sokan teszik ki az elso infinityket talan.
-
pruzsi
őstag
válasz
ncc1701 #9649 üzenetére
Na én is így jártam blizz sorc-al pár quest ami pont resistet és skill pontot adna boss vagy más mobok cold resesek,és mivel a mercenary nem tudja megölni őket ....
kezdtem most egy palat már az összes item megvan hozzá ac5-ön vagyok lvl5-elpublic game előnyei
tiborv semmi gond
reelc persze tudom,de pont ezért lenne lehetőség nekik is segítséget kérni adni nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Linux kezdőknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- REpont és hulladékgazdálkodás
- The First Berserker: Khazan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest